panosswift 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 καλησπερα,μιας και η αναγκη με εφερε να ψαχνω καινουργια λαστιχα για το xtακι μου.μπηκα στη διαδικασια αναζητησης,οσο και αν αψαξα στο forum δε βρηκα κατι,μιλαω παντω για internetομαγαζα... αν κποιος γνωριζει καποιο site καλο θα του ημουν ευγνωμον να μου το εδειχνε και μενα... στην χειροτερη αν υπαρχει και καποιο μαγαζι στην αττικη δεκτο και αυτο... ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 moto-endisi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 http://www.mandp.co.uk/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Kαι στην Αθήνα, Motoroda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosswift 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 παιδια ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) To moto-endisi εχει πολυ χαμηλες τιμες, η εγω δεν ειμαι καλα ενημερομενος ? ειδα καλα λαστιχα σε τιμες κατω απο 300 ευρω, για αυτο ρωταω... ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ, EDIT , EDIT , EDIT λεμε ντε... λαλακια μου, κοιτουσα τιμες για 1 λαστιχο μονο :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Αν γίνει αγορά ελαστικών μέσω ιντερνετ, μετά πώς θα γίνει η τοποθέτηση τους; Δεν πρέπει αναγκαστικά να πάμε σε μαγαζί με ελάστικά να μας τα τοποθετήσουν; Απ'ότι ξέρω αν αλλάξεις ελαστικά δεν χρειάζεται να κάνεις ζυγοστάθμιση (αν το λέω σωστά) στη ζάντα με το νέο ελαστικό;Εγώ όσες φορές χρειάστηκε να αλλάξω ελαστικό πηγαίνω πάντα σε μαγαζί γιατί θεωρώ πως τον προσβάλεις τον μαγαζάτορα αν του πας τα ελαστικά και του πείς να σου τα τοποθετήσει. Άσε που θα σου πάρει πολλά ευρά για την τοποθέτηση απ'ότι παίρνει κανονικά. Στα μαγαζιά είναι λίγο πιο ακριβά διότι πιστεύω πως βάζουν και την τοποθέτηση μέσα στην τιμή και ας σου λένε πως η τοποθέτηση είναι δωρεάν ;) .Εκτός βέβαια αν η διαφορά τιμής είναι τόσο μεγάλη που συμφέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 σε προσβαλει ομως και αυτος προσπαθωντας να σου πουλησει κατι παρα πολυ ακριβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johne 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Παιδιά εγώ στο moto-endisi.gr βρήκα μπρος-πίσω λάστιχα Michelin (120/70-ZR17 και 160/60-ZR17) για το XTX μου με €330. Στο μάστορα που πάω μού είπε περίπου €400. Στα €330 που βρήκα στη moto-endisi.gr περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής με courier. Το μόνο που με φοβίζει λίγο είναι η ποιότητα αποθήκευσης (μην τα έχει κακοσυντηρημμένα ή τίποτα τέτοιο) αλλά θα το πάρω το ρίσκο. Είναι κανείς που να έχει ψωνίσει από εκεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-stromas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Εχω παει εγω ο ιδιως προσωπικα στο motoendisi για να δω ημερομηνιες και κατασταση αποθηκευσης. Ολα ειναι οκ και σου δινει και εγγυηση 1 χρονο αν τα βαλει αυτος ή 6 μηνες απο οποιο μαγαζι τα βαλεις με την αποδειξη τοποθετησης (εκτος κι'αν πατησης κανα καρφι και το ξεσκισης) + οτι χρεωνετε αυτος τα μεταφορικα του courier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antoine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 http://www.mandp.co.uk/ Attention Overseas Customers Please Note - Aerosols cannot be sent to any destination outside the U.K Οι συγκεκριμένοι δεν στέλνουν εκτός Αγγλίας. Είχα ακούσει για κάποιο eshop από Γερμανία αλλά δεν έχω βρει το link ακόμα που το ψάχνω. Αν βρω κάτι θα το παραθέσω εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Ναι αφου παρεις τα λαστιχα απο το μοτοενδυση πηγαινε στο λαστιχά σου να σου τα περασει. Θα σε στραβοκοιταξει, θα σου χρεωσει επιπλεον την τοποθετηση και οταν χρειαστει ξανα να πας στον ιδιο για αλλη δουλεια (πχ. αυτοκινητο) θα σε στησει στα τεσσερα και θα σε ξεσκισεις Παντα βεβαια αν εμπορευεται το ιδιο λαστιχο που θα του πας. Εγω εβαλα λαστιχα με διαφορα 60 ευρω επιπλεον σε σχεση με το motoendisi (370 αντι 310) τα μισα απο τα οποια θα μου τα επαιρνε για τοποθετηση. Συν οτι εγω ειμαι και σε πιο κλειστη κοινωνια με λιγοτερο κοσμο οποτε ολα τα παραπανω που ανεφερα θα ισχυαν ακομα περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Attention Overseas Customers Please Note - Aerosols cannot be sent to any destination outside the U.K Οι συγκεκριμένοι δεν στέλνουν εκτός Αγγλίας. Είχα ακούσει για κάποιο eshop από Γερμανία αλλά δεν έχω βρει το link ακόμα που το ψάχνω. Αν βρω κάτι θα το παραθέσω εδώ. Σε σπρέι αναφέρεται, όχι λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johne 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Ναι αφου παρεις τα λαστιχα απο το μοτοενδυση πηγαινε στο λαστιχά σου να σου τα περασει. Θα σε στραβοκοιταξει, θα σου χρεωσει επιπλεον την τοποθετηση και οταν χρειαστει ξανα να πας στον ιδιο για αλλη δουλεια (πχ. αυτοκινητο) θα σε στησει στα τεσσερα και θα σε ξεσκισεις Παντα βεβαια αν εμπορευεται το ιδιο λαστιχο που θα του πας. Εγω εβαλα λαστιχα με διαφορα 60 ευρω επιπλεον σε σχεση με το motoendisi (370 αντι 310) τα μισα απο τα οποια θα μου τα επαιρνε για τοποθετηση. Συν οτι εγω ειμαι και σε πιο κλειστη κοινωνια με λιγοτερο κοσμο οποτε ολα τα παραπανω που ανεφερα θα ισχυαν ακομα περισσοτερο. Φούρναρη η αλήθεια είναι ότι τα σκεφτόμουν κι εγώ αυτά που λες γιατί σε κλειστή κοινωνία μένω κι εγώ. Αλλά αποφάσισα και τα παρήγγειλα τελικά από το moto-endisi, το είπα στο λαστιχά μου και τι μού είπε; Ότι κι αυτός από εκεί τα παραγγέλνει! Καλό; Όσον αφορά στην ταχύτητα διεκπεραίωσης της παραγγελίας από το μοτοένδυση έμεινα maλάkας. Ενώ έλεγε για τα συγκεκριμένα ελαστικά ότι αναμένεται παραγγελία (όχι ετοιμοπαράδοτα) μού ήρθαν σε δύο μέρες. Το σούμα; 333 ευρώ στο μοτοένδυση + 20 ευρώ στο μάστορα 353. Καλά την έβγαλά. (Κανάς άλλος να συγκρίνουμε τιμές; ) Όσο για τα λάστιχα (Michelin Pilot Road 2) έχουν αισθητή διαφορά από τα μαμίσια Pirelli που είχε το XT. Στη στροφή μπαίνουν πολύ άνετα, δε γλιστράνε εκεί που τα Pirelli γλιστρούσαν και ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω το μεγαλύτερο πεδίο κλίσεων που μου επιτρέπουν. Φυσικά ίσως να μη φταίνε τα Pirelli, ίσως απλά να ήταν για κανονικούς δρόμους κι όχι λιωμένους σαν καθρέφτη και γεμάτους λακούβες που είναι στην Ελλάδα... (Αν ρίχνουν άσφαλτο μια φορά στα 10 χρόνια και αν τι περιμένεις.... Ζώα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antoine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Σε σπρέι αναφέρεται, όχι λάστιχα. Έχεις δίκιο, δικό μου το λάθος..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Runner 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Όλες οι δουλείες έχουν τιμές, η τοποθέτηση έχει τιμή, η επισκευή έχει τιμή κλπ κλπ Αυτό που τον προσβάλεις τον ιδιοκτήτη αν του πας έτοιμα τα ελαστικά να στο τοποθετήσει, μόνο Ελλαδιστάν μυρίζει ή μάλλον βρωμάει για την ακρίβεια. Το λέω γιατί έψαχνα να αγοράσω κάτι scorpion αλλά επειδή ήταν λίγο ακριβά τα έκοψα τιμολόγιο στο μαγαζί ενός φίλου. Όταν τα πήγα για τοποθέτηση σε ένα βουλκανιζατέρ τύπος είχε και το θράσος να μου πει ότι θα με κλέψει, ότι δηλαδή ήθελε 70 ευρώ μόνο για την τοποθέτηση επειδή δεν τα αγόρασα από εκείνον (!) Το συμπέρασμα ήταν πως θα με έκλεβε έτσι κι αλλιώς. Είτε αν τα αγόραζα από αυτόν, είτε αν του τα πήγαινα. Το ίδιο θα μου στοίχιζε. Άρα δεν είναι θέμα προσβολής. Είναι θέμα του πόσες κλωτσές στην μάπα ήθελε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) 360€ και τα 2 λάστιχα καινούργια για το ZZR1400 (120/17 & 190/17 πίσω) BRIDGESTONE BT-014 με ζυγοστάθμιση στο: Αφοι Ακριβού αρχές Λ. Αλεξάνδρας όπως ανεβαίνουμε από Πατησίων. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2008 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Η μοτοενδυση συμφερει ρε μαγγες.Βρηκα BT016 180/55 170,6€ και 120/70 132,52€ την ωρα που το αλλο το ΜΟΤΟΡΟΔΑ θελει 440€ και για τα δυο. Τι λεμε τωρα!!!!! Σορυ μαγγες....αλλα ας προσβληθει ο μαγαζατορας....και τα 20€ που πρεπει να παρει για αλλαγη μονο δεν ειναι λιγα! Μην τρελαθουμε.Οι περισσοτεροι την βγαζουν με αισχροκερδεια! Επισης τα Metzeler Sportec M3 σε 180/55 178€ και 120/70 135€ το μοτοενδυση.Το Μοτοροδα τα δινει 470!!!!!! Εαν καποιος παντως...εχει βρει μαγαζατορα για τα συγκεκριμενα ελαστικα που ανεφερα εδω αθηνα σε ιδιες τιμες....ας μου το πει να τα παρω απο εκει.Αλλα με βλεπω για παραγγελια online! Μεγαλη διαφορα ρε φιλαρακια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Η μοτοενδυση συμφερει ρε μαγγες.Βρηκα BT016 180/55 170,6€ και 120/70 132,52€ την ωρα που το αλλο το ΜΟΤΟΡΟΔΑ θελει 440€ και για τα δυο. Τι λεμε τωρα!!!!! Σορυ μαγγες....αλλα ας προσβληθει ο μαγαζατορας....και τα 20€ που πρεπει να παρει για αλλαγη μονο δεν ειναι λιγα! Μην τρελαθουμε.Οι περισσοτεροι την βγαζουν με αισχροκερδεια! Επισης τα Metzeler Sportec M3 σε 180/55 178€ και 120/70 135€ το μοτοενδυση.Το Μοτοροδα τα δινει 470!!!!!! Εαν καποιος παντως...εχει βρει μαγαζατορα για τα συγκεκριμενα ελαστικα που ανεφερα εδω αθηνα σε ιδιες τιμες....ας μου το πει να τα παρω απο εκει.Αλλα με βλεπω για παραγγελια online! Μεγαλη διαφορα ρε φιλαρακια.... Για να συνεχίσω και εγώ για τα λάστιχα που αγόρασα, είχα πάει πρώτα στη ΜΟΤΟΡΟΔΑ συστημένος από την εταιρεία που προμηθεύεται και μου είχε πει και μένα 440€ για τα ΒΤ-014 και επειδή πήγα συστημένος μου τα άφηνε 400€ μετρητά, και τα έβαλα εκεί που είπα παραπάνω 360€. Τα δικά μου αλήθεια τα έχει η μοτοένδυση ίδια λεφτά με τοποθέτηση; ή πληρώνεις +20€ τοποθέτηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Βρήκα τα λάστιχα τα δικά μου στη μοτοένδυση και βγαίνουν 350€ συν την τοποθέτηση βγαίνουν ακριβότερα από όσο τα πήρα εδώ χωρίς να περιμένω την παραγγελία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Έβαλα πίσω Scorpion στο VARADERO τον Ιουλιο απο μοτο-ενδυση, κανενα προβλημα με ημερομηνίες κλπ Το συνιστώ για αγορα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Απο ζυγοσταθμιση δεν κατέχει.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimokritos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) καλή η μοτο ένδυση αλλά αν πας να τα περάσεις εκεί πρέπει να τον πιέσεις για να σου κάνει ζυγοστάθμιση. αρχίζει και λέει ότι να ναι. καμία φορά τα λάστιχα του είναι λίγο παλιά οπότε να το προσέξετε αυτό. κατά τα άλλα είναι ευγενέστατοι και πολύ φιλικοί. και φυσικά οι τιμές του είναι για σκότωμα. φίλος πήγε και πήρε από κει τα λάστιχά του στο χέρι και του έκοψε κι άλλο από τις ήδη χαμηλότερες τιμές. ααα! καλώς ήρθα :D :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2008 από τον dimokritos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 καλή η μοτο ένδυση αλλά αν πας να τα περάσεις εκεί πρέπει να τον πιέσεις για να σου κάνει ζυγοστάθμιση. αρχίζει και λέει ότι να ναι. καμία φορά τα λάστιχα του είναι λίγο παλιά οπότε να το προσέξετε αυτό. κατά τα άλλα είναι ευγενέστατοι και πολύ φιλικοί. και φυσικά οι τιμές του είναι για σκότωμα. φίλος πήγε και πήρε από κει τα λάστιχά του στο χέρι και του έκοψε κι άλλο από τις ήδη χαμηλότερες τιμές. ααα! καλώς ήρθα :D :D ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ. Καλά ήσουνα μέλος από 22 May 07 δηλαδή πριν από 15 μήνες ακριβώς και έγραψες τώρα το πρώτο σου μήνυμα; Μας παρακολούθαγες και περίμενες τα γενέθλια των 15 μηνών για να μιλήσεις; Γρήγορα πάντως, άλλα μωρά κάνουν και πάνω από 2 χρόνια να μιλήσουν! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 καλή η μοτο ένδυση αλλά αν πας να τα περάσεις εκεί πρέπει να τον πιέσεις για να σου κάνει ζυγοστάθμιση. αρχίζει και λέει ότι να ναι. καμία φορά τα λάστιχα του είναι λίγο παλιά οπότε να το προσέξετε αυτό. κατά τα άλλα είναι ευγενέστατοι και πολύ φιλικοί. και φυσικά οι τιμές του είναι για σκότωμα. φίλος πήγε και πήρε από κει τα λάστιχά του στο χέρι και του έκοψε κι άλλο από τις ήδη χαμηλότερες τιμές. ααα! καλώς ήρθα :D :D Καλώστονε και ας άργησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimokritos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Big brother is watching you... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες