spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 παιδια βοηθεια. ο πωλητης μου που ειχα αγορασει κατι το ειχα παρει μεσω ebay παλια. τον ρωτησα για ενα ανταλλακτικο αλλα μου λεει οτι μεσω aliexpress και μου εδωσε link.ελα μου ομως που δεν δεν εχει paypal το aliexpress και εγω τα λεφτα τα εχω στο paypal μεσανα του πω λετε να μου στειλει money request στο paypal να του στειλω τα λεφτα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 ηπως ειχες τα λεφτα στο paypal?Το Balance ήταν μηδενικό. Ποτέ δεν είχα λεφτά στο Paypal! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 ειδα ενα αρθρο για χαλαρωση των καπιταλ κοντρολ σημερα αλλα δεν το διαβασα...λετε να το ελευθερωσαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 Λεγανε οτι απο αρχες σεπτεμβρη θα μπορουσαμε να κανουμε αγορες.ισως σιγα σιγα να το ανοιγουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 Εγω μολις τωρα δοκιμασα και δεν με αφησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Παιδια μια ερωτηση. Ολο αυτο με τους δυο λογαριασμους μηπως ειναι παρανομο και τον πιουμε ολοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 χαλαράααα - εδώ παράνομη είναι όλη η χώρα - βλέπεις κανένα να τον πίνει? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Λες να τους χαλάει το 5% προμήθεια που κρατάνε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) το κραταει ποιος? η δικη μας τραπεζα η το Paypal?το κουβεντιαζα με καποιον και λεγαμε μηπως ειναι παρανομο με το σκεπτικο οτι υποτιθεται οτι ζηταω λεφτα εγω που υποτιθεται οτι ειμαι στο εξωτερικο? σωστα?αλλα απ την αλλη το φεκ δεν λεει για κυρωσεις σε οσους βγαλουν λεφτα. λεει οτι δεν επιτρεπεται δεν λεει πως τιμωρειται τυχον μεταφορα.επισης πλεον μπορουμε να βγαζουμε εως 500 ευρω το μηνα συμφωνα με το φεκ στο εξωτερικο.και αν ηταν παρανομο οι ελληνικες τραπεζες θα το επετρεπαν? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Παιδια μια ερωτηση. Ολο αυτο με τους δυο λογαριασμους μηπως ειναι παρανομο και τον πιουμε ολοι;Σε ποιους δυο λογαριασμους αναφερεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Σε ποιους δυο λογαριασμους αναφερεσαι?μα δεν ζητας λεφτα απο καποιον αλλο? φιλο συγγενη κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 μα δεν ζητας λεφτα απο καποιον αλλο? φιλο συγγενη κλπ?Ναι σωστα αλλα δεν βλεπω καπου δευτερο λογαριασμο, ο ενας λογαριασμος ππ ζηταει χρηματα απο καποιον και αυτος του τα δινει απο την καρτα του, ουτε δευτερος λογαριασμος ουτε τιποτα, και σαφως δεν ειναι παρανομο, ειναι διαδικασια που προβλεπετε απο το ππ, που το περιεργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 και ρωτω γιατι δεν ξερω. ειναι δυνατον να απαγορευονταν η μεταφορα χρηματων στο εξωτερικο και εμεις να βρηκαμε παραθυρακι να μεταφερουμε κεφαλαια (εστω τα 50 -100 ευρω) ?μηπως λεω ειναι κατι το οποιο δεν επιτρεπεται και απλα δεν το εχουν προβλεψει ? και γυρισουν και μας πουν τιποτα κουλα μετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 και ρωτω γιατι δεν ξερω. ειναι δυνατον να απαγορευονταν η μεταφορα χρηματων στο εξωτερικο και εμεις να βρηκαμε παραθυρακι να μεταφερουμε κεφαλαια (εστω τα 50 -100 ευρω) ?μηπως λεω ειναι κατι το οποιο δεν επιτρεπεται και απλα δεν το εχουν προβλεψει ? και γυρισουν και μας πουν τιποτα κουλα μετα?...και εγω απαντω με ερωτηση, πήγαινε στο ατμ και σηκωσε 500 ευρω μπορεις; οχι, με την καρτα μπορείς γιατι στο επιτρέπουν αν ηταν παράνομο απλα δεν θα μπορούσες, εκτος αν πιστεύεις οτι ολοι εμεις εδω είμαστε οι αρχηχακερς του πλανήτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 οχι λεω οτι τα λεφτα οταν τα ζηταμε τα ζηταμε υπο ποιες προυποθεσεις?πατας επιλογη goods που σημαινει αγαθα. τι περιλαμβανει αυτη σου η επιλογη? καιυποτιθεται οτι τα λεφτα σου επιτρεπει να τα μεταφερεις γιατι τα ζηταει καποιος απο το εξωτερικο. και εμεις ειμαστε Ελλαδα αποσπασμα απο καποιον που γραφει για τον ανωτερω τροπο σε καποιο site μετα της 18/08/2015<<Τέλος, περί του «ηθικού» ή «νόμιμου» του θέματος, αναγνωρίζω ότι κάτι τέτοιο αποτελεί παράκαμψη ενός περιορισμού που μας έχει επιβληθεί (δικαίως ή αδίκως_, για συγκεκριμένο λόγο. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν ήδη άλλοι νόμιμοι τρόποι να κάνει κάποιος το ίδιο πράγμα (η MoneySafeCard για παράδειγμα, ή η μεταφορά κεφαλαίων που ήδη υπάρχουν σε e-wallets, Neteller, Scrill κ.λπ.) δεν γνωρίζω, ως πολίτης, κατά πόσο η διαδικασία αυτή μπορεί να θεωρηθεί ανήθικη ή ακόμα και παράνομη. Πάντως, μέλος εδώ έγραψε πως μίλησε με άτομο μέσα στην Εθνική και του είπε πως ουσιαστικά δεν υπάρχει πια μπλόκο στις συναλλαγές μεσω καρτών αλλά το πρόβλημα είναι τεχνικής φύσεως που δεν ειχαν αντιμετωπίσει ξανά και το λύνουν σταδιακά. «Σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα αγορες απο εξω, με μοναδικό περιορισμό το ημερήσιο πλαφόν καθε τράπεζας που θα διαρκέσει για αρκετό καιρό αλλά θα αυξάνεται σταδιακά».Καλές αγορές, και βέβαια (χωρίς παρεξήγηση) αν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε τη διαδικασία αυτή με σύνεση.» Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ7 αλλαγές στα Capital Controls ανακοίνωσε ο Ν.ΧριστοδουλάκηςΈως το τέλος του χρόνου είναι εφικτό να αρθούν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, υπό την προϋπόθεση της οικονομικής σταθερότητας. Αυτό ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης σε συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα δοθεί σε νέους φοιτητές ή σε φοιτητές Erasmus η δυνατότητα να ανοίγουν νέους λογαριασμούς.Ο κ. Χριστοδουλάκης εκτίμησε ότι, μέχρι το τέλος του έτους, είναι εφικτό να αρθούν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, υπό την προϋπόθεση της οικονομικής σταθερότητας. Μετά από σύσκεψη που είχε την Τετάρτη, ανακοίνωσε ότι τα capital controls χαλαρώνουν στα εξής σημεία:1. Σε περίπτωση που δεν εξαντλούνται τα ημερήσια όρια ρευστότητας των τραπεζών, τα υπόλοιπα μπορούν να αξιοποιηθούν σε εβδομαδιαία βάση.2. Όλα τα αιτήματα για εισαγωγές έως και 5.000 ευρώ, τα αναλαμβάνουν οι τράπεζες και δεν ασχολείται η αρμόδια Επιτροπή.3. Δίνεται η δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού σε φοιτητές.4. Γίνεται εντατικό ξεκαθάρισμα όλων των υποθέσεων που λιμνάζουν.5. Γίνεται ουσιαστική χαλάρωση στις διαδικτυακές συναλλαγές εξωτερικού.6. Συγκέντρωση όλη της νομοθεσίας για τα capital controls σε ένα κείμενο.7. Δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους βουλευτές να ανοίξουν ειδικό λογαριασμό λίγων εβδομάδων που θα λήξει, μετά την προεκλογική περίοδο για τις δαπάνες τους, οι οποίες θα είναι υποχρεωτικό να γίνονται, μέσω πιστωτικών καρτών. Ο κ. Χριστοδουλάκης ανακοίνωσε, επίσης ότι εξετάζονται κίνητρα, αλλά και συστάσεις για την επαναφορά στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα των κεφαλαίων που βρίσκονται σήμερα σε... στρώματα «το γνωστό στρώμα capital», όπως είπε ο υπουργός, ή στο εξωτερικό, ενώ ζήτησε από τις τράπεζες να προχωρήσουν σε μειώσεις των αλλεπάλληλων προμηθειών που πληρώνουν οι πελάτες, λόγω των τραπεζικών περιορισμών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 ετοιμαζεται ξεπλοκάρισμα του Paypal http://www.newsit.gr/ellada/Trapezes-Nees-allages-erxontai-sta-capital-controls-Anoigoyn-oi-agores-meso-internet/430665 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Μακαρι γιατι εχουμε και ενα μηχανακι να φτιαξουμε + ποσα πραγματα να αγορασουμε και να κινηθει και λιγο η αγορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Εδω και ποσο καιρο το λενε αυτο.Και ενοψει εκλογων δε κοβω να γινεται τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Με κάρτα μπορείτε πάντως να κάνετε αγορές μέχρι ένα ποσό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Περιμενουμε το ΟΚ.Αντε γιατι εχουμε και ενα σερβις να κανουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Με κάρτα μπορείτε πάντως να κάνετε αγορές μέχρι ένα ποσό.CrazyTsach με τι ειδους καρτα; Πιστωτικη; Χρεωστικη; Μεχρι τι ποσο;Και απο που; Πχ απο χωρα του εξωτερικου εκτος ΕΕ; εντος ΕΕ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 CrazyTsach με τι ειδους καρτα; Πιστωτικη; Χρεωστικη; Μεχρι τι ποσο;Και απο που; Πχ απο χωρα του εξωτερικου εκτος ΕΕ; εντος ΕΕ;Χρεωστική έχω. Έχω κάνει αγορές μέχρι κάνα 150άρι τη βδομάδα νομίζω, από άμαζον (uk) συγκεκριμένα.Υπάρχει όριο αλλά δεν το θυμάμαι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας μιας κι είμαι κομπλέ με το πέιπαλ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Χρεωστική έχω. Έχω κάνει αγορές μέχρι κάνα 150άρι τη βδομάδα νομίζω, από άμαζον (uk) συγκεκριμένα.Υπάρχει όριο αλλά δεν το θυμάμαι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας μιας κι είμαι κομπλέ με το πέιπαλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Σημερα ανεφεραν μερικα παιδια στην ομαδα των ''Ζ'' στο Φειςμπουκ οτι εκαναν κανονικα αγορες μεσω πειπαλ !!!!! Εχει κανεις κατι παρομοιο να αναφερει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες