Jump to content
Sign in to follow this  
maiko

Αγορά 3ης μηχανής

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας.

Κάτοχος ενός XR400 εδώ και 6 έτη, το χρησιμοποιώ για εξορμήσεις στα κοντινά βουνά των Γρεβενών κυρίως και για καμία ψευτοεντουράδα του ΣΚ. Κατέχω επίσης και το GLX μου που το έχω από το λύκειο για μικρομετακινήσεις και χρήση πόλεως. Πλέον έχει προκύψει η ανάγκη αγοράς μεγάλης μοτοσυκλέτας για εξορμήσεις πέρα των κοντινών επαρχιακών δρόμων αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι. Εφόσον δε σκοπεύω να αποχωριστώ κάποιο από τα μηχανάκια που ήδη έχω και να κατευθυνθώ σε μηχανές σαν το f800gs,tenere 700-660 κτλ, προσανατολίζομαι σε μοτοσυκλέτες με σαφή ασφάλτινο χαρακτήρα. Δεν έχω ξεκαθαρίσει αν θέλω naked, sport touring, on/off. Το μόνο σίγουρο είναι πως για πόλη θα χρησιμοποιώ το παπί και για χώμα το xr. Ο ρόλος επομένως της υποψήφιας σίγουρα δεν έχει αυτά στο πλάνο.

Είμαι hονδακιας, δε το κρύβω. διαθέτω κατά συνθήκη έως και 5-6 χιλιάρικα. Σίγουρα θέλω μηχανή με abs και injection, να εκσυγχρονιστώ κι εγώ επιτέλους.

Yποψήφιες που έχουν προταθεί έως τώρα: CBF600, Hornet 600, To πρώτο Crossrunner, Transalp 700, Nc750. 

H προτίμηση μου είναι με τη honda αλλά δεν είναι λιγες οι φορές που κλείνω το μάτι και σε άλλες εταιρίες.

Περιμένω τη βοήθειά σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάποτε σε αυτά τα χρήματα μπορούσες να βρεις Hayabusa Gen 1 από το πάνω ράφι και Gen 2 με εκπτώσεις. 

Σαν Χοντακιας μπορείς να δεις το ΧΧ. Βέβαια νομίζω ότι δεν έχει ABS που ζητάς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Κάποτε σε αυτά τα χρήματα μπορούσες να βρεις Hayabusa Gen 1 από το πάνω ράφι και Gen 2 με εκπτώσεις. 

Σαν Χοντακιας μπορείς να δεις το ΧΧ. Βέβαια νομίζω ότι δεν έχει ABS που ζητάς...

Εμμμμ μηπως είσαι λίγο εξτρημ, συνάδελφε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή μηχανή η 1100xx αλλά σίγουρα δεν είναι μέσα στις επιλογές μου. Όπως είπε και παραπάνω ο costikos είναι εξτριμ επιλογή για εμένα.

Το έψαξα λίγο παραπάνω για το crossrunner πρώτης γενιάς. Πέρα από τη κατανάλωση , αλλά αρνητικά που αναφέρουν αφορούν τη θέση οδήγησης και τη θέση του ντεπόζιτου. Τα τελευταία διορθώθηκαν με την έλευση της β γενιάς αλλά η τιμή ανεβαίνει σημαντικά .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως κάτοχος, ακούγεται ότι παινευω το σπίτι μου, αλλά είπες ότι σε ενδιαφέρει η κατηγορία, οπότε θα τα προτείνω: Σκέφτηκες μήπως τα VFR800 και CBR600F? Υπάρχουν μπόλικες γενιές και για τις δύο μοτοσυκλέτες, από αρχές 00s (άνευ ABS) και μεταγενέστερες με ABS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 για τα Sport Touring. You can't go wrong νομίζω με VFR (και νομίζω μια μοτοσυκλέτα με μερακλήδες ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να βρεις προσεγμένες στις αγγελίες). Γενικά βέβαια η κατηγορία έχει επιλογές αν δε θες να παραμείνεις στη Honda (πχ Triumph Sprint)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι κακό το vfr. Απλά θα ήθελα να δω και από κοντά. Τα κλιπ ονς με προβληματίζουν είναι η αλήθεια. Όσο για το cbr600f μου φαίνεται η θέση οδήγησης του κάπως μη συμβατή στα θέλω μου .

Παρεμπιπτόντως είμαι 1.84 84 κιλά.

Στο vfr βλέπω υπάρχουν και Κιτ για τιμονόμπαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα