theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ΧΑΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-5-2008 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗ KAWASAKI Z 750 ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΙΗ 643.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ.ΤΗΛ 2310636886 ΘΑΝΑΣΗΣ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Η περιοχή των Συκεών είναι γάμησέ τα και άφησέ τα!!! Όλο κλοπές είναι εκεί! Πριν από λίγο καιρό είχαν κλέψει και την μηχανή ενός φίλου μου εκεί... Άσχημα περιστατικά γμτ... Η μηχανή είχε συναγιαρμό; ήταν κλειδωμένη; Εύχομαι να την βρείτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Πραγματικα καταλαβαινω την θληψη που μας δεινει ενα τετοιο γεγονος . Ο καθενας μας θα στεναχωριοταν αφανταστα αν του εκλεβαν την μηχανη, ταυτοχρονα ομως ενοχλουμε απο ατομα που απλα φτιαχνουν ενα λογαριασμο σε φορουμ για να δηλωσουν απωλεια/κλοπη οχηματος. Τροχαια ειναι εδω ? Το βρισκω λιγο σαν εκμεταλευση των ιστοσελιδων που εχουν αρκετους επισκεπτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Τροχαια ειναι εδω ? Το βρισκω λιγο σαν εκμεταλευση των ιστοσελιδων που εχουν αρκετους επισκεπτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nassosxlvbros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Πραγματικα καταλαβαινω την θληψη που μας δεινει ενα τετοιο γεγονος . Ο καθενας μας θα στεναχωριοταν αφανταστα αν του εκλεβαν την μηχανη, ταυτοχρονα ομως ενοχλουμε απο ατομα που απλα φτιαχνουν ενα λογαριασμο σε φορουμ για να δηλωσουν απωλεια/κλοπη οχηματος. Τροχαια ειναι εδω ? Το βρισκω λιγο σαν εκμεταλευση των ιστοσελιδων που εχουν αρκετους επισκεπτες. τώρα αυτό τι άκυρο ήταν; :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Συγνωμη αλλα καμια φορα μου βγαινει ο κακος μου εαυτος. Θα μου ηταν απολυτα κατανοητο ενας ανθρωπος που ειναι μερος της παρεας μας να κανει ενα τετοιο ποστ και δεν θα ειχα αυτη την αντιδραση. Αλλα οπως ειπα ηδη το βρισκω λιγο εκμεταλευση της δημοσιοτητας που περνει καποιος μεσα απο καποια ιστοσελιδα. Θα ηταν κατι παρομιο με το να κανει καποιος εγγραφη απλα και μονο για να διαφημισει ενα μαγαζει η κατι το οποιο θελει να πουλησει. Για να μπω στο θεμα. Πραγματικα λυπαμαι για την κλοπη και ευχομαι αυτο το θεμα σιγα σιγα να αρχισει να τελειωνει και να μην φοβομαστε πια τοσο πολυ. Μακαρι το παιδι να βρει την μηχανη του οσο γρηγοροτερα γινεται αλλα και τους αλητες που την πιρανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Συγνωμη αλλα καμια φορα μου βγαινει ο κακος μου εαυτος. Θα μου ηταν απολυτα κατανοητο ενας ανθρωπος που ειναι μερος της παρεας μας να κανει ενα τετοιο ποστ και δεν θα ειχα αυτη την αντιδραση. Αλλα οπως ειπα ηδη το βρισκω λιγο εκμεταλευση της δημοσιοτητας που περνει καποιος μεσα απο καποια ιστοσελιδα. Θα ηταν κατι παρομιο με το να κανει καποιος εγγραφη απλα και μονο για να διαφημισει ενα μαγαζει η κατι το οποιο θελει να πουλησει. Φίλε Alarm μάλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις.Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που πρέπει να έχουμε σαν μοτοσυκλετιστές μάλλον είναι όχι μόνο διακιολογημένο αλλά και επιβαλλόμενο να διατίθεται χώρος για τέτοια. Δεν είναι διαφήμιση, είναι χέρι βοήθειας στα θύματα κλοπής.Δεν κοστίζει σε κανένα μας, αντίθετα μπορέι να ωφελήσει πολλούς απο εμάς σε αντίστοιχη περίπτωση. Ισως μάλιστα να είναι καλό να δημιουργηθεί μια λίστα με τα μοτοσυκλετιστικά φορουμ και οποιαδήποτε κλοπή να δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε όλα.. Κανείς μας δεν θέλει να βρεθεί σε τέτοια θέση.Αν όμως βρεθεί σίγουρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων των συν-μοτοσυκλετιστών! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Φίλε Alarm μάλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις.Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που πρέπει να έχουμε σαν μοτοσυκλετιστές μάλλον είναι όχι μόνο διακιολογημένο αλλά και επιβαλλόμενο να διατίθεται χώρος για τέτοια. Δεν είναι διαφήμιση, είναι χέρι βοήθειας στα θύματα κλοπής.Δεν κοστίζει σε κανένα μας, αντίθετα μπορέι να ωφελήσει πολλούς απο εμάς σε αντίστοιχη περίπτωση. Ισως μάλιστα να είναι καλό να δημιουργηθεί μια λίστα με τα μοτοσυκλετιστικά φορουμ και οποιαδήποτε κλοπή να δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε όλα.. Κανείς μας δεν θέλει να βρεθεί σε τέτοια θέση.Αν όμως βρεθεί σίγουρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων των συν-μοτοσυκλετιστών! +650 Ελπίζω να βρεθεί φίλε μου. Τα τσογλάνια έχουν βγει παγανιά πάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Πραγματικα καταλαβαινω την θληψη που μας δεινει ενα τετοιο γεγονος . Ο καθενας μας θα στεναχωριοταν αφανταστα αν του εκλεβαν την μηχανη, ταυτοχρονα ομως ενοχλουμε απο ατομα που απλα φτιαχνουν ενα λογαριασμο σε φορουμ για να δηλωσουν απωλεια/κλοπη οχηματος. Τροχαια ειναι εδω ? Το βρισκω λιγο σαν εκμεταλευση των ιστοσελιδων που εχουν αρκετους επισκεπτες. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Εδω μέσα δεν είναι γκέτο.. Είναι μια κοινότητα μοτοσυκλετιστών και αν μπορεί ο καθένας να προσφέρει κάτι στον συνάνθρωπο να το κάνει.. Αν γινόταν ένα ατύχημα θα σταματούσες να βοηθήσεις μόνο άμα ήταν φίλοι σου απο παλιά? Εξάλλου αν υπάρχουν 5-6 Forum μοτοσυκλέτας εσύ θα μπορούσες να συμμετέχεις ή έχεις κάνει εγγραφή σε όλα?Εμένα πάντως δεν φτάνει ο χρόνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αλληλεγγυη υπαρχη, πιστεψε με. Εχω σταματησει αρκετες φορες στο δρομο για απλες περιπτωσεις να βοηθεισω. Και σιγουρα θα ανοιγα το στομα μου αν εβλεπα καποια υποπτη κινηση που υποδειλωνη κλοπη (οχι οπως κανουν πολυ που λενε "δεν ειναι δικο μου οποτε δεν με νοιαζει", γιατι το επομενο μπορει να ειναι δικο τους οχημα). Πιστευω οτι ισως εχουμε διαφορετικη αποψη και το κατανοω. Δεν ειμαι κατα της βοηθειας. Ειμαι κατα της κλοπης σιγουρα. Αν ο παραπανω χρηστης ομως συνεχισει να ειναι μερος της παρεας μας, τοτε οντως κανω εγω λαθος και δεν 'εκμεταλευτικε' αυτο εδω το μεσο. Ειμαι λιγο στριγγλα, σορρυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinez 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Αλληλεγγυη υπαρχη, πιστεψε με. Εχω σταματησει αρκετες φορες στο δρομο για απλες περιπτωσεις να βοηθεισω. Και σιγουρα θα ανοιγα το στομα μου αν εβλεπα καποια υποπτη κινηση που υποδειλωνη κλοπη (οχι οπως κανουν πολυ που λενε "δεν ειναι δικο μου οποτε δεν με νοιαζει", γιατι το επομενο μπορει να ειναι δικο τους οχημα). Πιστευω οτι ισως εχουμε διαφορετικη αποψη και το κατανοω. Δεν ειμαι κατα της βοηθειας. Ειμαι κατα της κλοπης σιγουρα. Αν ο παραπανω χρηστης ομως συνεχισει να ειναι μερος της παρεας μας, τοτε οντως κανω εγω λαθος και δεν 'εκμεταλευτικε' αυτο εδω το μεσο. Ειμαι λιγο στριγγλα, σορρυ :) Δεν είναι κακό να εκμεταλλευτεί το χώρο για το πρόβλημα του κακό είναι να του γυρίσουμε την πλάτη, άποψή μου, ο χαρακτηριζμος στρίγγλα άστοχος βρες κάτι άλλο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Δεν υπαρχει λογος να το τραβαμε... Ολοι οσοι μετεχουμε σε διαφορα φορα μας "χαλαει" να μπει ο Χ χρηστης ισα να πουλησει κατι ή να διαφημισει την επαγγελματικη του ιδιοτητα ή, ή, ή... Εξέφρασε μια αποψη που λιγο-πολυ ολοι κατα καιρους εχουμε κανει, φτανει! :) Απο κει και περα τωρα, τι να πω ρε γμτ με τις κλοπες... Εχει παραγινει το θεμα, καθε φορα που παω βολτα με τη μηχανη προσπαθω να τη βαζω σε σημειο που να μπορω να τη βλεπω και να την ελεγχω. Δεν ειναι μονο να στη φανε, ειχαμε παει για καφε Νεα Μακρη και καποιος αχρηστος/αχρηστη στην προσπαθεια να ξεπαρκαρει εριξε (με τη μεθοδο του ντομινο) 3 μηχανες κατω... Τεσπα, σορρυ για τα off-topic, ελπίζω φιλε μου να βρεθεί η μοτόρα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
whitesnake 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Νομίζω ο οποιοσδήποτε αν του έκλεβαν τη μηχανή θα έκανε ό,τι περναέι από το χέρι του για να τη βρει, είτε αυτό λέγεται εγγραφή σε 50 φόρουμ, είτε επικοινωνία με μάντρες είτε οτιδήποτε. Και συ φίλε alarm, αν έβλεπες ότι ίσως να έβρισκες κάποια ανταπόκριση από άλλο φόρουμ, νομίζω θα την έκανες την εγγραφή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Ευχομαι να βρεθει, κριμα! Οσο για τους αλητιριους.... Υ.Σ. Αlarm...ολοι εδω μεσα κατι εκμεταλλευονται...επισης εαν προσεχες λιγο το προφιλ του μελους που ανοιξε το τοπικ θα δεις οτι ειναι γραμμενος λιγο αργοτερα απο εσενα και πως δεν γραφτηκε εδω μεσα εχθες για αυτον τον λογο, ΑΛΛΑ και ετσι να ητανε πολυ καλα θα εκανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Kριμα..Ελπιζω το καλυτερο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Φιλε θα χω το νου μου!! Ελπιζω να βρεθει!!! Φιλε alarm διαφωνω με την αποψη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 alarm δεν παλευεσαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 λυπαμαι για την απωλεια σου..ελπιζω να την βρεις συντομα φιλος... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Απο ποιο σημειο το κλεψανε και εγω απο συκιες ειμαι.....Αν πετυχω το μηχανακι πουθενα με αναβατη ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΛΩΤΣΙΑ!Μονο πειτε αν τυχων βρεθει μην ειναι ο ιδιοκτητης... Ευχομαι να βρεθει το συντομοτερο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Ελπίζω να βρεθεί φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Και γω ελπίζω να βρεθεί, δεν μας ίππες συναγερμό είχε πάνω? imobilazer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 θα εχω το νου μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Βάλε καμια φώτογραφία.. Μια εικόνα χιλιες λέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nadware 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Μένω κ εγώ κοντά, οπότε θα έχω το νου μου. Θα βοηθούσε όμως να έλεγες αν έχει κάποιο ιδιαίτερο, εξωτερικό χαρακτηριστικό κ να απαντούσες στις ερωτήσεις που έγιναν εως τώρα (συναγερμός, τρόπος ασφάλισης κλπ...). Εύχομαι να βρεθεί ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Ας την βρουμε φίλε μου και την αμοιβή την κρατάς..εννοειται!!!!!! Αlarm εισαι "ακυρος" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες