ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Θελω και εγω να κανω μια αγορα στα 350Ε.Ειναι σιγουρα εφικτη με το κολπακι που φορτωνω λευτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Εγω μιλαω χωρις κολπα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Θελω και εγω να κανω μια αγορα στα 350Ε.Ειναι σιγουρα εφικτη με το κολπακι που φορτωνω λευτα?λογικα θα ειναι αλλα δεν ξερω τι παιζει με προμηθεια. ποσα δηλαδη θα σου κρατησουν. αν ισχυει το 3.2% για ολα τα ποσα τοτε μιλαμε για κανα 11 ευρω Εγω μιλαω χωρις κολπα!!!!εσυ κυριος θα περιμενεις τελος δεκεμβρη και αν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Και 20ε ας ειναι η προμηθεια παλι μου ερχεται πολυυυυ φτηνοτερα απο Ελλαδα.Για πες μας ρε Σπυρο expert πως το κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Και 20ε ας ειναι η προμηθεια παλι μου ερχεται πολυυυυ φτηνοτερα απο Ελλαδα.Για πες μας ρε Σπυρο expert πως το κανουμεexpert εγω? χααχ απο αλλη σελιδα το ειδα και το εκανα.αν χτυπησεις στο google paypal kai capital control θα σου το βγαλει αναλυτικα. 2 λεπτα δουλεια ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Αφου ετσι ελεγαν το πρωι τα αλανια με τα Ζ.......... Μη με κανετε τωρα να παραγγειλω και δεν θελω και τιποτα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πέη.Αγορά των 2 ευρώ τζίφος καθώς "ηρνήθη ο εκδότης της κάρτας" να χ@σω την Άλφα μέσα.Η πρώτη φορά γ@μιστερά μας φέρμαρε και τον πλήρη αναλυτικό έλεγχο στην τσέπη μας με τας κάρτας και συνεχίζει να σπονσοράρει τις μεγάλες εταιρίες που δεν τις αγγίζουν "αι κουτραϊκοί έλεγχοι" και αυτό το ονομάζει και αριστερά να ξαναχ@σω μέσα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 για μενα το paypal τελος ξερη πιστωτικη ετσι οπως τη δουλευω εδω κ ενα μηνα κ τερμα οι συναλλαγες μ αυτους,να μου κοπει το χερι δηλαδη,ποτε ξανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Στο ebay μπορεις να πληρωσεις με σκετη καρτα χωρις να εμπλακει καθολου το paypal? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Στο ebay μπορεις να πληρωσεις με σκετη καρτα χωρις να εμπλακει καθολου το paypal?Moνο αν το υποστηρίζει ο πωλητής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 ePeh η κατάστασις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 για μενα το paypal τελος ξερη πιστωτικη ετσι οπως τη δουλευω εδω κ ενα μηνα κ τερμα οι συναλλαγες μ αυτους,να μου κοπει το χερι δηλαδη,ποτε ξανα! ψωνίζεις με πιστωτική απο εξωτερικό εδώ και ένα μήνα απο καταστήματα που δεν συνεργάζονται με ελληνική τράπεζα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 http://www.banggood.com/?p=XR20127277342014082Zεδωμε πιστωτικη της eurobank,αρχες αυγουστου,κανονικοτατα(κοντα στα 200ε η παραγγελια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 τοπεηπαλ πριν κανα μηνα δε μου φορτωνε την καρτα, την αλλαξα βασικα και δε μπορουσα να τη συνδεσω. λετε να εφτεγαν τα capital control? θα δοκιμασω το βραδακι παλι αλλα δε νομιζω να γινει τιποτα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ναι το capital φταίει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 εγινε μολις τωρα αγορα μεσω paypal (συνδεδεμενο με καρτα Alpha - VISA) κανονικότατα, μάλλον ξεκλείδωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 εγινε μολις τωρα αγορα μεσω paypal (συνδεδεμενο με καρτα Alpha - VISA) κανονικότατα, μάλλον ξεκλείδωσεEμένα πάντως με prepaid eurobank και 150 ευρώ εγλωβισμένα δεν μπορεί να γίνει τίποτα, ακόμα...Επίσης ούτε το κόλπο με το 2ο email πιάνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 πειραωις αγορασα χθες απο ebay με paypal, και καρτα φορτωσε κανονικοτατα και η πληρωμη κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 εγινε μολις τωρα αγορα μεσω paypal (συνδεδεμενο με καρτα Alpha - VISA) κανονικότατα, μάλλον ξεκλείδωσεΤωρα το προαπαθησα κι εγω με το που ειδα το ποστ σου αλλα δεν...Ιδια καρτα/τραπεζα..Το ιδιο και με Mastercard Eurobank... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Τωρα το προαπαθησα κι εγω με το που ειδα το ποστ σου αλλα δεν...Ιδια καρτα/τραπεζα..Το ιδιο και με Mastercard Eurobank...Παρομοίως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 πειραωις αγορασα χθες απο ebay με paypal, και καρτα φορτωσε κανονικοτατα και η πληρωμη κομπλε.ρε μην με τρελενεται. πειραιως χθες και δεν την δεχθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Αγορά 20 ευρο περίπου μπορω να κανω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Γνωριζει κανεις αν γινεται με prepaid alpha bank παιδες? Αγορα κανα 100ευρο απο ebay, και αλλο ενα 100ευρο απλα απο ενα αλλο ξενο site. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Εγω μολις αγορασα με Πειραιως!Το θεμα ειναι οτι ξεχναμε οτι εχουμε οριο 420 την εβδομαδα!!Αν εχεις βγαλει απο το λογαριασμο χρηματα και περνας το οριο τοτεδεν σου κανει Checkout!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες