FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 πριν 9 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Ακόμα τη λυπάμαι την 500ρα που έβγαλα στο πεζοδρόμιο... Ακόμα και να μην πιάσουμε το συναισθηματικό, ξέρεις πόσο πωλούνται τώρα; Και πόσο ακόμα θα φτάσουν στο μέλλον; πριν 3 ώρες, το μέλος Woody1985 έγραψε: Δηλαδή το λύσιμο του τιμονιού δεν δικαιολογεί τίποτα έτσι? Γτ θα μ μου πει πολλές φλομπες μάλλον αυριο Αν μιλάμε για αλλαγή τσιμουχών και λαδιού στο πηρούνι, που αυτό κατάλαβα από τις περιγραφές σου, η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Όλα απλά είναι βεβαια όταν τα κάνει κάποιος άλλος. Εδώ, θα πάρεις μια ιδέα τι διαδικασία είναι, σε πιο πολύπλοκο πηρούνι από το δικό σου. http://forcev4.blogspot.com/2014/10/a-usd-cartridge.html Στο δικό σου, είναι ακόμα πιο εύκολο, γιατί δεν έχει μηχανισμό cartridge και λύνεται πιο γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Woody1985 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2021 Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Βοηθήσατε πολύ. Μακάρι να είχα κάποιον που να ένιωθε ελάχιστα στο κομμάτι των μηχανών να δοκίμαζα να το κανα μόνος μου. Είχα δώσει προκαταβολή ήδη και δυστυχώς δεν μμλου ήταν εύκολο να το πιστολιασω. Αυτό που με ενδιέφερε και είπα να σας ρωτήσω είναι για να δω άμα θα ξαναπάω ποτέ σ αυτόν η να βρω αλλον. Μίλησα μαζί του τελοσπαντων και μου πε αναλυτικα 110 τα εργατικα, 30 το σετ τσιμουχες 30 τα λάδια. Απ ότι κατάλαβα απ αυτά που λέτε τα χει τσιμπημένα ένα 10αρικο παραπάνω το καθένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2021 Δεν χρειάζεται να πιστολιασεις. Επειδή λεφτά δεν παίζει να σου δώσει πίσω, άφησε το ποσό καβατζα για άλλη εργασία και κάνε αυτήν την δουλειά άλλου. Αμαρτία είναι να δώσεις τόσα λεφτά. 170€ είναι αισχροκέρδεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2021 πριν 22 ώρες, το μέλος Woody1985 έγραψε: Μου λέει θα χρειαστεί ρεκτιφιέ τελοσπαντων και θα πρέπει να το λύσει το τιμόνι. Κόστος επισκευής 170εουρα Ρεκτιφιέ τί εννοεί ο ποιητής; θα πάει τα καλάμια στον τόρνο; Γίνεται αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2021 πριν 45 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Ρεκτιφιέ τί εννοεί ο ποιητής; θα πάει τα καλάμια στον τόρνο; Γίνεται αυτό; Θα μπορούσε. Εκτός από αλλαγή τσιμούχες λάδια, παίζει να θέλει και γλύστρες-σκούπες το πηρούνι. Παίζει να θέλει και καλίμπρα. Παίζει να θέλει καινούρια καλάμια. Ή τόρνο και επαναχρωμίωση τα παλιά καλάμια. Όλα αυτά γίνονται και έχουν προφανώς μεγαλύτερο κόστος, αλλά από την στιγμή που δεν λέει κάτι τέτοιο ο φίλος, δεν μπορούμε να τα υποθέσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες