outista 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Το μπλέ δείχνει πολύ ωραίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Δηλαδή ρε παιδιά είναι μια μηχανή που δεν σπάει δεν χαλάει και σε πάει όπου θες???Ξέρω οτι οι αγοραστές δεν το προτιμούν για αυτό αλλά απο επιδόσεις τι λέει???? το δε σπαει και δε χαλαει μην το ακουω,ολα τα μηχανηματα πλεον εχουν τα προβληματακια τους αναλογα με τον οδηγο παντα και την συντηρηση της μοτο. οι επιδοσεις του ειναι υποφερτες φιλε μου,κανει τα παντα αλλα διχως να το παρακανουμε κιολας ετσι??? θα μπορουσε να ηταν πιο δυνατο,ok δεν θελησαν περαιτερω βελτιωση η μηχανικοι της yamaha κι ηθελαν να το βγαλουν ιδιο κι απαραλαχτο σαν το xt. αν κι αν θυμαμαι σωστα χαμηλα ειναι λιγο διαφορετικα ρυθμισμενο. τα λεφτα που ζητανε σιγουρα ειναι γερο χτυπημα στα αυτια αν και η ποιοτητα σε σχεση με το xt ειναι σαφως πολυ ανωτερη,δεν δικαιολογει ομως με τιποτα την τοση μεγαλη διαφορα. στην αρχη ειχα ενθουσιαστει,ναι μου αρεσε,μετα ομως ειδα λιγο πιο καθαρα τα πραγματα.απο θεμα εμφανισης βεβαια δεν το συζητω,συνεχιζει και μου αρεσει πολυ.ειναι αυτο το παραξενο ρε παιδι μου που σου δινει. απο τα φρενα δεν ειχα παντως καποιο παραπονο,κι ειδικα απο το μπροστινο. απλα απο μοτερ,ναι,θα ηθελα αυτο το κατι παραπανω,40 και κατι αλογα ειναι πολυ λιγα πλεον και το να σκασει κανεις 2+χιλιαδες ειναι απλα πεταμενα χρηματα γιατι τοτε θα μπορεσει να παει σε κατι καλυτερο. αν καποιος συμβιβαζεται με τα λιγα τοτε θα μενει ευχαριστημενος,δεν θα τον πειραζουν ουτε οι κατεβασιες στην εθνικη και σε χωματοδρομους κι εννοω σε ανηφοριτσες ουτε φυσικα και το βαρος του που δεν ειναι τοσο αισθητο. το μηχανακι δεν ειναι 690,οποτε μην ακουω τρελες,δεν ειναι trial,γνησιο on/off οπως και τα περισσοτερα,δεν ειναι η ροπατη μηχανη που θα βαλει φωτια στην ασφαλτο ουτε και που θα σπερνει τα ομορφα τις κωλομερια δεξια κι αριστερα με παντιλικια,κι ουτε και η μηχανη της σουζας. ειναι ομως ενα τιμιο μηχανακι με ιδιαιτερο στυλ που μπορει να συνδιασει με καποιους συμβιβασμους πολλα πραγματα μαζι αρκει να ξερε ο ιδιοκτητης της τι παιρνει και τι ειναι η μηχανη αυτη,το αγριο κατσικακι,ετσι μου αρεσει να το λεω. τωρα οσον αφορα το αν ειναι ο γνησιος απογονος της tenere?δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια. θα ηθελα ενα διαφορετικο μοτερ παντως σιγουρα. δεν το θιγω το μηχανακι,την γνωμη μου απλα γραφω οπως κι ολοι μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) :D :D :D 1200 EURO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ????? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ? ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 990ΚΤΜ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ! ΓΙΑ ΤΟ 690 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΒΡΩ. ΥΓ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΜ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Ηρεμα...!!!!!!!!! :P :P Ολα σπάνε και όλα δεν σπάνε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 :D :D :D 1200 EURO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ????? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ? ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 990ΚΤΜ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ! ΓΙΑ ΤΟ 690 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΒΡΩ. ΥΓ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΜ. μα τι να δω,το μηχανακι το ειχα και ξερω απο πρωτο χερι τι ειναι και τι δεν ειναι. και φυσικα συνεχιζω να επιμενω οτι τα 7500χιλ ειναι πολλα.τι πληρωνουμε,τις πλαστικες ταπες στις εξατμισεις???την super αναρτηση???μπα δεν νομιζω,απλα ειναι πιο καλο απο θεμα ποιοτητας απο το xt. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλισπέρα σε όλους. Τους τελευταίους 2 μήνες είμαι κάτοχος ενός XT660Z. Με το μηχανάκι έχω κάνει 3000 περίπου χλμ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . ΟΝ Στην πόλη είναι σβέλτο και άνετο. Εκεί όμως που το μηχανάκι υστερεί, είναι το γκάζι στην εθνική και η αδυναμία ταξιδιού με μεγάλη ταχύτητα. Κατά την προσωπική μου εμπειρία η ταχύτητα με την οποία ταξιδεύει άνετα είναι τα 145-150 κοντέρ. Η προστασία από τον αέρα σε αυτή την ταχύτητα με μία μεγαλύτερη ζελατίνα είναι σχεδόν άριστη. Οι κραδασμοί δεν ενοχλούν σε καμία περίπτωση OFF Στο χώμα ικανό για εκτός δρόμου διαδρομές (τον χωματόδρομο τον θεωρώ δρόμο), ανθεκτικό σε πτώσεις και κακή χρήση (πρόλαβα και το έριξα σε ρέμα) Κατά συνέπεια: Όσον αφορά το εάν είναι adventure μηχανάκι, πιστεύω πως ναι. Λιγότερο από το KTM περισσότερο όμως από όλα τα υπόλοιπα ΟΝ-off. Για εμένα λοιπόν το Tenere είναι ένα 50-50 μηχανάκι το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους πού τους ενδιαφέρει να πηγαίνουν παντού, με άνεση, αργά και σταθερά. Απευθύνεται σε χρήστες για τους όποιους είναι σημαντικό να αντέχει, να φτιάχνεται εύκολα και οικονομικά. Αν η τιμή του ήταν στα 7,000 ευρώ θεωρώ πως θα άξιζε κάθε ευρώ και με το παραπάνω. (το μηχανάκι μετά απο μια καλή πτώση... σπασμένοι καθρέπτες, μανέτα φρένου, ζελατίνα και μερικές γρατζουνιές στο ντεπόζιτο) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 από τον belafonte Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλοτάξιδο το μηχανάκι σου και καλώς όρισες στο Mybike αγαπητέ Belafonte. Ως πρώην κάτοχος (αρκετά ευχαριστημένος) του "αδελφού" XT660R θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ο κινητήρας του Tenere (που είναι ίδιος με αυτόν του ΧΤ660) σκορτσάρει στις πολύ χαμηλές στροφές, δηλ. αν μέσα στην πυκνή κίνηση στην πόλη με πολύ μικρές ταχύτητες "κλωτσάει", απαιτώντας συχνή αλλαγή ταχυτήτων για να είναι εντός ροπής. Με άλλα λόγια, ρωτώ αν ο κινητήρας αυτός είναι ελαστικός. Καλά ασφάλτινα χιλιόμετρα και καλές χωμάτινες εξερευνήσεις. Στη φωτό κάτω από την υπογραφή μου, βλέπεις πού είχα φτάσει με το ΧΤ660R (δες την ταμπέλα). Αν είχα το Tenere σίγουρα θα πήγαινα μακρύτερα (και πιο άνετα). Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 μα τι να δω,το μηχανακι το ειχα και ξερω απο πρωτο χερι τι ειναι και τι δεν ειναι. και φυσικα συνεχιζω να επιμενω οτι τα 7500χιλ ειναι πολλα.τι πληρωνουμε,τις πλαστικες ταπες στις εξατμισεις???την super αναρτηση???μπα δεν νομιζω,απλα ειναι πιο καλο απο θεμα ποιοτητας απο το xt. TO TENERE ΕΙΧΕΣ??? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Καλισπέρα σε όλους. Τους τελευταίους 2 μήνες είμαι κάτοχος ενός XT660Z. Με το μηχανάκι έχω κάνει 3000 περίπου χλμ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . ΟΝ Στην πόλη είναι σβέλτο και άνετο. Εκεί όμως που το μηχανάκι υστερεί, είναι το γκάζι στην εθνική και η αδυναμία ταξιδιού με μεγάλη ταχύτητα. Κατά την προσωπική μου εμπειρία η ταχύτητα με την οποία ταξιδεύει άνετα είναι τα 145-150 κοντέρ. Η προστασία από τον αέρα σε αυτή την ταχύτητα με μία μεγαλύτερη ζελατίνα είναι σχεδόν άριστη. Οι κραδασμοί δεν ενοχλούν σε καμία περίπτωση OFF Στο χώμα ικανό για εκτός δρόμου διαδρομές (τον χωματόδρομο τον θεωρώ δρόμο), ανθεκτικό σε πτώσεις και κακή χρήση (πρόλαβα και το έριξα σε ρέμα) Κατά συνέπεια: Όσον αφορά το εάν είναι adventure μηχανάκι, πιστεύω πως ναι. Λιγότερο από το KTM περισσότερο όμως από όλα τα υπόλοιπα ΟΝ-off. Για εμένα λοιπόν το Tenere είναι ένα 50-50 μηχανάκι το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους πού τους ενδιαφέρει να πηγαίνουν παντού, με άνεση, αργά και σταθερά. Απευθύνεται σε χρήστες για τους όποιους είναι σημαντικό να αντέχει, να φτιάχνεται εύκολα και οικονομικά. Αν η τιμή του ήταν στα 7,000 ευρώ θεωρώ πως θα άξιζε κάθε ευρώ και με το παραπάνω. (το μηχανάκι μετά απο μια καλή πτώση... σπασμένοι καθρέπτες, μανέτα φρένου, ζελατίνα και μερικές γρατζουνιές στο ντεπόζιτο) Καλωσήρθες φίλε και καλοτάξιδο το εργαλείο.. Σίγουρα το TENERE φαίνεται να ναι μια πολύ καλή επιλογή για αυτά που υπόσχεται. Αυτό που θα έκανα σίγουρα αν το χα είναι ένα ξαλάφρωμα απο αυτο το τελικό πίσω με ένα πολύ ελαφρύτερο. Απο αναρτήσεις τι λέει? Το μπροστά είναι σαφές στο χώμα ή πλανάρει? Με τα Τ63 θα δεις τεράστια διαφορά στο χώμα πάντως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ για τις ευχές και καλώς σας βρήκα. Σίγουρα ένα κατά πολύ ελαφρύτερο τελικό θα βελτίωνε την συμπεριφορά του, μα το κόστος της αλλαγής (κοντά στα 1000 ευρώ για ένα μηχανάκι των 7000) μου φαίνεται υπερβολικό. Αυτό που είμαι διατεθειμένος να κάνω ίσως, είναι να βελτιώσω την ανάρτηση του, η οποία είναι άνετη και σχετικά διαβαστερή στο χώμα, αλλά υπολείπεται των εντουράδικων αναρτήσεων, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο. Ακόμη όμως και αυτή η αλλαγή μπορεί να περιμένει, καθότι το στήσιμο που έχει είναι ικανοποιητικό. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 από τον belafonte Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andy12 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ο κινητήρας του Tenere (που είναι ίδιος με αυτόν του ΧΤ660) σκορτσάρει στις πολύ χαμηλές στροφές, δηλ. αν μέσα στην πυκνή κίνηση στην πόλη με πολύ μικρές ταχύτητες "κλωτσάει", απαιτώντας συχνή αλλαγή ταχυτήτων για να είναι εντός ροπής. Με άλλα λόγια, ρωτώ αν ο κινητήρας αυτός είναι ελαστικός. Όπως τα λες.... Αυτοί που προέρχονται από πολυκύλινδρα θα πρέπει να το συνηθήσουν. Μέσα στην πόλη το αριστερό πόδι δουλεύει αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Όπως τα λες.... Αυτοί που προέρχονται από πολυκύλινδρα θα πρέπει να το συνηθήσουν. Μέσα στην πόλη το αριστερό πόδι δουλεύει αρκετά. Φίλε Αιγαιοπλόε με συγχωρής που δέν απάντησα... όντας βιαστικός δέν είδα το μήνυμά σου. Ο κινητήρας κλωτσάει όταν έχεις λίγες στροφές και μεγάλη ταχύτητα. Πχ πάς να επιταχύνεις με 3η όταν το μηχανάκι τσουλάει με 10, όπως και κάθε κινητήρας. Δέν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Όσον αφορα τις συχνές αλλαγές, αυτό είναι γεγονός, ίσως σε κάθε μονοκύλινδρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) εχω ενα προβλημα.... λιγο κουλο αλλα εδω και δεκα μερες η σελα της μηχανης, μου εχει κανει προστατιτιδα! και δεν φτανει αυτο,αλλα και καθε φορα που παω να κατσω,την αλλη μερα περπαταω σαν cowboy!!! εκανα δεκα μερες θεραπεια με voltaren αλλα αφου καβαλησω την moto μου ξανα τα ιδια. μηπως εχει παθει κανενας κατι αναλογο που τον εκανε να αλλαξει κατι στην σελα???? η εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσα να της κανω? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 Φίλε Αιγαιοπλόε με συγχωρής που δέν απάντησα... όντας βιαστικός δέν είδα το μήνυμά σου. Ο κινητήρας κλωτσάει όταν έχεις λίγες στροφές και μεγάλη ταχύτητα. Πχ πάς να επιταχύνεις με 3η όταν το μηχανάκι τσουλάει με 10, όπως και κάθε κινητήρας. Δέν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Όσον αφορα τις συχνές αλλαγές, αυτό είναι γεγονός, ίσως σε κάθε μονοκύλινδρο. Στο bandit δεν το ένιωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2008 εχω ενα προβλημα.... λιγο κουλο αλλα εδω και δεκα μερες η σελα της μηχανης, μου εχει κανει προστατιτιδα! και δεν φτανει αυτο,αλλα και καθε φορα που παω να κατσω,την αλλη μερα περπαταω σαν cowboy!!! εκανα δεκα μερες θεραπεια με voltaren αλλα αφου καβαλησω την moto μου ξανα τα ιδια. μηπως εχει παθει κανενας κατι αναλογο που τον εκανε να αλλαξει κατι στην σελα???? η εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσα να της κανω? Εμένα το πρόβλημα δημιουργείται στα ταξίδια. Εχω την εντύπωση οτι η σέλα μας θέλει αλλαγή .....Θα το ψάξω και θα σου πω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο τους κατόχους του Tenere: Εχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του ψεκασμού (σαν αυτό που είχαν τα πρώτα Yamaha ΧΤ660), δηλ. σβησίματα του κινητήρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Προσωπικά δεν μου έχει σβήσει ποτέ. Επίσης και η λειτουργία του στην πόλη είναι πάρα πολύ καλή. Δεν εμφανίζει δισταγμούς εκτός και εαν κινήσε με χαμηλή ταχύτητα και λάθος σχέση στο κιβώτιο (πχ 5χιλ με 2η)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Προσωπικά δεν μου έχει σβήσει ποτέ. Επίσης και η λειτουργία του στην πόλη είναι πάρα πολύ καλή. Δεν εμφανίζει δισταγμούς εκτός και εαν κινήσε με χαμηλή ταχύτητα και λάθος σχέση στο κιβώτιο (πχ 5χιλ με 2η)!!! ουτε εμενα μου εχει σβησει ποτε! μονο σε φαση με τα παραπανω. εχει ακουστει κατι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Και απο άλλα παιδιά με Tenere ...Τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Spam,...Εξω βρέχει...αρα λάσπες άυριο!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει τι υψος εχεται? δηλαδη με τι υψος ενας αναβατης θα καβαλουσε με ανεση και θα εμπαινε και με ανεση στις λασπες ?(ωστε να βαζει και πόδι κατω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Εγώ είμαι 1.86...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2008 Εγω ειμαι 184 και με το παλιο καλο 600αρι παταω ανετα...τωρα για 170 και κατι περιπου που το εδωσα σε ενα φιλαρακι για βολτα δυσκολευοταν να φθασει καλα..μιλαω για εντουρο εκδοση και οχι μετατροπη σε supermoto.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2008 Sto tenere αναφέρομαι το οποίο εγω με 180 ακριβως το βλέπω σαν λίγο ψηλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2008 ...με τι υψος ενας αναβατης θα καβαλουσε με ανεση και θα εμπαινε και με ανεση στις λασπες ?(ωστε να βαζει και πόδι κατω) Sto tenere αναφέρομαι το οποίο εγω με 180 ακριβως το βλέπω σαν λίγο ψηλό Μια χαρα εισαι και το Tenere δεν θα σε "φοβισει"...Γενικοτερα να ξερεις οτι ολα τα "καθαρα" ειναι πολυ ψηλοτερα απο το Τενερε.Εχουν ομως ενα σημαντικο πλεονεκτημα σε σχεση με αυτο.Εχουν πολυ μικροτερο βαρος και "στησιμο" για βρωμικα τεραιν... Ο ελεγχος ενος τενερε στο Off κομματι δεν θα σε προβληματισει λοιπον..Αρκει να ξερεις οτι δεν πηρες ενα "καθαρο" και να φυλας τις "κακοτοπιες" και καλη σου διασκεδαση.Γιατι το Τενερε "τα σπαει" εκει...Προσωπικα θα το επελεγα με χιλια αν γνωμονας μου ηταν τα χωματινα ταξιδια αποστασεων...αυτο που λεμε Εκδρομικο Εντουρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 το ύψος μου είναι 1.76 και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες