ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε φιλε καλα τα λες μονο που με ενα παππακι σαν το FMX στην Αθηνα θα σε περιμενα πολυ ωρα να φτασεις και θα σε κερναγα και μια μπιρα με τα λεφτα που θα μου μεναν απο τη βενζινη.... ΔΕΝ κατάλαβα πως το λες, με τι θα είσαι εσύ; και με τι εγώ; Στην Αθήνα και με το παπάκι και με το FMX πας εξίσου γρήγορα. Δεν το είπα ειρωνικά αυτό που είπα παραπάνω αν νόμιζες πως το είπα έτσι. Ίσα-ίσα είπα ότι κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου σαν παπί στην κίνηση, και πάει και παντού σαν endurάκι που είναι, και είναι πολύ πιο γρήγορο από παπί φυσικά! Ενοείς ότι είναι πιο οικονομικό από παπί; γιατί αυτό είναι το μόνο που δεν παίζει. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 ΔΕΝ κατάλαβα πως το λες, με τι θα είσαι εσύ; και με τι εγώ; Στην Αθήνα και με το παπάκι και με το FMX πας εξίσου γρήγορα. Δεν το είπα ειρωνικά αυτό που είπα παραπάνω αν νόμιζες πως το είπα έτσι. Ίσα-ίσα είπα ότι κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου σαν παπί στην κίνηση, και πάει και παντού σαν endurάκι που είναι, και είναι πολύ πιο γρήγορο από παπί φυσικά! Ενοείς ότι είναι πιο οικονομικό από παπί; γιατί αυτό είναι το μόνο που δεν παίζει. τοτε συγχωρεσε με παρεξηγησα τα λογια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Τελικά δεν είναι και τόσο κακό μοτό. Ιδικά για άτομα που είναι νέοι στο χώρο. Και φυσικά είναι πάντα καλύτερη επιλογή από παπί, δυστυχώς ακριβό όμοως. Νομίζω αυτό είναι το μεγάλο αρνητικό του, η τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ως μεταχειρισμένο το FMX650 το βρίσκει κανείς αρκετά φτηνά. Ιδίως τώρα που η μόδα των τύπου supermoto μοτοσυκλετών δεν είναι στο απόγειό της πλέον. Το FMX είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι, πρακτικό, ευέλικτο για κάθε μέρα και πολύ φιλικό για πρώτη μοτοσυκλέτα. Τα δυο πιο σημαντικά μείον του: 1)Δεν κάνει για ταξίδι (προφανώς) και 2) Έχει αρκετά σύντομα διαστήματα συντήρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ως μεταχειρισμένο το FMX650 το βρίσκει κανείς αρκετά φτηνά. Ιδίως τώρα που η μόδα των τύπου supermoto μοτοσυκλετών δεν είναι στο απόγειό της πλέον. Το FMX είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι, πρακτικό, ευέλικτο για κάθε μέρα και πολύ φιλικό για πρώτη μοτοσυκλέτα. Τα δυο πιο σημαντικά μείον του: 1)Δεν κάνει για ταξίδι (προφανώς) και 2) Έχει αρκετά σύντομα διαστήματα συντήρησης. + εχει μονο 11λιτρα ρεζερβουαρ -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ρε παληκαρια. Δηλ 5.8 ροπη που εχει ειναι λιγο. 40 αλογα στο τροχο με εξατμιση τοσα λιγα εναι πια? Κοιταω την μηχανη κ σκεφτομαι τον τιτλο πατατα κλπ.... κ εναι σα ναμου λεει το μηχανακι "εγω φταιω μαλακες που με 20.000 χιλιομετρα σε 4 χρονια δεν εχω ζητησει τιποτα, λες κδενηξερα τι μαζοχες ειστε οι Ελληνες. Τεσπα μπειτε στο utube na deite τι κανει το παληκαρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ρε παληκαρια. Δηλ 5.8 ροπη που εχει ειναι λιγο. 40 αλογα στο τροχο με εξατμιση τοσα λιγα εναι πια? Κοιταω την μηχανη κ σκεφτομαι τον τιτλο πατατα κλπ.... κ εναι σα ναμου λεει το μηχανακι "εγω φταιω μαλακες που με 20.000 χιλιομετρα σε 4 χρονια δεν εχω ζητησει τιποτα, λες κδενηξερα τι μαζοχες ειστε οι Ελληνες. Τεσπα μπειτε στο utube na deite τι κανει το παληκαρι o PICHON SE KATI STREET KLX 650, LEME TWRA.ΠΑΝΤΩς ΓΙΑ 5500 ΕΙΝΑΙ μια χαρα κ καλα να παθουνε που το εδιναν 6500.Ολοι περιμεναμε κατι καλητερο αλλα αυτο ειναι το χρ650 κειναι γιααλλη φαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 εχει κανει το ντορο του ομως ! τοσες σελιδες για μια μηχανη στο mybike :0 ! σκεψου οτι η πρωτη μου επαφη με το forum ηταν αυτο το θεμα :D ....καθε αποψη για μενα σεβαστη μαλιστα μερικοι εχουν πολυ τεκμηριωμενη (αιγαιοπλοος) αλλα οσον αφορα αυτον που εκατσε και εφτιαξε ''νεο θεμα'' με στατιστικα φοτογραφιες κλπ για να το θαψει μαλλον ειναι λιγο εμπαθης ή κατι του προκαλει το συγκεκριμενο μηχανακι ! δεν εξηγειται αλλιως ! τωρα οσον αφορα τα γκαζια αν δεν μιλαμε για τα 400μετρα του ελληνα drugstera και με ενα 250 μια χαρα κανεις διαφορα αν ξερεις να το πας ! μη σου πω και με 125 (αλλα διχρονο) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Εγω πιστευω οτι προκαλει εμπαθεια γιατι ειχε γινει διαφημιση απτην χοντα κ ολοι περιμεναμε κατι καλητερο.Κατι με ευρωπαικη εμφανιση, με γκαζια χρ650 , με τιμη χτχ600 και αξιοπιστια χοντα κατι δηλ. που θακανει μερικους να σταματησουν να ειναι πελατες κ θυματα των ευρωπαικων.Δεν τα καταφερε ομως η χοντα γιατι εμεις περιμεναμε αλλα κ εκεινη συνηδητοπιειμενα εφτιαξε κατι αλλο.Δηλ το χτ600 πουλησε τρελα .Το φμχ650 τι ειναι? ειναι ενα παρα πολυ βελτιωμενο χτ600 κ ομως δεν πουλησε.Παντως εγω τους χαιρομαι στο εξωτερικο που τα κανουν 50πσ με 1500ε κ με αξιοπιστια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Εγω πιστευω οτι προκαλει εμπαθεια γιατι ειχε γινει διαφημιση απτην χοντα κ ολοι περιμεναμε κατι καλητερο.Κατι με ευρωπαικη εμφανιση, με γκαζια χρ650 , με τιμη χτχ600 και αξιοπιστια χοντα κατι δηλ. που θακανει μερικους να σταματησουν να ειναι πελατες κ θυματα των ευρωπαικων.Δεν τα καταφερε ομως η χοντα γιατι εμεις περιμεναμε αλλα κ εκεινη συνηδητοπιειμενα εφτιαξε κατι αλλο.Δηλ το χτ600 πουλησε τρελα .Το φμχ650 τι ειναι? ειναι ενα παρα πολυ βελτιωμενο χτ600 κ ομως δεν πουλησε.Παντως εγω τους χαιρομαι στο εξωτερικο που τα κανουν 50πσ με 1500ε κ με αξιοπιστια. εννοεις οτι τα φτιαχνουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Nai τα φτιαχνουν σε αγγλια{fmx tunning] κ ουγγαρια κ γερμανια{abt}.Το μηχανακι εχει γκαζια αλλα το εχουν φιμωσει περισσοτερο απτα πσεκασμου λογο καυσαεριων.Ουσιαστηκα ολοι παραδεχονται οτι μετατρεπεται σε ενα καλοστημενο χρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Nai τα φτιαχνουν σε αγγλια{fmx tunning] κ ουγγαρια κ γερμανια{abt}.Το μηχανακι εχει γκαζια αλλα το εχουν φιμωσει περισσοτερο απτα πσεκασμου λογο καυσαεριων.Ουσιαστηκα ολοι παραδεχονται οτι μετατρεπεται σε ενα καλοστημενο χρ. φιλε μου καλα τα λες αλλα λιγο υπερβολικα νομιζω...να μετατραπει ενα fmx σε καλοστημενο κιολας xr ειναι λιγο δυσκολο ,με τα λεφτα που θα εχεις δωσει για να το κανεις αυτο παιρνεις ενα xr650r και εχεις 61 αλογακια μαμα...σιγουρα μπορει να γινει αρκετα πιο γρηγηρο με σχετικα λιγες επεμβασεις αλλα μεχρις εκει. φιλικα παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Nai τα φτιαχνουν σε αγγλια{fmx tunning] κ ουγγαρια κ γερμανια{abt}.Το μηχανακι εχει γκαζια αλλα το εχουν φιμωσει περισσοτερο απτα πσεκασμου λογο καυσαεριων.Ουσιαστηκα ολοι παραδεχονται οτι μετατρεπεται σε ενα καλοστημενο χρ. εγω αυτο ειχα βρει { http://www.theoharis.gr/viewtopic.php?id=13 } απο Ελλαδα μια περιοδο που το εψαχνα 13+αλογα με χιλια ευρο ... βεβαια εχω αλλαξει γνωμη πλεον -_- . ειλικρινα παντως το μονο μου παραπονο ειναι το ρεζερβουαρ εχω βαρεθει να γυρναω ρεζερβα ! φαντασου μια περιοδο οτι τσεκαρα μηπως μπορω να βαλω το tank του dominator! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Η όλη ιστορία που κι εγώ θεωρώ πατάτα την υπόθεση FMX ήταν η τιμή του. Όταν στο πλάσσαρε 6500€ ήταν πανάκριβο. Και όλο το ζουμί που προκάλεσε αυτό το μηχανάκι ήταν το μοτέρ του. Είχε σύχρονη εμφάνιση, USD, ήταν όμορφο, καλά φρένα και βάζεις πάνω μοτερ 20ετίας. Άμα είχε βάλει ένα σύγχρονο μοτέρ πάνω η Honda σε αυτή τη τιμή θα σκότωνε το εργαλείο, αλλά αντιθέτως απλά κοίταξε να ξεστοκάρει. Δεν πάει έτσι.. Στην τελική βάλτο σε μια τιμή 5500€ και βάφτισε το ψευτομοτάρντ ή τύπου μοτάρντ, γιατί το βλέπουν τα κατέμια με τα 60 άλογα και σπάνε πλάκα. Σίγουρα παίζει και το θέμα αξιοπιστία, αλλά και το ΧΤ 10 άλογα έχει παραπάνω και μια χαρά αξιόπιστο είναι. Ας βάζαν ένα αντίστοιχο μοτέρ και στο FMX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 φιλε μου καλα τα λες αλλα λιγο υπερβολικα νομιζω...να μετατραπει ενα fmx σε καλοστημενο κιολας xr ειναι λιγο δυσκολο ,με τα λεφτα που θα εχεις δωσει για να το κανεις αυτο παιρνεις ενα xr650r και εχεις 61 αλογακια μαμα...σιγουρα μπορει να γινει αρκετα πιο γρηγηρο με σχετικα λιγες επεμβασεις αλλα μεχρις εκει. φιλικα παντα. ως προς το στησιμο εχεις δικιο δεν ειναι XR παρολα αυτα δεν ειναι και XT (αν με πιανεις) , οσον αφορα τα λεφτα βρισκεις ενα μεταχειρισμενο γυρω στα 3000 με εξατμισεις και με αλλα 1000+ ευρο το κανεις να πεταει , XR δεν θα γινει ποτε του βεβαια ρε gee ! αν και πιστευω οτι θα συμφωνεις με μενα οτι τα αλογα δεν κανουν τον παπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 ως προς το στησιμο εχεις δικιο δεν ειναι XR παρολα αυτα δεν ειναι και XT (αν με πιανεις) , οσον αφορα τα λεφτα βρισκεις ενα μεταχειρισμενο γυρω στα 3000 με εξατμισεις και με αλλα 1000+ ευρο το κανεις να πεταει , XR δεν θα γινει ποτε του βεβαια ρε gee ! αν και πιστευω οτι θα συμφωνεις με μενα οτι τα αλογα δεν κανουν τον παπα.... φιλε μου αμα δεις και αλλα ποστ που εχω κανει σε αυτο το θεμα θα συμπερανεις οτι το μηχανακι το εχω σε πολυ εκτιμιση καθως το ειχε κολλητος φιλος και το ξερω ,και μαλιστα εγω τον εσπρωξα να το παρει αντι του xt.αυτο για το μεταχειρισμενο που λες σωστο αλλα σου απαντω και εγω να παρεις ενα μεταχειρισμενο xr και αντε γεια... επαναλαμβανω παντα μιλαω εντελως φιλικα και με εκτιμιση προς το fmx αλλωστε γι'αυτο η honda το βαφτισε funmoto και οχι super-duper-racing-moto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Τα λες πολυ καλα.Παντως το χρ 650ρ στο διαδικτιο το λενε 44 πσ μαμα κ αυτο φιμομενο αλλα ευκολα γινετε 55πσ.Το μικροβιο του πειραγματος ειναι το θεμα.Γιατι κ εσεις δωσατε αρκετα γιανα πειραξετε το τ τ ρ600 κ drz 400.Apla egw exw 3 pragmata στο μυαλο μου που με μπερδεβουν για τηνεπομενη μου κινηση.1} Το fmx me boleyei toso πολυ που δε θελω να το πουλησω, αρα να το αναβαθμισw λιγο? 2} Τα κτμ , τα μονοκυλινδρα ομως αρχιζουν να γινονται πολυ αξιοπιστα αρα να χτυπισω ενα σε κανα δυο χρονια...3}Παντα μου αρεσαν τα λυτα ελαφρια αγωνιστικα πχ wr450 opote αναμενω κ για καποιο παρομειο τετοιο να χει ετσι αγωνιστικα περηφεριακα . Με το drz τι γινεται? θα bgalei kana kainoyrgeio. Elpizv na μη βγαλει κανα dr x 650. Geνικα ολα ταμηχανακια πανο στο χρονο το συνηθιζεις το γκαζι τους κ αυτο εινα ενα θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 φυσικα και να το πειραξεις αν καταληξεις εκει.σιγουρα ειναι ωραιο να παρεις ενα μηχανακι και σιγα σιγα να του δεινεις την προσωπικη σου πινελια. απλα εγω εναντιωθηκα στο να το παρεις με σκοπο να το κανεις τουμπανο... οσο για τι xr650r ειναι 61 αλογα στροφαλο ,το xr650l ειναι 44.το μεν υδροψυκτο ,το δε αεροψυκτο με το ιδιο μοτερ με το fmx. και το xr650r με ενα κιτακι της hrc φτανει τα 82(!!!) αλογατα.(ασχετο βεβαια...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Δεν θα έλεγα το μηχανάκι πατάτα. Θα έλεγα ότι σαν σύνολο είναι πολύ καλό και εύχρηστο μηχανάκι και αντικατοπτρίζει με όλη τη σημασία το νόημα της λέξης funmoto. Δεν είναι αγωνιστικό και δεν έχει τρελές προδιαγραφές, αλλά το μηχανάκι έχει πλάκα και αυτό φαίνεται καθώς το οδηγεί κάποιος όχι και τόσο μπασμένος στο χώρο του μοταρντ (όπως εγώ). Εγώ οδήγησα το μηχανάκι και το καταευχαριστήθηκα, γι'αυτό και αποφασίζω να εκφέρω γνώμη στο τοπικ. Σίγουρα το μηχανάκι είναι πανέμορφο και αυτό μετράει. Σίγουρα εχει πλάκα να το οδηγείς. Θα ήθελα να το είχα, αλλά θα ήθελα να το αγοράσω καινούργιο σε μια τιμή που δε θα ξεπερνούσε τα 4.500 - 5.000 ευρώ (και πολύ λέω). Σε αυτή την τιμή θα πουλούσε πάρα πολύ. Γνώμη μου είναι πως το μηχανάκι είναι πολύ καλό (θα έλεγα άριστο αν είχε μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης) για το target group στο οποίο απευθύνεται, αλλά η τιμή στην οποία το διέθεσε η Honda είναι σκέτη κλεψιά. Γι'αυτό και πήγε άπατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Η όλη ιστορία που κι εγώ θεωρώ πατάτα την υπόθεση FMX ήταν η τιμή του. Όταν στο πλάσσαρε 6500€ ήταν πανάκριβο. Και όλο το ζουμί που προκάλεσε αυτό το μηχανάκι ήταν το μοτέρ του. Είχε σύχρονη εμφάνιση, USD, ήταν όμορφο, καλά φρένα και βάζεις πάνω μοτερ 20ετίας. Άμα είχε βάλει ένα σύγχρονο μοτέρ πάνω η Honda σε αυτή τη τιμή θα σκότωνε το εργαλείο, αλλά αντιθέτως απλά κοίταξε να ξεστοκάρει. Δεν πάει έτσι.. Στην τελική βάλτο σε μια τιμή 5500€ και βάφτισε το ψευτομοτάρντ ή τύπου μοτάρντ, γιατί το βλέπουν τα κατέμια με τα 60 άλογα και σπάνε πλάκα. Σίγουρα παίζει και το θέμα αξιοπιστία, αλλά και το ΧΤ 10 άλογα έχει παραπάνω και μια χαρά αξιόπιστο είναι. Ας βάζαν ένα αντίστοιχο μοτέρ και στο FMX Θα μπορουσα να σου πω και εγω με την σειρα μου οτι τα υπολοιπα 600αρια τυπου TRIPLE, GSR , HORNET κλπ σπανε πλακα με το ER-6N γιατι καθως ξερεις του ριχνουν 20 αλογα ... Eπισης θα μπορουσα να σου πω οτι ενω τα ktm των 60hp εχουν 9000 euro το Fmx εχει 5.500 μια διαφορα της ταξης των 3000+ απο τη αλλη το ER-6N ειναι μολις 2000 ευρο κατω απο τα triple κλπ..... Η αληθεια ειναι οτι η μηχανη μια χαρα ειναι αλλα βλεπεις οτι μπορει να σου βρει καποιος τριτος αρνητικα τα οποια εσυ σιγουρα θεωρεις ανυπαρκτα ... Τελος να σου πω πως η Honda ονομασε το fmx funmoto οχι supermoto. φιλικα φιλε μου αμα δεις και αλλα ποστ που εχω κανει σε αυτο το θεμα θα συμπερανεις οτι το μηχανακι το εχω σε πολυ εκτιμιση καθως το ειχε κολλητος φιλος και το ξερω ,και μαλιστα εγω τον εσπρωξα να το παρει αντι του xt.αυτο για το μεταχειρισμενο που λες σωστο αλλα σου απαντω και εγω να παρεις ενα μεταχειρισμενο xr και αντε γεια... επαναλαμβανω παντα μιλαω εντελως φιλικα και με εκτιμιση προς το fmx αλλωστε γι'αυτο η honda το βαφτισε funmoto και οχι super-duper-racing-moto το XR ειναι αντε γεια αλλα και τα 6000 που εχει μεταχειρισμενο ειναι αντε γεια ρε boy δεν δινεις τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο motard (εγω δηλαδη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 σχετικα ειναι ολα...βρισκεις και πιο φτηνα αλλα αυτο δεν το λεω ως αντιθεση. αμα ειχα τα λεφτα στην παρουσα φαση δεν θα το σκεφτομουν καν.δεν τα εχω γι αυτο και ψαχνομαι με τα TTR παντως και 10.000 που ειχε καινουργιο ειναι παρα πολλα λεφτα αλλα απο το να παρω εναν δουκα η ενα hysqvarna θα προτιμουσα το XR.πολλοι θα προτιμουσαν ενα ευρωπαικο και καλα θα εκαναν ,δεν τους κατηγορω καθολου.διαφορετικοι ειμαστε ,διαφορετικα γουστα εχουμε. αλλα μαλλον ξεφυγαμε απο το θεμα μας. FMX λοιπον και μια χαρα ειναι για αυτο που ειναι (ξαναλεω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Μια χαρα ειναι δε λες τιποτα.Εχω ψηθει για το κιτ του theohari honda. 1800e gia 13 aloga στο τροχο.Τωρα τι κανουμε λοχια.Οχι πως δεν τα εχω ταφταλε αλλα......Ασε που μου την δινει πως μολις δουν τα κλεφτρονια κανα φτιαγμενο το περνουν, εστω κ για τις εξατμισεις, λεμε τωρα....Τωρα σαν τιμη τις πουλας κ ξεχωριστα τις ολοσομες λεμε σε 2 3 χρονια.Γιατι ετσι επρεπε να ηταν το fmx 50πσ κατι λιγο πιο πολιτισμενο απτο {χρ650 = 9500ε } με ευρωπαικη εμφανιση , δηλ πανω κατω οπως ειναι τωρα κ αξιοπιστο σκυλι ,ενταξει κ αυτο το εχει.Παντως οι ιαπονες ειναι λιγο κακογουστοι γαμω την τεχνολογια τους.Κ ο ποιο αχριστος φτιαχνει ενα ωραιο σχεδιο, καλα στραβοι ειναι ,δεν βλεπουν τον ανταγωνισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Αν ειχα fmx παντως θα του εβαζα fcr-εξατμισεις-φιλτρο+εκκεντροφορο , θα τσιμπαγε αρκετα ! Παντως ειναι "πνιγμενο" κι απο πιστονι εχω διαβασει και ενα πιστονακι με πιο ψηλη συμπιεση θα το βοηθαγε αλλα νομιζω οτι με τα παραπανω θα τσιμπαγε αρκετα ! Αν το ειχα εγω θα κοιταγα το επομενο σταδιο υπερκυβισμου αν εμπλεκα με πιστονια , αφου ειναι ν'ανοιχτει ας γινουν εργα βρε αδερφε ! Γραφτητε παντως ΕΔΩ , και καντε τσεκ στο sub forum Honda xr600-650 , XR650L ειναι το ιδιο μοτερ με το fmx+dominator , εχει καλο υλικο εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Παντως 5500ε καλα ειναι. Γιατι εχει κ φτινη συντηρηση.20ε δινω καθε 3000κλμ κ ενα check balbides kaθε 9000 κλμ αλλα 10 ε κ καλα ναμαστε . Καπου διαβασα 6000κλμ οι βαλβιδες. ο μηχανικος μου ειπε καθε 10000κλμ.Ολα αυτα το κανουν πιο φτηνο απο 5500ε.Αλλα οχι κ 4000ε τοσοεχουν τα ζαντολαστιχα για αυτοκινητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 σχετικα ειναι ολα...βρισκεις και πιο φτηνα αλλα αυτο δεν το λεω ως αντιθεση. αμα ειχα τα λεφτα στην παρουσα φαση δεν θα το σκεφτομουν καν.δεν τα εχω γι αυτο και ψαχνομαι με τα TTR παντως και 10.000 που ειχε καινουργιο ειναι παρα πολλα λεφτα αλλα απο το να παρω εναν δουκα η ενα hysqvarna θα προτιμουσα το XR.πολλοι θα προτιμουσαν ενα ευρωπαικο και καλα θα εκαναν ,δεν τους κατηγορω καθολου.διαφορετικοι ειμαστε ,διαφορετικα γουστα εχουμε. αλλα μαλλον ξεφυγαμε απο το θεμα μας. FMX λοιπον και μια χαρα ειναι για αυτο που ειναι (ξαναλεω) α ρε gee με τον ιδιο καημο ειμαστε χαχαχα ... φοιτητης και εσυ? οι δυσκολες μερες τελιωνουν για μενα και θα τα σκασω για καινουργια μηχανη να ηρεμισω .... ειτε ευρωπαικη ειτε ιαπωνικη καινουργια on off να ναι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες