karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος klab έγραψε: Εγώ βγάζω διαβατήριο για να πάω Ναύπακτο. Τι Λουτράκια και ιστορίες μου λέτε χααχαχαχα Άντε ρε σαπέρα! Ξεκουβάλα,μια ωρίτσα είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Ανακεφαλαίωσις. Καιρού επιτρέποντος αύριο πρωί θα σας περιμένω στο καφέ μετά τη γέφυρα δεξιά.Ξεστρατίστε 100 μέτρα,περάστε τη διώρυγα να βρεθούμε να ξεκινήσουμε παρέα. Το Αχαϊκό φέουδο @ksino1100 @klab τι λέει? Θέλω λινκ google maps να βάλω στο Unified Bridge system του τανκερ μου. Δε δέχομαι ημίμετρα..... Άιντε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Εγώ βγάζω διαβατήριο για να πάω Ναύπακτο. Τι Λουτράκια και ιστορίες μου λέτε χααχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Βαζω το σημειο συναντησης για τους φιλους εκ Πελοποννησου. Σημειο συναντησης Νικο @karellen νομιζω οτι αυτο βολευει και υμας και ημας. Αν εχεις καποιο θεμα πες μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) Κώστα δεν διακρίνω καμμιά πινέζα,είναι εκεί που λέει Ελευθερίου Βενιζέλου? Τι υπάρχει εκεί? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: Βαζω το σημειο συναντησης για τους φιλους εκ Πελοποννησου. Σημειο συναντησης Νικο @karellen νομιζω οτι αυτο βολευει και υμας και ημας. Αν εχεις καποιο θεμα πες μου! Κωστάκη δε δουλεύει το λινκ στο κινητό (δε ξερω στο pc) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 4 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Κώστα δεν διακρίνω πινέζα,είναι εκεί που λέει Ελευθερίου Βενιζέλου? Τι υπάρχει εκεί? Για δοκιμαστε Αυτο (για PC) Και για να ειμαι πιο ακριβης: με το που περασετε το καναλι και κανετε αριστερα για Λουτρακι θα δειτε ενα πλατωμα στο δεξι σας χερι περι τα 500 μετρα ισως και λιγοτερο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) Το είδα και πριν και γι αυτό απορώ,γιατί στη μέση του δρόμου? Καλύτερα δεν είναι στο καφέ στη γέφυρα,θα έχω στήσει και πίτσι πίτσι με τον Κσίνο! https://goo.gl/maps/nu4hAPAPGtS2 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Το είδα και πριν και γι αυτό απορώ,γιατί στη μέση του δρόμου? Καλύτερα δεν είναι στο καφέ στη γέφυρα,θα έχω στήσει και πίτσι πίτσι με τον Κσίνο! https://goo.gl/maps/nu4hAPAPGtS2 Βασικα δεν ειναι στη μεση του δρομου. Εχει ενα πλατωμα μεσα. Το εβαλα αυτο γιατι ετσι κι αλλιως απο εκεινο το σημειο θα περασουμε. Το σημειο που εβαλες εσυ αδερφε και ειναι αντιθετο στη φορά για Λουτρακι και περναμε εμεις την εξοδο προς Λουτρακι. Υπαρχει ενα ιδιο με το που περασετε την γεφυρα που θα μας βολεψει ολους. Περναμε μετα απεναντι και μπαινουμε στην Ελευθεριου Βενιζελου που οδηγει στο Λουτρακι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Εγώ βγάζω διαβατήριο για να πάω Ναύπακτο. Τι Λουτράκια και ιστορίες μου λέτε χααχαχαχα Γιατί βρε χαμένε; σου έχει λήξει; Έλα θα σου δώσω βόλτα το κτμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 7 λεπτά, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: Βασικα δεν ειναι στη μεση του δρομου. Εχει ενα πλατωμα μεσα. Το εβαλα αυτο γιατι ετσι κι αλλιως απο εκεινο το σημειο θα περασουμε. Το σημειο που εβαλες εσυ αδερφε και ειναι αντιθετο στη φορά για Λουτρακι και περναμε εμεις την εξοδο προς Λουτρακι. Υπαρχει ενα ιδιο με το που περασετε την γεφυρα που θα μας βολεψει ολους. Περναμε μετα απεναντι και μπαινουμε στην Ελευθεριου Βενιζελου που οδηγει στο λουτρακι. Λέγοντας 'μέση του δρόμου' εννοουσα ότι δεν έχει κάπου να κάτσεις και επειδή θα είμαι από νωρίς εκεί δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς θα έρθετε και θα περιμένωι σαν τον κούκο.Εξάλλου το μαγαζί που λέω είναι 100 μέτρα δεν ξεστρατίζετε και πολύ. Το άλλο που λες (Υπαρχει ενα ιδιο με το που περασετε την γεφυρα που θα μας βολεψει ολους) που είναι? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Περικαλώ ενα link της τοποθεσίας Νικ. Για 100% σωστή εικόνα Είναι αυτό? https://goo.gl/maps/nu4hAPAPGtS2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) Εκει στο σουβλακι καναλι θα εισαστε? Θα ερθω κι εγω απο παλια εθνικη να βρεθουμε. Ωρα :10.30? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον GeorStrat 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Ναι Γιάννη. Μίλησα και με τον ΚώσταΤ,θα έρθει και το Αθηναϊκό κλιμάκιο να μας εύρει (!) να φύγουμε παρέα το πρωί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Παντως δεν ειναι ασχημα να παμε και απο την παλια , μην παμε απλα μια Εθνικη . Φυσικά ότι αποφασίσει ο εχων την αρχικη ιδεα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 24 λεπτά, το μέλος Panag έγραψε: Παντως δεν ειναι ασχημα να παμε και απο την παλια , μην παμε απλα μια Εθνικη . Φυσικά ότι αποφασίσει ο εχων την αρχικη ιδεα . Ρε φιλαρακι αληθεια τωρα....εχει κανονιστει συναντηση ΜΕΤΑ τα διοδια της Ελευσινας...πως στον Δια θα παμε απο παλια; Ααααχχχχ δεν διαβαζεις... Το βρηκα...θα κοψουμε αριστερα κι οποιον παρει ο χαρος. Βεβαια σκεφτηκα να το κοψουμε και με βαρκα να βγουμε Λουτρακι κατευθειαν να μην αργησουμε Να ενας λογος που σταματησα να γραφω για βολτες. Το συκωτι μου γινοταν τουμπανο! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2018 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Επειδη στην παλια ε.ο θα εχει εφορμησει η Κυριακατικη εξοδος θα πρεπει να πλακωθουμε -αναμεσα σε κυριουλες και κυριουληδες που πανε σαν ζαλισμενες μυγες και πεζους που πεταγονται να διασχισουν καθετως τον δρομο - για να ειμαστε ακριβεις στο ραντεβου μας με τους Πελοποννησιους.Ο δρομος αυτος δεν ειναι ουτε ωραιος ουτε εχει τιποτα στροφες της προκοπης.Αντιθετα κατα την επιστροφη μπορουμε να ακολουθησουμε την υπεροχη διαδρομη του βουνου(Γερανια) πανω απο τα την Περαχωρα -Σχοινος παραλιακη διαδρομη - Αλεποχωρι -Μεγαρα και επιστροφη https://www.google.gr/maps/dir/Ενωση+Κορινθιακου+Κολπου+Με+Λιμνη…/38.0813301,23.1765178/@38.0410962,22.993489,11z/data=!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x0:0xb507beb05527334b!2m2!1d22.8758669!2d38.0249533!1m0!3e0 Το προβλημα ομως ειναι αλλου γιατι οπως ειπωθηκε παραπανωτο καφε Ypanema που ειναι στην Λιμνη πρεπει να εχει κλεισει και το τηλεφωνο τους 2741 091225 δεν απανταει .Καλεσα 10,30 μμ αποψε Προτεινω αλλαγη τοποθεσιας για Καφε . Εναλλακτικες καφε στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ η στην λιμνη στις ψαροταβερνες φτιαχνει και καφε ,η στο φιναλε Στορκ ,παλαια Επιδαυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Θεωρώ παραμονές της βόλτας,11 το βράδυ να γίνονται κουβέντες για αλλαγή μέρους δεν είναι και πολύ σωστό καθώς ο καθένας θα έχει κανονίσει τις δουλειες του. Η πάμε και yolo αν βρούμε μια κούπα καφέ στις ταβέρνες η καθόμαστε Λουτράκι που είναι στην πορεια μας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Υπαρχει ενναλακτικη μολις βγαινουμε απο το κεντρο του Λουτρακιου. Θα ελεγα να συζητηθει αμα τη συναντηση! Ας βρεθουμε με το καλο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 Συμφωνω.100%.Εμεις τον χαβαλε μας θα κανουμε οπου και να παμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 ναι, ετσι ομως δεν ξερω τι να φορεσω... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 54 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: ναι, ετσι ομως δεν ξερω τι να φορεσω... Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Σκεφτηκα την φουστανελα. Βαλτην κι εσυ για να ειμαστε ασορτι. Πλησιαζει κιολας και η 28η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 49 λεπτά, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Σκεφτηκα την φουστανελα. Βαλτην κι εσυ για να ειμαστε ασορτι. Πλησιαζει κιολας και η 28η Μεταξύ μας, το μόνο ασορτί με την 28η Οκτωβρίου είναι τα ιταλικά παρτάλια, το κονιάκ Μεταξύ μας Μεταξά και οι χυλόπιτες..... Ααα...και τα βουλκανιζατέρ.... Εσύ με τη φουστανέλα και το καλσόν, περίμενε την 25η Μαρτίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Μεταξύ μας, το μόνο ασορτί με την 28η Οκτωβρίου είναι τα ιταλικά παρτάλια, το κονιάκ Μεταξύ μας Μεταξά και οι χυλόπιτες..... Ααα...και τα βουλκανιζατέρ.... Εσύ με τη φουστανέλα και το καλσόν, περίμενε την 25η Μαρτίου Ενταξει το κονιακ και οι χυλοπιτες. Τα βουλκανιζατερ που κολλανε ωρε Γιαννο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: Ενταξει το κονιακ και οι χυλοπιτες. Τα βουλκανιζατερ που κολλανε ωρε Γιαννο; http://www.mixanitouxronou.gr/pos-vgike-i-polemiki-kravgi-aeraaaa-ke-giati-meta-tis-protes-maches-ti-fonazan-ke-i-itali-ti-schesi-echi-me-tin-polemiki-kravgi-ton-archeon-ellinon-alala/ . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες