Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

ΑΠΟ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ??

Recommended Posts

εγω την πρωτη φορα που οδηγησα το παπι του πατερα μου ηταν στα 14-15 και ειχαμε τοτε μια ταουνια 80 κυβ.

βασικα πανω σε αυτω εμαθα μεχρι να παρω το παπι μου και να κανω τις καγκουριες της τοτε ηλικιας

ωραια χρονια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
η πρωτη υπερ-αλητεια που ειχα την τιμη να οδηγησω (να ειναι καλα ο θειος που μου την εδωσε) ηταν ενα gareli 50 cc και πηγαινα δημοτικο φαση (δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια αλλα θα πανε 15χρονια +)

ημουνα κατα ενθουσιασμενος.....τελειο το εργαλειο-τιγκα πρακτικο-εμενες απο ''καρβουνα'',εκανες το πεταλακι σου μεχρι να βρεις βενζιναδικο kai ola ok :D :D :D

Είσαι ήρωας, :lol: ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ.Καπου στο γυμνάσιο το είχα,μέχρι που έκαψε πινία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και εγώ στα 12 με 13 … πριν πολλά πολλά χρόνια …

Να δείτε ;) που οι περισσότεροι κοντά στην ηλικία των 14 έχουν πρώτη φορά οδηγήσει!

Ερώτηση!

Μήπως είναι καιρός οι πολιτικοί της ευρωπαϊκής μας ένωσης να αναθεωρήσουν τα όρια ηλικίας απόκτησης πρώτου διπλώματος;

kANETE LATHOS IPARXOYN KAI KAPOIOI POY KSEKINISAN STA 35

EGO PANTOS KSEKINISA STA 35 MOY. ENA HONDA TACT 72ψψ. kai na fantastite oti san veros aytokinitas, aporoysa giati iparxoyn ta mixanakia....

simera 42.. exo to suzuki burcman 200cc. kai zaxarono mia V-STROM 650....

PERASTIKA MOY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

14062_0_1_2_gsx%201100%20f_Image%20credits%20-%20colins%20bike.jpg

Ημουν γυρω στα 7 οταν καβαλησα σαν συνοδηγος(παρακαλουσα τον φιλο του πατερα μου τοτε) το GSX 1100F του 87-89 Οσο και να φανει παραξενο μου εμεινε χαραγμενη η 2λεπτη βολτα που με εκανε στο τετραγωνο της περιοχης τοτε.θυμαμαι σε μια τρελη κατηφορα που ειχε καπου στην Ηλιουπολη που εμενα τοτε του ελεγα να πηγαινει γρηγορα.Οταν ανοιξε το γκαζι τον κραταγα σφιχτα αφου ασπρισα απο το "χεσιμο" με το ανοιγμα που εκανε. :scared: Απο τοτε ομως μου εμεινε η σταμπα της SS! Οταν εχεις τετοια εμπειρια πιτσιρικακος :baby: με τετοιο χεσιμο θες να αγορασεις μια 1000 δικια σου καποια στιγμη! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ωχ,με το μπαρδον αδεφρε..μ@λ@κι@ πεχτηκε :(

ας δωσει omvw καποιος το link για να δω τις απαντησεις σας :D :D

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1075&hl=

:rtfm::rtfm::rtfm:

:D

(Ας τα ενωσει καποιος..) :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα χωρια που ειναι του 2005 τοπικ, εγω σε εκεινο εχω απαντησει απο ποτε οδηγω μηχανη σταθερα :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

14 - 15 Χρονών

ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!!!!

Βλέπετε, τότε είχα φάει το κόλλημα της ζωής μου με τα μηχανάκια και δεν με άφηναν οι δικοί μου και πήρα κάτι βόλτες ένα

72άρι Στρογγυλοφάναρο.

Αργότερα από κανα 8μηνο πήρα και το RS μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πρεπει να ημουν 7-8 ... Το αθανατο στρογγυλοφαναρο της honda του πατερα μου ...

post-64-1220621255_thumb.jpg

Πρωτη βολτα ανευ επιβλεψης πρεπει να ηταν στα 15-16 με το super cub 50 παλι του πατερα μου, αφου ειχε παραδωσει πνευμα το "αθανατο" στρογγυλοφαναρο ....

εχω κι εγω μια ιδια αλλα με το 90-ρι και πιο μεγαλος σε ηλικια (καθως ηταν το 2ο μηχανακι που οδηγησα)

ντυμενος στην πενα και γεματος χαρα...

Είσαι ήρωας, :lol: ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ.Καπου στο γυμνάσιο το είχα,μέχρι που έκαψε πινία

αυτο κι αν ηταν αλητεια :D πιο παλιομοδιτικο κι απο 80's :_rock-on:

Καλα χωρια που ειναι του 2005 τοπικ, εγω σε εκεινο εχω απαντησει απο ποτε οδηγω μηχανη σταθερα :blush:

παντως εγω ρωταω και πιο ηταν το 1ο σας μηχανακι ρε παιδια.οποτε μην βαρατε και τοσο..

:unsure: :unsure:

Τροποποιήθηκε από τον ouzocolas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 11 ένα simson 51cc! ζωή σε λόγου μας....πέθανε προ 15ετίας και μετά από αρκετές χιλιάδες χλμ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sta 12 m....ena chaly 50cc automato......parolo p itan 1o mhxanaki....mporw na pw oti m afise athlia empiria....meta apo auto..eipa den tha ksanaparw pote automato :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 15 μου, ένα Solo MK40, το οποίο είναι βασικά ένα Casal, που με τη σειρά του είναι η πορτογαλική εκδοχή του Zuendapp GTS50! Η ''μοτοσυκλετούλα'' αυτή αγοράστηκε καινούρια στη Γερμανία από τον πατέρα μου το 1985, αλλά δεν κινήθηκε ποτέ. Από μικρό παιδί τη χάζευα, μονίμως παρκαρισμένη στην αποθήκη, όπου είχα και το ποδήλατό μου. :drool:

Την έχω ακόμα και δουλεύει κανονικότατα, αλλά δεν την κινώ πλέον. Έχει γράψει 5.000 km σε δυο καλοκαίρια, από τα οποία ζήτημα τα 100 να διανύθηκαν για κανονική μετακίνηση... Όλα τα υπόλοιπα γράφτηκαν σε απλές βόλτες, χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, σε όλη την Πιερία... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν στα 14 οταν αγορασα ενα ΥΑΜΑΗΑ ΥΖ 80 ΤΟΥ ΄΄84. Ε ρε σαβουρες που΄΄χε μασει το κορμακι μου... :vava::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kANETE LATHOS IPARXOYN KAI KAPOIOI POY KSEKINISAN STA 35

EGO PANTOS KSEKINISA STA 35 MOY. ENA HONDA TACT 72ψψ. kai na fantastite oti san veros aytokinitas, aporoysa giati iparxoyn ta mixanakia....

simera 42.. exo to suzuki burcman 200cc. kai zaxarono mia V-STROM 650....

PERASTIKA MOY

:offtopic:

Φίλε gxristop1 καλώς όρισες …

Και περαστικά σου :D …

Με το Καλό να την Αποκτήσεις!!!

Φίλε μου οι εξαιρέσεις υπάρχουν … για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα … λένε!

Τροποποιήθηκε από τον JoeNtalton

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρωτη "γύρα" να το πω ετσι ηταν στα 13 μου με ενα Ζ 125.

Πιστευω οτι ηταν η με μεγαλυτερη "γλυκα" απο ολες σε αυτην την ηλικια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτη βολτα την εκανα στα 12 μου, ενα κυκλο σε μια πλατεια και πισω μετα. στα 13 μου αρχισα να περνω συστηματικα το townmate του πατερα μου και στα 19 εβγαλα το διπλωμα και το εκανα δικο μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 16 Με ενα 50cc Town Mate.......Αθανατο!!!!!!!!Οταν το πηρα παιζει να ηταν κ 20 χρονων....ουτε ξερω που το ειχε βρει ο πατερας μου....Λιγα παραπανο λαδια εκαιγε αλλα οκ..λογικο...Εβγαζε κ ντουμανια απο την εξατμιση κ οταν με ρωτουσαν τι βγαζει ρε φιλε απο εκει πισω τους ελεγα...το εκανα διχρονο!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδική ηλικία (8 εως 14 ετών) "δανειζόμουν" (και "έλιωνα" :lol: ) ένα τέτοιο:

benelli%2049.JPG

Βenelli, 50cc, αυτόματο.

Εκείνο ήταν μπορντό και είχε τραβήξει τα πάνδεινα στα χέρια μου :lol:

Η φωτό είναι από το internet (δεν υπήρχαν ψηφιακές τότε... :lol: )

Λεπτομέρεια:

Τα φρένα ήταν κανονικά στο τιμόνι!

Δεξιά το εμπρός και αριστερά το πίσω, κλασικά (πιστέψτε με πάνω σε αυτό έμαθα τις δυνατότητες φρεναρίσματος του μπροστινού τροχού)

Αν προσέξετε όμως αριστερά υπάρχει (χαμηλότερα) και μια δευτερη μανέτα. Ξέρετε τι έκανε αυτή? Για να σας δω!!! :rolleyes:

(στην πραγματικότητα η μανέτα αυτή ήταν μικρότερη. Μάλλον ο τύπος της φωτό την είχε αλλάξει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακάλυψα καλύτερες φωτό (σε καλύτερη κατάσταση από το προηγούμενο......Το παραπάνω ήταν...πειραγμένο :lol: )

post-4097-1220826619_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

13 χρονων είχα μαζέψει 19 χιλιάδες δραχμές ( κατόρθωμα ) και τις έδωσα σε ένα παιδί που πούλαγε ένα chally 72ari 50 χιλιάδες δραχμές που είχε τρακάρει λίγο τις πίσω αναρτήσεις και ήτανε λίγο στραβές.

Το πάρκαρiza στην διπλα οικοδομή μιας και οι γονείς δεν το ξέρανε.Την δεύτερη μέρα κόπηκε η ντίζα και άρχισα το "ψάρεμα". Πρώτο μηχανάκι,diploma εννοείται πως δεν είχα,αλλα ούτε και άδεια κυκλοφορίας. Με το χαρτί τις εφορίας κυκλοφορούσα στις κοντινές γειτονιές :rolleyes: .

Για 2 εβδομάδες καλά ήτανε. Όταν το μάθανε οι γονείς το έδωσα πίσω μετά από ομηρικές μάχες. Ευτυχώς για αυτούς ήτανε στο παραπάνω τετράγωνο ο τύπος.

Μετά πήρα ένα άλλο chally 90ari, 52 χιλιοστά "αστροφαλοτο",και μετά πήρα άλλο chally 50ari μαμά. Μέχρι και lama για το tsok είχε το τελευταίο .Μετά παπια 6volti και μετά πήγα στα enduro B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1985 σεπτεμβριος το πρωτο μου μηχανακι sachs 50cc μοτοποδηλατο αυτο που για να το βαλεις μπροστα το εβαζες στο διπλό σταν και εκανες πενταλη πατωντας μια μανετα για να γυρηση ο κυλινδρος... δουλευα δυο καλοκαιρια στο φανοποιείο τις γειτονιας μου για να μαζεψω τα χρηματα και να το κανω δικο μου .... θυμαμε το πρωτο καλοκαιρι που πηγα με αυτο στο αλεποχωρι και περνουσα μεσα απο το χωριο αφηνωντας πισω μου ενα παραπετασμα καπνου ... ενιωθα υπεροχα με την μηχαναρα μου :D :D :D

Τροποποιήθηκε από τον kiriakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα