Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 τι ξέρουμε για αυτη την εταιρία μηχανάκι, είναι αυτό που ψάχνω άλλα δε ξερό τίποτα σε σχέση με αυτό. Κάθε πληροφορία για τη μάρκα και το μοντέλο δεκτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 τι τιμή έχει αυτό και πόσα κυβικά είναι; στα 125cc σου προτείνω kymco agility city 125 ή 150cc με περίπου 1800, ενώ για 200cc το sym με περίπου 3000 δεν σου λέω για yamaha και honda γιατί προφανώ ψάχνεις για χαμηλή τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Η κεντρικη αντιπροσωπεια, ειναι καπου κατα Τρικαλα μερια νομιζω (δεν εχω τηλ.) αλλα μπορεις να ρωτησεις ΕΔΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Κινέζικο είναι. Τώρα, αν είναι από τα καλά ή τα κακά, δεν ξέρω. Πάντως η εταιρία αυτή έχει βγάλει κάτι ψιλοσυμπαθητικά 250ρια customάκια. Αυτό στη φωτογραφία είναι μια από τις χιλιάδες απομιμήσεις του SH 150. Γενικά πάντως...ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 αγγελε εγω στα εχω ξαναπει ,τα κινεζικα τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.... πολυς κοσμος εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος αλλα εγω ειχα κακη εμπειρια με μια "φτηνη" μαρκα δεν κοιτας μηπως στα λεφτα του βρισκεις το sh μεταχειρω? αλλα δεν ειπαμε θα παρεις xr250??? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 Έχω οδηγήσει το Outlook 150. Είναι ένα τυπικό σκούτερ. Ο κινητήρας του δουλεύει γραμμικά και χωρίς δισταγμούς, είναι πρόθυμος σε όλο το φάσμα των στροφών, οι αναρτήσεις του είναι κάπως ξερές, τα φρένα είναι μια χαρά, χώρο για ένα τζετ κράνος μόνο έχει και μπροστά ντουλαπάκι που κλειδώνει, το ρεζερβουάρ είναι επίσης ικανοποιητικό, η σέλα του είναι άνετη και για δύο αναβάτες, αν και σε πολύ απότομα φρεναρίσματα γλιστρά κάπως ο οδηγός... δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα ήθελες να μάθεις. Είναι ένα απροβλημάτιστο, καθημερινό μηχανάκι για την πόλη και ίσως και για λίγο παραπέρα. Αν θυμάμαι καλά κάνει γύρω στα χίλια οκτακόσια κάτι ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 Ποιο πολύ με ενδιαφέρει θέμα αξιοπιστίας. Θα μου το φέρει έμπιστος μάστορας άλλα αν είναι να βγάζει χαζομάρες κάθε 100χλμ να λείπει...επίσης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών... αν και με βλέπω να παίρνω το ρισκο και να το χτυπάω. ποιότητα δε περιμένω τρελά πράματα άπλα να μη πέσουν τα πλαστικά κάτω στην πρώτη βόλτα... gee:άστα να παν μηχανή για πόλη με ρύθμιση βαλβίδων κάθε 1000χλμ το βγάζει ασύμφορο ίσως όταν μπορώ για τρίτο :P artech: το απροβλημάτιστο που λες είναι αυτό που κυρίως ψάχνω για να γλιτώσω τη μεγάλη μότο από την ταλαιπωρία της πόλης :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregsouv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 ειμαι κατοχος ενός τετοιου σκουτερ και επειδη τυγχανει ναι σπουδαζω και μαρκετινγκ και επικοινωνια στο οικονομικο αθηνων εχω να πω οτι η πολιτικη που ακολουθει η εταιρια(θυγατρική κινεζικης-στην Ουγγαρια φτιάχνεται το μηχανακι) ειναι να ριξει σημαντικα το κόστος για να κερδίσει μερίδιο αγοράς απο άλλες εταιρίες γνωστές με έντονη διαφιμηστικη δραστηριότητα. (δεν ισχύει λοιπον παντα το : ''οτι πληρώνεις παιρνεις'',ειδικα σε μια ελευθερη αγορα οπως η δικια μας,γεματη μονοπωλια και κερδοσκοπους και κατα τη γνωμη μου η διαφορα στην τιμη του απο τον ανταγωνισμο ειναι χαοτικη αν και δεν εχω οδηγήσει καποιο αλλο scooter εχω να πω οτι με τα τεχνικά χαρακτηριστικα που έχει (υγόψυκτο,2 δισκόφρενα,16αρια ζαντολάστιχα,συναγερμό,αποθ. χώρους και ικανότατο μοτερ πολυ οικονομικο κτκλ κτλ) και την συγκεκριμένη τιμη-2000 ευρω με όλα-αποτέλεσε μονόδρομο για μένα για πρώτο μου μηχανακι. παραθέτω link απο έγκυρο περιοδικο: http://www.mototriti.gr/magazine/vi...?id_thema=36913 και η δικη μου αγγελία (για προσωπικους λόγους το αποχωρίζομαι-ο al bandy ξερει): http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=21350&hl= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 Προτιμώ κάτι επώνυμο και ας δώσω παραπάνω χρήματα. Άσε που όταν θα θες να το πουλίσεις πολύ πιθανότατα δεν θα μπορείς... Πήγαινε για Kymco. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregsouv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ποιο πολύ με ενδιαφέρει θέμα αξιοπιστίας. Θα μου το φέρει έμπιστος μάστορας άλλα αν είναι να βγάζει χαζομάρες κάθε 100χλμ να λείπει...επίσης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών... αν και με βλέπω να παίρνω το ρισκο και να το χτυπάω. ποιότητα δε περιμένω τρελά πράματα άπλα να μη πέσουν τα πλαστικά κάτω στην πρώτη βόλτα... gee:άστα να παν μηχανή για πόλη με ρύθμιση βαλβίδων κάθε 1000χλμ το βγάζει ασύμφορο ίσως όταν μπορώ για τρίτο :P artech: το απροβλημάτιστο που λες είναι αυτό που κυρίως ψάχνω για να γλιτώσω τη μεγάλη μότο από την ταλαιπωρία της πόλης :) απο θέμα αξιοπιστίας δε θα έχεις πρόβλημα,ενεκα που θέλει να ''χτισει ονομα'' εχει και 2 χρονια εγγυηση οποτε εισαι πληρως καλυμμενος για τα ανταλλακτικα:σε ποια περιοχη εισαι; εμενα την πρωτη φορά μου τα καθυστέρησε πολύ επειδη οργανωνόντουσταν ακομα και υπηρχε ζητηση, τη δευτερη φορά ηρθαν σε καμια 10αρια μερες περιπου και τα πλαστικα δεν πανε πουθενα B) B) τουλαχιστον στα 3,5χιλιαδες χλμ που εχει το δικο μου Προτιμώ κάτι επώνυμο και ας δώσω παραπάνω χρήματα. Άσε που όταν θα θες να το πουλίσεις πολύ πιθανότατα δεν θα μπορείς... Πήγαινε για Kymco. συγνωμη κιολας,δε μου πεφτει λογος.... αλλα ναι να πας για επωνυμο να έχεις το κεφαλι σου ησυχο,αλλα η KYMCO απο ποτε θεωρείται επωνυμη; http://www.kymco.gr/company.asp http://www.keewaymotor.com/company_message.html Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 από τον gregsouv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 κάτι επώνυμο θα είναι κάνα μεταχειρισμένο Sh 5ετιας το οποίο επίσης σε 2-3 χρονιά δε θα μπορώ να πουλήσω. Με πρόχειρο υπολογισμό κάνοντας περί τα 100χλμ τη μέρα θα γλιτώσω σε βενζίνες 1800 ευρό τον πρώτο χρόνο... όποτε μετά τα 2 τα έχει βγάλει τα λεφτά του νομίζω (εκτός αν σπάει και χαλάει κάθε δυο μέρες). τα κυμκο πλέον είναι τσιμπημένα και σε αντιστιχη τιμή παίρνεις το agility που προτάθηκε παραπάνω άλλα είναι ποιο κάτω τεχνολογικά από το keeway Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 απο θέμα αξιοπιστίας δε θα έχεις πρόβλημα,ενεκα που θέλει να ''χτισει ονομα'' εχει και 2 χρονια εγγυηση οποτε εισαι πληρως καλυμμενος για τα ανταλλακτικα:σε ποια περιοχη εισαι; εμενα την πρωτη φορά μου τα καθυστέρησε πολύ επειδη οργανωνόντουσταν ακομα και υπηρχε ζητηση, τη δευτερη φορά ηρθαν σε καμια 10αρια μερες περιπου και τα πλαστικα δεν πανε πουθενα B) B) τουλαχιστον στα 3,5χιλιαδες χλμ που εχει το δικο μου συγνωμη κιολας,δε μου πεφτει λογος.... αλλα ναι να πας για επωνυμο να έχεις το κεφαλι σου ησυχο,αλλα η KYMCO απο ποτε θεωρείται επωνυμη; http://www.kymco.gr/company.asp http://www.keewaymotor.com/company_message.html Το ειχε η κοπελα μου και της εβγαλε την πιστη αναποδα.Τα πλαστικα ετριζαν σαν τριζονι (6000 χιλιομετρα) το κρατησε 11 μηνες και σχεδον το δωρισε για να παρει αλλο. Στα λογια ολοι θελουν να χτισουν ονομα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα προιοντα τους βγαινουν αξιοπιστα.Οσο για την Kymco δεν ξερω αν ειναι επωνυμη η οχι αλλα τα 500.000 μηχανακια που φτιαχνει το χρονο και η συνεργασια της με την Honda ειναι πολυ σημαντικοτερα απο μια κινεζικη εταιρεια που φτιαχνει μηχανακια στην Ουγγαρια.... :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregsouv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 σε φιλικο τονο παντα και χωρις ορεξη για αντιπαραθεση 1)αν η κοπέλα σου ειχε kymco εσυ πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερα; εμενα παντος δεν κανει τσικ... τις εβγαλε κανενα μηχανικο προβλημα;η αλλο προβλημα; και το ninja 250r που ειχε γινει αναρπαστο οταν πρωτοκυκλοφορησε για να το πουλησουν τωρα χανουν απο 1000 μεχρι 1500 ευρω και δεν πουλιεται ευκολα...(και ειναι και kawasaki και εχει κ 4,500 καινουργιο) 2)η kymco δεν ειναι κινεζικη;;;(taiwan) 3)που φτιαχνει τα μηχανακια;;(3 εργοστάσια στην Taiwan-Ινδονησία, την Κίνα, τις Φιλιππίνες και την Ν. Αμερική-Η ημερήσια παραγωγή μόνο των εργοστασίων της Taiwan ξεπερνά τα 2000 τεμάχια ( 800.000 τεμάχια το χρόνο) 4)δεν ξερω ποσα βγαζει το χρονο η keeway αλλα θα προτιμουσα να ειναι λιγοτερα και καλυτερα απο 1.000.000 το χρονο... οπως και προτιμω ΕΓΩ παντα την Ουγγαρια απ'τις προαναφερθεντες χωρες και στην τελικη μ'αρεσε περισσοτερο απ'ολα τα αλλα,υποκειμενικος παραγοντας. απλα παραθετω τα στοιχεια αυτα για πιο εγκυκλοπαιδικη γνωση...ας ψαχνουμε λιγο πριν κανουμε καποια αγορα...δεν ειναι κακο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 σε φιλικο τονο παντα και χωρις ορεξη για αντιπαραθεση 1)αν η κοπέλα σου ειχε kymco εσυ πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερα; εμενα παντος δεν κανει τσικ... τις εβγαλε κανενα μηχανικο προβλημα;η αλλο προβλημα; και το ninja 250r που ειχε γινει αναρπαστο οταν πρωτοκυκλοφορησε για να το πουλησουν τωρα χανουν απο 1000 μεχρι 1500 ευρω και δεν πουλιεται ευκολα...(και ειναι και kawasaki και εχει κ 4,500 καινουργιο) 2)η kymco δεν ειναι κινεζικη;;;(taiwan) 3)που φτιαχνει τα μηχανακια;;(3 εργοστάσια στην Taiwan-Ινδονησία, την Κίνα, τις Φιλιππίνες και την Ν. Αμερική-Η ημερήσια παραγωγή μόνο των εργοστασίων της Taiwan ξεπερνά τα 2000 τεμάχια ( 800.000 τεμάχια το χρόνο) 4)δεν ξερω ποσα βγαζει το χρονο η keeway αλλα θα προτιμουσα να ειναι λιγοτερα και καλυτερα απο 1.000.000 το χρονο... οπως και προτιμω ΕΓΩ παντα την Ουγγαρια απ'τις προαναφερθεντες χωρες και στην τελικη μ'αρεσε περισσοτερο απ'ολα τα αλλα,υποκειμενικος παραγοντας. απλα παραθετω τα στοιχεια αυτα για πιο εγκυκλοπαιδικη γνωση...ας ψαχνουμε λιγο πριν κανουμε καποια αγορα...δεν ειναι κακο! Μπορεις να πιστευεις και να αγοραζεις οτι θελεις.Εν το μεταξυ βρες καποιον να το πουλησεις σε καλη τιμη γιατι εμεις σχεδον το καναμε δωρο._ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με το συμπάθειο, αλλά άλλο Ταϊβάν, άλλο Κίνα. Η Ταϊβάν είναι αρκετά πιο εξελιγμένη, γιατί από την ίδρυσή της (1950) πηγαίνει με δυτικά πρότυπα. Η Κίνα πιθανόν θα τη φτάσει και θα την ξεπεράσει, αλλά αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 από τον ΤΚΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν ο σκοπός είναι το ελάχιστο κόστος βενζίνης, γιατί δεν χτυπάς και εσύ ένα cbf125; . Δεν είναι πολύ ακριβότερο. Κοτσάρεις και μια σχάρα να κουμπώνει το top case από τη μεγάλη μηχανή και είσαι άρχοντας. θα δώσεις 300-400 ευρώ παραπάνω βέβαια τα οποία θα τα πάρεις πίσω στο χρόνο ζωής της μηχανής και από βενζίνες, και από αξιοπιστία και από τυχόν μεταπωλητική αξία. Στα ακριβώς ίδια λεφτά ή έστω πολύ κοντά με το keeway και με πολύ παζέρεμα, μπορείς να πάρεις και το YBR 125 καινούριο με ψεκασμό το οποίο και πάλι αξίζει. Τι λές; edit: Ειδικά αν αυτό που κυρίως σε νοιάζει είναι το απροβλημάτιστο άσε τους πειραματισμούς, που μπορεί να σου βγούν μπορεί και όχι... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregsouv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2009 Μπορεις να πιστευεις και να αγοραζεις οτι θελεις.Εν το μεταξυ βρες καποιον να το πουλησεις σε καλη τιμη γιατι εμεις σχεδον το καναμε δωρο._ θα προτιμησω να το κρατησω απ'το να το δωσω κατω απ'την τελικη προσφορα μου...μεχρι εκει παει απλη λογικη το ποσο αρέσει η οχι στον αλλο ειναι μετα... @ΤΚΜ: το εχω και εγω ακουστα αυτο που λες αλλα δεν παυει να ειναι Κινα,οπως η Αθηνα στην Ελλαδα(σε μικρότερο βαθμο) @nexxon: o ένας κολλητος μου έχει το ybr 125 και ο αλλος μόλις πήρε το cbf125 μεταξύ των δυο to honda ειναι πολυ πιο ωραιο και το προτείνω και εγω αλλα ειναι και τι θέλει ο καθενας και με τι συμβιβαζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2009 By the way, τα BMW σπάνε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το ειχε η κοπελα μου και της εβγαλε την πιστη αναποδα.Τα πλαστικα ετριζαν σαν τριζονι (6000 χιλιομετρα) το κρατησε 11 μηνες και σχεδον το δωρισε για να παρει αλλο. Στα λογια ολοι θελουν να χτισουν ονομα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα προιοντα τους βγαινουν αξιοπιστα.Οσο για την Kymco δεν ξερω αν ειναι επωνυμη η οχι αλλα τα 500.000 μηχανακια που φτιαχνει το χρονο και η συνεργασια της με την Honda ειναι πολυ σημαντικοτερα απο μια κινεζικη εταιρεια που φτιαχνει μηχανακια στην Ουγγαρια.... :think: To outlook είχε η κοπέλα σου? Σε ρωτάω γιατί και εγω ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκτριμένο scooter! Eιχα πάντως για 2 χρόνια το Keeway ARN 150 και δεν ειχα το παραμικρό πρόβλημα! Φυσικά για τριγμούς ουτε λόγος.... Το μόνο παραπονο ήταν η τελική του που ήταν με το ζορι 85 -90 klm/h και οι μαλακή αναρτηση. (Ίσως να φταινε και τα 100+ κιλά που έχω!!!) :whistling: Σε καμία περίπτωση πάντως δεν συγκρίνεται με μηχανάκια τύπου ALEX PARK... Tώρα αν έχεις κάποια εμπειρία αν σου ήταν εύκολο παρέθεσε την, B) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 από τον iso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 τι ειναι αυτο το νουσου μιν τη πατισης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Την εταιρεία δεν την γνωρίζω αλλά άμα ψάχνεις για ποιοτικό σκούτερ με καλή τιμή και αξιοπιστία ρίξε μια ματιά και στη SYM http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=21165 Βγάζει και το VS150 που είναι και πολύ προσιτό οικονομικά edit:Να προσθέσω πως αντιπροσωπεύεται απο τον Γκοργκόλη (MODENAS, SYM, DAYTONA) και υπάρχει τεράστιο δίκτυο υποστήριξης και ανταλλακτικά οικονομικά και γρηγορα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 http://forum.scooterclubhellas.gr/search.p...keywords=keeway Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
O.B.I. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Ρε...παιδία!Τώρα καταλαβα!Κάποιος έσβησε το post που έκανα τόσο κόπο για να το γράψω!Γιατι ρε παίδια; Κατάλαβα...έχουμε δημοκρατία εδώ...ελληνική...μήπος είναι τύπου-"εντόλες απο πάνω,Τρίκαλα"; Πάντως-το ξαναστέλνω ...για να προειδοποιήσω τον κοσμάκη που δυσκόλα μαζέυει τα 2 χιλιάρικα... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γειά σε όλη τη παρέα!Είμαι καινούριο μέλος σε φόρουμ,έχω ένα keeway outlook 150 (θερμά συλλυπητήρια σε όσους το έχουν),και ήθελα να γράψω μερικές συμβουλές για μελλοντικούς αγοραστές ενός keeway! 1.-Μην το σκέφτεσαι καν 2.-Τώρα,σοβαρά,μην το σκέφτεσαι! 3.-Η ζωή είναι οραία...μην τη χαλάς με ενα keeway 4.-Παντρέψου μια ξαντιά-είναι πιο αξιόπιστη 5.-Σου περισσεύουν;τα δέχονται στα Τρίκαλα (Καραθανάσης Α.Ε.=Ανευ Ευθύνης)και χωρίς επιστροφή 6.-Δεν εχείς παιδιά;σκυλιά;κάτι να περνάει η ώρα;Πάρε Keeway και άσε όλα τα άλλα... Αγαπητέ μελλοντικέ μηχανικέ (αν δεν είσαι-θα γίνεις...), εαν παρόλα αυτά ακόμα σκέφτεσαι keeway,σου έχω μια τελευταία συμβούλη = = πρίν πας για κατάθεση ("αγορά" keeway),κάνε μια στάση σε ενα καφενείο,τράβα 7-8 ουζάκια ή "Μύθους"...έτσι...για να έχεις μια δικαιολογία... Και εάν δεν σου φτάνουν αυτά, δές το ιστορικό της δικής μου μηχανής : -00002 χλμ. > χάνει βενζίνη,υπερχείλιση στο καρμπιρατέρ = 2 μέρες συνεργείο -00030 χλμ. > διαρροή από σύστημα ψύξης = 2 μέρες συνεργείο -00080 χλμ. > αλλαγή θερμοστάτη (ηλεκτρικού) = 1 μέρα συνεργείο -00110 χλμ. > αλλαγή 2ου θερμοστάτη (μηχανικού) = 1 μέρα συνεργείο -00150 χλμ. > χάλασε το κοντέρ , εφτιαξε μόνο του σε μια λακκούβα , ξαναχάλασε , δεν βρίσκω κατάλληλη λακκούβα να το ξαναφτιάξω... -00500 χλμ. > πρώτο σέρβις = 1 μέρα συνεργείο -00600 χλμ. > έχει τζόγο στα σινε-μπλόκ = αστάθεια πίσω τροχού,επικίνδυνο στης στροφές -00700 χλμ. > διαρροή από σύστημα ψύξης,έσκασε μια φλάντζα = 2 μέρες συνεργείο -00900 χλμ. > πρώτη βροχή - πρώτη πτώση λόγω ελαστικών = 170ευρώ(καινούρια λάστιχα) + τραυματισμένος ώμος -01400 χλμ. > ξανά διαρροή από σύστημα ψύξης και η μεγάλη ανακάλυψη > οι σολήνες συστήματος ψύξης είναι απο ένα είδος πλαστικό και οχι λάστιχο(λιώνουν προοδευτικά και οι σφικτήρες χρειάζονται περιοδικά σφίξιμο (κάθε 10 μέρες) = αγόρασα καλούς σολήνες (70ε) και τους άλλαξα μόνος μου -01700 χλμ. > αλλαγή ρουλεμάν πίσω τροχού = 1 μέρα συνεργείο -01900 χλμ. > τελική ταχύτητα 80-90χλμ/ώρα = 1 μέρα συνεργείο αντικατασταση μπίλιες+ιμάντα 150 ευρώ -..........................ρε παιδιά,βαρέθικα να γράφω,ελπίζω να το διαβάσει κάποιος και να γλιτώσει τα λεφτά του......... -τέλος,5600 χλμ.καμμένη φλάντζα κεφαλής(λογω διαρροής από σύστημα ψύξης),εντός εγγύησης,δεν μου φτιάχνουν τη βλάβη επειδή δεν ενεργοποιήσα την εγγύηση (εντός 10 ημερών απο την αγόρα)και ο πωλιτής(Μεσογείων,Αγ.Παρασκευη)"ξέχασε"να μου το πει,ενώ μέχρι τώρα έφτιαξαν 5-6 βλάβες χωρίς να το κάνουν θέμα... ...ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ-ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!!! Και τελευταία,αγόρασα ένα Piaggio Carnaby 200 και ησύχασα,μεταχειρισμένο με 9000χλμ,σχεδόν με τα ίδια λεφτά (2300ε)και τώρα στα 12000χλμ.του άλλαξα λαδια... ...τι άλλο να πω...συγκρίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 nice, καλύτερα να ξέρεις τι σε περιμένει πρίν κάνεις την κίνηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Ρε συ αλ-μπαντη , εσυ δεν την ειχες ξαναπαθει απο keeway? @gregsouv : ακομα επιμενεις να συγκρινεις keeway με kymco? για καποιους ναι ειναι επωνυμη επειδη ειχαν την ευκαιρια να αγορασουν μηχανακια kymco οπως και με αυτους που ειχαν την ευκαιρια να αγορασουν μηχανακια yamaha-honda-suzuki κτλπ και εχουν αποδειχτει αξιοπιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες