FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 και απο ελληνικό περιοδικό 40 είναι πολύ αισιόδοξο νούμερο για δικύλινδρο 300 κυβικών. Όχι ότι τα 33 άλογα είναι λίγα, μια χαρά είναι, αλλά 40=''κόψε κάτι από το ψάρι'' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 (τροποποιήθηκε) (αλλά 40 γράφουν. 40 στον στρόφαλο, φουσκωμένα ίσως από την κάβα κλπ, 40 όμως) Τώρα είδα το από πάνω! Άρα προφανώς στο στρόφαλο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2020 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια! Περιμένω να βρω λιγο χρόνο με καλο καιρό να παω να κανω τεστ ραιντ κανενα. Εχω ψηθεί για κάβα όμως πλέον! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Los Dos Amigos & El Matrakás 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 πριν 17 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: και απο ελληνικό περιοδικό 40 είναι πολύ αισιόδοξο νούμερο για δικύλινδρο 300 κυβικών. Όχι ότι τα 33 άλογα είναι λίγα, μια χαρά είναι, αλλά 40=''κόψε κάτι από το ψάρι'' παιδια....μιλατε για δυναμομετρημενο....εγω μιλαω για ονομαστικα! σορρυ δλδ αλλα εσεις σε ΟΛΑ μιλατε για δυναμομετρημενα? οταν αναφερεται η δυναμη σε ενα σαιτ ενος δικυκλου η αυτοκινητου αν θελετε...στο προσπεκτους την λεει δυναμομετρημενη ? πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα προ τι η κακεντρεχεια? ειπες καπου εσυ για δυναμομετρημενη την δυναμη ? τι εχεις αληθεια? τι καβαλας ? πριν 15 ώρες, το μέλος irakliszs έγραψε: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια! Περιμένω να βρω λιγο χρόνο με καλο καιρό να παω να κανω τεστ ραιντ κανενα. Εχω ψηθεί για κάβα όμως πλέον! :D εχω ηδη 17.000....οτι μπορω να σε βοηθησω πες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 Τα ονομαστικά είναι ότι θέλει να διαφημίσει η κάθε εταιρία. Αγιο Βασιλιάτικα. Κι εγώ άμα θέλω, λέω έχει 350 άλογα το VFR μου, ναι, και; Η δυναμομέτρηση τι έδειξε. Τα δυναμομετρημένα είναι ρεαλιστική εκτίμηση, για το πόσο γρήγορη είναι μια μηχανή. Τα 33 άλογα από δικύλινδρο 300 κυβικών, είναι αρκετά καλή επίδοση για μοτοσυκλέτα καθημερινής κυρίως χρήσης και οικονομικής παραγωγής. Δεν είπαμε ότι είναι λίγα, μια χαρά είναι, απλά λέμε δεν είναι τα ψέμματα τύπου 40 άλογα. Καλόν είναι να κρίνουμε με στοιχεία και όχι με διαφημίσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 Γνωρίζει κανείς εάν η έκδοση του Versys 300 2020 διαφέρει από του 2018 σε τιποταλλο πέρα από τα χρώματα? Προτιμώ είναι η αλήθεια να γράφει kawasaki στο πλάι πάρα βερσυς με τεράστια γράμματα :D Λέτε να μην είναι καλή ιδέα να πάω για μηχανάκι που έχει μείνει στο μαγαζί από το 2018? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 Μια χαρά είναι ένα μηχανάκι που έχει μείνει σε μαγαζί από το '18.Δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 Προχώρα. Μπορεις να γκρινιάξεις για ακινηαία, παλιό μοντέλο κλπ και να πάρεις δώρα. Η έκπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 To versακι είναι ένα ανανεωμένο anhelo. Απο την στιγμή που δεν σου έφτανε ή μάλλον δεν σου ταίριαζε το μοτερ του μήπως να δεις για κάτι άλλο. Και το 300ρι σχεδόν στις ίδιες στροφές με το kle θα δουλεύει. Θα έλεγα να δεις για κάνα κλε 500, βρίσκεις και τα τελευταία μοντέλα στα 2Κ, αλλιώς αφου θες καινούργιο γιατι δεν βλέπεις το cbx 500. Παπάκι οικονομικό μέσα στην πόλη και θα σε πάει ικανοποιητικά όπου θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες