genious 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2018 Γεια σας παιδιά, σε 2 μήνες γίνομαι 22 βγάζω απεριόριστο και είμαι στο ψάξιμο για μηχανή. Ειμαι 1.80, 80 κιλα και εδω κ 5 χρόνια είμαι με παπί. Οπότε θα ήθελα προτάσεις, σκέφτομαι για μεταχυρισμενη γύρω στα 3.5 χιλιάρικα όπως ζ750 η hornet η xj6 (πιο πολύ μ αρέσει η ζ). Την μηχανή δεν την θέλω για μεγάλες αποστάσεις καθως ζήτημα αν γίνονται 2 3 μεγάλα ταξίδια το χρόνο αλλά πιο πολύ για να αντικαταστήσω το παπί. Τι μου προτείνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2018 Να οδηγήσεις οσο πιο πολλές και διαφιρετικές μεταξύ τους μηχανές, και μετά να καταλήξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2018 Hornet με κλειστά μάτια, επόμενο θέμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2018 Ριξε μια ματια και στα δικυλινδρα SuzukiSFV650 Gladius και Kawasaki ER-6N. Το λεω επειδη ανεφερες χρηση παπιου, οποτε ισως ειναι υπερβολη το 4Κ. Απο αυτα που λες Hornet θα προτεινα κι εγω. Δες αν μπορεσεις να βρεις με ABS στα λεφτα σου. Το Ζ ομορφο μεν, αλλα κατα τ'αλλα πολυ μετριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 νομιζω οτι οσα αναφερεις ειναι αρκετα δυνατα και δεν κανουν για πρωτη μηχανη γνωμη μου παντα ετσι πανε σε ενα μονοκιλυνδρο 600-650 κυβικα και σε μα 2ετια πας σε δυνατοτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Hornet με κλειστά μάτια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Καλό θα είναι να οδηγήσεις ή έστω να καβαλήσεις στατικά κάποιες από τις υποψήφιες για να έχεις μια ιδέα για την καθεμία τους.Ίσως μια δικύλινδρη μοτοσυκλέτα(πχ er6) να είναι πιο ''κατάλληλη'' (και ελαφρώς πιο οικονομική) για τη χρήση που θέλεις αλλά και το hornetάκι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.Εκτός από τις τρεις της λίστας σου, στα χρήματα αυτά θα βρεις και αρκετά fazer και bandit (και πολλές ψηλότερες μοτοσυκλέτες). Προτείνω να επιλέξεις αυτήν που θα βρεις στην καλύτερη κατάσταση και αν έχει abs, ακόμα καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
genious 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, επειδή είναι λίγο δύσκολο να δοκιμάσω πολλές μηχανές εδώ που είμαι θέλω να καταλήξω σε 2-3 μοντέλα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το νιώθω ότι ίσως να είναι λίγο μεγάλες για πρώτη μηχανές η ζ και χόρνερ και ισως να ταίριαζε κάτι σαν το ερ6 αλλά δεν μ αρεσει εμφανισιακά, για αυτό ρώτησα για εναλλακτικές, και το fazer ωραίο μου φενεται. (Γιατί τόσο καλύτερο το hornet απο το z; όχι ότι το αμφισβητώ απλά να ξέρω ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 από τον genious Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος genious έγραψε: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, επειδή είναι λίγο δύσκολο να δοκιμάσω πολλές μηχανές εδώ που είμαι θέλω να καταλήξω σε 2-3 μοντέλα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το νιώθω ότι ίσως να είναι λίγο μεγάλες για πρώτη μηχανές η ζ και χόρνερ και ισως να ταίριαζε κάτι σαν το ερ6 αλλά δεν μ αρεσει εμφανισιακά, για αυτό ρώτησα για εναλλακτικές, και το fazer ωραίο μου φενεται. (Γιατί τόσο καλύτερο το hornet απο το z; ) δεν ειναι καθολου μεγαλες αρκει τα μυαλα νανε μεσα στο κεφαλι(το πανω...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Κοιτα και αυτa... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 από τον Karavidas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Το Hornet ειναι ενα μηχανακι που το οδηγάς άνετα με εμπειρία πσπιας, αν δεν το είχα δεν θα το πρότεινα. Και γω ουσιαστικά με εμπειρία παπιού το πηρα, ήπιο στα χαμηλά χωρίς να σε τρομάζει αρκετά δυνατό στα ψηλά του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος genious έγραψε: (Γιατί τόσο καλύτερο το hornet απο το z; όχι ότι το αμφισβητώ απλά να ξέρω ) Μιας κι εγώ κακολόγησα το Ζ, να αιτιολογήσω. Είναι πολύ βαρύ μηχανάκι, η παραπάνω δύναμη που φαίνεται να έχει στα χαρτιά είναι πολύ ψηλά και σε συνδυασμό με το βάρος του δίνουν μια αίσθηση μάλλον αδύναμου συνόλου. Γενικότερα το στήσιμο της μηχανής είναι χλιαρό. Επίσης πίσω θέση από ss. Η εμφάνιση ξεγελά στο συγκεκριμένο μοντέλο, νομίζεις θα ανέβεις σε κάνα ninja και τελικά είναι μια μετριότητα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Μιας κι εγώ κακολόγησα το Ζ, να αιτιολογήσω. Είναι πολύ βαρύ μηχανάκι, η παραπάνω δύναμη που φαίνεται να έχει στα χαρτιά είναι πολύ ψηλά και σε συνδυασμό με το βάρος του δίνουν μια αίσθηση μάλλον αδύναμου συνόλου. Γενικότερα το στήσιμο της μηχανής είναι χλιαρό. Επίσης πίσω θέση από ss. Η εμφάνιση ξεγελά στο συγκεκριμένο μοντέλο, νομίζεις θα ανέβεις σε κάνα ninja και τελικά είναι μια μετριότητα. Αδυναμο σε σχεση με το χορνετ και το χj6? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος pa18 έγραψε: Αδυναμο σε σχεση με το χορνετ και το χj6? και ποσο πιο βαρυ νομίζεις ότι είναι απο το χορνετ? Καταρχας να πως πως εχω οδηγησει και τα τρια μηχανακια. Μπορει να βγαζει αλογα στα χαρτια, αλλα ναι, μου φανηκε αδυναμο. Κι αυτο ειναι λογω βαρους. Δε λενε τα νουμερα παντα την αληθεια. Ενα ΚΤΜ 640 βγαζει τα μισα αλογα απο ενα Ζ. Το ΚΤΜ οταν ανοιγεις γκαζι σου μακραινει τα χερια, στο Ζ περιμενεις να ανεβασει 10000 στροφες για να νιωσεις κατι. Σχετικα με το βαρος δεν εχει "νομισματα". Τα νουμερα ειναι συγκεκριμενα και η διαφορα τραγικη. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb600_hornet 07.htm http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_z750 09.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 πριν 28 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Καταρχας να πως πως εχω οδηγησει και τα τρια μηχανακια. Μπορει να βγαζει αλογα στα χαρτια, αλλα ναι, μου φανηκε αδυναμο. Κι αυτο ειναι λογω βαρους. Δε λενε τα νουμερα παντα την αληθεια. Ενα ΚΤΜ 640 βγαζει τα μισα αλογα απο ενα Ζ. Το ΚΤΜ οταν ανοιγεις γκαζι σου μακραινει τα χερια, στο Ζ περιμενεις να ανεβασει 10000 στροφες για να νιωσεις κατι. Σχετικα με το βαρος δεν εχει "νομισματα". Τα νουμερα ειναι συγκεκριμενα και η διαφορα τραγικη. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb600_hornet 07.htm http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_z750 09.htm Το κτμ μην το βαζεις είναι εντελως διαφορετικο μοτο εγω που οδήγησα το χορνετ και το ζ δεν μπορω να πω ότι το χορνετ μου φανηκε πιο δυνατο στα χαμηλα ισως να δίνει λιγο καλύτερα αλλα από τρίτη και μετα το ζ είναι δυνατότερο και σε αυτό μπορει να παιζουν ρόλο τα περισσότερα κυβικα του οσο για τα κιλα επισης δεν καταλαβαίνεις την τοσο μεγαλη διαφορα που γράφουν τα χαρτια, το χj δεν το βαζω καν στην εξίσωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος pa18 έγραψε: Το κτμ μην το βαζεις είναι εντελως διαφορετικο μοτο εγω που οδήγησα το χορνετ και το ζ δεν μπορω να πω ότι το χορνετ μου φανηκε πιο δυνατο στα χαμηλα ισως να δίνει λιγο καλύτερα αλλα από τρίτη και μετα το ζ είναι δυνατότερο και σε αυτό μπορει να παιζουν ρόλο τα περισσότερα κυβικα του οσο για τα κιλα επισης δεν καταλαβαίνεις την τοσο μεγαλη διαφορα που γράφουν τα χαρτια, το χj δεν το βαζω καν στην εξίσωση. Το ΚΤΜ το εβαλα για να δειξω οτι το νουμερο της ιπποδυναμης δε λεει απαραιτητα ολη την αληθεια για την αισθηση που σου δινει μια μηχανη. Το οτι αλλαξες το προηγουμενο σου σχολιο και εσβησες τη δευτερη ερωτηση που μου εκανες ("και ποσο πιο βαρυ νομίζεις ότι είναι απο το χορνετ?) μου δειχνει πως ουτε εσυ ηξερες πως εχουν τοσο μεγαλη διαφορα. Προσωπικα το βαρος του Ζ το καταλαβα και πολυ καλα μαλιστα. Οταν κατεβηκα απο τη μηχανη απορουσα πώς γινεται ενα μηχανακι με τοσα αλογα να μου φανηκε τοσο χλιαρο στο γκαζι. Και μετα πηγα σπιτι και εψαξα να βρω το βαρος του και ολα εξηγηθηκαν. Το XJ ουτε εγω το εβαλα στην εξισωση αν διαβασεις το πρωτο μου σχολιο, εγω μιλησα για το Ζ (οτι μου φανηκε χλιαρο και μετριο). Και ηταν κατι που δεν το περιμενα γιατι ειναι 150 κυβικα πανω απο τα GSR, Hornet, FZ6 και επισης δειχνει πολυ πιο "κακο". Μαλλον γι'αυτο ειναι και απο τα αγαπημενα μηχανακια των "ευθειακιδων" με τα τετραγωνισμενα πισω λαστιχα που εχουν τρια δαχτυλα απατητο στο πλαι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Obilivion 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Καλησπέρα φίλε μου.. Όλα τα μηχανάκια που αναφέρθηκαν είναι πολύ φιλικά για ένα αρχάριο. Όλα έχουν τα + και τα - τους! Αν και σε βλέπω ότι έχεις γύρει προς το Ζ θα σου πω και εγώ την γνώμη μου. Μην κοιτάξεις με τίποτα τις πρώτες γενιές ζ. Κατ`εμε τα πράγματα είναι λίγο χειρώτερα από ότι τα είπε το παλικάρι από πάνω (pitapola).. Όντως δεν είναι και το μηχανάκι που θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο(δεν θα την βάλουν όμως ούτε και τα άλλα).. το κακό για μένα σε αυτό το μηχανάκι είναι το πλαίσιο-ψαλίδι-αναρτήσεις. Το χόρνετ δεν θα βάλει ούτε αυτό φωτιά στην άσφαλτο αλλά είναι καλύτερα στημένο σε όλους τους τομείς απο τα άλλα 2 και αυτό φαίνεται στην οδήγηση. Το μόνο πρόβλημα του είναι ότι η μπροστινή ανάρτηση του δεν είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Το yamaha δεν θα το κοιταγα γιατί είναι από τα λίγα μηχανάκια "χωρίς χαρακτηρα". Για μένα καλύτερη επιλογή απ`όλα είναι το μονστεράκι( αν έχεις κλειστό γκαράζ) ή το suzuki gsr600 με την προσθήκη μιας τρόμπας φρένου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Το σχολιο το εσβησα γιατί όπως σου είπα δεν κατάλαβα την τόσο μεγάλη διαφορα και αυτό κάτι δείχνει τουλάχιστον σε εμένα. Στο παλικάρι που ρωτάει θα του πω ότι οποιο και να παρει μετά το παπι σίγουρα θα του φανεί πολύ γρήγορο, και για την χρήση που γράφει οτι το θέλει όλα θα τον καλύψουν πλήρως οπότε πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
genious 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Και πάλι ευχαριστώ πολύ, καταλήγω στης 2 που θα δω σίγουρα χορνετ και ζ (έχοντας στο μυαλό οτι το χορνετ ειναι καλητερο αλλα οπως και να το κανω το ζ ομορφοτερο) να ρωτήσω το gsr 600 ειναι καλο; Γιατί βλέπω ότι παίζει φτηνότερο με αβς και σχετικά καινούργιο (αν και έχω διαβάσει σε φόρουμ δεν θυμάμαι που, ότι λένε πως είναι άσχημο, δεν το έχω δει από κοντά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος genious έγραψε: Και πάλι ευχαριστώ πολύ, καταλήγω στης 2 που θα δω σίγουρα χορνετ και ζ (έχοντας στο μυαλό οτι το χορνετ ειναι καλητερο αλλα οπως και να το κανω το ζ ομορφοτερο) να ρωτήσω το gsr 600 ειναι καλο; Γιατί βλέπω ότι παίζει φτηνότερο με αβς και σχετικά καινούργιο (αν και έχω διαβάσει σε φόρουμ δεν θυμάμαι που, ότι λένε πως είναι άσχημο, δεν το έχω δει από κοντά) Μια από τα ιδια και το gsr χαμηλα είναι ψοφιο αρκετα σε σχεση με το χοντα και το ζ ψηλα όμως ειναι αρκετα δυνατο, μιλαω για το 600 για το 750 δεν το εχω οδηγήσει και δεν μπορω να σου πω Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) Αν και δειχνει συμφερουσα αγορα το gsr να ξερεις πως ο,τι θα γλυτωσεις απο την αγορα θα το πληρωσεις σε βενζινες μετα. Ειναι ρουφιχτρα γενικα, περιπου ενα λιτρο πανω απο τα υπολοιπα. Κατα τ'αλλα ολοκληρωμενο πακετο. Εμενα μου αρεσε εμφανισιακα (γι'αυτο το ειχα παρει κιολας), δυνατο ψηλα, ωραιο κρατημα. Αλλα για σενα που θες χρηση παπιου λογικα η καταναλωση σε απασχολει αρκετα. Για μενα Hornet>GSR>Z. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 εχω το καινουργιο cbr600f το οποιο εχει ιδιο μοτερ-πλαισιο αναρτησεις με το χορνετ , να ξερεις ειναι αρκετα καλο μηχανημα αξιοπιστο ευκινιτο και δεν θα σε φοβισει καθολου , ειναι αρκετα ευκολοδηγητο εχει φρεναρες η εκδοση με abs και θα το προτεινα με κλειστα ματια ακομη και σε καποιον που δεν εχει ξαναοδηγησει μηχανη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες