ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Το γουστάρω τρελά. Ιδαίτερα στο λευκό. Ωραίες πινελιές βελτίωσης. Αν ήθελα on-off με καλές δυνατότητες off road, θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε οδηγήσει... ...άλλα εγώ όταν το πήρα βόλτα..κατάλαβα πόσο πίσω ήταν το μηχανάκι που οδηγώ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ με κεφαλαία γράμματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 +15 άλογα να είχε...και μείον 30 κιλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 με μια εξάτμιση πας +10 άλογα,,,,και περίπου - άλλα τόσα κιλά,,,,!! Μην διαβάζεις τα χαρτιά...μπορεί να είναι 260 κιλά.... ...αλλά είναι τόσο ζυγισμένο που πραγματικά αν δεν ήξερες..θα πίστευες ότι είναι πολύ ελαφρύτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 αυτα τα περι εξαφανισης του βαρους απο δεινοσαυρους ρε παιδια χαλανε την σοβαροτητα ενος κατα τα αλλα καλου κειμενου. Οταν κινειται ενα μηχανακι η αισθηση του βαρους του υποτιμαται.Στους επι τοπιους ελιγμους ομως ,μαγικες συνταγες δεν υπαρχουν.Το βαρος χαλαει ολη την συνταγη.Ειναι τοσο ευκολο να εξαφανιστει μαγικα το βαρος απο ενα μηχανακι 260 plus κιλων ,οσο μαγικη ευκολια σου προσφερουν οι επι τοπιοι ελιγμοι ,με ενα μηχανακι πουπουλο βαρους κατω των 200 κιλων,αλλα δικαβαλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 και εγώ σου λέω...Πως το tenere είναι πιο ματζίβελο από ένα tdm ακόμα και στους επιτόπιους! ...και αυτό το δηλώνει ένα τέρας ύψους.................................................................................. >.....................................................................1.73+++....μετά από προσωπική εμπειρία***!! ***: Το καλοκαίρι του 2010 είχα κάνει το μεγάλο test drive της Υamaha με το Tenere(Εθνική-Στροφιλίκι-Χώμα)... ..και τότε είχα στην κατοχή μου ένα TDM 900A '07... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 μαλλον δεν συνεννοουμαστε.Πως το ''ματζιβελο'' των 270 κιλων παρακαρισμενο με την μουρη σε υποψια κατωφερειας, ωθειτε προς τα πισω πιο ευκολα απο το 199 κιλων αυτο θα πρεπει να ειμαι σε νηφαλιοτητα για να το κατανοησω που αυτη την στιγμη δεν διαθετω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Τα εχεις τσούξει περιμένοντας το κτήνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Οχι μωρε,δεν ειμαι του πιοτου γενικα.Αλλα ειμαι αυπνος και φτιαχνω κατι για την δουλεια μου , εδω και κανα πενταωρο ενω παραλληλα κανω zapping στο my bike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 μαλλον δεν συνεννοουμαστε.Πως το ''ματζιβελο'' των 270 κιλων παρακαρισμενο με την μουρη σε υποψια κατωφερειας, ωθειτε προς τα πισω πιο ευκολα απο το 199 κιλων αυτο θα πρεπει να ειμαι σε νηφαλιοτητα για να το κατανοησω που αυτη την στιγμη δεν διαθετω. Αν παρκάρεις έτσι τη μηχανή σου...όντως θα έχεις πρόβλημα και με τα 200 κιλά....Πάρε παπάκι! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο... Το έχεις οδηγήσει το συγκεκριμένο..ή απλά κάνεις θεωρίες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Αν παρκάρεις έτσι τη μηχανή σου...όντως θα έχεις πρόβλημα και με τα 200 κιλά....Πάρε παπάκι! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο... Το έχεις οδηγήσει το συγκεκριμένο..ή απλά κάνεις θεωρίες? εμπεριστατωμενη απαντηση . Θα παρω παπακι .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 μαλλον δεν συνεννοουμαστε.Πως το ''ματζιβελο'' των 270 κιλων παρακαρισμενο με την μουρη σε υποψια κατωφερειας, ωθειτε προς τα πισω πιο ευκολα απο το 199 κιλων αυτο θα πρεπει να ειμαι σε νηφαλιοτητα για να το κατανοησω που αυτη την στιγμη δεν διαθετω. Αμήν. Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο μπροστά πάνε τα μεγαθήρια! Αν δεν ξεπαρκάρει ο μπροστινός κάμπινγκ επί τόπου! Πάντως μηχανή on/off άνω των διακοσίων κιλών για παραπάνω από χωματόδρομο δεν είναι, όσο "off" προσανατολισμένη και να πλασάρεται. Πήρα και το Ποτέμκιν σε σχετικά χαλαρά μάλιστα χώματα και την είδα την γλύκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Παίδες, δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα, το μόνο "μαστόδοντο" που δεν μπορεί να κάνει πίσω σε ανηφόρα ένας αναβάτης είναι το GS ADV λόγω: ΒάρουςΜπροστινής ανάρτησης που δεν συμπιέζεται Σε όλα τα άλλα, ανεβαίνεις επάνω, πατάς το μπροστινό και το μπρουμουτίζεις στιγμιαία, και την ώρα της εκτόνωσης της ανάρτησης αφήνεις το φρένο και σπρώχνεις με τα πόδια προς τα πίσω. Δυό-τρείς φορές και έχεις φύγει (Αυτό βέβαια προϋποθέτει να μην είσαι "ψεύτικος"). Στο "απλό" GS που επίσης δεν μπρουμουτίζει, σε σώζει το μικρό του βάρος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Ας μου δίναν ένα και τα 170cm μου θα πιάνανε κατευθείαν δουλειά! Ούτε ένα δε θα έμενε να τεμπελιάζει! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Καλή και άγια η εν λόγω αναβάθμιση αλλα με 16400Ε πάλι πίσω μενει σε σχέση με τον ανταγωνισμο οταν το ΚΤΜ 1190adv ΜΥ2014 είναι στα ιδια ακριβώς λ7. Anyway περι ορέξεως ουδείς λόγος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 για το βαρος κ τις επιτοπιες μανουβρες πιστευω οτι παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λογο το υψος κ η σωματοδομη του αναβατη..αν το υψος σου δεν ξεπερνα το υψος της μοτοσυκλετας,τι το θες κ μου παιρνεις μαστοδοντο?αν με το ζορι ακουμπαει το ενα απο τα 2 πελματα,πως να καθησεις να σπρωξεις μετα βρε πουλακι μου?αν ζυγιζεις οσο μια πλευρικη βαλιτσα(αδεια κ χωρις τις βασεις),που να κουμανταρεις το πλοιο? το λεω επειδη με βαραντερο δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να το ξεπαρκαρω απο ελαφρια κατηφορικη με την ΄΄οπισθεν΄΄,αλλα ειμαι 1,9μ κ 86κγ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Ετσι ειναι...Κι εμενα μου χει πεσει το τενερε σε ανηφορικη στροφη σε χωμα και το σηκωσα με ελαχιστο κοπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 εμπεριστατωμενη απαντηση . Θα παρω παπακι .. Απλά στο είπα γιατί αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι ποτέ δεν παρκάρεις έτσι μια μεγάλη μηχανή.. Όπως και να έχει πάντως δική σου απάντηση δεν έχω...είτε εμπεριστατωμένη..είτε μη...Το έχεις οδηγήσει?Ξέρεις? Όσοι το έχουν οδηγήσει καταλαβαίνουν τι λέω...Έχει πολύ χαμηλό κέντρο βάρους και δεν καταλαβαίνεις το βάρος του.. ..Επίσης η σέλα αν και ψηλή είναι στενή οπότε πατάς σχετικά καλά αν είσαι στο ύψος μου..Γενικά στο πέρασμα από το tdm σε τενερε και το αντίστροφο...Μου κάθισε πολύ καλύτερα σε όλα σε σχέση με το tdm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Επιδρα το κεντρο βαρους μιας μοτοσυκλετας στην μυικη προσπαθεια ελξης της.Κατι σαν τροχαλια ας πουμε..Καταλαβα και με το παραπανω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Προφανως.. Οσο πιο χαμηλα ειναι το κεντρο βαρους (αρα και μεγαλυτερη αποσταση απο το τιμονι/μοχλο) τοσο πιο "ευκολα" το τραβας... Βεβαια αλλο να τραβας 200 κιλα, αλλο 240 και αλλο 270. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Προφανως.. Οσο πιο χαμηλα ειναι το κεντρο βαρους (αρα και μεγαλυτερη αποσταση απο το τιμονι/μοχλο) τοσο πιο "ευκολα" το τραβας... Βεβαια αλλο να τραβας 200 κιλα, αλλο 240 και αλλο 270. Η φυσική θα διαφωνήσει. Όταν η κίνηση είναι στον οριζόντιο άξονα, τι να την κάνεις την παραπάνω ροπή στον κάθετο; Ον τοπικ: Κι εγώ τη γουστάρω αλλά πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 ..Επίσης η σέλα αν και ψηλή είναι στενή οπότε πατάς σχετικά καλά αν είσαι στο ύψος μου.. Γι'αυτό η φυσική...τι έχει να πει... ......Όπως και να έχει..εκφέρει κάποιος που το έχει οδηγήσει μια άποψη... και οι υπόλοιποι αντί να την ακούσουν...Πέφτουν πάνω γιατί ξέρουν καλύτερα από τις φωτογραφίες και από τα τεχνικά που διάβασαν.... :wallbash: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Η φυσική θα διαφωνήσει. Όταν η κίνηση είναι στον οριζόντιο άξονα, τι να την κάνεις την παραπάνω ροπή στον κάθετο; Μαλλον εχω καταλαβει κατι λαθος εγω... Εφ'οσον η δυναμη που ασκεις, γινεται ροπη ωστε να κινησει τον οριζοντιο αξονα, δεν οφελει η δεδομενη αποσταση; Η ροπη δεν ειναι δυναμη επι αποσταση;; Αν υποθεσουμε πως στον αξονα ειχαμε προεκτασεις και μπορουσαμε να τραβαμε (somehow ) την μοτοσικλετα απο εκει, θα ηταν το ιδιο με το να την τραβαμε απο το τιμονι;; Τι σκατα φυσικη μας μαθαινανε στο σχολειο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 H ροπή αναφέρεται σε περιστροφή , όχι σε μετατόπιση. Ασκώντας τη δύναμη μακριά από το κέντρο βάρους (πχ στο τιμόνι), προκύπτει και μία συνιστώσα (όχι του ΣΥΡΙΖΑ) κατακόρυφη προς τα κάτω. Εν ολίγοις λίγη από τη δύναμη που βάζεις πιέζει τη μηχανή προς τα κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 H ροπή αναφέρεται σε περιστροφή , όχι σε μετατόπιση. Ασκώντας τη δύναμη μακριά από το κέντρο βάρους (πχ στο τιμόνι), προκύπτει και μία συνιστώσα (όχι του ΣΥΡΙΖΑ) κατακόρυφη προς τα κάτω. Εν ολίγοις λίγη από τη δύναμη που βάζεις πιέζει τη μηχανή προς τα κάτω. Aυτο εννοειται ρε συ! Το θεμα ειναι αν εχει διαφορα στο ποσο effective ειναι η Χ δυναμη που ασκουμε.. Και αν παιζει καποιο ρολο η υψομετρικη διαφορα του σημειου ασκησεως της δυναμης,απο το κεντρο βαρους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες