efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2020 (τροποποιήθηκε) https://9gag.com/gag/ad54e8d (θέλει και ήχο) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2020 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2020 (τροποποιήθηκε) https://www.facebook.com/marcia.dupont/videos/3190691030977590/?t=9 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2020 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2020 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) να το σβησω απο το ιστορικο? να το κρατησω για να θυμαμαι? δε ξερω τι να κανω ολο ειναι ενα επος, αλλα στο 5:15 επεσαν, χτυπησαν? στα @@ μας, παμε βουνο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον noodles 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: να το σβησω απο το ιστορικο? να το κρατησω για να θυμαμαι? δε ξερω τι να κανω ολο ειναι ενα επος, αλλα στο 5:15 επεσαν, χτυπησαν? στα @@ μας, παμε βουνο Αυτό να πάει κατευθείαν στις RideMe Up. Οι μισές εκεί είναι αστυνομικίνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: να το σβησω απο το ιστορικο? να το κρατησω για να θυμαμαι? δε ξερω τι να κανω ολο ειναι ενα επος, αλλα στο 5:15 επεσαν, χτυπησαν? στα @@ μας, παμε βουνο Μόνο εγώ το βρίσκω μεγάλη μαλακία όλο αυτό? Ειλικρινά θα λυπηθώ αν πάθουν κάτι αλλά θα μου είναι πολύ χειρότερο αν χτυπήσουν κάποιον αθώο. Κρίμα για τους μοτοσυκλετιστές που μας συγκρίνουν με αυτούς. Αν ήταν στο χέρι μου μέσα απο το βίντεο και αφού λέγονται ονόματα και φαίνονται φάτσες θα έριχνα τεράστιες ποινές και μπόλικες ώρες κοινωνικής εργασίας. Λυπάμαι που τα βλέπω αυτά τα βίντεο. 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Εγώ πάντως αν είχα το σκούρο μπλε Nissan Primera (να γράψω και πινακίδα μήπως?) που σα τα χαϊβάνια έπεσαν εκεί στην Παπαναστασίου ή μένω εκεί κοντά θα τους έτρεχα μέχρι να ματώσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Την 7/1/2021 at 9:48 ΜΜ, το μέλος st3li0s έγραψε: Αυτό να πάει κατευθείαν στις RideMe Up. Οι μισές εκεί είναι αστυνομικίνες! ride me up δε ξερω τι ειναι. αν δε τους γνωριζουν οι αστυνομικοι, μαλλον ειναι καιρος να τους μαθουν. Την 7/1/2021 at 11:18 ΜΜ, το μέλος nikos_pc έγραψε: Μόνο εγώ το βρίσκω μεγάλη μαλακία όλο αυτό? Ειλικρινά θα λυπηθώ αν πάθουν κάτι αλλά θα μου είναι πολύ χειρότερο αν χτυπήσουν κάποιον αθώο. Κρίμα για τους μοτοσυκλετιστές που μας συγκρίνουν με αυτούς. Αν ήταν στο χέρι μου μέσα απο το βίντεο και αφού λέγονται ονόματα και φαίνονται φάτσες θα έριχνα τεράστιες ποινές και μπόλικες ώρες κοινωνικής εργασίας. Λυπάμαι που τα βλέπω αυτά τα βίντεο. σαφως και ειναι μλκια η ολη υποθεση. απο διοργωνανωτες μεχρι και τον τελευταιο συμμετεχωντα. ειναι βλακες και ρισκαρουν τους υπολοιπους αθωους πολιτες χωρις κανενα λογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες