Mygid 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) Γεια σας σκοπευω να παρω το πρωτο μου μηχανακι εχω βρει ενα crypton R 115(του '98 το crypton με αλλαγη μοτερ crypton R 115 του '04) 800 € και με γοητευσε ιδιαιτερα το kawasaki ZX 130 θα μπορουσα να πω(βρηκα 2 στα 950 € τα οποια πουληθηκαν, επομενως περιμενω για επομενη προσφορα) Ποιο απ τα 2 και γιατι; για απλη καθημερινη χρηση τα θελω και αντε κανα ντελιβερι αν βρω Ξερω οτι προφανως το kawasaki θα ναι καλυτερο αλλα θελω να ακουσω και τη γνωμη σας(αν δικαιολογει τα 150€ παραπανω) ΥΓ: το kawasaki για 1 χρονο θα το οδηγω παρανομα μεχρι να γινω 20 και να βγαλω διπλωμα Α2 Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2017 από τον Mygid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 χωρίς δεύτερη κουβέντα το crypton r λόγο διπλώματος.. πιστεύω δε σηκώνει παραπάνω συζήτηση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mygid 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Ναπολέων έγραψε: χωρίς δεύτερη κουβέντα το crypton r λόγο διπλώματος.. πιστεύω δε σηκώνει παραπάνω συζήτηση! Γιατί τόσο καθετος; Από νομική άποψη ή προσωπικής ασφάλειας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος Mygid έγραψε: Γιατί τόσο καθετος; Από νομική άποψη ή προσωπικής ασφάλειας; Ώπα, ενα λεπτο τι πράγμα; Ποιο δίπλωμα εχεις; Τι κατηγορία; Εγω έχω το Α1 και μπορώ να οδηγήσω μέχρι 150 κ.εκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mygid 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος GiannisTs έγραψε: Ώπα, ενα λεπτο τι πράγμα; Ποιο δίπλωμα εχεις; Τι κατηγορία; Εγω έχω το Α1 και μπορώ να οδηγήσω μέχρι 150 κ.εκ. Α1 έχω και μπορώ μέχρι 125 κυβικά (είμαι 19) εσύ μπορεί να έδωσες με.προηγουμενο συστημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 λεπτά, το μέλος Mygid έγραψε: Α1 έχω και μπορώ μέχρι 125 κυβικά (είμαι 19) εσύ μπορεί να έδωσες με.προηγουμενο συστημα Ποια εποχή έδωσες; Πρίν το 2016; Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mygid 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος GiannisTs έγραψε: Ποια εποχή έδωσες; Πρίν το 2016; Νοέμβριο του 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 Τώρα δα, το μέλος Mygid έγραψε: Νοέμβριο του 2016 Πάρε τηλέφωνο ρε 'συ τον δάσκαλο οδήγησης σου και μάθε. Α1 έχω εγω το πήρα τον Νοέμβριο του '14, και μου είπε οτι μπορώ να οδηγήσω άφοβα μέχρι 150 κ.εκ. Αν μπορείς να οδηγήσεις πάντως μέχρι 125 και το ZX είναι 130 μην αγχώνεσαι, η διαφορά δεν είναι μεγαλή. Εδω ο ξάδερφος μου έχει το ίδιο δίπλωμα με εμένα και οδηγούσε 650 Freewind πριν του κόψουν το πόδι και δεν πλήρωσε κανένα πρόστιμο. Απλά να είσαι τυπικός και καλύτερα για την προσωπική σου ασφάλεια να φοράς κράνος και έχε μαζί σου αδιάβροχο και γάντια (ειδικά το δεύτερο για βροχή και κρύο). Επίσης, βγάλε ασφάλεια κάνε μεταβίβαση αν είναι μετάχειρο και είσαι κομπλέ. Τέλος.. κάνε ενα τσεκ στον άνθρωπο εδω πέρα, έχει δοκιμάσει το ΖΧ: http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/65/kawasaki-zx-130-2009-simera-mia-olokliromeni-protasi-sxedon.html . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Αν μπορείς να οδηγήσεις πάντως μέχρι 125 και το ZX είναι 130 μην αγχώνεσαι, η διαφορά δεν είναι μεγαλή. Δεν πάνε με το ζύγι, τα κυβικά... πριν 5 ώρες, το μέλος Mygid έγραψε: Γιατί τόσο καθετος; Από νομική άποψη ή προσωπικής ασφάλειας; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Πάρε τηλέφωνο ρε 'συ τον δάσκαλο οδήγησης σου και μάθε. Α1 έχω εγω το πήρα τον Νοέμβριο του '14, και μου είπε οτι μπορώ να οδηγήσω άφοβα μέχρι 150 κ.εκ. Αν μπορείς να οδηγήσεις πάντως μέχρι 125 και το ZX είναι 130 μην αγχώνεσαι, η διαφορά δεν είναι μεγαλή. Εδω ο ξάδερφος μου έχει το ίδιο δίπλωμα με εμένα και οδηγούσε 650 Freewind πριν του κόψουν το πόδι και δεν πλήρωσε κανένα πρόστιμο. Απλά να είσαι τυπικός και καλύτερα για την προσωπική σου ασφάλεια να φοράς κράνος και έχε μαζί σου αδιάβροχο και γάντια (ειδικά το δεύτερο για βροχή και κρύο). Επίσης, βγάλε ασφάλεια κάνε μεταβίβαση αν είναι μετάχειρο και είσαι κομπλέ. Τέλος.. κάνε ενα τσεκ στον άνθρωπο εδω πέρα, έχει δοκιμάσει το ΖΧ: http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/65/kawasaki-zx-130-2009-simera-mia-olokliromeni-protasi-sxedon.html . Αδερφε εχουμε ξανακανει αυτή την συζητηση κ τα παιδια σου ειπαν κατηγορηματικα ότι με το διπλωμα Α1 (που εχεις κ εσυ) μπορεις να οδηγήσεις αυστηρα μεχρι 125 κυβικα! Δεν ξερω ποιος δάσκαλος σου ειπε ότι μπορει να οδηγας μεχρι 150cc αλλα κανει λαθος! Σε ενδεχομενο τροχαιο με τραυματισμο άλλου εκει να δεις ποσο διαφορα θα εχουν τα 5 κυβικα που εχει το ZX όταν δεν θα σε καλυψει η ασφαλεια σου! ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Πάρε τηλέφωνο ρε 'συ τον δάσκαλο οδήγησης σου και μάθε. Α1 έχω εγω το πήρα τον Νοέμβριο του '14, και μου είπε οτι μπορώ να οδηγήσω άφοβα μέχρι 150 κ.εκ. Αν μπορείς να οδηγήσεις πάντως μέχρι 125 και το ZX είναι 130 μην αγχώνεσαι, η διαφορά δεν είναι μεγαλή. Εδω ο ξάδερφος μου έχει το ίδιο δίπλωμα με εμένα και οδηγούσε 650 Freewind πριν του κόψουν το πόδι και δεν πλήρωσε κανένα πρόστιμο. Απλά να είσαι τυπικός και καλύτερα για την προσωπική σου ασφάλεια να φοράς κράνος και έχε μαζί σου αδιάβροχο και γάντια (ειδικά το δεύτερο για βροχή και κρύο). Επίσης, βγάλε ασφάλεια κάνε μεταβίβαση αν είναι μετάχειρο και είσαι κομπλέ. Τέλος.. κάνε ενα τσεκ στον άνθρωπο εδω πέρα, έχει δοκιμάσει το ΖΧ: http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/65/kawasaki-zx-130-2009-simera-mia-olokliromeni-protasi-sxedon.html . Ρε φίλε, πάλευα πόση ώρα να σου εξηγήσω τα διπλώματα,μέχρι και τον ίδιο το νόμο σου έδειξα και ακόμα πιστεύεις ότι το Α1 καλύπτει μέχρι 150 κ.ε γιατί στο είπε ο δάσκαλος σου; Να του πεις ότι δε ξέρει την τύφλα του. Το Α1 καλύπτει μέχρι 125 κ.ε. ΚΑΙ 11kW(15 ίππους). Μην παραπληροφορείς τον κόσμο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Κάτι πρέπει να γίνει παίδες με τα thread που σχετίζονται εν τέλει με οδήγηση χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Και μιλάω σε επίπεδο διαχείρισης του φόρουμ. Ευτυχώς τα σταθερά μέλη του mybike έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι τους και προσπαθούν να βάλουν μυαλό σε όποιον θέλει να οδηγήσει χωρίς δίπλωμα αλλά κουράζει και εν τέλει καθόμαστε και συζητάμε τα αυτονόητα. Θα πρότεινα η συντονιστική ομάδα τέτοια thread να τα κλειδώνει και το τελευταίο ποστ να είναι ένα μικρό μήνυμα σχετικό με τις άδειες οδήγησης, την αναγκαιότητά τους και τους κινδύνους που διατρέχει ο οδηγός που δεν έχει την κατάλληλη άδεια οδήγησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 απλά η φάση είναι οτι οι ίδιοι άνθρωποι που ειμαστε εδώ μεσα πανω κάτω είμαστε μετα και στο mrcg που εκεί επικρατεί ενα κλίμα γιόλο, ακράνωτοι, μπύρες, σουγλάκια, σε γκρεμούς και τα λοιπά. και εδώ θα το παίζουμε παρθένες και στο άλλο θα του λέμε παρε το Χ γιατί πατάει όλα τα παπάκια. προσωπικά δεν με νοιάζει πια σχεδόν τιποτα. ευκαιρία να γίνει βιολογική εξέλιξη στο είδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 βρε παιδες αφου στο ιντερνετ δεν μπορει κανεις να εξακριβωσει την ηλικια του αλλου,και γω αυριο λογου χαρη φτιαχνω ενα λογαριασμο(ψευτικο ονομα κτλ) λεω οτι ειμαι 25 ενω στην πραγματικοτητα μπορει να ειμαι 16 και λεω θελω να αγορασω μηχανη και μου απαντατε ολοι κομπλε και κανεις δεν το παιρνει και χαμπαρι.Αν στο παιδι αυτο που ειναι ειλικρινης οσο αφορα την ηλικια του, του κλεισεις το ποστ μετα ουσιαστικα τον ωθεις(θελοντας και μη) να κανει αυτο ακριβως.Ακομα και αν ο σκοπος σου ειναι καλος( και δεν εχω καμια απολυτως αμφιβολια γι αυτο οτι δηλαδη το λες/κανεις για το καλο του), εν τελη το αποτελεσμα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει.Αυτο που θελει να κανει θα το κανει.Εν τελη καλα κανετε και λετε την αποψη σας για το καλο του παιδιου αλλα νομιζω οτι μεχρι εκει φτανουν οι δυνατοτητες μας εντος(ισως και εκτος) ιντερνετ. το kawasaki φιλε μου εχε υποψην οτι εχει θεμα και με το καρμπυρατερ και θελει αλλαγη καθως μεχρι προτεινος λυση δεν ειχε βρεθει,εκτος αν δεν εχεις θεμα με το να σβηνει καμια φορα σε φαναρια κτλ.τα υπολοιπα περι διπλωματος ασφαλειας κτλ τα γνωριζεις και αν οχι μπορεις ευκολα με μια αναζητηση να τα βρεις αν επιθυμεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες