janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Όταν είχα το FZ6 δεν ξέρω γιατί.. ενώ το συμπαθούσα πολύ δεν μου έκανε κέφι να το φορτώσω. Με το ΧΧ κάτι έχω πάθει και με κάθε ευκαιρία το τουμπανιάζω.. χαμένα ευρώ; Ίσως.. εσείς πως το σκέφτεστε το θέμα με τα αξεσουάρ; Γυμνό; Τα βασικά; ή κάτι παραπάνω..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Συναγερμός 350 ευρω, φωτα ξενον 150 ευρω, μανιταρια 180 ευρω, μανι μανι στα 680. και ενα φατ μπαρ 220, παμε στα 900. Ε να μη βαλω τουλαχιστον ενα μονο τελικο της Remus? Tσουπ παρε το 1.5 χιλιαρικο. Για να μη μιλησουμε για ενδυση/κρανη/υποδηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 για το ybr μια βαλιτσα εβαλα που μου στοιχησε επιπλεον 20? απο την κανονικη τιμη. Στην παπια ομως τα εριξα. Η ανακατασκευη του townmate μου στοιχησε 458? (τωρα ομως πεταει!!!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Κοιτα Bill, μου θυμιζεις πραγματα που δε πρεπει αλλα σε συγχωρω λογο ημερας :P Στο νεο αποκτημα εχω σκοπο να ριξω ΟΛΟ ΤΟ ΕBAY Οτι υπαρχει απο ανθρακωνυμα κτλ, καταλαβαινεις ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Κοιτα Bill, μου θυμιζεις πραγματα που δε πρεπει αλλα σε συγχωρω λογο ημερας :P Στο νεο αποκτημα εχω σκοπο να ριξω ΟΛΟ ΤΟ ΕBAY Οτι υπαρχει απο ανθρακωνυμα κτλ, καταλαβαινεις ετσι Να μου πεις που θα το παρκάρεις όμως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 ....γκουχου-γκουχου! ...η μαμα εταιρία εχει χρυσοπληρώσει τους μηχανικους της να κατασκευάσουν μια GS σε ανταγωνιστικα κιλα ....και την εχω ταράξει στο βαρος για να την φερω στα μετρα μου ! ...αλλα ετσι ημουνα με ολες τις μηχανες μου !. ...απλα τωρα προσπαθω να μην πειράζω τα μαμα !...βαζω μονο εξτρα που θεωρω οτι μου χρειαζονται! ενταξει !...αλλοι τα ριχνουν στα "φρουτακια" και αλλοι τα χωνουν στη μηχανη τους!....ο καθενας με το καημό του! ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Xenon , Φιλτρο wunderlich (όπως λέγεται) επέκταση βάσης πινακίδας , μπροστινό φτερό (για να μην χάνεται η μουρη από τις λάσπες :P ) + ο Πατερας μου όταν την είχε αγοράσει = Top case bmw και το tank bag του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Θα'πρεπε να υπαρχει και παραπανω κατηγορια.. (Τι διαολο.. Τοσοι καταλογοι απο TOURATECH και WOUDERLICH, τοσες ευχητηριες καρτες, καθε χρονο, τσαμπα στελνονται?? Τοοοοσο με αγαπανε???) Τελος παντων... Πανω απο 3.000.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Μαζί με αναλώσιμα(λάστιχα πχ) σίγουρα πανω απο 1000 αλλά κάτω απο 1500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Εγώ παιδιά τα βασικά αλλά το πέρασα το 500άρικο Ζελατίνες (2) 300? (συνολικά) .....................................................Για να ταξιδεύω άααααανετα. Βάσεις τριπλέτας Nonfango 200? (τις βαλίτσες της είχα).................. Για να κουβαλάω την προίκα μου Κάγκελα της BMW 70? (Mεταχείρω σε τέλεια κατάσταση).................Για να την προστατεύσω από κακές συναναστροφές με την άσφαλτο. Συναγερμός 250? ........................................................................Για να την προστατεύω από τους μακρυχέρηδες Κόρνες "Σαλίγκαρους" 15? ...........................................................Για να μ' ακούνε τα κουφάλογα με τα ΙΧ Προβολείς ομίχλης της Hella 60? ...................................................Για να βλέπω καλύτερα στις στροφές στα νυχτερινά μου επαρχιακά ταξίδια . Σύστημα ΧΕΝΟΝ μικρής σκάλας 140? .............................................Για να βλέπω γενικώς καλύτερα και να με βλέπουν Λευκά κρύσταλλα φλας 52? .......................................................Για να την βλέπω να την χαίρομαι :D Έχω μπει πια στην λογική να μην πετάω λεφτά σε αξεσουάρ που δεν μου είναι απαραίτητα.Κι απ όλα αυτά που έριξα μόνο τα φλας ήταν περιττά όπως βλέπετε. Έχω κι άλλα πάνω βέβαια αλλά είναι χειροποίητα και δεν μου κόστισαν τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Οταν αγοραζεις SUZUKI δεν χρειαζετε να βαλεις ουτε βιδα.Εχει προβλεψει το εργοστασιο για ολα.Αυτοι ξερουν!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Ναι καλά! Έχω δει κάτι μπουσαίους που έχουν εκεί πάνω κάνα δυο στρεματάκια στην Αρτέμιδα πεταμένα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Στο Varadero, έχουμε και λέμε: συναγερμός, βαλίτσα, ζελατίνα, γκριπ, tank bag, σαμάρια, άζωτο στα λάστιχα. Στο bol d’or. Χάντρα θαλασσιά. Για το μάτι…. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Θα'πρεπε να υπαρχει και παραπανω κατηγορια.. (Τι διαολο.. Τοσοι καταλογοι απο TOURATECH και WOUDERLICH, τοσες ευχητηριες καρτες, καθε χρονο, τσαμπα στελνονται?? Τοοοοσο με αγαπανε???) Τελος παντων... Πανω απο 3.000.... :o Να τα χαιρεσαι τουλαχιστον ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Χωρις τα αναλωσιμα,μονο για εξτρα πανω στην μηχανη μαλλον δεν πρεπει να υπαρχει κατι αλλο να βαλω... :P Πλακα πλακα πρεπει να ξεπερναω το τριχιλιαρο πανω στο ΧΤ... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Ένα ταπεινό μονοσελάκι και τα μανιτάρια που περιμένω (Ανδρέααααααααααα)... Κάτω από 500 λοιπόν. Τα υπόλοιπα είναι εξοπλισμός, συν κάτι tank-bags, tail-bag κτλ, που έχω μαζέψει για τις Σέρρες... (Τσιγκούναρος, ε; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Χμμμ.... , να θυμηθώ... χούφτες, ζελατίνα ψηλότερη, διχτάκι προστασίας (και καλά, πιο πολύ για θέμα εμφάνισης το κότσαρα) φώτων, έξτρα φτεράκι μπροστινού τροχού για μείωση λάσπης στα παντελόνια, τανκ μπαγκ της μαμάς, θερμόμετρο λαδιού, περιμένω τα φώτα xenon... κάτι ξεχνάω... κάτι ξεχνάω... Α, ναι! το περίφημο πίου πίου, δώρο του καραμελένιου! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Γενικά πολύ λίγα πράγματα... 1. πισω βαλιτσα στα χρώματα της μηχανής 60? 2. αλλαγή τα αντίβαρα στο τιμόνι με μεταλικά 10? 3. πλαινό στάντ (απαραιτητοτατο !!) δώρο του μηχανικού (να'ν καλά με έσωσε !!) :D btw: Που θα βρώ αυτό το έξτρα φτεράκι για τον μπροστινό τροχό για τις λάσπες σαν αυτό που λέει η Μαρίλυ ???? έχω απελπιστεί με αυτό το φαινόμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Έγω προσωπικά έχω ξεφύγει :P http://www.mybike.gr/173 *hint: Συμπληρώστε κανά προφίλ της μηχανής σας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Ελάχιστα ΄μικροπράγματα όπως ένα ζελατινάκι που δεν κόβει καθόλου αέρα αλλά είναι πανέμορφο, μανιτάρια που πιστεύω οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, κόκκινα σφουγκαράκια στις μανέτες και κόκκινο φωσφοριζέ σερενίτη στις ζάντες!!!! Αυτά μόνο!!!! Στα γυμνά μηχανάκια η ομορφιά της λιτότητας μετράει!!!! ;) Ίσως στο μέλλον να του φορέσω καμιά Ακράπα , αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Προσωπικα ακομα δεν της εχω ριξει χρηματα γιατι ειναι καινουργια.... Αλλα μελλοντικα τα σιγουρα που θα μπουνε πανω ειναι..... 1ον-Μασκακι 2ον-μανιταρια 3ον-αλλαγη γραναζιου(για να γλυτωσω το σκορτσαρισμα στις χαμηλες ταχυτητες μεσα στην πολη) 4ον-εξατμισεις. 5ον-ψυγειο(λαδιου αν το λεω σωστα) Για την ωρα μενει οπως ειναι γιατι ο Αργυρης(τσεπη) ειναι αρρωστος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Συναγερμος...τιμη ??? Bagster....τιμη ??? Μανιταρια...τιμη ??? Καγκελακι (αφου εσπασα το ενα μανιταρι)...70 ευρω Ζελατινα...70 ευρω Θερμαινομενα grips...65 ευρω Σχαρα βαλιτσα...γυρω στα 150 αν θυμαμαι καλα. Καγκουρλιδικο κοκκινο στεφανακι στους τροχους...15 ευρω Τα πρωτα τρια δεν γνωριζω ποσο κοστισαν γιατι δεν τα ειχα πληρωσει εγω... :D Αρα εχουμε συνολο...370 ευρω τα γνωστα και χοντρα κοφτα υπολογιζω αλλα 400 ευρω τα αγνωστα. 770 ευρωπουλα. Στα αμμεσα σχεδια ειναι φωτα xenon (100 ευρω), ξανα μανα μανιταρια (100-120 ευρω) και στο τσακιρ κεφι και αυτη η σελα που τοσο καιρο λιγουρευομαι (400 ευρω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 Βασίλη, σε παρακαλώ να προσθέσεις και άλλη επιλογή: - την επιλογή "μείον" Ναι, μωρέ...για αυτούς που ΔΕΝ "βάζουν" στη μηχανή τους, αλλά αντίθετα "βγάζουν". Για παράδειγμα: έχω ΒΓΑΛΕΙ από το Freewind όλα τα πλαστικά του φαίρινγκ (χωρίς να έχουν πάθει κάτι). Ξέρεις πόσο κοστίζουν όλα αυτά; 1500 ευρώ, τουλάχιστον! Αν, τώρα, υπολογίσουμε ένα σιδερένιο τιμόνι (20?), ένα σετ ελατήρια WP εμπρός (110?) και μία δισκόπλακα (της..."πλάκας", 70?), ε, τότεΝΕΣ, φθάνουμε τα 200?. :/ 200? μείον τα 1500? (και βάλε) = 1300? (και...βγάλε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Από μπροστά προς τα πίσω και χώρα προέλευσης: • Διακοσμητικό/προστατευτικό φτερού 60 € (ΗΠΑ) • Ανυψωτές τιμονιού 40 € (ΗΠΑ) • Γκριπς 25 € (ΗΠΑ) • Μανέτες φρένου συμπλέκτη 30 € (ΗΠΑ) • Στροφόμετρο 85 € (Ελλάς, κακώς, το ίδιο έβγαινε στα 56 € από ΗΠΑ) • Δείκτης θερμοκρασίας νερού 25 € (Ελλάς) • Βολτόμετρο 25 € (Ελλάς) • Θερμόμετρο με LED φωτάκι 20 € (Ελλάς) • Καπάκι δοχείου υγρών φρένων 10 € (ΗΠΑ) • Διακοσμητικό ακμής τεπόζιτου 10 € (ΗΠΑ) • Αερόκορνα χρωμίου 70 € (ΗΠΑ ακούγεται σαν τρένο) • Προστατευτικά κάγκελα 150 € (Ελλάς, ίδια τιμή από ΗΠΑ λόγω όγκου) • Πετάλ μοχλού ταχυτήτων 15 € (Ελλάς) • Καπάκια βαλβίδων ελαστικών 2 € (Ελλάς) • Καλύμματα λαιμού τιμονιού 55 € (ΗΠΑ) • Προστατευτικά κάγκελα για βαλίτσες 150 € (ΗΠΑ) • Σέλα 150 € (Γερμανία) • Πλαϊνή βάση πινακίδας 40 € (Ελλάς) • Διάφορα καπάκια για μπουλόνια, παξιμάδια κτλ. 20 € (ΗΠΑ, Ελλάς) • Τάπα λαδιού με ένδειξη θερμοκρασίας 40 € (Γερμανία) • Διάφορα aftermarket (πλάτη επιβάτη, βαλίτσες, lightbar, στηρίγματα ποδιών κ.α. που ήδη είχε όταν την πήρα) 500+ € • Ασημένιο αστεράκι στο τιμόνι για γούρι – Ανεκτίμητο (μπουμπουνιέρα) Σύνολο 1500+ € ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2008 από τον Darkkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2008 καποιος να καταστρεψη το ebay γιατι θα παω φυλακη :lol: :lol: για να δω εχουμε και λεμε Κ7 1000 akrapovic 800 ευρω ζελατινα 130 ευρω μανιταρια 120ευρω(τα πηρα ακριβα Ελλαδα τι περιμενεις) ξενον φωτα 130ευρω εχω παρει απο εβαυ και τα περιμενω να ερθουν δισκοφρενα μαργαριτες 160 ευρω και τα 2 αυτοκολλητα ταπας και ντεποζιτο carmpon 9 ευρω αν θυμαμαι καλα δρζ400 ολοσωμη akrapovic 230 ευρω απο εβαυ kati stickers συνολο καμια 100 ευρω χουφτες αcerbis aluminium 75 ευρω και ψαχνο και για fcr τωρα... αντε να δουμε.. αυτα τα ολιγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες