maniki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Παιδια τα καταφερα. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 καλοτάξιδο....και καλή προσαρμογή.....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Μπραβο, καλοριζικο και καλοταξιδο με διαδρομες γεματες περιπετεια και απολαυση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 ....αιντε να αυξανονται τα θεριά!!!! ...καλογκαζωτο φιλε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Καλοτάξιδο !!! :D και καλολασπωμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 πολυ όμορφο !!! Αγρατσουνιστο φίλε!!!! Μπράβο σου !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Παιδια σας ευχαριστω πολυ. Εχω χαρει πααααααρα πολυ κι ελπιζω ολα να πανε καλα ! Πιστευω οτι το πηρα και την καταλληλη μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Μπράβο ρε φίλε!!!!!!!!!! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το αποκτάς χωρίς να τραβάς "maniki" :D Kαλοτάξιδο και καλά χλμ. Α, και πάντα όρθιος, αλλά μην το παρακάνεις με τις σούζες... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 καλοταξιδο φιλε μου και παντα ορθειος!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Σωστός ο παίχτης! Καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Μπράβο σου ρε φίλε! Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι το τέρας! Αγρατζούνιστο και απροβλημάτιστο σου εύχομαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Καλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Maniki σου εύχομαι καλοτάξιδι η νέα σου μηχανή. Να κάνεις πολλά και καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ ! ! Και για να ξερετε και λεπτομερειες . . 8500 τιμη αγορας , 7446 χιλιομετρα, πρωτη αδεια 3ος / '05 , μοντελο '04. Ολα φαινονται καλα μετα απο τσεκ , κι ελπιζω να παραμεινουν ετσι ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Tι πηγες και εκανες ρε φιλε!!!! :o :o ΔΕν ηξερες δεν ρωταγες.... Αυτα τα ΚΤΜ χαλανε και εχουν ενα σωρο προβληματα και δεν ειναι καθολου αξιοπιστα δεν εχεις ακουσει τιποτα;Και πηγες και πηρες ΚΤΜ 950;;;;;;;;;;Ε οχιιιι ρε συ... :_unsure: Αυτα μού λεγανε και μενα πριν παρω το 990...Και οταν το πηρα...ΚΑΜΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Καλοταξιδος με το θηριο σου και ειμαι σιγουρος οτι οσο πιο πολυ το οδηγεις τοσο πιο πολυ θα το γουσταρεις...!!!!!Κι οτι θες απο ΚΤΜ και μπορω να πω...τριγυρω θα ειμαι!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Οπως τα λες φιλε μου. Μου εχουν πρηξει τα φρυδια ,εκτος απο εναν κολλητο που εχει το 990. Για να δουουουμεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 μπραβο φιλε μου πραγματικα υπεροχη μοτοσυκλετα, απο τις πιο αγαπημενες μου, να σε καλα να την χαρεις ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Καλορίζικο! Φύγε γρήγορα να το λασπώσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Πολλά κ καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 καλορίζικο αδερφέ πήρες το ποιο γαμάουα μηχανάκι :P είναι απο τα αγαπημένα μου ! Πάντα όρθιος και στη μία ρόδα με το μωρό απο πίσω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Με γειεεεεεεςς!! Καλα χιλιομετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xr650lord 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Καλοταξιδο και ριχτου στα αυτια μην το λυπασαι,να το χαρεις. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Ωραίιιιος.. ;) Καλοτάξιδο αδερφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες