Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Νταξ έκλαψα με την περιγραφή :tooth:

Ε ρε κακομοίρηδες θα σας κάνω γυμνάσια! Άκου ο άλλος 22 χρονών παιδί και τα έφτυσε! 

Α, και θάνατος στις Κυριακές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άνοιξε θέμα στα "Ταξίδια - Περιπέτειες" γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτή η περιγραφή και οι φωτογραφίες. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άνοιξε θέμα στα "Ταξίδια - Περιπέτειες" γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτή η περιγραφή και οι φωτογραφίες. :_thumbsup:

Βασικα κανω σπασιμο σε κατι τυπους σαν τον @billy84 που ανοιγουν τετοια θεματα μονο στο τοπικ για το nc και προσηλυτιζουν κοσμο να το αγορασει.

Τωρα ομως θα γινει χαμος με την cbαρα και θα παιρνω και ποσοστα απο τον Σαρακακη, μαζι με δωρεαν ανταλλακτικα :p

Να πω επισης πως γ@μιεται ο Διας και το λινκ της διαδρομης ειναι ελαφρως αλλοιωμενο...και δεν μπορω να βαλω το σωστο...το παλευω

τελος παντων αυτη ηταν η διαδρομη

image.png

Για καποιον λογο οταν αντιγραφω το λινκ και το κανω επικολληση,μετα εμφανιζεται αλλιως η διδρομη...φακ ιτ

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω για το μονο που στενοχωριεμαι ειναι οτι δε μενω καπου εκει κοντα!:laugh:

Τσογλανια μου λειψατε αλλα δε θα τη γλιτωσετε ετσι!Θα σας ανεβασω στην κορυφη του Καιμακτσαλαν σε λιγο καιρο.Κανονιστε να μου ριξετε ακυρο!:_devil:

200km μονο που ομως κρυβουν μαγεια!Παντα τετοια και βγειτε οσες βολτες μπορειτε!:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σας και από εμένα . Μίας και ετοιμάζομαι να πατήσω πάλι στεριά ύστερα απο κερο θέλω να επανέρχομαι σιγά σιγά στα δρώμενα του φόρουμ για να ενημερώνομαι. Φίλε  έκλαψα και εγώ μαζί με τον @kpapageo για αυτή  την μοναδική σού ερμηνεία! Πολύ ωραία η βόλτα σας και η διαδρομή και πάντα να έχετε τέτοιες απόδρασης :)

Τροποποιήθηκε από τον indianos85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω για το μονο που στενοχωριεμαι ειναι οτι δε μενω καπου εκει κοντα!:laugh:

Τσογλανια μου λειψατε αλλα δε θα τη γλιτωσετε ετσι!Θα σας ανεβασω στην κορυφη του Καιμακτσαλαν σε λιγο καιρο.Κανονιστε να μου ριξετε ακυρο!:_devil:

200km μονο που ομως κρυβουν μαγεια!Παντα τετοια και βγειτε οσες βολτες μπορειτε!:cheers:

:thumbsup: παμε παμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα οσο θεωρείτε καλή δηλαδή γιατί όλη νύχτα έβρεχε λάσπη και η μηχανή έγινε μπεζ :cry:  Επειδή απο ότι διάβασα έχουμε αρκετά προβλήματα με την ζελατίνα τις μηχανής και το ύψος της γιατί άλλοι την θέλουμε ψιλά και άλλοι χαμηλά! 

Έψαξα και βρήκα ενα σχετικό και πολύ κατατοπιστικό ποστ και σας το παραθέτω παρακάτω 

http://www.motocikleta.gr/distribution/viewtopic.php?f=51&t=2669

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα οσο θεωρείτε καλή δηλαδή γιατί όλη νύχτα έβρεχε λάσπη και η μηχανή έγινε μπεζ :cry:  Επειδή απο ότι διάβασα έχουμε αρκετά προβλήματα με την ζελατίνα τις μηχανής και το ύψος της γιατί άλλοι την θέλουμε ψιλά και άλλοι χαμηλά! 

Έψαξα και βρήκα ενα σχετικό και πολύ κατατοπιστικό ποστ και σας το παραθέτω παρακάτω 

http://www.motocikleta.gr/distribution/viewtopic.php?f=51&t=2669

Ενδιαφερον που δινει εναν γενικο κανονα

"Μετά από χρόνια εμπειρίας, οι παρατηρήσεις μου καταλήγουν πως θα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με την άκρη της μύτης μας και 200 με 300 χιλιοστά μπροστά από αυτήν."

Και μπορω να πω πως στην δικια μου του '16 οταν σκυβω ελαφρως και περιπου στις αποστασεις που λεει ο μαν ησυχαζουν τα πραγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα! Εγω παντός ένα σποηλερ για την ζελατίνα θα το παραγγείλω διότι και διαβάζοντας τις γνώμες σας αλλα και ο κολλητός μου που έχει αξίζει και βοηθάει πολύ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια η μεθοδος που περιγραφουν για την μετρηση της ζελατινας που χρειαζεται ο καθενας

Για την ζελατινα της calsci λενε τα καλυτερα οσον αφορα το cb αλλα δεν ειναι και η πιο ομορφη...κατι κερδιζεις, κατι χανεις απο ολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα στι παρέα! Επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά και πιθανόν και κάποιος άλλος είναι εύκολο φίλε @Ste7ios να μας πης εν συντομία το λέει? Διότι φαίνεται ενδιαφέρον  θέμα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Καιρό έχω να εμφανιστώ στο forum. Εϊχα ένα θέμα με την μοτοσυκλέτα και κυρίως με τα λάστιχα. βασικά δικιά μου αμέλεια. Πίεση ελαστικών. 

Την τελευταία βδομάδα όποτε έπαιρνα την μικρή για βόλτα, πάντα μου γλιστρούσε το πίσω μέρος. Χαμηλή πίεση ελαστικών υποψιάστηκα, αλλά όλο το άφηνα για την άλλη μέρα. Τελικά σήμερα που τα είδα τα παπά έπαθα μια ταραχή. 2 bar έκαστος!!! :scared::scared::scared:   

Κοινώς εγκλημάτησα στον εαυτό μου. Προσοχή με τα λάστιχα παιδιά, μην κάνετε τις μακακίες που έκανα εγώ. Ευτυχώς δεν είχα κανα πέσιμο να τρέχω.

Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι και πάντα όρθιοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Καιρό έχω να εμφανιστώ στο forum. Εϊχα ένα θέμα με την μοτοσυκλέτα και κυρίως με τα λάστιχα. βασικά δικιά μου αμέλεια. Πίεση ελαστικών. 

Την τελευταία βδομάδα όποτε έπαιρνα την μικρή για βόλτα, πάντα μου γλιστρούσε το πίσω μέρος. Χαμηλή πίεση ελαστικών υποψιάστηκα, αλλά όλο το άφηνα για την άλλη μέρα. Τελικά σήμερα που τα είδα τα παπά έπαθα μια ταραχή. 2 bar έκαστος!!! :scared::scared::scared:   

Κοινώς εγκλημάτησα στον εαυτό μου. Προσοχή με τα λάστιχα παιδιά, μην κάνετε τις μακακίες που έκανα εγώ. Ευτυχώς δεν είχα κανα πέσιμο να τρέχω.

2bar???Ποσους μηνες ειχες να τα κοιταξεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα κάνεις.  :blink:  Δεν είναι αυτοκίνητο η μηχανή για να συγχωρεί, είναι 5 πραγματάκια που η μηχανή τα απαιτεί. Άκου 2 bar!!! :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2bar???Ποσους μηνες ειχες να τα κοιταξεις?

Απο τον Φεβρουάριο. Μαλακία ξέρω.

Πλάκα κάνεις.  :blink:  Δεν είναι αυτοκίνητο η μηχανή για να συγχωρεί, είναι 5 πραγματάκια που η μηχανή τα απαιτεί. Άκου 2 bar!!! :shock:

:sad::sad::sad:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε βδομάδα τα ελέγχω, απλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων τα παρέλειψα. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα