OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 μια χειμωνιάτικη Ωραιος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Πίσω από τη μηχανή γκρεμός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 ANDORA 1-5-07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Και μία ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ, Δεκαπενταύγουστος 2006 Άλπεις Ελβετία σύνορα με Ιταλία Η χιονοθύελα είχε προηγηθεί αλλά δεν βγάλαμε φωτο για ευνόητους λόγους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Και μία ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ, Δεκαπενταύγουστος 2006 Άλπεις Ελβετία σύνορα με Ιταλία Η χιονοθύελα είχε προηγηθεί αλλά δεν βγάλαμε φωτο για ευνόητους λόγους. Για βαλε και μια χειμωνιατικη να δουμε την διαφορα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 μονοδενδρι 23-09-2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Δεκεμβρης 2007 φωτο © by morfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ρε σεις....τι έπαθε ο Άγιος Βασίλης? Τόσα χρόνια...τώρα αποφάσισε να το γυρίσει στο μπλε? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 από τον Nikker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Γαλλικες Αλπεις, Ιουνης 2006.. Col de L'Iseran, 2770 m Col du Galibier, 2645 m Col D'Allos, 2250 m (περιπου, δεν θυμαμαι!) :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 ....γεια σου ρε Θανασηηηη!!!! ...αντε να δουμε ποτε θα σηκώσεις κανα ταξιδιωτικό ! ...ακομα περιμενουμε το φετινο σας ταξιδι στην Ισπανια! ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Γαλλικες Αλπεις, Ιουνης 2006.. Col de L'Iseran, 2770 m Col du Galibier, 2645 m Col D'Allos, 2250 m (περιπου, δεν θυμαμαι!) :P :D To Col D'Allos είναι πάνω από 2.250 Τη μέρα που πέρασα εγώ επικρατούσαν πιο υγρές συνθήκες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 από τον alexandros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 To Col D'Allos είναι πάνω από 2.250 Τη μέρα που πέρασα εγώ επικρατούσαν πιο υγρές συνθήκες Απλα, εμεις ξερουμε και διαλεγουμε καλυτερη εποχη.. ('Η ειμαστε πιο κ@λοφαρδοι!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Στη λίμνη Κουρνά. Σόρρυ για τη φάτσα μου Στα μέρη μου είσαι εκεί, λίγα λεπτά δρόμο.. Να και μια δικιά μου στον παλιό δρόμο Ρεθύμνου-Χανίων, κάπου κοντά στις Βρύσες πρέπει να μαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ποστάρω λοιπόν και εγώ ταπεινά 2 φωτό που αγαπάω πολύ... Η 1η δεν φαίνεται να είναι κ τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μου θυμίζει διάφορες απόπειρες που κάνω κατα καιρούς για εντουρόβολτες, ακόμα κ με σκούτερ... Αυτή λοιπόν είναι στην Σταμάτα, δίπλα στον ιππικό όμιλο που δούλευα (κάτι μέτρα και μερικά λεπτά μετά τη φωτό, έφαγα κ μια μινι τούμπα :Ρ ) Η 2η είναι από μια βόλτα που είχαμε πάει όσο ήμουνα στην Τουρκία, σε ένα τεράστιο δάσος μέσα στην Κωσταντινούπολη. Και -το ομολογώ είμαι ψώνιο, είναι η αγαπημένη μου, γιατί ένοιωσα πως κατάφερα να βάλω σε φωτογραφία, όλη την αγάπη μου και όλη την ομορφιά που βλέπω σε μια μηχανή :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex-k7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 Απο διαφορες βολτες που εχουμε κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mai_tai 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2007 Μια χειμερινη......... :D Σημερα στην Αραχωβα.......... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Φωτό απ΄το καλοκαιρινό ταξίδι στην λίμνη Πλαστήρα και στο Καρπενήσι. http://www.mybike.gr/index.php?automodule=...m&album=661 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 Παιδιά, όλοι σας είστε υπέροχοι...δεν ξέρω τι να πρωτο θαυμάσω και τι να πρωτο ζηλέψω....ΕΥΓΕ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2007 θεσσαλονικη απο ψιλα :D ενα απ τα αγαπημενα μου μερη στην πολη μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΟΧΙ δεν σακατεφτηκα μηχανη. Ισως χαθηκα για αρκετο καιρο. Λιγο το διαβασμα, λιγο η δουλεια , λιγο απο ολα . Παντως πιστος εδω περα. Ομολογω πως υπαρχουν αρκετα φορουμ για μηχανες αλλα εδω εκανα τα πρωτα μου... βηματα , οποτε εδω θα συνεχισω να γραφω :) Μετα απο καιρο, και με την μηχανη μου τοτε οταν την πειρα να ειναι "IN" , σκεφτηκα πια να σας δειξω και εγω μερικες φωτογραφιες του ποιος ειμαι. Κριμα γαμωτο, ειναι outdated η μηχανη μου πια, να την πουλησω να παρω 2008 :) Απο εδω ο ερωτας μου... ο αλλος ο ερωτας ειμαι εγω χεχε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 βολτα προς πρινα το χειμωνα 2007 φαραγγι του Χα σαββατο 12 Απριλιου 2008 Δρασι (οχι η δραση....) -χειμωνας 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KillerVolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Ιουλιος 2007 Νοτια Προβηγκια - Γαλλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες