ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Στο σκοοτερακι μου εχω 52 λιτρη βαλιτσα πισω και μπορω να κουβαλησω ολη μου την υπαρξη αν φυγω με αυτο, αλλα με τη μηχανη δυσκολευει λιγο το πραμμα και δε θελω να βαλω μπαγκαζιερες (πισινη-πλαινα). Για ριξτε καμμια ιδεα για το πως μπορουμε να κουβαλησουμε πραγματα. Μια πρωτη σκεψη ειναι με ιμαντες να δεσω στο φτερο πισω τη τσαντα. Δε το χω κανει και δεν ηθελα πειταματα σε διαδρομη 2 ωρων που εκανα προχθες χωρις να ξερω πως αλλαζει η συμπεριφορα οδηγησης και επισης αν μπορω να κανω ζημια σε τυχον ηλεκτρονικα μεσα στη τσαντα απο το κοπανημα της σελας. Τελος ειμαι αναμεσα σε backpack και duffel στη πλατη. Τελικα αυτη τη φορα κατεληξα σε backpack αλλα το πιτωσα τελειως. Ζυγιζε 8.5 κιλα και κοντευε να εκραγει. Επισης δεν ακουμπαγε πισω στη σελα να κραταει εκει βαρος και το χα μονινως στη πλατη. Θα πρεπει επομενως να βρω καποιο περισσοτερο μακροστενο που να ακουμπαει η να στραφω σε duffel. Στη διαδρομη ειδα και εναν που εκανε ακριβως αυτο που ηθελα και γω να κανω. Φοραγε της χειρολαβες στους ομους και την περασε σα backpack. Εγω σκεφτηκα πως ετσι θα με κοβει και μπορει επισης να σκιστει απο τη πιεση. Δεν ειναι και ρυθμιζομενου μηκους σαν αυτες των backpack. Ακουω ιδεες αλανια. Θελω να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη την επομενη φορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Πες μας μωρέ τι μηχανάκι έχεις να το κάνουμε εικόνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Kawa Ζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Μονοκάβαλος θα είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Solo rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Βάλε τις τσάντες στο ΚΤΕΛ. 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 tankbag, tailbag. Τα βάζεις πάνω, τα στερεώνεις καλά και είσαι έτοιμος. Τσάντα πλάτης δεν βολεύει σε ταξίδι, σε κουράζει συν οτι δεν μπορείς να κουνηθείς άνετα πάνω στη μηχανή, ειδικά αν ακουμπάει στη σέλα και στις στροφές σε τραβάει απο δώ και απο κει. Αλλιώς το πιο απλό πάρε ένα ζευγάρι rokstraps, πολύ καλύτερα απο χταπόδια κλπ, δέσε μια τσάντα νορμάλ μεγέθους στο σελάκι και είσαι έτοιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος ziki έγραψε: Solo rider Σακος 30-40 λιτρων +ιμάντες /ροκστραπ τοτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Αυτό το ροκστραπ δε το ξερα, γαματο (που απλα είναι ιμάντας, αλλά οκ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Joe15 έγραψε: tankbag, tailbag. Τα βάζεις πάνω, τα στερεώνεις καλά και είσαι έτοιμος. Τσάντα πλάτης δεν βολεύει σε ταξίδι, σε κουράζει συν οτι δεν μπορείς να κουνηθείς άνετα πάνω στη μηχανή, ειδικά αν ακουμπάει στη σέλα και στις στροφές σε τραβάει απο δώ και απο κει. Αλλιώς το πιο απλό πάρε ένα ζευγάρι rokstraps, πολύ καλύτερα απο χταπόδια κλπ, δέσε μια τσάντα νορμάλ μεγέθους στο σελάκι και είσαι έτοιμος. Rockstrap εχω απλα οπως ειπα πριν πρεπει να κανω δοκιμαστικα πριν φυγω για ταξιδι. Στη περιπτωση μου απο που να βρω πιασιμο στα πλαινα κσι ποσο σιγουροο ειμαστε οτο αν εχω λαπτοπ μεσα και και αλλα ηλεκτρονικα δε θα κανω ζημια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Στη σέλα του συνεπιβάτη δεν θα βάλεις ό,τι βάλεις; Έχω κουβαλήσει τα πάντα , απο λαπτοπ και φωτογραφικες μεχρι drone και ποτε δεν ειχα προβλημα. Πιάσιμο θα βρεις ισως απο τα μαρσπιε του συνεπιβατη κι απο τις χειρολαβες αλλα η αληθεια ειναι πως στα γυμνα ισως ειναι λιγο θεμα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 Στη τσαντα εννοω πως θα γινει το πιασιμο. Πχ εδω εχει κανει 2 παραλληλα πιασιματα. Εγω φανταζομαι ενα οριζοντιο ενα καθετο να σχηματισει σταυρο ωστε να μη κουναει μπρος πισω ουτε αριστερα δεξια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Βλέποντας την απλη κατασκευή των ροκστραπ, βλέπω εχουν αρκετα ανθεκτικές τρίαινες (το κουμπωμα). Πόσο εχουν αυτα τα ροκ στραπ ? Αν κλαταρουν οι τρίαινες, παει. Και γενικα δεν εχω ξαναδει τέτοιες στο εμπόριο. Για βάλε 2-3 φωτό κοντινες @Gouky7 απο τις τρίαινες, διοτι στο βιντεο δεν πολυφαινονται καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2019 @ziki Χιαστί θα τα πιάσεις. Αν ο σάκος έχει έτοιμες αναμονές για κάποιο ιμάντα τότε πέρνα τα απλά από μέσα. Αν δεν έχεις σάκο και είσαι στο ψάξιμο, χιλιοδοκιμασμένος και υπεραρκετός σε χώρους είναι αυτός του Motoraid. @innova 04 αναλόγως το μέγεθος, νομίζω ένα 20άρι οι μεγαλύτεροι αλλά δεν ορκίζομαι. Θα βάλω φώτο όταν μπορέσω γιατί είμαι εκτός. Είναι τέρμα ποιοτικοί πάντως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2019 22,50€ πήρα τους μεγάλους Rokstrap 1,50cm από το motoraid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2019 1.5cm δε περναει ουτε γυρω απο το δακτυλο. Ενταξει θεος. Ποτε δε σκεφτηκα μηψανη να μεταφερει εξαδες Κατσε πως την εχεις δεσει δε καταλαβα απο τη φωτο. Η εξαδα πως βασταει πανω και δε κουνιεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2019 @ziki ειναι δεμενη με ενα ροκστραπ. Το σετ περιλαμβανει δυο (σετ). Το ροκστραπ αποτελειται ουσιαστικα απο δυο μερη. Googlαρε το και θα καταλαβεις το consept Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2019 Φτου 150cm ήθελα να γράψω Τα άκρα από το strap τα έχω περάσει από τα μπράτσας της σχάρας διαγώνια, σφίξιμο και δεν πάνε πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2020 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως έτσι την φορτώνω πάντα τη δική μου! Μπαγκαζιέρα 39lt, Σάκος ουράς 60lt, Σακίδιο στην πλάτη, και tank bag 14-24lt. Για να δέσω τον σάκο ουράς, έχω χρησιμοποιήσει 2 μικρά ενισχυμένα χταπόδια που δένονται στη σχάρα, 2 μεγάλα που περνάνε κάτω από την ουρά, και ένα ελαστικό δίχτυ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2020 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες