Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Αν έχεις διαβάσει παλιότερα το θέμα που άνοιξα ''Πάθος ή λογική'' έχω εκφράσει μια εμπάθεια και για το Gladius, αλλά τότε η αντιπροσωπία δεν το έφερνε εδώ. Είναι μια από τις ελάχιστες σύγχρονες γυμνές που μου αρέσουν, αλλά ειλικρινά αν τελικά την επιλέξω, το φανάρι αμέσως θα αλλάξει και θα μπει στρογγυλό! Ασχημαίνει όλο το σύνολο της μοτοσυκλέτας! Στρογγυλό θα έβαζα και στην Vulcan S! Δεν μου αρέσουν αυτά τα μοντέρνα σχέδια με τίποτα! Και αργότερα θα μπει και μια όμορφη εξατμισούλα, διότι τα λεφτά θα έχουν κάνει φτερά! Αμέσως όμως θα μπει στρογγυλό φανάρι και προστατευτικό κάλυμμα ψυγείου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 http://www.futurevisionhid.com/h6024-bi-xenon-projector-motorcycle-headlight.html Ένα τέτοιο με την μία?? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε ΓΜΤ ακριβό είναι!!! Και μάλιστα το βλέπω σκέτο, χωρίς βάση! Αυτό που είχε βάλει και στη δικιά του ο Elprimerozen, πόσο να πάει άραγε; Ειλικρινά, μόνο το φανάρι να αλλάξεις και γίνεται κούκλα! Μα φανάρι είναι αυτό που της έβαλαν;! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πάρε του elprimerozen, έτοιμο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Δεν έχει ABS και είναι στη Θεσσαλονίκη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Εδω εισαι, http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6268829/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε ΓΜΤ ακριβό είναι!!! Και μάλιστα το βλέπω σκέτο, χωρίς βάση! Αυτό που είχε βάλει και στη δικιά του ο Elprimerozen, πόσο να πάει άραγε; Ειλικρινά, μόνο το φανάρι να αλλάξεις και γίνεται κούκλα! Μα φανάρι είναι αυτό που της έβαλαν;! Στο δικο μου εχω βαλει αυτο : http://www.e-moto.gr...55w-12v-w5w.htm και φαινεται ετσι : +15-20 ευρω βασεις απο ebay, αν και δε θυμαμαι αν στο Gladius χρειαζονται βασεις Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον Bill_DR_125 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ωραίο το φαναράκι σου και οικονομικό! Την ζελατίνα που έχεις βάλει θέλω κι εγώ να βάλω, που ταιριάζει με στρογγυλό φανάρι και κοστίζει μόλις 65€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136471 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Επειδή δεν είδα να αναφέρεται κάπου, υπάρχει κανένα συγκριτικό με το CAGIVA RAPTOR 650; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Απίθανο, γιατί το Raptor έχει πάψει εδώ και πάρα πολύ καιρό να παράγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Επειδή δεν είδα να αναφέρεται κάπου, υπάρχει κανένα συγκριτικό με το CAGIVA RAPTOR 650; Το raptor είναι μια special κατασκευή. Δεν είναι Cagiva αλλα MV AGUSTA αφού το πλαίσιο είναι δικό της. Special αναρτήσεις και φρένα. Ουσιαστικά ο φονιάς των Ducati Monstro. Το suzuki τώρα είναι μια εξολοκλήρου ατσάλινη κατασκευή, πλαίσιο, ψαλίδια, πιρούνια, φτιαγμένο να διαρκέσει για πάντα ουσιαστικά. Σπορτιβ σε καταβολές αλλα μέχρι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επειδή δεν είδα να αναφέρεται κάπου, υπάρχει κανένα συγκριτικό με το CAGIVA RAPTOR 650; βασικά δε χρειάζεται,το ραπτορ είναι ανώτερο σε όλα. Το μόνο μείον του είναι η μεταπώληση.αλλά απ τη άλλη ούτε το γκλαντιους έχει πουλήσει στην Ελλάδα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Σήμερα πέρασα από την αντιπροσωπία της Suzuki, και ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί μου είπε πως θα την φέρουν την επόμενη εβδομάδα, λόγω του καθολικού Πάσχα. Για να δούμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ρώτησα και στο κατάστημα Moto Japan, και μου είπε πως μπορεί να το φέρει από Γερμανία με σημαντική έκπτωση, όμως λόγω του καθολικού Πάσχα δεν μπορεί να ρωτήσει την τιμή του, και μου είπε να τον ρωτήσω την Τρίτη που θα γνωρίζει. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω πως μου διευκρίνισε πως δεν με καλύπτει η αντιπροσωπία όπως συμβαίνει και με το Honda NC750S, λόγω παρεισαγωγής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και παραεισαγωγη να ειναι μια χαρα σε καλυπτει. Η εγγυηση ισχυει σε ολη την Ευρωπη εφοσον ειναι απο Ευρωπη. Δηλαδη αν το επαιρνες απο Γερμανια και παθαινες ζημια εδω ,δε θα σε καλυπταν? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Κάθε μοτοσυκλέτα που φέρνει ο ίδιος την εισάγει από Ευρώπη, με όποια εγγύηση ισχύει από την εταιρία κατασκευής της. Ο ίδιος παίζει τον ρόλο του αντιπροσώπου, όποτε όσον αφορά την οποιαδήποτε ανάκληση, η Ελληνική αντιπροσωπία δεν θα με καλύψει εφόσον την έχει φέρει ο ίδιος! Μόνο το κατάστημα θα με εξυπηρετήσει σε μια τέτοια περίπτωση. Για τα ανταλλακτικά δεν θα υπάρχει θέμα εφόσον εισάγεται κανονικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Γιατί να μην σε καλύψει η όποια αντιπροσωπεία όμως και μόνο το κατάστημα; Πήρες μια honda. Ασχέτως από που την αγόρασες και αν ήταν συγκεκριμένη εισαγωγή περιορισμένων κομματιών, δεν υποχρεούνται όλες οι αντιπροσωπείες να σε εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε περίπτωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Δεν γνωρίζω το γιατί, για αυτό κοντεύω να σκάσω! Η Honda ούτε που μου απάντησε στο μήνυμα που της έστειλα για το NC750S! Αλήθεια θυμάσαι τις περιπέτειες ενός που αγόρασε μια Honda (Hornet?) η οποία έπαιρνε κλίση με το που άφηνε τα χέρια; Η μοτοσυκλέτα ήταν αγορασμένη από εδώ, και η αντιπροσωπία έκανε την πάπια, ώσπου το θέμα προβλήθηκε από γνωστό μοτοπεριοδικό και ανάγκασε τον Σαρακάκη να δώσει την απάντηση, πως η μοτοσυκλέτα έπρεπε να οδηγείται με τα δύο χέρια!!! Φαντάσου δηλαδή να μην την είχε αγοράσει από εδώ δηλαδή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Αν οι αντιπροσωπείες ήταν υποχρεωμένες να εξυπηρετούν τις μοτοσυκλέτες που φέρνουν φθηνότερα οι παραεισαγωγείς, θα είχαν κλείσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Γιατι? Αφου για τα ανταλλακτικα δε χρεωνονται. Δε καλυπτουν μοτοσυκλετες που δεν εχουν εισαχθει επισημα σε μια χωρα. Ολες τις αλλες ειναι υποχρεωμενοι να τις καλυψουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ναι, αλλά τότε όλοι θα αγόραζαν τις φτηνότερες μοτοσυκλέτες των παραεισαγωγέων.Πάντως εγώ σε όλες τις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες που είχα, όταν χρειάστηκα κάτι, το πρώτο που έκαναν οι αντιπροσωπείες ήταν να με ρωτάνε τον αριθμό πλαισίου για να δουν αν ήταν "δικές τους". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες