quelathil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλησπέρα σας... Με αφορμή την μεγάλη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.... Έπειτα απο πολύ σκέψη κατέληξα στην αγορά ενός Τρανσαλπ 700... Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολλά άτομα αλλά θε με πάρει ολόκληρες σελίδες να γράψω τα ψευδόνυμα όλων...αλλά ιδιαίτερες ευχαριστίες στο mybike.gr στον Dominator και τον Αιγαιπλόο οι οποίοι με τα ΠΜ πραγματικά έβγαλαν μεροκάματο...κοινώς τους τρέλανα στις ερωτήσεις και οι ίδιοι προθυμοποιήθηκαν να τις απαντήσουν... Σίγουρα τέτοιο θέμα δίχως φωτογραφίες δεν γίνεται έτσι τις παραθέτω κάτω... Τώρα όσον αφορά την νέα μηχανή και την συμπεριφορά της πολλά μπορώ να γράψω αλλά θα περιμένω να ξεθυμάνει ο ενθουσιασμός και μετά τουλάχιστον να αγγίζει έστω και λίγο την αντικειμενικότητα...πάντως αυτά τα μυστήρια ABS kai CBS δεν λειτουργούν για ταχύτητες κάτω από τα 25χλμ...εντάξει το στρώνω το μηχανάκι αλλά λίγο χώμα δεν βλάπτει....έτσι για το βάπτισμα του Πυρός... Το Dominator δεν ξέρω τι θα το κάνω...σκέφτομαι να το κρατήσω και αρχίσω τα modifications...που θα πάει κάποτε μπορεί να μας δωθεί η ευκαιρεία να πάμε στο Dakar ή ίσως στην Αργεντινή... Απο ότι καταλάβατε την πήρα εντελώς γυμνή για 2 λόγους... 1) να την στρώσω χωρίς περιτό βάρος 2) να βγάλουν όλες οι εταιρείες τα after market για αποφυγή δυσάρεστων συντονισμών, στωβιλισμών και όλα τα ανώμαλα την μηχανής... Σας ευχαριστώ όλους.. Φιλικά Κωνσταντίνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis V-Strom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλορίζικο εύχομαι, από τις φωτογραφίες που βλέπω, καλό φαίνεται εξωτερικά.. Τα υπόλοιπα θα μας τα πεις εσύ, όταν γράψεις μερικά χιλιόμετρα! Καλορίζικο και πάλι και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλορίζικη η μηχανή σου σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα και βέβαια πολύχρονος και για την ονομαστική σου γιορτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Κατ΄αρχήν χρόνια πολλά, υγεία και τύχη. Τόπες και τόκανες ρε φίλε, λίγα λόγια - πολλά έργα! Καλοτάξιδη, πολύ καλή αγορά, και τέλειο χρώμα! Μετά τις πρώτες εντυπώσεις εμπλούτισέ μας με τις εμπειρίες σου! Για το ντομινέϊτορ τώρα, ξεκίνα με ένα τεπόζιτο acerbis και προχώρα το ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Χρονια σου πολλά φίλε.. Να χαίρεσαι την γιορτή σου και την καλή σου!!!! Πολλά καλά, ασφαλή, όμορφα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Αυτό το Dakar φίλε όνειρο είναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 καλοτάξιδη και να την χαίρεσαι! α! και χρόνια πολλα για την ονομαστική σου εορτή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλοτάξιδη! Σε περιμένουμε άυριο Μηχανιώνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλοριζικο το εργαλειο φιλε. Καλες βολτες και ευχομαι παντα αγρατσουνιστη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλορίζικοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Το χρώμα τα σπάει ;) Χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι την μοτόρα σου B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 μπραβω μπραβω πολυ ωραια χρονια πολλα για την γιορτη σου και πολλα και καλα χιλιομετρα για την μηχανη σου , να σε καλα να την χαιρεσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 χρονια πολλα φιλε και καλοριζικο το μοτορι. Σε περιμενουμε αυριο στον καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 ...καλοριζικο φιλε μου !!!...ειναι κουκλι !!! ...καλοταξιδο και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 καλοταξιδο φιλε :cheers: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaly 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 καλορίζικη μαν και χρόνια σου πολλά... Εχω και εγώ γιορτή σε κάτι μήνες.. Αντε μαζεύετε λεφτά να τσοντάρετε να πάρουμε κανένα εργαλείο (να μου το κάνετε δώρο δηλαδή)... Άντε θα σας το παραχωρώ κιόλας που και που... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Mε γειες!!!! Με γειες!!! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλες βολτες!! πολυ καλη επιλογη εκανες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Ωραιο χρωματακι το πηρες..καλοριζικο και καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Kαλοταξιδη και αγρατσουνιστη!!!!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλοτάξιδος και πάντα όρθιος. Χρόνια καλά για την γιορτή σου χθες. Τα λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Χρονια πολλα να χαιρεσαι την γιορτη σου!! καλοριζικο το μωρο σου και καλοταξδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Κωνσταντίνε να το χαίρεσαι το νέο σου αμόρε!!! Σας εύχομαι ατέλειωτα χιλιόμετρα και πάντα όρθια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Πολλά και όρθια χιλιόμετρα σου εύχομαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
etf13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Χρόνια πόλλα φίλε για τη γιορτή σου και καλορίζικο το μοτόρι. Πολύ ωραίο χρώμα.Εγώ έχω το ίδιο σε μολυβί. Να το χαίρεσαι και καλοτάξιδος. Αν θες να ρωτήσεις τίποτα σχετικά με το μοτόρι μπορείς να μου στείλεις εννοείται και Pm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 καλοριζικο φιλε. καποια στιγμη θα την κανω και εγω για transalp... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Μπραβο σου φιλε μου!Να τη χαιρεσαι...!Αντε στις 14 Σεπτεμβρη να κανω κι εγω κατι αντιστοιχο στον εαυτο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες