-
Δημοσιεύσεις
62 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Πόντοι
-1 PoorΣχετικά με το μέλος XTkoulas
-
Κλάση
Γυρνάει δεν γυρνάει
Άλλα Στοιχεία
-
Φύλο
Άνδρας
Η Μοτοσικλέτα μου
-
myBike: Κατασκ/ής
Yamaha
-
myBike: Μοντέλο
XT 550
Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου
-
dreamBike: Κατασκ/ής
Yamaha
-
dreamBike: Μοντέλο
XT 785cc
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πληροφορίες για το πάρκινγκ στην Χαλκηδωνα; Ευχαριστω.
-
Γνήσιο μαν με τα γράμματα magnesium στο καρτερ. 28 χρονων .Αν θέλετε το πιστεύετε παιδιά το μηχανάκι ήταν μισό χρόνο ακινητοποιημένο με μισού χρόνου βενζίνη και πήρε μπρος! Καβαλωντας το πήγα σπίτι. Άσχετο με τα ερωτήματα του τοπικ βέβαια αλλά περί ορεξεως! :)
-
Χαιρετώ τα παλιοπαιδα του mybike :) Προ εβδομάδας έγινα κάτοχος ενός Χτ550,και έχω κάποιες απορίες όσον αναφορά τα ανταλλακτικά. Που μπορεί κάποιος να βρει ανταλλακτικά για μοτέρ ; Επίσης η στροφαλομπιελα άπο 89αρι είναι ολοιδια; Και κάτι τελευταίο λίγο δύσκολο, μήπως γνωρίζει κάποιος αν το σασμαν από srx400 είναι το ίδιο με του xt550? Ευχαριστω προκαταβολικά!
-
Δε λές πάλι καλά που δεν χάνεις τα λεφτά σου?
-
Ετσι έτσι... αλλά από την θεωρία...μέχρι την πράξη....φιλαράκι,υπάρχει πολύς δρόμος. Αναμένουμε ALX, nick_sgr
-
@Μr.Marino Οχι φίλε δεν το έχω δεί. Εκτός ότι μένω μακριά από εκεί δεν μ'αρέσουν οι κλίκες. Δεν είμαστε για προσαγωγές :D Προτιμώ marlboro
-
Εlina άμα βρείς TTR που να ανεβάζει 10.000 στροφές να μου το δείξεις ! Ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή! :lol: :rotfl:
-
Με λένε OrEsTi και είμαι καλά.
-
Eτσι όπως πάει σε λίγο θα πάρουμε Purple kiosk franchise :lol:
-
Καλύτερα να σου μιλήσω λίγο "αρνητικά" μήπως και σε κάνω να το ξανασκεφτείς πριν αρχίσεις τις τανζανιές. Φαίνεσαι πιτσιρικάς,ρωτάς για παντιλίκια, καλοκαίρι ήρθε........ ΠΡΟ ΣΕ ΧΕ. Eιλικρινά σου μιλάω από τους 100 που έχουν Super Motard ζήτημα να ξέρουν οι 5 να οδηγάνε και να στριβουν και ζήτημα να ξέρουν άλλοι 5 γιατί το κάνανε SM. Μην ξεχνάς ότι το SM είναι κάτι σαν το Motocross οδήγημα στο δρόμο. Γιατί αν το οδηγήσεις αλλοιώς....παίζει να σε αφήσει πίσω κανα παπάκι σε στροφιλίκια. (λέμε τώρα) Άλλο ένα μείον λόγω μικρού βάρους,δεν πιάνουν κάλα τα λάστιχα. Σκέψου τα λάστιχα της SS μηχανής σε ένα μηχανάκι 50+ κιλά ελαφρύτερο. Μόνο τα pirelli MT60 γαντζώνουν αλλά τρώγονται πολύ γρήγορα και έχουν και ενα 300άρι euros. Kοινώς....αν το αρχίσεις και το πλακώνεις στα παντιλίκια.... Ξέρεις είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα να πάς να στρίψεις και να βλέπεις την μπροστινή ρόδα και όχι την πισω να driftαρει. Καλό είναι να πάς σε ένα υπόγειο γκαράζ και να κάνεις μερικούς κύκλους. Και γλυστράει για να δείς τις δύσκολες συνθήκες και δεν θα έχει και κίνηση σχετικά για να μάθεις να στρίβεις.
-
Πακέτο φίλε. Ψάξου όμως λίγο εδώ -> http://as6453.net/ Από ένα ψάξιμο που έκανα είδα ότι το ps-performance.com είναι σε ενα κοινόχρηστο virtual server που ευτυχώς εδρεύει Γαλλία. To παραπάνω site αν δεν κάνει κάτι για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω...τότε ίσως να κλείσει το site. Aπό την άλλη να κάτσει κάποιος να φτιάξει online shop της τάξης (δουλειά) 3000-5000? και να φτιάξει και αυτά τα εφέ...δεν ξέρω...μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Καλη τύχη.
-
Εκ πρώτης όψης φαίνεται σαν να ειρωνεύεσαι το forum. Εκ δεύτερης...αυτά τα πράγματα δεν στα λένε ούτε στα διδάσκουν. Τα μαθαίνεις. Εκ τρίτης φόρα κράνος,και πρόσεχε που κάνεις ότι κάνεις με την μηχανή. Επίσης πάρε πρώτα κανα παπάκι γιατί αν δεν ξέρεις το λόγο που φοράει SS λάστιχα το Super Motard.. τότε καλύτερα ρίξτο στην κηπουρική.
-
Ελπίζω να μην συνεχιστεί το μπέρδεμα. Είχα κάνει παράθεση μηνύματος και είχα βάλει X2 στην σελίδα 4 και τώρα είδα ότι δεν υπήρχε Yamahakias
-
Crypton X σχετικα με το crypton x
Ο XTkoulas δημοσίευσε στο Θέμα του xampos
Aftermarket, αξεσουάρ και βελτιώσειςΙδιαίτερα τώρα το καλοκαιράκι θα πίνονται 5-5
