pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2020 Ρε αλάνια, πώς αγοράζετε μηχανάκια με όλο το σύμπαν κλειστό; Πρακτική είναι η ερώτησή μου. Καλοτάξιδο κι από μένα, φαίνεται πεντακάθαρο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2020 Από τις φώτο καλό φαίνεται και μου έκανε και τιμή χώμα. Μόλις το παραλάβω θα βάλω φωτό. Πάντως ο ιδιοκτήτης ορκίζεται ότι είναι μπιμπίλα. πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Ρε αλάνια, πώς αγοράζετε μηχανάκια με όλο το σύμπαν κλειστό; Πρακτική είναι η ερώτησή μου. Καλοτάξιδο κι από μένα, φαίνεται πεντακάθαρο! Άμα έχεις τρελά αδερφέ όλα γίνονται ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 δεν ανοιγει τπτ το λινκ. ποιο ηταν στην αγγελια? να υποθεσω δε το τσεκαρες και βασιστηκες στα λογια του ιδιοκτητη? γιατι ειναι λιγο δυσκολο να πας εκτος νομού για αγορα και μεταβιβαση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 2/5/2020 at 11:51 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: δεν ανοιγει τπτ το λινκ. ποιο ηταν στην αγγελια? να υποθεσω δε το τσεκαρες και βασιστηκες στα λογια του ιδιοκτητη? γιατι ειναι λιγο δυσκολο να πας εκτος νομού για αγορα και μεταβιβαση. Η αγγελία κατέβηκε επειδή η μοτοσικλέτα πωλήθηκε. Ναί, βασίστηκα στα λόγια του, στις φωτό και σε βίντεο που μου έστειλε. Γενικά έχω το κακό να έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Αν φάω παπά,δεν πειράζει, καλή καρδιά. Το μηχανάκι έρχεται με μεταφορική την τρίτη, οπότε θα δείξει. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2020 από τον kostasvouvou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 το παρελαβες πιστευω μετα απο τοσες μερες. δωσε καμια φωτο στο λαο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2020 Την 14/5/2020 at 7:31 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: το παρελαβες πιστευω μετα απο τοσες μερες. δωσε καμια φωτο στο λαο Το πήρα και είναι όντως πολύ καλό. Έχω βγάλει το πίσω φτερό για κόλλημα και βάψιμο επειδή ο προηγούμενος το είχε κάνει κάτι χωριατομορφιές με αυτοκόλλητα του κώλου. Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα το έχω έτοιμο και θα βάλω φωτό. Να μην το ματιάξω πάντως σαν καινούριο είναι ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος kostasvouvou έγραψε: Το πήρα και είναι όντως πολύ καλό. Έχω βγάλει το πίσω φτερό για κόλλημα και βάψιμο επειδή ο προηγούμενος το είχε κάνει κάτι χωριατομορφιές με αυτοκόλλητα του κώλου. Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα το έχω έτοιμο και θα βάλω φωτό. Να μην το ματιάξω πάντως σαν καινούριο είναι ! Σήμερα έμαθα μια καινούργια λέξη. Θενξ και καλοφάγωτο το μηχανάκι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Σήμερα έμαθα μια καινούργια λέξη. Θενξ και καλοφάγωτο το μηχανάκι Η λέξη αυτή έχει πολλές χρήσεις. Για παράδειγμα χωριατομορφιά κάνει η κυρά Μαγδάλω όταν βάζει γούνα βιζόν που της την αγόρασε ο συγχωρεμένος για να πάει στη λαϊκή να ψωνίσει σκόρδα ! Επίσης χωριατομορφιά κάνει ο ιδιοκτήτης PORCHE CAYENNE που του έσπασε το φανάρι και το έχει μπαλωμένο με μονωτική ταινία για κάνα δύο χρόνια κλπ κλπ κλπ ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2020 Την 16/5/2020 at 0:37 ΜΜ, το μέλος costikos έγραψε: Σήμερα έμαθα μια καινούργια λέξη. Θενξ και καλοφάγωτο το μηχανάκι Η λέξη αυτή έχει πολλές χρήσεις. Για παράδειγμα χωριατομορφιά κάνει η κυρά Μαγδάλω όταν βάζει γούνα βιζόν που της την αγόρασε ο συγχωρεμένος για να πάει στη λαϊκή να ψωνίσει σκόρδα ! Επίσης χωριατομορφιά κάνει ο ιδιοκτήτης PORCHE CAYENNE που του έσπασε το φανάρι και το έχει μπαλωμένο με μονωτική ταινία για κάνα δύο χρόνια κλπ κλπ κλπ ! https://scontent.fskg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752- Ορίστε λοιπόν και η γριούλα ! Εν αναμονή διαφόρων στολιδιών απο Κίνα, όπως χούφτες , χειρολαβές, πίσω φανάρι led , κλπ. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2020 ΩΩΩΩΩ είν' πολλά έλενγκαντ! /Cyprus off 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 Μεγειά!!! Ήταν από τους εφηβικούς μου έρωτες αυτό το μηχανάκι, ακόμα το βρίσκω πιο όμορφο στα μάτια μου από το επόμενο μοντέλο/γενιά που βγήκε το 2005. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Smias έγραψε: Μεγειά!!! Ήταν από τους εφηβικούς μου έρωτες αυτό το μηχανάκι, ακόμα το βρίσκω πιο όμορφο στα μάτια μου από το επόμενο μοντέλο/γενιά που βγήκε το 2005. Κι εμένα μου αρέσει αυτό από το επόμενο μοντέλο. Είναι old school. Όλοι μου λένε να βάλω κοντό φτερό μπροστά αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα. Μου αρέσει έτσι όπως είναι και θα προσπαθήσω να το κρατήσω μαμά. Μόνο πίσω φανάρι θα αλλάξω γιατί είναι λίγο ταλαιπωρημένο και δεν υπάρχει γνήσιο. Το μηχανάκι πηγαίνει σαν όνειρο και έχει πολύ γκάζι. Βρίσκει και νεκρά πανευκολα, σε αντίθεση με ότι έχω διαβάσει. Ελπίζω να κρατήσει να το χαρώ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 μπιστολι. κ εμενα αγαπημενο μηχανακι. ειχα της ιδιας χρονιας το 125 σαν πιτσιρικας και κλασσικα το μεγαλο ηταν το ονειρο. το χα λιωσει ενα προσπεκτους,ακομα το εχω και το χαζευω. να το χαρεις οσο δεν παει και μην ακους κανεναν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 23 ώρες, το μέλος kostasvouvou έγραψε: Εν αναμονή διαφόρων στολιδιών απο Κίνα, όπως χούφτες , χειρολαβές, πίσω φανάρι led , κλπ. Να ξέρεις οτι ότι κινέζικο βάλεις είναι για το θεαθήναι, και θα γίνει θρύψαλα και με στατική πτώση. "Θά εὶναι σάν νά έχης χοϋφτες, καί δέν θά ἐχης" -Γέρων Παστίσιος Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2020 από τον costikos 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 Mεγιές η θεία, καθαρη φαινεται καλές βότες, με πολλά χιλιομετρα ευχομαι. Οσο για τσάινα , απεφυγέτο οσο μπορείς ,τουλάχιστον για χουφτες βαλε κατι επώνημο . Δεν χρειάζεται να δωσεις 200 δολλάρια για Cycra με σκελετό τιτανίου, με το 1/3 σε ευρώ βρίσκεις αξιόλογες επιλογές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Να ξέρεις οτι ότι κινέζικο βάλεις είναι για το θεαθήναι, και θα γίνει θρύψαλα και με στατική πτώση. "Θά εὶναι σάν νά έχης χοϋφτες, καί δέν θά ἐχης" -Γέρων Παστίσιος Έχω γνώση αδερφε,. Είναι καθαρά για διακοσμητικούς λόγους. Μιλάμε για 4 ευρώ χούφτες και 3 ευρώ χειρολαβές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος kostasvouvou έγραψε: Έχω γνώση αδερφε,. Είναι καθαρά για διακοσμητικούς λόγους. Μιλάμε για 4 ευρώ χούφτες και 3 ευρώ χειρολαβές. Πωωωωω ρε φίλεεεεε. Εγώ που πήρα χούφτες 13 ευρω αντιγραφή Acerbis αλουμινιο κι έκανα τον έξυπνο.... Και πάλι εγινε χάλια με στατικό πέσιμο. Τι διάλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2020 Ερώτηση προς τους ειδικούς. Ο προηγούμενος μου είπε οτι όταν το πήρε το πήγε σε εξατμισά και έβγαλε τους καταλύτες μέσα απο τις εξατμίσεις. Αν κατάλαβα καλά αυτό αυξάνει κάπως την απόδοση. Υπάρχει κανένας λόγος να του βάλω άλλες εξατμίσεις εκτος απο την αισθητική πλευρα ? Μια χαρά πηγαίνει κι έτσι. ούτε μπερδεύει , ούτε σκάει, κρατάει ρελαντι μια χαρά και παίρνει μπροστά με τη μία. Για φίλτρο αέρος του έβαλα το γνήσιο, όχι φιλτροχοάνες και λοιπές μετατροπές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2020 οπως το πες,μονο αισθητικο. αντε να γλιτωσεις και λιγο βαρος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: οπως το πες,μονο αισθητικο. αντε να γλιτωσεις και λιγο βαρος. Αν σκεφτείς οτι είμαι 120 κιλά, δεν νομίζω να κερδίσω κάτι αν φύγουν 2 κιλά απο τις εξατμίσεις δίνοντας και 1000 ευρώ για να τις αγοράσω! Καλύτερα να κάνω δίαιτα και να μου φάει τα 1000 καμία Ρωσίδα ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2020 ε αυτο... αμα βρεις σε καλη τιμη δυο τελικα βαλτα για το ματι. αλλιως αστο κ ετσι. μια χαρα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 Μια χαρά είναι οι εξατμίσεις του, αφού έχει και βγαλμένους καταλύτες ακόμα καλύτερα! Στην απόδοση δεν ξέρω αν έχει αισθητική διαφορά αλλά σίγουρα έχει διαφορά στην θερμοκρασία, ανεβάζουν πολύ οι καταλύτες την θερμοκρασία των τελικών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ξέρω οτι oi περισσότεροι θα πέσετε να με φάτε με αυτό που θα γράψω αλλά θα το πώ σαν προσωπική εμπειρία. Ούτε κρίσεις κάνω και σίγουρα δεν είμαι ειδικός. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο αυτοκινητόλαδο σε όλα τα αυτοκίνητα και μηχανάκια που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Είναι η μάρκα KROON OIL. Για κάθε όχημα βέβαια επιλέγω το ιξώδες που δίνει ο κατασκευαστής και πάντα βάζω το FULL SYNTHETIC. Όταν πήρα το μηχανάκι λοιπόν είχε μέσα λάδια που έκαναν 200 χιλιόμετρα μόνο, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσα όταν τα άλλαξα γιατί ήταν ακόμα ξανθά. Παρόλα αυτά δούλευε σαν τρακτέρ. Ακούγονταν διάφοροι μεταλλικοί θόρυβοι και έπαιρνε νεκρά πολύ δύσκολα. Όταν έβαλα το καινούριο λαδάκι, εννοείται με αλλαγή χάρτνου φίλρου και καθάρισμα των μεταλλικών φίλτρων άρχισε να δουλεύει σαν γατάκι. Μερικοί λένε οτι πατινάρει ο συμπλέκτης με αυτοκινητόλαδα αλλά δεν μου έχει συμβεί ποτέ σε κανένα μηχανάκι. Το λαδάκι είναι αυτό https://www.kroon-oil.com/en/catalogue/product/247/emperol-racing-10w-60/489/ και το βρίσκω στα 7 ευρώ το λίτρο στην περιοχή μου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2020 από τον kostasvouvou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 (τροποποιήθηκε) εγω δε θα εκανα τετοια πειραματα με τετοιο μηχανακι. απο την αλλη δικο σου ειναι,βαλτου και τηγανολαδα μεσα. 8,5ε εχει αυτο που προτεινει η husqvarna το castrol Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2020 από τον Στέργιος Βήχος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasvouvou 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 45 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: εγω δε θα εκανα τετοια πειραματα με τετοιο μηχανακι. απο την αλλη δικο σου ειναι,βαλτου και τηγανολαδα μεσα. 8,5ε εχει αυτο που προτεινει η husqvarna το castrol Αν ξερεις ποιο ακριβως προτεινει στειλε συνδεσμο σε παρακαλώ. Δεν βλέπω να έχει 10w 60 για μηχανάκια. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2020 από τον kostasvouvou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες