Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Εχθες ειχαμε κανονισει με @nikos_pc να παμε μια πολυ ωραια βολτα την οποια τελικα ακυρωσαμε λογω προγνωστικων καιρου. Την επομενη ημερα ομως ο Νικος που εχει κονε σε υψηλα κλιμακια δεχτηκε, οπως αποδειχτηκε αργοτερα, παρεμβαση απο ανωτερες δυναμεις οι οποιες του υπαγορεψαν σαφώς να πραγματοποιησουμε τελικα μια αλλη βολτα απο την προκαθορισμενη. 4 κλησεις αργοτερα και αφου το κινητο μου βρηκε σημα στην σπηλια που ζω, καταφεραμε να επικοινωνησσουμε και να με ενημερωσει για το πεπρωμενο μας το οποιο ηταν για Ολυμπιαδα-Αρναια και πισω. Οκ. Μικρουλα διαδρομη και ο καιρος ελεγε οτι θα 'ναι τζαμι στις χαλκιδικες οποτε γιατι οχι; Η λιακαδα εξω ηταν πολυ σπαστικο να την παρακολουθεις με εναν καφε μονο ζντο ζμπιντι. Ενημερωθηκε και ο @ktm power και φυγαμε...Πρωτη συντομη σταση στο εκκλησακι της Αγ, Μαρινας ΡεντιναςΧτισμενο στα μεσα του 18ου αι. ειναι απο τα μερη που περνουσα συνεχεια απο εξω και τωρα δοθηκε η ευκαιρεια να το δω κι απο κοντα. Εκτιμω πολυ τετοια μνημεια κυριως λογω της καλλιτεχνικης-ιστορικης τους αξιας, αλλα εκτος αυτου μετα την φωτιση του Νικου επρεπε οπωσδηποτε να σταματησουμε μιας και επρεπε να συνεχισουμε να τα πηγαινουμε καλα με τις ανωθεν δυναμεις...Υστερα απο λιγο συνεχισαμε προς Ολυμπιαδα... Ο καιρος ολο και βαραινε...σε σημειο που αρχισα να αναρρωτιεμαι τι εκανα λαθος και προκαλεσα την δυσμενεια του καιρου...Μηπως επειδη αμφεβαλα και χωρις πιστη αρχισα να ψαχνω και το Ποσειδων για να βεβαιωθω εχθες το βραδυ;Μηπως ηταν παγιδα τελικα αυτη η βολτα;Μηπως δεν ειμαι αρκετος;Μηπως επειδη επιμενω να ανοιγω τις μπανανες αναποδα;Στον Σταυρό (σημαδιακο και αυτο το ονομα;) αρχισε να βρεχει...Συντομη συσκεψη. Προτιμαμε Ολυμπιαδα για καφε. Απογοητευομαι γιατι ηλπιζα να εξασκηθω οσο γινεται στο κομματι Σταυρου - Ολυμπιαδας που τις εχει τις στροφουλες του αλλα κατεληξα τελικα να προπορευομαι στριβωντας ορθιος με ταχυτητα λιγο πιο αργη απο περπατημα γιατι τα dunlop d609 ειπαμε...να μην τα ξαναμαναλεμε...Α! και γιατι ειμαι και λιγο φλωρος...Ωσπου τελικως φτανουμε και Ολυμπιαδα, η βροχη εχει σταματησει και αραζουμε... Η θαλασσα και η παραλια ηταν οντως πολυ δελεαστικες...αλλα εμεις ειχαμε σκοπο να πλατσουρισουμε αλλου.................... Ειχαμε εντοπισει στην εισοδο της Ολυμπιαδας ενανορμητικο χειμμαρο γεματο αλιγατορες, ηλεκτροφορα χελια και χαλασμενα yamaha (ρε δεν μπορεις να φανταστεις ποσα) και αποφασισαμε μιας και ολοι μας ειχαμε αληθινα αντβεντσουρ ον-οφ μηχανηματα (τι οχι;) να περασουμε απο εκει. Μπορει να ειχε και 30 ποντους νερο....αληθεια ρε... :pΜας εσωσε μονο το προσκοπικο μας παρελθον (και τα μπρατσακια μας)...Το αγχος για το αν θα ξαναπαρει μπρος το Ιταλικο τεραστιο...μπορω να πω οτι ηταν ακομα περισσοτερο κι απο το νερο που μαζεψαν οι καλτσες του Στελιου που μπηκε φουριοζος και βγηκε με υδροβιοτοπους στα μπατζακια...Ο Νικ ομως ειχε αλλες βλεψειςΤο ονειρο του να περασει ποταμι ηταν ετοιμο να ολοκληρωθει. Διαλεξε την οφ διαδρομη και ουχι την ασφαλτινη...και τα πηγαινε εξαιρετικα...στην μεση ομως λιγοψυχησε, εχασε την πιστη του και λιιιιγο πριν να βγει....κολλησε.Σταματησε ενα παληκαρι περαστικος βαλαμε και ολοι μαζι ενα χερακι και ολα καλα.Ετοιμοι λοιπον για να συνεχισουμε...(ετοιμοι;)Φυγαμε απο Ολυμπιαδα με σκοπο να παμε προς Αρναια απο Στρατωνι.Πανω που ξεκινησαμε ομως ο Νικος ειχε κι αλλη επιφωτηση (σε ανοιχτη επικοινωνια ηταν το πουλακι μου) και προτεινε να παμε εναλλακτικα απο την διαδρομη προς Βαρβαρα.Οπως αποδειχθηκε ηταν η καλυτερη ιδεα που ειχε (μετα απο την ιδεα να παμε βολτα...)Η διαδρομη ειναι εκπληκτικη...η ασφαλτος σε πολυ καλη κατασταση, το πρασινο παραπανω απο αφθονο...ομως...Τα συννεφα, πριν ακομα μπουμε καλα καλα μεσα στο δασος, αρχισαν παλι να γινονται ακρως απειλητικα...Η διαδρομη τελεια, το στροφιλικι ατελειωτο και εκει που το παλευεις να βελτιωθεις και ταυτοχρονα νοιωθεις την ικανοποιηση του να πραγματοποιειται ο σκοπος για τον οποιο αγορασες το διτροχο...Ε δεν θα το πιστεψεις...Αρχισε να βρεχει...(σωωωωωωωωπα)Αλλα εστω και ετσι ολα ηταν υπεροχα. Κι ας μειωθηκε ο ρυθμος δραστικα.Σε καποιο σημειο στην μεση της διαδρομης η σταση πια κατω απο τα δεντρα ηταν απαραιτητη. Το σημειο δεν επιλεχθηκε τυχαια ομως. Η KTM κορδελα εστεκε εκει (σαν φορος τιμης σε ολα τα αυστριακα πριονια που χαθηκαν προωρα;) και ο φορος τιμης ηταν απαραιτητος. (Βλεπετε ξεκαθαρα οτι τα παιδια ειναι σουζα, προσοχη).Τα αδιαβροχα πια ηταν απαραιτητα... Εβγαλα το κουστουμακι μου απο την μπαγκαζιερα, ντυθηκα φαροφυλακας σε καταιγιδα και ημουν κομπλεδουρα ετοιμος. Τα νιατα ομως (Στελιος) ηταν χυμα. Ο Νικ ειχε αδιαβροχο μπουφαν και πιστεψε πως απο κατω θα ηταν ενταξει μεχρι την Αρναια.Ξεκινησαμε ζγα ζγα σαν τα βοδια και εκει που πηγαιναμε νοιωθω ξαφνικα οι σταγονες να πεφτουν εξαιρετικα ορμητικα. Ρε πστ μου ομως αερα δεν ειχε και τοσο...και αφτοτο τακ τακ λες και μας πετανε χαλικια, τι φαση;...χχχμμμμμ ε ναι λοιπονχαλααααζι... ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑ!Οχι πολυ...μερικα δευτερολεπτα...που και να μην ειχα δει τον καιρο εγω πριν...Τεσπα, κουτσα στραβα φτανουμε και Αρναια με αφθονη βροχουλα. Εγω κιουρια, ετοιμος για δεξιωση (με εξαιρεση τα γαντια που πηραν λιγο), ο Στελιος ελαφρως μουσκεμενος (βαλε και τις καλτσες απο πριν...χεσε μεσα) και ο Νικ μετανοιωμενος που δεν εβγαλε κι αυτος τα αδιαβροχα του (το παντελονακι το ηθελε...)Τρωμε κατι γυραντζες απο κρεας σιναχωμενου αρμαντιλο και αφου πλεον ειχε (ξανα)σταματησει η βροχη ξεκινησαμε για πισω παρακαλωντας και προσευχομενοι για συντομη, ασφαλης και στεγνη επιστροφη (σαν να ζητας σερβιετα ενα πραγμα...)Ο καιρος σιγα σιγα ειχε αρχισει να φτιαχνει. Η ασφαλτος ειχε ολο και λιγοτερα βρεγμενα κομματια. Και μαζι με τον δρομο στεγνωναμε και εμεις. Η ευφορια της βολτας ειχε επιστρεψει.Καπου εκει ο τυπος με το τρανσαλπ κανει σταση σε ακυρο σποτ οπου ο δρομος διασταυρωνεται προς την μονη της Αγ. Αναστασιας της Φαρμακολυτριας (βοηθεια σου) και προτεινει να παμε. (οπως βλεπεις ο διαυλος επικοινωνιας του με τα ανωθεν ηταν αδιαλειπτως ανοιχτος...) Εκει που το σκεφτομουν και εγω, ζητησα χωρις να το καταλαβω μαλλον καποιο σημαδι για το προς τα που επρεπε να οδευσω...και τοτε ειδα αυτο... Ηταν πλεον ξεκαθαρο...οποτε πηγαμε προς την μονη με ανανεωμενο ηθικο και σαφως καλυτερο καιρο... Η μονη πρωτο ιδρυθηκε τον 9ο μ.Χ. Ειναι μεγαλη και ενδιαφερουσα αρχιτεκτονικα με το εσωτερικο του ναου να εχει και καποιες ιδιαιτερες τοιχογραφιεςΔυστυχως πολλες φωτο απο το εσωτερικο χαθηκαν γιατι σαν στουρνος που ειμαι ωρες ωρες ξεχασα την dslr στο manual και βγηκαν θεοσκοτεινες (δεν σωζονται)Η θεα απο την μονη ηταν αισχος...εξω απο την εισοδο της υπηρχε πινακιδα που ενημερωνε για μονοπατι που οδηγουσε σε δυο εξωκλησια...γιατι οχι; Ακομα πιο ψηλα=καλυτερη θεα... και οντως η θεα ηταν αισχος...Στο σημειο αυτο πρεπει να εξάρω τις επιδοσεις του νεοτερου της παρεας Στελιου ο οποιος σε 10 λεπτα ανηφορικου χωματινου μονοπατιου αφησε πισω του και τα δυο του πνευμονια και κοντεψε να επιστρεψει Σαλονικα με τεχνητη υποστηριξη (σαν το μηχανακι κι ο ιδιοκτητης...)Γεματοι λοιπον και ολο ικανοποιηση επιστρεψαμε συντομως στα πατρια...Η διαδρομη ηταν μολις 200 χιλ. (Για την ιστορια το cb ειχε μεση καταναλωση 3,4...κλαψτε...)https://www.google.gr/maps/dir/Θεσσαλονίκη/Αγία+Μαρίνα+Μοδίου+Ρεντίνας,+Εθνική+Οδός+Θεσσαλονίκης-Καβάλας,+Βόλβη/Ολυμπιάδα+Χαλκιδικής/Αρναία/Μονή+Αγίας+Αναστασίας+Φαρμακολυτρίας/Θεσσαλονίκη/@40.43937Ειναι ομως και η αποδειξη για το ποσα πραγματα μπορουν να συμβουν και ποσα ακομα εχουμε διπλα μας σε ολη την Ελλαδα και μπορουμε να αξιοποιησουμε και να επισκεφτουμε...Στο τελος ενοιωθα πως η 6ωρη συνολικα βολτα ειχε κρατησει κανα τριημερο...(οπως και εσυ νοιωθεις ετσι μετα απο 3 ωρες διαβασμα τουτουνου του ποστ...)Και εις αλλα με υγεια! Παντα ορθιοι. 25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Πάντα τέτοια! Να είστε καλά να χαίρεστε τα εργαλεία σας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Νταξ έκλαψα με την περιγραφή Ε ρε κακομοίρηδες θα σας κάνω γυμνάσια! Άκου ο άλλος 22 χρονών παιδί και τα έφτυσε! Α, και θάνατος στις Κυριακές! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Άνοιξε θέμα στα "Ταξίδια - Περιπέτειες" γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτή η περιγραφή και οι φωτογραφίες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 (τροποποιήθηκε) Άνοιξε θέμα στα "Ταξίδια - Περιπέτειες" γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτή η περιγραφή και οι φωτογραφίες. Βασικα κανω σπασιμο σε κατι τυπους σαν τον @billy84 που ανοιγουν τετοια θεματα μονο στο τοπικ για το nc και προσηλυτιζουν κοσμο να το αγορασει.Τωρα ομως θα γινει χαμος με την cbαρα και θα παιρνω και ποσοστα απο τον Σαρακακη, μαζι με δωρεαν ανταλλακτικα :p Να πω επισης πως γ@μιεται ο Διας και το λινκ της διαδρομης ειναι ελαφρως αλλοιωμενο...και δεν μπορω να βαλω το σωστο...το παλευω τελος παντων αυτη ηταν η διαδρομη Για καποιον λογο οταν αντιγραφω το λινκ και το κανω επικολληση,μετα εμφανιζεται αλλιως η διδρομη...φακ ιτ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2016 από τον Χ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Εγω για το μονο που στενοχωριεμαι ειναι οτι δε μενω καπου εκει κοντα!Τσογλανια μου λειψατε αλλα δε θα τη γλιτωσετε ετσι!Θα σας ανεβασω στην κορυφη του Καιμακτσαλαν σε λιγο καιρο.Κανονιστε να μου ριξετε ακυρο! 200km μονο που ομως κρυβουν μαγεια!Παντα τετοια και βγειτε οσες βολτες μπορειτε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indianos85 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για σας και από εμένα . Μίας και ετοιμάζομαι να πατήσω πάλι στεριά ύστερα απο κερο θέλω να επανέρχομαι σιγά σιγά στα δρώμενα του φόρουμ για να ενημερώνομαι. Φίλε @Χ έκλαψα και εγώ μαζί με τον @kpapageo για αυτή την μοναδική σού ερμηνεία! Πολύ ωραία η βόλτα σας και η διαδρομή και πάντα να έχετε τέτοιες απόδρασης :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2016 από τον indianos85 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Έτσι πρέπει να είναι οι τροχοί στα on-off. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Εγω για το μονο που στενοχωριεμαι ειναι οτι δε μενω καπου εκει κοντα!Τσογλανια μου λειψατε αλλα δε θα τη γλιτωσετε ετσι!Θα σας ανεβασω στην κορυφη του Καιμακτσαλαν σε λιγο καιρο.Κανονιστε να μου ριξετε ακυρο! 200km μονο που ομως κρυβουν μαγεια!Παντα τετοια και βγειτε οσες βολτες μπορειτε! παμε παμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Έτσι πρέπει να είναι οι τροχοί στα on-off. Kαι ακομα χειροτερα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Kαι ακομα χειροτερα!Αγροτη πολεμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indianos85 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Καλημέρα οσο θεωρείτε καλή δηλαδή γιατί όλη νύχτα έβρεχε λάσπη και η μηχανή έγινε μπεζ Επειδή απο ότι διάβασα έχουμε αρκετά προβλήματα με την ζελατίνα τις μηχανής και το ύψος της γιατί άλλοι την θέλουμε ψιλά και άλλοι χαμηλά! Έψαξα και βρήκα ενα σχετικό και πολύ κατατοπιστικό ποστ και σας το παραθέτω παρακάτω http://www.motocikleta.gr/distribution/viewtopic.php?f=51&t=2669 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Καλημέρα οσο θεωρείτε καλή δηλαδή γιατί όλη νύχτα έβρεχε λάσπη και η μηχανή έγινε μπεζ Επειδή απο ότι διάβασα έχουμε αρκετά προβλήματα με την ζελατίνα τις μηχανής και το ύψος της γιατί άλλοι την θέλουμε ψιλά και άλλοι χαμηλά! Έψαξα και βρήκα ενα σχετικό και πολύ κατατοπιστικό ποστ και σας το παραθέτω παρακάτω http://www.motocikleta.gr/distribution/viewtopic.php?f=51&t=2669 Ενδιαφερον που δινει εναν γενικο κανονα "Μετά από χρόνια εμπειρίας, οι παρατηρήσεις μου καταλήγουν πως θα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με την άκρη της μύτης μας και 200 με 300 χιλιοστά μπροστά από αυτήν."Και μπορω να πω πως στην δικια μου του '16 οταν σκυβω ελαφρως και περιπου στις αποστασεις που λεει ο μαν ησυχαζουν τα πραγματα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indianos85 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Λέει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα! Εγω παντός ένα σποηλερ για την ζελατίνα θα το παραγγείλω διότι και διαβάζοντας τις γνώμες σας αλλα και ο κολλητός μου που έχει αξίζει και βοηθάει πολύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balkan_express 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Αφού δε χιόνισε μη το πείτε πουθενά!!Μπράβο σας, υπέροχη περιγραφή! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 http://www.calsci.com/motorcycleinfo/Fairing.html#Windshield 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Μπράβο σας παιδιά για τις φωτό και την περιγραφή σας,πάντα τέτοια να έχετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 http://www.calsci.com/motorcycleinfo/Fairing.html#Windshield ωραια η μεθοδος που περιγραφουν για την μετρηση της ζελατινας που χρειαζεται ο καθενας Για την ζελατινα της calsci λενε τα καλυτερα οσον αφορα το cb αλλα δεν ειναι και η πιο ομορφη...κατι κερδιζεις, κατι χανεις απο ολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indianos85 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Καλημέρα στι παρέα! Επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά και πιθανόν και κάποιος άλλος είναι εύκολο φίλε @Ste7ios να μας πης εν συντομία το λέει? Διότι φαίνεται ενδιαφέρον θέμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lithian 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Καλησπέρα σε όλους, Καιρό έχω να εμφανιστώ στο forum. Εϊχα ένα θέμα με την μοτοσυκλέτα και κυρίως με τα λάστιχα. βασικά δικιά μου αμέλεια. Πίεση ελαστικών. Την τελευταία βδομάδα όποτε έπαιρνα την μικρή για βόλτα, πάντα μου γλιστρούσε το πίσω μέρος. Χαμηλή πίεση ελαστικών υποψιάστηκα, αλλά όλο το άφηνα για την άλλη μέρα. Τελικά σήμερα που τα είδα τα παπά έπαθα μια ταραχή. 2 bar έκαστος!!! Κοινώς εγκλημάτησα στον εαυτό μου. Προσοχή με τα λάστιχα παιδιά, μην κάνετε τις μακακίες που έκανα εγώ. Ευτυχώς δεν είχα κανα πέσιμο να τρέχω.Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι και πάντα όρθιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Καλησπέρα σε όλους, Καιρό έχω να εμφανιστώ στο forum. Εϊχα ένα θέμα με την μοτοσυκλέτα και κυρίως με τα λάστιχα. βασικά δικιά μου αμέλεια. Πίεση ελαστικών. Την τελευταία βδομάδα όποτε έπαιρνα την μικρή για βόλτα, πάντα μου γλιστρούσε το πίσω μέρος. Χαμηλή πίεση ελαστικών υποψιάστηκα, αλλά όλο το άφηνα για την άλλη μέρα. Τελικά σήμερα που τα είδα τα παπά έπαθα μια ταραχή. 2 bar έκαστος!!! Κοινώς εγκλημάτησα στον εαυτό μου. Προσοχή με τα λάστιχα παιδιά, μην κάνετε τις μακακίες που έκανα εγώ. Ευτυχώς δεν είχα κανα πέσιμο να τρέχω.Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι και πάντα όρθιοι2bar???Ποσους μηνες ειχες να τα κοιταξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Καλησπέρα σε όλους, Καιρό έχω να εμφανιστώ στο forum. Εϊχα ένα θέμα με την μοτοσυκλέτα και κυρίως με τα λάστιχα. βασικά δικιά μου αμέλεια. Πίεση ελαστικών. Την τελευταία βδομάδα όποτε έπαιρνα την μικρή για βόλτα, πάντα μου γλιστρούσε το πίσω μέρος. Χαμηλή πίεση ελαστικών υποψιάστηκα, αλλά όλο το άφηνα για την άλλη μέρα. Τελικά σήμερα που τα είδα τα παπά έπαθα μια ταραχή. 2 bar έκαστος!!! Κοινώς εγκλημάτησα στον εαυτό μου. Προσοχή με τα λάστιχα παιδιά, μην κάνετε τις μακακίες που έκανα εγώ. Ευτυχώς δεν είχα κανα πέσιμο να τρέχω.Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι και πάντα όρθιοιΠλάκα κάνεις. Δεν είναι αυτοκίνητο η μηχανή για να συγχωρεί, είναι 5 πραγματάκια που η μηχανή τα απαιτεί. Άκου 2 bar!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lithian 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 2bar???Ποσους μηνες ειχες να τα κοιταξεις?Απο τον Φεβρουάριο. Μαλακία ξέρω. Πλάκα κάνεις. Δεν είναι αυτοκίνητο η μηχανή για να συγχωρεί, είναι 5 πραγματάκια που η μηχανή τα απαιτεί. Άκου 2 bar!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Απο τον Φεβρουάριο. Μαλακία ξέρω.Καθε βδομαδα το πολυ δυο να τσεκαρεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lithian 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Κάθε βδομάδα τα ελέγχω, απλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων τα παρέλειψα. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες