ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) Hello guys. Είχα αναφέρει αυτό το θέμα και πέρσι νομίζω. Κάποιες φορές όταν βρίσκομαι σε φανάρι με πρώτη και δεν ανοίγω καθόλου γκάζι (ρελαντί δηλαδή) όταν πρέπει να προχωρήσω και ανοίγω είτε αργά είτε λίγο πιο γρήγορα το γκάζι τότε το μηχανάκι σβήνει. Το ίδιο γίνεται όταν κινούμαι με αργή ταχύτητα και ξανανοίγω γκάζι (όταν πχ κόβω για να στρίψω κάπου ή όταν ελλατώνω ταχ/τα για να τσεκάρω κάναν δρόμο). Απλά ένα ξαφνικό σβήσιμο. Μερικές φορές ακούγεται και ένα σκάσιμο απο την εισαγωγή μπροστά όταν κατεβάζω ταχύτητα. Το πρόβλημα αυτό γίνεται σε 1η και 2α, κυρίως στην 1η. Ξέχασα να αναφέρω οτι το 90% των περιπτώσεων που θα γίνει το μοτέρ έχει πιο χαμηλό ρελαντί απο το κανονικό. Η ένδειξη του FI δεν έχει ανάψει ποτέ και το μηχανάκι δεν υπολειτουργεί να πω οτι έχει μειωμένη απόδοση. Αυτό γίνεται εδω και χρόνια απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να το πρωτοδηγάει το Address...ο πατέρας μου το λέει "φτέρνισμα injection" (δεν ξέρω αμα είναι όντως όρος αυτός). Το κάνουνε γενικά αυτό τα μηχανάκια με Injection η μόνο το δικό μου το έχει αυτό το θέμα; Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 Μήπως ήρθε η ώρα να πας σε ένα επόμενο μηχανάκι? Και στο λέει και το ίδιο με αυτό τον τρόπο? οσο για το θέμα σου, δεν έχω ιδέα.... καλημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 Αν ειναι κομπλε απο σερβις βρες μια ηλεκτρονική και βαλε την πανω να τσεκάρεις. Για ρεύματα μου κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 (τροποποιήθηκε) @koukou άμα ήτανε σε κάθε πρόβλημα που έβγαζε κάτι να το αλλάζαμε τότε θα είχα αλλάξει μηχανάκι 5 φορές, αυτοκίνητο θα είχαμε αλλάξει 4 φορές κλπ κλπ...δεν είναι λύση, επειδή κάθεται και κάνει τέτοια κόλπα...κάποιος τρόπος θα υπάρχει να φτιαχτεί... @NIK_PAP_01 Ίσως γιατί όποτε το κάνει αυτό (ή παραλίγο να σβήνει ξέρω γω) τα φώτα χαμηλώνουνε στο τέρμα και τελικά σβήνουνε μαζί με το μοτέρ Καλημέρα σας Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 Μηπως ειναι αλλεργικο το φτερνισμα λογω εποχης; Ριξε κανα Xozal στο επομενο γεμισμα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μηπως ειναι αλλεργικο το φτερνισμα λογω εποχης; Ριξε κανα Xozal στο επομενο γεμισμα Δεν εχω Xozal έχω λίγο Flixotide για τα αλλεργικά και λίγο Aerius. Λες να δω βελτίωση; xD Όχι σοβαρά τώρα "φτέρνισμα injection" το είδα και σε κάτι ακόμα φόρουμ στο internet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις μπουζί (σε αυτό όμως που λέει ο κατασκευαστής και όχι αυτό που λέει ο μαστρομπάμπης) και να ρίξεις κανένα καθαριστικό τροφοδοσίας μέσα στο ντεπόζιτο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 Δες αν έχει βίδα για ρύθμιση ρελαντί. Και σήκωσέ το λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2018 Το μπουζί αλλάχτηκε πριν 1 μήνα περίπου και είναι απο αυτό που ορίζει η Suzuki στο manual. Έχει βίδα για ρελαντί πάνω στο σώμα ψεκασμού αλλά θα το κάνω αύριο πρωί άμα είναι να έχει φως έξω. Θα ενημερώσω αύριο άμα είδα διαφορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Το ρελαντί έκανε δουλειά τελικά. Η βίδα είναι πάνω στο σώμα ψεκασμού την γύρισα λιγάκι ίσα ίσα να ανεβάσει 200-200κατι στροφές περίπου λίγο παραπάνω απο το στοκ (στο manual λέει οτι είναι 1400κατι το ρελαντί στο Address άρα τώρα είναι περίπου 1600κατι). Τα σβησίματα φύγανε για σήμερα συν οτι ή μου φαίνεται ή παίρνει λίγο καλύτερα τις ταχύτητες. Μπορεί να είναι όμως η ιδέα μου αυτό εδω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Πώς ξέρεις ότι είσαι στις 1.6K rpm; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Παίζει να είχε πέσει στις 1000-1100 rpm και τώρα απλά το εφερες στα ίσια του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Μπορεί όντως απλά να έπεσε και να πήγε ξανά στα φυσιολογικά του με την ρύθμιση αυτή. Τα προβλήματα πάντως πλέον είναι εξαφανιζόλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Είναι πολύ καλή μαγκιά να υπάρχει αυτή η βίδα ρύθμισης ρελαντί. Πχ οι ηλίθιοι της yamaha δεν έχουν στο ybr και θα ήθελα να έχει επειδή το τελευταίο διάστημα έχει πέσει το ρελαντί και κάνει αρκετά "τσαφ" τη μέρα (κ έχει αυξηθεί κ η κατανάλωση κ θέλω να βρω χρόνο να ασχοληθώ). Σαφώς κ δε θα ακολουθήσω τη συμβουλή του συνεργείου να γεμίσω με racing γιατί θα γελάνε και οι πέτρες (που βασικά γελάνε γιατί πάντα καίει Vpower 97 αρα) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Το YBR to 125αρι λες; Νομίζω καρμπυρατέρ δεν έιναι αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 250άρι Ψεκαστό Αλλά με μέτρια λειτουργία στον ψεκασμό (βηξίματα, τσαφ κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Εμένα πάλι για να ρυθμίζεις το ρελαντί το έχει πάνω στο σώμα ψεκασμού. Τώρα στο YBR δεν ξέρω αλλά σίγουρα κάποιος τρόπος θα υπάρχει πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 στο ειπα οτι ειναι η βιδα του ρελαντι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες