karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Ναι,σωστά τα λες.Έχεις κάψει 10 λίτρα και σου μένουν άλλα 5,αλλά φρόντιζε να μην τα καταναλώνεις εντελώς (μην τραβήξει η τρόμπα τα ιζήματα) και με την πρώτη ευκαιρία να ξαναφουλάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Ναι,σωστά τα λες.Έχεις κάψει 10 λίτρα και σου μένουν άλλα 5,αλλά φρόντιζε να μην τα καταναλώνεις εντελώς (μην τραβήξει η τρόμπα τα ιζήματα) και με την πρώτη ευκαιρία να ξαναφουλάρεις.Φιλε karellen, εσενα ποσο σου καιει το xtx? με χαλαρη οδήγηση πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 220 χλμ ή 4,5/100. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 220 χλμ ή 4,5/100. το ιδιο και εμενα οταν το ειχα Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το ντεπόζιτο της βενζίνης στο xt. Απευθύνθηκα και στο θέμα των καταναλώσεων αλλά δεν μου λύθηκε η απορία.Το λαμπάκι μου ανάβει περίπου στα 180km. Άναλογα πάντα αν είμαι στην πόλη ή εκτός. Αυτό σημαίνει πως τότε έχω κάψει 10 λίτρα και μένουν 5; Στα 5 εναπομείναντα λίτρα ανάβει ρεζέρβα; Δηλαδή θεωρητικά μπορώ να κάνω άλλα περίπου 90km; Εσείς μέχρι πόσα κάνετε μέχρι να μείνει μια σταγονίτσα; Το ρωτάω γιατί μέχρι τώρα μετά τα 20km από όταν άναβε το λαμπάκι αγχωνόμουνα. οταν σου αναβει το λαμπακι να γεμιζεις για να μην εχεις θεματα. εχεις αλλα 5 λιτρα μεσα οταν σου αναβει αλλα μην το αφηνεις με σταγονες μεσα καθε φορα γιατι θα παρεις καμια τρομπα στα χερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Για τα κυβικα του,τα άλογα του,το βάρος του κ τον ψεκασμό του,δεν θεωρούνται λίγα τα 4,5..ούτε πολλα βεβαια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 θες να μιλησουμε για τα κυβικα το βαρος των σκουτερ?να δουμε ποσο καινε. μην τα ισωπεδουμε ολα μηχανη ειναι αν θελουμε να μην καιει τιποτα να παρουμε ποδηλατα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Τα σκούτερ που κολλάνε εδω;για το χτ δεν μιλαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 κολλανε στο οτι μιλαμε για καταναλωση και θεωρουμε πολυ το 4,5 σε μηχανη 660 κυβικα μονοκυλινδρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Μια χαρα καταναλωση εχει μην τρελενεστε.Οποιος νομιζει οτι ειναι πολλα να παρει παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Ποσο καιει το lc4 Γιωργο? Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Εγώ έχω ψιλοσταθερά 5,3λίτρα/100χλμ. Μια φορά που πήγα Κρήτη και έκανα 200χλμ σε εθνική κυρίως είχα 4,5λίτρα/100χλμ. Το θεωρώ κομπλέ. Πόσο λίγο να κάψει πια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Παιδια τα λαστιχα στο xt660x ειναι tubeless οπως των σκουτερ η σκανε κανονικα.Τα εχει κανει κανεις σας tubeless με κιτ? Εγώ έχω ψιλοσταθερά 5,3λίτρα/100χλμ. Μια φορά που πήγα Κρήτη και έκανα 200χλμ σε εθνική κυρίως είχα 4,5λίτρα/100χλμ. Το θεωρώ κομπλέ. Πόσο λίγο να κάψει πια;5.3λ/100 πολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποσο καιει το lc4 Γιωργο? Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης...Με fcr και ακραπες ρυθμισμενο σωστα τωρα πια φλερταρω με το 5,5 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2015 από τον ΓιωργοςΚΤΜ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 Παιδια τα λαστιχα στο xt660x ειναι tubeless οπως των σκουτερ η σκανε κανονικα.Τα εχει κανει κανεις σας tubeless με κιτ?Εγώ έχω ψιλοσταθερά 5,3λίτρα/100χλμ. Μια φορά που πήγα Κρήτη και έκανα 200χλμ σε εθνική κυρίως είχα 4,5λίτρα/100χλμ. Το θεωρώ κομπλέ. Πόσο λίγο να κάψει πια;5.3λ/100 πολη?Ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 Εγώ επαρχία με KN φίλτρο και τέλικα Remus γύρω στα 250-260χλμ. Και έχω και 83000 χλμ. Χαλαρά στο δρόμο ομως γιατι βγαίνουν προβατάκια τρακτεράκια κτλπ... επαρχία γαρ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 Τελικα το προβλημα με τα σβησίματα και το tps λύθηκε? οσοι το αλλάξανε ειναι οκ τωρα δλδ μετα απο του 10' τα μοντελα ειναι ενταξι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athangreece1989 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Κι αν πρόκειται να κάνετε μεγάλο ταξίδι, βάλτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μια ψηλότερη ζελατίνα. Κάνει το ταξίδι απίστευτα πιο ξεκούραστο και τη μοτοσικλέτα πιο σταθερή. Αξίζει τα λεφτά του 100%. Ισως η πιο σημαντική αγορά για τον ταξιδευτή. Η συγκεκριμένη ειναι της Givi αλλά έχει και η Yamaha ως αξεσουάρ. Επίσης και τα μικρά πλαϊνά βαλιτσάκια της Givi ειναι εξαιρετικά πρακτικά. Κλειδώνουν πάνω στη μηχανή. Ξεκλειδώνουν και αφαιρούνται πανεύκολα. Είναι 100% αδιάβροχα (σημαντικότατο αυτό. Γλιτώνεις το... άπλωμα στο ξενοδοχείο). Στο φετινό ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα με βόλεψαν πάρα πολύ. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η φωτό είναι από την Καβάλα, καθοδόν προς την Πόλη (απέχει 460 χλμ από την Καβάλα).Μάλιστα, επειδή στην εκδρομή ήμουν με τη γυναίκα μου (εξ ου και τα 2 κράνη), τα κλείδωσα και τα δυο με τον τρόπο που προανέφερα (κλειδαριά ποδηλάτου, καθρέφτης, τιμόνι), καθότι το top case ήταν γεμάτο με αποσκευές. Ετσι με κλειδωμένα κράνη, και αποσκευές, πήγαμε για καφέ ήσυχοι κι όχι με το ένα μάτι πάνω στη μηχανή!φίλε μου, μου αρέσει πολύ η ζελατίνα σου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια ζελατίνα της Givi είναι αυτή; Και εάν χρειάστηκε κάποια πατέντα για να μπειΣε ευχαριστώ φίλε μου, μου αρέσει πολύ η ζελατίνα σου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια ζελατίνα της Givi είναι αυτή; Και εάν χρειάστηκε κάποια πατέντα για να μπειΣε ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mulhacen 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Το καλοκαίρι του 2014 μετά από 2 μήνες ακινησία δεν μου αμπραγιάριζε. Με πατημένο το φρένο και υψηλές στροφές κάρφωσα την 1η και λύθηκε το θέμα. Εφέτος τα ίδια. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει; Τα λάδια που βάζω είναι Agip 10-40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Εγώ το αφήνω περισσότερο καιρό το χειμώνα αλλα δεν μου έχει τύχει ποτέ. Αν το βάλεις μπρος και χωρίς γκάζι δοκιμάσεις τι γίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mulhacen 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Σβήνει σαν να βάζεις ταχύτητα χωρίς να πατάς το αμπραγιάζ. Επίσης σε σβηστό με ταχύτητα πατώντας το συμπλέκτη δεν κινείται με τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 σβηστό με ταχύτητα πατώντας το συμπλέκτη δεν κινείται με τίποταετσι ηταν το yz250 και το cr125. αν το εβηνες με ταχυτητα και συμπλεκτη φρεναρε αργα αλλα σταθερα, το ειχα χρησιμοποιησει σε καποια φαση που εμεινα απο φρενα. αν πηγαινες να το τσουλησεις με συμπλεκητκ και ταχυτητα δεν πηγαινε πουθενα.δε μου κανει για προβλημα. όσο για το αλλο θεμα, ας απαντησει αλλος σβηστό με ταχύτητα πατώντας το συμπλέκτη δεν κινείται με τίποταετσι ηταν το yz250 και το cr125. αν το εβηνες με ταχυτητα και συμπλεκτη φρεναρε αργα αλλα σταθερα, το ειχα χρησιμοποιησει σε καποια φαση που εμεινα απο φρενα. αν πηγαινες να το τσουλησεις με συμπλεκητκ και ταχυτητα δεν πηγαινε πουθενα.δε μου κανει για προβλημα. όσο για το αλλο θεμα, ας απαντησει αλλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Θα μπω λιγο σφηνα στο προηγουμενη κουβεντα...Ηρθε η ωρα μου για καινουργια ελαστικα. Φοραω στο XTR Anakee2 και ειμουνα πολυ ευτυχισμενος, απο την συμπεριφορα τους. Δυστυχος τα νουμερα για το XTR ( 90/90-21 & 13/80-17 ) εχουν καταργηθει. Τα Anakee3 ειναι πιο ασφαλτινα και δεν μου ταιριαζουν και γενικα δεν πιστευω οτι ταιριαζουν στον χαρακτηρα του XTR... ουτε σαν εικονα καν! Γενικα απο αυτα που κυκλοφορουν δεν με "τραβαει" κατι...Εχω σταμπαρει ομως και μου ταιριαζει το πελμα του και η γομα του, το Pirelli MT90 A/T... που δυστυχως το πισινο βγαινει σε διασταση 120/90-17 !!Ο μαστρο-λαστιχας μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα και οτι οι διαφορες ειναι μικρες... και οτι το μικροτερο πελμα θα καλυφθει απο το ψηλοτερο πλαινο, απλα θα γινει λιγοτερο μπομπέ, πραγμα που δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερ καθοτι δεν ειμαι ξυσιματίας και οι ακρες του Anakee2 ειναι απειραχτες.Θελω την αποψη σας επι του θεματος και τις προτασεις σας για αλλες επιλογες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 130*80% =104120*90% =108 όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει αμελητέα διαφορά ύψους.Βάλτα άφοβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 130*80% =104120*90% =108 όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει αμελητέα διαφορά ύψους.Βάλτα άφοβα. Δεν ηξερα οτι το υψος καθοριζεται ετσι.Το οτι θα ειναι πιο στενο και λιγοτερο μπομπέ απο οτι εχει υπολογιστει απο κατασκευης πως σας φαινεται?Χωρια απο ολα αυτα σαν επιλογη πως σας φαινεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δεν ηξερα οτι το υψος καθοριζεται ετσι.Το οτι θα ειναι πιο στενο και λιγοτερο μπομπέ απο οτι εχει υπολογιστει απο κατασκευης πως σας φαινεται? Μεγαλωνει και η εξωτερικη διαμετρος? Χωρια απο ολα αυτα σαν επιλογη πως σας φαινεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες