apatsi02 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 ducati sport classic 1000s με τις termignoni της βεβαίως βεβαίως http://www.ducati.com/it/bikes/my2008/Mode...SCSPORT1000S-08 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 :_rock-on:triumph tiger 1050!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 1098 DUCATI FJR 1300 YAMAHA HAYABUSA 1300K8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Τελικά μου φαίνεται ότι οι V-Stromάδες μόνο είμαστε ερωτευμένοι με τις μηχανές μας και θα αγοράζαμε πάλι το ίδιο :lol: Ο Δράκος και εγώ είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος... το πολύ πολύ να έπαιρνα το 1000άρι, κατά τα άλλα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά :wub: και δεν το αλλάζω το μωρό μου έτσι εύκολα... :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Σίγουρα ένα ZZR 1400 θα ήταν εκπληκτικό αλλά ανεξαρτήτως χρηματων και τεχνικών χαρακτηριστικών έρωτας πραγματικός είναι αυτός.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Τελικά μου φαίνεται ότι οι V-Stromάδες μόνο είμαστε ερωτευμένοι με τις μηχανές μας και θα αγοράζαμε πάλι το ίδιο :lol: :wub: Kαλά δεν λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Kαλά δεν λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός? :rotfl: Κααααλο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Εύκολη απάντηση ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 848 R! Tην 848 δηλαδή αλλά με το traction control της 1098r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Ηonda vtr1000sp δαγκωτό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Αυτό ή αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Ducati Hypermotsrd 'η το KTM 950 Enduro ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Αυτή που έχω για dreamBike. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Desmosedici :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Την έχω και είμαι πολύ μαζί της. Είναι η κούκλα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 B) Επειδη,τη μηχανη την εχω ομως,θα ηθελα να εχω χρημα να την κανω τουμπανο.....ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ..καταραμενη φτωχια B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Desmosedici RR... Μάλλον δεν θα άλλαζα την κούκλα μου για τη Desmo, αλλά θα ήθελα να την έχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 ktm super duke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 [attachment =22150:mdvmax1.jpg] και τελος αυτη για αυτους που καθονται ολοι μαζυ στους καφεδοφραπεδοκαφεκαταστασεις :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 1. Ένα ΚΤΜ 990S ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! :P Pou tha to vreis auto??? Den ehei vgei akoma!!! MV Agusta Senna edition.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Ducati sport classic 1000s Περιμενω να το δω live στην εκθεση και κατα 99% θα το παρω!!! Κουκλα δεν ειναι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Επισης αυτο: Vyrus 985 C3 4V Αλλα τα 65000 ευρω (τοσο κανει στην ιταλια οπου και κατασκευαζεται) ειναι ελαφρως πολλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες