Jump to content
ALX™

SUZUKI Gladius 650

Recommended Posts

Αν έχεις διαβάσει παλιότερα το θέμα που άνοιξα ''Πάθος ή λογική'' έχω εκφράσει μια εμπάθεια και για το Gladius, αλλά τότε η αντιπροσωπία δεν το έφερνε εδώ. Είναι μια από τις ελάχιστες σύγχρονες γυμνές που μου αρέσουν, αλλά ειλικρινά αν τελικά την επιλέξω, το φανάρι αμέσως θα αλλάξει και θα μπει στρογγυλό! Ασχημαίνει όλο το σύνολο της μοτοσυκλέτας! Στρογγυλό θα έβαζα και στην Vulcan S! Δεν μου αρέσουν αυτά τα μοντέρνα σχέδια με τίποτα! Και αργότερα θα μπει και μια όμορφη εξατμισούλα, διότι τα λεφτά θα έχουν κάνει φτερά! Αμέσως όμως θα μπει στρογγυλό φανάρι και προστατευτικό κάλυμμα ψυγείου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.futurevisionhid.com/h6024-bi-xenon-projector-motorcycle-headlight.html

Ένα τέτοιο με την μία??

Sent from my iPad using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε ΓΜΤ ακριβό είναι!!! Και μάλιστα το βλέπω σκέτο, χωρίς βάση!

26d0428f-794c-434b-a8c7-f83053c479e3.jpg

Αυτό που είχε βάλει και στη δικιά του ο Elprimerozen, πόσο να πάει άραγε; Ειλικρινά, μόνο το φανάρι να αλλάξεις και γίνεται κούκλα! Μα φανάρι είναι αυτό που της έβαλαν;!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε ΓΜΤ ακριβό είναι!!! Και μάλιστα το βλέπω σκέτο, χωρίς βάση!

Αυτό που είχε βάλει και στη δικιά του ο Elprimerozen, πόσο να πάει άραγε; Ειλικρινά, μόνο το φανάρι να αλλάξεις και γίνεται κούκλα! Μα φανάρι είναι αυτό που της έβαλαν;!

Στο δικο μου εχω βαλει αυτο :

http://www.e-moto.gr...55w-12v-w5w.htm

και φαινεται ετσι :

34xl35l.jpg

+15-20 ευρω βασεις απο ebay, αν και δε θυμαμαι αν στο Gladius χρειαζονται βασεις

Τροποποιήθηκε από τον Bill_DR_125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο το φαναράκι σου και οικονομικό! Την ζελατίνα που έχεις βάλει θέλω κι εγώ να βάλω, που ταιριάζει με στρογγυλό φανάρι και κοστίζει μόλις 65€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή δεν είδα να αναφέρεται κάπου, υπάρχει κανένα συγκριτικό με το CAGIVA RAPTOR 650;

Το raptor είναι μια special κατασκευή.

Δεν είναι Cagiva αλλα MV AGUSTA αφού το πλαίσιο είναι δικό της. Special αναρτήσεις και φρένα.

Ουσιαστικά ο φονιάς των Ducati Monstro.

Το suzuki τώρα είναι μια εξολοκλήρου ατσάλινη κατασκευή, πλαίσιο, ψαλίδια, πιρούνια, φτιαγμένο να διαρκέσει για πάντα ουσιαστικά.

Σπορτιβ σε καταβολές αλλα μέχρι εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή δεν είδα να αναφέρεται κάπου, υπάρχει κανένα συγκριτικό με το CAGIVA RAPTOR 650;

βασικά δε χρειάζεται,το ραπτορ είναι ανώτερο σε όλα.

Το μόνο μείον του είναι η μεταπώληση.αλλά απ τη άλλη ούτε το γκλαντιους έχει πουλήσει στην Ελλάδα.

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα πέρασα από την αντιπροσωπία της Suzuki, και ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί μου είπε πως θα την φέρουν την επόμενη εβδομάδα, λόγω του καθολικού Πάσχα. Για να δούμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτησα και στο κατάστημα Moto Japan, και μου είπε πως μπορεί να το φέρει από Γερμανία με σημαντική έκπτωση, όμως λόγω του καθολικού Πάσχα δεν μπορεί να ρωτήσει την τιμή του, και μου είπε να τον ρωτήσω την Τρίτη που θα γνωρίζει. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω πως μου διευκρίνισε πως δεν με καλύπτει η αντιπροσωπία όπως συμβαίνει και με το Honda NC750S, λόγω παρεισαγωγής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και παραεισαγωγη να ειναι μια χαρα σε καλυπτει.

Η εγγυηση ισχυει σε ολη την Ευρωπη εφοσον ειναι απο Ευρωπη.

Δηλαδη αν το επαιρνες απο Γερμανια και παθαινες ζημια εδω ,δε θα σε καλυπταν?

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε μοτοσυκλέτα που φέρνει ο ίδιος την εισάγει από Ευρώπη, με όποια εγγύηση ισχύει από την εταιρία κατασκευής της. Ο ίδιος παίζει τον ρόλο του αντιπροσώπου, όποτε όσον αφορά την οποιαδήποτε ανάκληση, η Ελληνική αντιπροσωπία δεν θα με καλύψει εφόσον την έχει φέρει ο ίδιος! Μόνο το κατάστημα θα με εξυπηρετήσει σε μια τέτοια περίπτωση. Για τα ανταλλακτικά δεν θα υπάρχει θέμα εφόσον εισάγεται κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να μην σε καλύψει η όποια αντιπροσωπεία όμως και μόνο το κατάστημα; Πήρες μια honda. Ασχέτως από που την αγόρασες και αν ήταν συγκεκριμένη εισαγωγή περιορισμένων κομματιών, δεν υποχρεούνται όλες οι αντιπροσωπείες να σε εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε περίπτωση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γνωρίζω το γιατί, για αυτό κοντεύω να σκάσω! Η Honda ούτε που μου απάντησε στο μήνυμα που της έστειλα για το NC750S! Αλήθεια θυμάσαι τις περιπέτειες ενός που αγόρασε μια Honda (Hornet?) η οποία έπαιρνε κλίση με το που άφηνε τα χέρια; Η μοτοσυκλέτα ήταν αγορασμένη από εδώ, και η αντιπροσωπία έκανε την πάπια, ώσπου το θέμα προβλήθηκε από γνωστό μοτοπεριοδικό και ανάγκασε τον Σαρακάκη να δώσει την απάντηση, πως η μοτοσυκλέτα έπρεπε να οδηγείται με τα δύο χέρια!!! Φαντάσου δηλαδή να μην την είχε αγοράσει από εδώ δηλαδή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οι αντιπροσωπείες ήταν υποχρεωμένες να εξυπηρετούν τις μοτοσυκλέτες που φέρνουν φθηνότερα οι παραεισαγωγείς, θα είχαν κλείσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι?

Αφου για τα ανταλλακτικα δε χρεωνονται.

Δε καλυπτουν μοτοσυκλετες που δεν εχουν εισαχθει επισημα σε μια χωρα.

Ολες τις αλλες ειναι υποχρεωμενοι να τις καλυψουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αλλά τότε όλοι θα αγόραζαν τις φτηνότερες μοτοσυκλέτες των παραεισαγωγέων.

Πάντως εγώ σε όλες τις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες που είχα, όταν χρειάστηκα κάτι, το πρώτο που έκαναν οι αντιπροσωπείες ήταν να με ρωτάνε τον αριθμό πλαισίου για να δουν αν ήταν "δικές τους".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα