tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2017 δεν εχεις αδικο. ηταν η ιδεα μου ή όποτε είχε γυρισμενο ρουμπινετο ήταν ενα κλικ πιο αδυναμο το μηχανακι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Το ίδιο είναι Νίκο είτε στο ON είτε στο RES, μόνο στο OFF έχει διαφορά..! Εγώ θα πήγαινα/επικοινωνούσα με την Suzuki που στάνταρ θα μπορεί να κάνει κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Μη ποντάρεις και χρήματα σε αυτό smias! Ρώτησα ήδη σε σφακιανάκη και θωμόπουλο και είπαν οτι η μονη επιλογή που έχω απο την suzuki ειναι να αγοράσω καινούριο κοντερ :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Βγάλτο και πήγαινέ το σε έναν ηλεκτρονικό, θα στο μηδενίσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Όπως είπε και ο Γιώργος. Δες σε ηλεκτρονικούς - κατάστημα που ασχολούνται με κοντέρ & ταχογράφους, τόσα και τόσα οχήματα τα βλέπεις να πωλούνται με 70.000χλμ και μετά σε ένα μαγαζί το ίδιο όχημα έχει 25.000χλμ..! Από ότι θυμάμαι τα λόγια κοντερατζή/ταχογραφά τα ηλεκτρονικά πειραζονται πολύ πιο εύκολα, εν έτη 2005 αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 κανε μια σταση στην 1η μαντρα μεταχειρισμενων που θα βρεις μπροστα σου. σημερα ειναι υποθεση λεπτων να γυρισεις χλμ και οι περισσοτεροι το κανουν με κλειστα ματια, ποσο μαλλον σε αναλογικο κοντερ οπως του drz, παιχνιδακι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2017 Παντως για το ΚΤΕΟ μην αγχωνεσαι.. Δεν δινουν σημασια καν.. Ειχα παει μηχανακι με αλλαγμενο κοντερ, που εδειχνε πανω απο 50κ λιγοτερα απο ο,τι την προηγουμενη φορα, και ουτε που ειπαν κατι.. Εκτως και αν επεσα στην περιπτωση χαλαρου ελεγχου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: κανε μια σταση στην 1η μαντρα μεταχειρισμενων που θα βρεις μπροστα σου. σημερα ειναι υποθεση λεπτων να γυρισεις χλμ και οι περισσοτεροι το κανουν με κλειστα ματια, ποσο μαλλον σε αναλογικο κοντερ οπως του drz, παιχνιδακι ειναι Ηλεκτρονικό είναι το κοντέρ στα drz400 εκτός από το "καθαρό" drz400E που έχει έναν μερικό χιλιομετρική. Δύσκολα πάντως να το κάνουν σε μαγαζί με μεταχειρισμένα, θα είναι σαν να παραδέχονται ότι το κάνουν.. Ίσως πιο εύκολα σε μαγαζί που φτιάχνει κοντέρ και ταχογοράφους, έχει αρκετά κοντά & πέριξ στην Λαχαναγορά στου Ρέντη όπου είναι το βασίλειο των συνεργείων για φορτηγά κα επαγγελματικά οχήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Πωλείται drz 400 sm, πρώτη άδεια του '05, με μόλις 27χλμ. Παιδιά δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, τη μηχανή τη χρησιμοποιούσα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες για να πηγαίνω μέχρι το διπλανό περίπτερο για παγωτό Σπρώξε-Γλύψε και αυτά τα ζαχαρωτά που σκάνε στο στόμα. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 απο περιεργεια αν ποτε το πουλησεις θα πεις οτι εχει όσα βλέπεις + 100.000? :P απο οσα χιλ εχει γραψει το μηχανακι τα ποσα τα εκανες εσυ (το πήρες καινούργιο) ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Ε το drz μου το ξέρουν και απο εδω μέσα, το ξέρει και ο Παρασκευάς, οπότε δεν νομίζω οτι έχει και πολύ νοημα να ισχυριστώ οτι έχει λιγότερα απο 100κ χλμ :P Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί ποτέ να το δώσω γιατί, για την χρήση που κάνω τα σπάει και δεν νομίζω οτι υπάρχει εναλλακτική! ~130 κιλά μηχανή, 440cc, τόσο αξιόπιστο, για καθημερινό, για τόσα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη με ένα άτομο, νομίζω οτι πραγματικά υπάρχει αυτό και κανένα άλλο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 Την 13/10/2017 at 10:35 ΜΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Πωλείται drz 400 sm, πρώτη άδεια του '05, με μόλις 27χλμ. Παιδιά δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, τη μηχανή τη χρησιμοποιούσα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες για να πηγαίνω μέχρι το διπλανό περίπτερο για παγωτό Σπρώξε-Γλύψε και αυτά τα ζαχαρωτά που σκάνε στο στόμα. η εισαι ναυτικος/γιατρος και το εβγαζες μονο 3-4 κυριακες το χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Βάλε trail tech κοντέρ να καθαρίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες