Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Κατά καιρούς πολλοί από τους παλαιότερους αναφερόμαστε στην τεράστια διαφορά των σημερινών εντύπων σε σχέση με τα παλαιότερα, μάλιστα κάποια στιγμή σας είχα υποσχεθεί και μερικά άρθρα από το προσωπικό μου αρχείο (περιοδικών, όχι άρθρων, μην μπερδευτεί κανείς). Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου να περάσει όπως-όπως η βραδιά μου στο δικό σου το εξώφυλλο σταμάτησα και θυμήθηκα ένα Pantah που αγάπησα Χωρίς πολλά λόγια και φιοριτούρες (και πριν τα συγκεκριμένα τα παραδώσω σε φίλο που πιστεύω πως θα τα αξιοποιήσει περισσότερο από όσο εγώ), ιδού κύριοι, ένα από τα καλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας που κυκλοφόρησε: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Από το συγκεκριμένο τεύχος θα δείτε πως γινόταν τότε τα συγκριτικά τέστ (και θα πάρετε και μια γεύση πυκνογραμμένων και χωρίς διαφημίσεις σελίδων γεμάτων πληροφόρηση). Πάμε λοιπόν: 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 φιλε μου σε ευχαριστωω για το πολυτιμο υλικο και οντως εχουν αλλαξει πολλα! αν μπορεις ανεβασε κι αλλα για εμας τους νοσταλγους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Eχω το τευχος Μαρτιου του 1983 απο αυτο το περιοδικο... Το βρηκα καπου στο σχολειο παλια και δεν το χρειαζονταν... αλλα και να το χρειαζονταν, σ εμενα παλι θα κατεληγε Το ΣΚ που θα παω στο χωριο θα ανεβασω μερικες εικονες Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2013 από τον panagiotis_enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Μπράβο Παναγιώτη. Σε ποιον θα χαρίσεις τα τεύχη για να τον καθαρίσω με συνοπτικές διαδικασίες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2013 από τον Παναγιώτης Κ. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Μπράβο Παναγιώτη. Σε ποιον θα χαρίσεις τα τεύχη για να τον καθαρίσω με συνοπτικές διαδικασίες; Γαμήλιο δώρο σε κάποιον που η κρεμάλα δεν φαίνεται να τον έπιασε και τώρα δηλώνει αυτόχειρ.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Χημικη υπερτοφοδοτηση το 1982.. απο τοτε χρησημοποιουσαν το διοξειδιο αζωτο (ΝΟ2=νιτρο) απ οτι ψιλοκοιταξα αρχισε το '70 η πρωτη εφαρμογη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Διονύσης Χοιδας; Τι εκπληκτικός άνθρωπος! Τον διάβαζα στα drive, RnD και ignition. Πάντοτε όλοι μνημονεύάν την μοτοτεχνικη επιθεώρηση αλλά ποτέ δεν είχα δει απόσπασμα. Ευχαριστω Παναγιωτη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Τα του Καίσαρος τω Κάισαρι: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Και μία αφιέρωση στις πρώτες Μοτολέσχες: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Και η σελίδα 42 που λείπει από πάνω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συγχαρητηρια Παναγιωτη για την προσφορα στον φιλοθεαμων κοινο! Ως λατρης του κλασικου μου εδωσε σοβαρη τροφη. Ειδικα για το ΧΖ550 το ξεκοκαλισα. Υπαρχει ενα σε γκαραζ φιλου ( μας ειχε κανει καποτε περηφανους καβαλαρηδες ) και χρονια τωρα λεμε να το βαλουμε σε σειρα... ( ηλεκτρικα θεματα ) Προσδοκω ανασταση νεκρων.... Χρειαζεται ενα ρετρο topic στο mybike! Δωσε πνευματικη τροφη Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2013 από τον harilaos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Τι να πώ...έχω ένα τεύχος 4 τροχών του 1986 που περιέχει παρουσίαση της Yamaha FZ400R.Περιττό να πώ πως το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω.Μακάρι να είχα και άλλα τέτοια παλιά τεύχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Ανεκτίμητα. Όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Ανάλυση, όχι μαλακίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Απορω κατι φορες διαβαζοντας παλια παριοδικα αυτοκινητου αλλα και μοτοσυκλετας οπως τωρα με τα αποσπασματα που εβαλε ο Παναγιωτης : " Πως τοτε με λιγοτερα μεσα και πολυ λιγοτερη τεχνολογια απο υπολογιστες και ιντερνετ εφτιαχναν τοσο μεστα αρθρα?" Βλεπεις διαγραμματα,οδηγους ρυθμισεων,συγκισεις......τα παντα πραγματικα και πολυ κατανοητα ακομα και για αυτον που δεν σκαμπαζει και πολλα. Τωρα πετανε τις ιδιες σχεδον ατακες σε ολε τις δοκιμες τους....."αγωνιστκο στησιμο" ,"πολιτικο μηχανακι","καλες δυνατοτητες τουρισμου"......και πολλα αλλα ,βαζουν και στο τελος μιση σελιδα με τεχνικα χαρακτηριστικα και αν εισαι τυχερος καμμια δυναμομετρηση και σου λεει παρ΄το. Παναγιωτη ειμαι σιγουρος εκανες πολυ χαρουμενο το φιλο σου.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Την Μοτοτεχνική Επιθεώρηση την είδα για πρώτη φορά στο περίπτερο τα Χριστούγεννα του 1980. Το πήρα στα χέρια μου και το φυλλομέτρησα. Λίγες αλλά πυκνογραμμένες σελίδες, πολλή πληροφόρηση, ελάχιστες διαφημίσεις. Ακριβό σε σχέση με τα άλλα περιοδικά, αμφιταλαντεύτηκα για το αν θα έπρεπε να δώσω τις 75 δραχμές που έκανε. Στο εξώφυλλο είχε τα περιεχόμενα:Τα τσοπεροείδήΤα αυτόματα στο συνεργείοΓυροσκοπική οδήγησηTest: Suzuki SP370 - Honda CM200TΣυστήματα ψεκασμού για μοτοσυκλέτεςΑνάρτηση ΠρόλινκΡΙΣΤΟΡΙΝ: Χάρλεϋ 750 WLA Παρά τα πολλά για το γούστο μου τσοπεροθέματα, το πήρα για να δώ τί ήταν η γυροσκοπική οδήγηση και η Προλίνκ. Αντί για διαφήμιση στο εσώφυλλο, βρήκα τον δισέλιδο πρόλογο που "μίλησε" στα θέλω μου: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 48 σελίδες από το εξώφυλλο μέχρι το οπισθόφυλλο, χωρίς ούτε μία διαφήμιση, με λεπτομερείς αναλύσεις, διαγράμματα, σχεδιαγράμματα. Δεν ήταν απλά ένα ακόμη περιοδικό, ήταν εγκυκλοπαίδεια σε τεύχη. Εκείνη την εποχή σπούδαζα στην Αγγλία και αγγάρευσα έναν κολλητό να έχει τον νου του στα περίπτερα, του έγραφα και γράμμα κάθε τέλος μήνα για να του το θυμίζω. Τόσο απλά, τόσο αναλυτικά, τόσο κατανοητά................... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Πάρτε τώρα ένα τεύχος Moto του σήμερα και κάντε συγκρίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 εχω πεταξει στα σκουπιδια παρα πολλα τευχη του ΜΟΤΟ απο το 1990 και μετα δεν ειχανε βεβαια τοσες λεπτομεριες αλλα οταν καταλαβα τι μλκ εκανα εκλαιγα με μαυρο δακρυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Το άλλο θέμα που με είχε εντυπωσιάσει ήταν η παρουσίαση - ανάλυση του συστήματος prolink της Honda. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Απορω κατι φορες διαβαζοντας παλια παριοδικα αυτοκινητου αλλα και μοτοσυκλετας οπως τωρα με τα αποσπασματα που εβαλε ο Παναγιωτης : " Πως τοτε με λιγοτερα μεσα και πολυ λιγοτερη τεχνολογια απο υπολογιστες και ιντερνετ εφτιαχναν τοσο μεστα αρθρα?" Βλεπεις διαγραμματα,οδηγους ρυθμισεων,συγκισεις......τα παντα πραγματικα και πολυ κατανοητα ακομα και για αυτον που δεν σκαμπαζει και πολλα. Τωρα πετανε τις ιδιες σχεδον ατακες σε ολε τις δοκιμες τους....."αγωνιστκο στησιμο" ,"πολιτικο μηχανακι","καλες δυνατοτητες τουρισμου"......και πολλα αλλα ,βαζουν και στο τελος μιση σελιδα με τεχνικα χαρακτηριστικα και αν εισαι τυχερος καμμια δυναμομετρηση και σου λεει παρ΄το. Παναγιωτη ειμαι σιγουρος εκανες πολυ χαρουμενο το φιλο σου.......... Ναι, αλλα τοτε δεν ειχανε 72 δοσεις, 0% προκαταβολη...κοστιζαν σχεδον οσο μια γκαρσονιερα και ηταν επενδυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες