Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

Να στοιχηματίσω ότι έχεις και Nissan Navara στο νησί, ή είναι περιττό?

Να μη στοιχηματίσεις γιατί το 'χασες το στοίχημα. Δεν έχω Navara στο νησί, μακάρι να είχα. Δεν είμαι νησιώτης βλέπεις (ευτυχώς), για σπουδές είμαι Χϊο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να μη στοιχηματίσεις γιατί το 'χασες το στοίχημα. Δεν έχω Navara στο νησί, μακάρι να είχα. Δεν είμαι νησιώτης βλέπεις (ευτυχώς), για σπουδές είμαι Χϊο...

Κρίμα. Και που δεν έχεις Navara (ωραίο εργαλείο) και που δεν είσαι νησιώτης (άλλη ποιότητα ζωής σε νησί). 

:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα. Και που δεν έχεις Navara (ωραίο εργαλείο) και που δεν είσαι νησιώτης (άλλη ποιότητα ζωής σε νησί). 

:biggrin:

Ίσως κάποτε αποκτήσω ένα. Ή περισσότερα... Δε μου αρέσει το νησί. Πολλή υγρασία, πολύ στριμωξίδι, πολλή καγκουριά, πολλή ρουφιανιά και πολλή πουστιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως κάποτε αποκτήσω ένα. Ή περισσότερα... Δε μου αρέσει το νησί. Πολλή υγρασία, πολύ στριμωξίδι, πολλή καγκουριά, πολλή ρουφιανιά και πολλή πουστιά...

Ναι, ενώ εδώ στας Αθήνας όλα αυτά μας είναι άγνωστα....... :laugh:

Σου εύχομαι ν' αποκτήσεις όσα Navara :worshippy: θέλεις, να κάνεις και συλλογή. :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως δυσκολευτειτε καποιοι να το κατανοησετε...           Βγαινει απο το ονομα μου και το μηχανακι μου. 

ξερω, παραειναι συνθετο για το κοινο IQ, αλλα δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα παιδια, sorry...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ενώ εδώ στας Αθήνας όλα αυτά μας είναι άγνωστα....... :laugh:

Σου εύχομαι ν' αποκτήσεις όσα Navara :worshippy: θέλεις, να κάνεις και συλλογή. :tongue:

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! :laugh: Σε ευχαριστώ ρε φίλε... Εγώ είμαι από τη βόρεια Ελλάδα, ο κόσμος είναι διαφορετικός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shapeshifter είναι κομμάτι απο Celldweller (band που ακούω απο τα 15 μου περίπου) και πάνω κάτω σε αρκετά games που παίζω (εκτός του Steam) το έχω σαν Shapeshifter το όνομα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τρια πουλακια καθοταν Κωστα με λενε και ειναι ενα χαιδευτικο ο Θεος να το κανει του ονοματος μου.Δεν θυμαμαι τι ειχα πιει την μερα που εφτιαξα το ακκαουντ μακαρι

να μπορουσα να το αλλαξω :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα