karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 karellen,ο απόλυτος Επικυρίαρχος στο μυθιστόρημα του Arthur C. Clarke 'Childhood's end' 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 Να στοιχηματίσω ότι έχεις και Nissan Navara στο νησί, ή είναι περιττό?Να μη στοιχηματίσεις γιατί το 'χασες το στοίχημα. Δεν έχω Navara στο νησί, μακάρι να είχα. Δεν είμαι νησιώτης βλέπεις (ευτυχώς), για σπουδές είμαι Χϊο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Να μη στοιχηματίσεις γιατί το 'χασες το στοίχημα. Δεν έχω Navara στο νησί, μακάρι να είχα. Δεν είμαι νησιώτης βλέπεις (ευτυχώς), για σπουδές είμαι Χϊο...Κρίμα. Και που δεν έχεις Navara (ωραίο εργαλείο) και που δεν είσαι νησιώτης (άλλη ποιότητα ζωής σε νησί). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Κρίμα. Και που δεν έχεις Navara (ωραίο εργαλείο) και που δεν είσαι νησιώτης (άλλη ποιότητα ζωής σε νησί). Ίσως κάποτε αποκτήσω ένα. Ή περισσότερα... Δε μου αρέσει το νησί. Πολλή υγρασία, πολύ στριμωξίδι, πολλή καγκουριά, πολλή ρουφιανιά και πολλή πουστιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Ίσως κάποτε αποκτήσω ένα. Ή περισσότερα... Δε μου αρέσει το νησί. Πολλή υγρασία, πολύ στριμωξίδι, πολλή καγκουριά, πολλή ρουφιανιά και πολλή πουστιά...Ναι, ενώ εδώ στας Αθήνας όλα αυτά μας είναι άγνωστα....... Σου εύχομαι ν' αποκτήσεις όσα Navara θέλεις, να κάνεις και συλλογή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Ισως δυσκολευτειτε καποιοι να το κατανοησετε... Βγαινει απο το ονομα μου και το μηχανακι μου. ξερω, παραειναι συνθετο για το κοινο IQ, αλλα δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα παιδια, sorry... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Ναι, ενώ εδώ στας Αθήνας όλα αυτά μας είναι άγνωστα....... Σου εύχομαι ν' αποκτήσεις όσα Navara θέλεις, να κάνεις και συλλογή. Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Σε ευχαριστώ ρε φίλε... Εγώ είμαι από τη βόρεια Ελλάδα, ο κόσμος είναι διαφορετικός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 vagoskonti- Βαγγελης-Κοντιζας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2017 Shapeshifter είναι κομμάτι απο Celldweller (band που ακούω απο τα 15 μου περίπου) και πάνω κάτω σε αρκετά games που παίζω (εκτός του Steam) το έχω σαν Shapeshifter το όνομα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2017 τρια πουλακια καθοταν Κωστα με λενε και ειναι ενα χαιδευτικο ο Θεος να το κανει του ονοματος μου.Δεν θυμαμαι τι ειχα πιει την μερα που εφτιαξα το ακκαουντ μακαρι να μπορουσα να το αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες