Jump to content
MudBandit

ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ TTR

Recommended Posts

πριν 2 ώρες, το μέλος MudBandit έγραψε:

; Αν ενα 250αρι στο χιλιαρικο ειναι χρεπι, τα 600ριαδε θα ναι ακομα χειροτερα και πιο ακριβα στην ανακατασκευη; Το οτι θα ριξω χρηματα στο μηχανακι που θα παρω ειναι σιγουρο αλλα δε θελω να φτασω και σε τετοιο σημειο. Αν εννοεις το wr250r ειναι ονειρο απιαστο...Αλλα αυτο ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΒΡΥΣ ισως και να ναι το μηχανακι του μελλοντος οπως εχουμε τωρα τα XR250 και τα λεμε αθανατα κλπ

Τα 600ρια ειναι καλύτερη περίπτωση, ΑΝ το πάρεις απο μεγαλύτερης ηλικιας ανθρωπο.Οι μπαρμπαδες τα δινουν λόγω βάρους συνηθως. Ειναι σε λίγα  λεφτα γιατι εχουμε ενα φετιχισμό να το πω με την κατανάλωση, και αυτά καίνε αρκετα.Εως και πολλά. Εγω πχ εχω δει 9λιτρα/100 χιλιομετρα.

Για τα WR θα σου πούν αλλοι που τα ξερουν καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 1 ώρα, το μέλος MudBandit έγραψε:

Ρε συ @Canardo αυτη πως σου φαινεται; Εχει μεχρι και βιντεο με ανακατασκευη. Τα αξιζει τα 1750 που ζηταει ο ανθρωπος ε;https://www.car.gr/10915080-yamaha-ttr-250-open-enduro απλα θα φτασουμε Δεκεμβρη σ αυτο το budget γαμω το μισθο μου.

Κοίτα δεν έχω τόσες γνώσεις για να δίνω συμβουλές για αγορά μοτό. :baby:

Κάποια από τα παιδιά εδώ μέσα σίγουρα έχουν αρκετή εμπειρία για να σου που κάτι παραπάνω.

Αυτά που είδα εγώ:
1.Το βίντεο πέρα από βαψίματα και καθαρισμούς δεν μας λέει κάτι άλλο.
2. Κάποιες φωτό, λίγες ευτυχώς δεν είναι δικές του, είναι κατεβασμένες από το νετ.
3. Ο κύλινδρος δείχνει σε καλή κατάσταση και μοιάζει να έχει γίνει ρεκτιφιέ στις αρχές του χρόνου
4. Το πιστόνι είναι 1mm oversize που σημαίνει ότι σε παίρνει για άλλα δύο ρεκτιφιέ αχρείαστα να είναι... (αυτό από ότι βλέπω έχει 4 νούμερα OS).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Τα 600ρια ειναι καλύτερη περίπτωση, ΑΝ το πάρεις απο μεγαλύτερης ηλικιας ανθρωπο.Οι μπαρμπαδες τα δινουν λόγω βάρους συνηθως. Ειναι σε λίγα  λεφτα γιατι εχουμε ενα φετιχισμό να το πω με την κατανάλωση, και αυτά καίνε αρκετα.Εως και πολλά. Εγω πχ εχω δει 9λιτρα/100 χιλιομετρα.

Για τα WR θα σου πούν αλλοι που τα ξερουν καλύτερα.

Με 9/100 τη βγαζω και με το αμαξι :2funny:

Τώρα δα, το μέλος Canardo έγραψε:

Κοίτα δεν έχω τόσες γνώσεις για να δίνω συμβουλές για αγορά μοτό. :baby:

Κάποια από τα παιδιά εδώ μέσα σίγουρα έχουν αρκετή εμπειρία για να σου που κάτι παραπάνω.

Αυτά που είδα εγώ:
1.Το βίντεο πέρα από βαψίματα και καθαρισμούς δεν μας λέει κάτι άλλο.
2. Κάποιες φωτό, λίγες ευτυχώς δεν είναι δικές του, είναι κατεβασμένες από το νετ.
3. Ο κύλινδρος δείχνει σε καλή κατάσταση και μοιάζει να έχει γίνει ρεκτιφιέ στις αρχές του χρόνου
4. Το πιστόνι είναι 1mm oversize που σημαίνει ότι σε παίρνει για άλλα δύο ρεκτιφιέ αχρείαστα να είναι... (αυτό από ότι βλέπω έχει 4 νούμερα OS).

Πραγματικα σε εχασα. Ποιες ειναι οι φωτο απο το νετ; Το ρεκτιφιε, οκ ξερω τι ειναι αλλα τι εννοεις στο 4; και γιατι να εβαλε 1mm oversize?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόπερσι το καλοκαίρι που έψαχνα για μεταχειρισμένο με μπάτζετ 1.500 ευρώ, είχα δει πάρα πολλές αγγελίες τέτοιου στυλ.

Και πολλές άλλες, στις οποίες οι μοτοσυκλέτες προς πώληση φαινόντουσαν τέλειες αλλά όταν τις έβλεπα από κοντά με έπιανε φρίκη!

Ορισμένες φορές εκτός από φρίκη με έπιανε και οργή για το θράσος του πωλητή να με κουβαλάει να δω το χρέπι του και να με κοιτάει και υποτιμητικά κι ενοχλημένα επειδή... δεν έδειχνα ενθουσιασμό και δεν είχα τα λεφτά που ζητούσε να του τα έδινα "εδώ και τώρα"!

Μέχρι να καταλήξω στην Transalp που τελικά αγόρασα, πέρασε κανά δίμηνο, μέσα στο οποίο είδα ΔΕΚΑΔΕΣ μοτοσυκλέτες - η Transalp αυτή ήταν πραγματικά η καλύτερη απ' όσες είχα δει, ο άνθρωπος που μου την πούλησε αποδείχτηκε ότι πραγματικά δεν με κορόιδεψε - κι όμως... διάφορα προβληματάκια τα έβγαλε και διάφορες επεμβάσεις ήθελε!

Φέτος το καλοκαίρι που ξαναέψαχνα για μηχανή... είπα να δω και καμιά μεταχειρισμένη. Πρώτα είδα ένα Aprilia Mana, όπου ο ιδιοκτήτης έγραφε στην αγγελία "τζάμπα το δίνω το μηχανάκι"! Το... μηχανάκι όταν το είδα από κοντά ήταν βαμμένο ολόκληρο ύστερα από χοντρή πτώση - τρακάρισμα και με γδαρμένα τα καπάκια του κινητήρα! Μετά πήγα να δω ένα Honda Hornet 600 του 2001 ή 2002, το οποίο το μαγαζί που το πουλούσε το διαφήμιζε ως άριστο και με λίγα χιλιόμετρα - και ήταν πραγματικά λες και είχε ναυαγήσει με κάνα πλοίο και είχε μείνει κανά χρόνο στη θάλασσα! - για τον παλιατζή δηλαδή!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...

Καλύτερα να βάλεις δόσεις σε πιστωτική ή γραμμάτια και να πάρεις κάτι σαν αυτό: https://www.car.gr/21084068-kawasaki-d-tracker-150 κι ας είναι πιο λίγα κυβικά.

Ή ψάξε για κάνα Yamaha XT, τα οποία πωλούνται κατά εκατοντάδες - αλλά πρέπει να ψάξεις πολύ καλά και πάλι για να βρεις το σωστό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γλύστρα και αυτό που μάλλον είναι κολάρο εισαγωγής είναι από αλλού.

Κάθε φορά που κάνεις ρεκτιφιέ πας και σε μεγαλύτερο πιστόνι (oversize).

Piston Size (mm): 72.95 (standard)

The following oversizes are available: 73.45, 73.95, 74.45, 74.95

αυτός λογικά είναι στο 73,95 άρα έχεις άλλα δυο σαν νούμερα για το μέλλον.:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 26 λεπτά, το μέλος TKM έγραψε:

Αμα ειναι να δωσει τοσα λεφτα παιρνει καποιο μεγαλυτερο μεταχειρισμενο και το κανει καινουργιο ή παιρνει κατευθειαν ενα που να ειναι σαν καινουργιο.

Δεν αξιζει απο οικονομικης αποψης.
Αλλο αν δε θες να ασχοληθεις με ο,τι μπορει να βγαλει αλλα οοοο,τι και να βγαλει την τιμη του καινουργιου δε θα τη φτασει.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος MudBandit έγραψε:

Με 9/100 τη βγαζω και με το αμαξι :2funny:

Και τώρα καταλαβες την ψυχωση ( μη πω τιποτα άλλο) που μας εχει πιάσει με την κατανάλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

600αρι που καιει 9 λιτρα καποιο θεμα εχει..

Το θέμα που έχει λέγεται Dellorto από ΚΤΜ. :biggrin:

Καλά, σε τελείως καγκουρικη χρήση. Μετά από καθάρισμα σε κανονική χρήση είναι γύρω στα 7.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πάλι δε δικαιολογείται κάπως. Ίσως έχει θέμα το carb ή λάθος μέγεθος/ζιγκλερ κτλπ.

Αν και κάτι θυμήθηκα τώρα ότι παίζει να έχεις το ίδιο μοτερ με το fmx που καίει τα κέρατα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος TKM έγραψε:

Πρόπερσι το καλοκαίρι που έψαχνα για μεταχειρισμένο με μπάτζετ 1.500 ευρώ, είχα δει πάρα πολλές αγγελίες τέτοιου στυλ.

Και πολλές άλλες, στις οποίες οι μοτοσυκλέτες προς πώληση φαινόντουσαν τέλειες αλλά όταν τις έβλεπα από κοντά με έπιανε φρίκη!

Ορισμένες φορές εκτός από φρίκη με έπιανε και οργή για το θράσος του πωλητή να με κουβαλάει να δω το χρέπι του και να με κοιτάει και υποτιμητικά κι ενοχλημένα επειδή... δεν έδειχνα ενθουσιασμό και δεν είχα τα λεφτά που ζητούσε να του τα έδινα "εδώ και τώρα"!

Μέχρι να καταλήξω στην Transalp που τελικά αγόρασα, πέρασε κανά δίμηνο, μέσα στο οποίο είδα ΔΕΚΑΔΕΣ μοτοσυκλέτες - η Transalp αυτή ήταν πραγματικά η καλύτερη απ' όσες είχα δει, ο άνθρωπος που μου την πούλησε αποδείχτηκε ότι πραγματικά δεν με κορόιδεψε - κι όμως... διάφορα προβληματάκια τα έβγαλε και διάφορες επεμβάσεις ήθελε!

Φέτος το καλοκαίρι που ξαναέψαχνα για μηχανή... είπα να δω και καμιά μεταχειρισμένη. Πρώτα είδα ένα Aprilia Mana, όπου ο ιδιοκτήτης έγραφε στην αγγελία "τζάμπα το δίνω το μηχανάκι"! Το... μηχανάκι όταν το είδα από κοντά ήταν βαμμένο ολόκληρο ύστερα από χοντρή πτώση - τρακάρισμα και με γδαρμένα τα καπάκια του κινητήρα! Μετά πήγα να δω ένα Honda Hornet 600 του 2001 ή 2002, το οποίο το μαγαζί που το πουλούσε το διαφήμιζε ως άριστο και με λίγα χιλιόμετρα - και ήταν πραγματικά λες και είχε ναυαγήσει με κάνα πλοίο και είχε μείνει κανά χρόνο στη θάλασσα! - για τον παλιατζή δηλαδή!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...

Καλύτερα να βάλεις δόσεις σε πιστωτική ή γραμμάτια και να πάρεις κάτι σαν αυτό: https://www.car.gr/21084068-kawasaki-d-tracker-150 κι ας είναι πιο λίγα κυβικά.

Ή ψάξε για κάνα Yamaha XT, τα οποία πωλούνται κατά εκατοντάδες - αλλά πρέπει να ψάξεις πολύ καλά και πάλι για να βρεις το σωστό.

Ρε συ νταξει δε θελω να πεσω στα 125...βαζω αλλο μοτερ στο παπι μου αν ειναι, τοσο μεγαλη η ξενερα xD Ωστοσο καταλαβαινω οτι το budget μαλλον θα πρεπει να το ανεβασω ακομα περισσοτερο για τετοια ασκοπα ταξιδακια...Το χω σκεφτει για ΧΤ αλλα κ αυτο βαρυ μου φαινεται για τις δικες μου σκεψεις, δηλαδη θα το φορτωνω που θα το φορτωνω αν ειναι κ απο μονο του βαρυ θα μυο φευγει ο πατος

πριν 19 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε:

Η γλύστρα και αυτό που μάλλον είναι κολάρο εισαγωγής είναι από αλλού.

Κάθε φορά που κάνεις ρεκτιφιέ πας και σε μεγαλύτερο πιστόνι (oversize).

Piston Size (mm): 72.95 (standard)

The following oversizes are available: 73.45, 73.95, 74.45, 74.95

αυτός λογικά είναι στο 73,95 άρα έχεις άλλα δυο σαν νούμερα για το μέλλον.:winking:

Α το πιασα, σ ευχαριστω πολυ. Ρεκτιφιε παντως σπανιο δεν ειναι; Δεν εχω ακουσει κανενα να κανει πανω απο μια φορα...

@costikos @CptAngelΑπλα εχω καταληξει σε 250αρι παιδια, θα μου κακοφαινοταν κατι αλλο. Αντε 400αρι ξερω γω γιατι μετα ανεβαινει και το βαρος της ιδιας της μηχανης 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται και θα πας σε 250. Ενα βασικό κριτήριο για το χώμα είναι τα κιλά, όσο πιο ελαφρύ τόσο πιο ακριβό.

Το DRΖ400 καλό είναι για όλα (μέχρι ένα σημείο) αλλά είναι λίγο βαρύ και νομίζω θα σου πέσει και ψηλό. Για δοκίμασε να ανέβεις σε κανένα και δες.

H κανε το σωστό και μάζεψε να πάρεις κανα WR

Τροποποιήθηκε από τον costikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εισαι 180+ και 95-100 κιλα το DRZ θα το εχεις για BMX στο βουνο, εχω δει ενα τετοιο παλικαρι να οργωνει μονοπατια και φλαταδουρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Εννοείται και θα πας σε 250. Ενα βασικό κριτήριο για το χώμα είναι τα κιλά, όσο πιο ελαφρύ τόσο πιο ακριβό.

Το DRΖ400 καλό είναι για όλα (μέχρι ένα σημείο) αλλά είναι λίγο βαρύ και νομίζω θα σου πέσει και ψηλό. Για δοκίμασε να ανέβεις σε κανένα και δες.

H κανε το σωστό και μάζεψε να πάρεις κανα WR

Μολις μου ανεβασες το budget x3 :cry: Αλλα να σου πω την αληεθαι ειναι λιγο απογητευτικες οι αγγελιες που εχω βρει :dry: Δε βαριεσαι...μεχρι να βρω το σωστο θα χω μαζεψει και περισσοτερα. Οχι τιποτα αλλο δεν κυκλοφορει και τιποτα απο τετοιες μηχανες στην Πατρα.

πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Αν εισαι 180+ και 95-100 κιλα το DRZ θα το εχεις για BMX στο βουνο, εχω δει ενα τετοιο παλικαρι να οργωνει μονοπατια και φλαταδουρες.

1,77 και 68 κιλα ειμαι, πως λες να μου φαινεται εμενα;:2funny: Ειδα πολλους τουριστες φετος να ταξιδευουν με DRZ, αξιζουν τα ατιμα ε;

Τροποποιήθηκε από τον MudBandit

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα