nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Εχω το shoei nxr terminushttps://www.google.gr/search?q=Shoei+NXR+Terminus+TC-9&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjK6fyY75zSAhWCPBoKHezPCTQQsAQIGQ&biw=1536&bih=731και θελω να βαλω ζελατινα γτ με την διαφανη με τον ηλιο δεν τα παμε καλαΕιμαι αναμεσα απο φιμε , καθρεφτη και το σκεφτομαι και για την φωτοχρωματικη γτ δεν θα χρειαζεται να αλλαζω την νυχτα , απ την αλλη δεν ειναι το καθημερινο μου κρανος (ευτηχως το shark εχει γυαλια) οποτε το βαλε βγαλε δεν με νοιαζει και τρελαΛοιπον πια απο ολες και γτ? Η ανησυχια μου με τον καθρεφτη ειναι μηπως φθαρει υπερβολικα γρηγορα ειδικα σε ταξιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Νικο για αρχη κακως ακομα εχεις το shark για καθημερινο... Αφου το shoei δεν θα εκτελει χρεη εργατη κοιτα για το πιο καλο στις συνθηκες που θες... Δηλαδη? Στον ηλιο τι ειναι καλυτερο? Φιμε καθρεπτης (δες το σαν φακους απο γυαλια ηλιου κατηγοριας 3 με 4) μετα παει η απλη φιμε και τελος η φωτοχροματικη λογο μεγαλης ομοιοτητας με τα χονδα... Κανει τα παντα μετρια για μενα καθρεπτη και την διαφανη στο τανκ μπαγκ οταν εισαι μεγαλη βολτα και καθαρισες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 εσυ δεν ηθελες να παρεις χοντα? καθρεφτη προτιμω αλλα φοβαμαι την φθορα του φθειρεται πιο γρηγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Εγω σαν εντελως ΜΕΤΡΙΟΣ καθως εχω χοντα και shoei με φωτοχροματικη σου λεω οτι αξιζει το καθε ευρω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Για να μην πεσει και το υπολοιπο φορουμ να με φαει τα περι χονδα που ειπα ειναι αστειακι που κανουμε με το Νικο γενικα.... Η φωτοχρωματικη ειναι μια λυση πασπαρτου η οποια κατα τη γνωμη μου απαιτει απο τον αναβατη σε καποιους τομεις υποχωρησεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Σιγα μην πεσει να σε φαει το μισο φορουμ θα σε ζητωκραυγαζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Είχα καθρέπτη και έχω φιμέ. Φωτοχρωματική δεν είχα ποτέ,αλλά ούτε και το σκέπτομαι, ένεκα της μετριότητας που προανεφέρεται. Δεν είναι εντελώς διάφανη κι όταν γίνεται φιμέ δεν είναι αρκετά σκούρα.Ίσως για άλλες χώρες να είναι ιδανική, στην Ελλάδα δεν κάνει δουλειά.Μεταξύ των 2 αν ξαναέπαιρνα θα πήγαινα κατευθείαν στον καθρέπτη. Καλή η φιμέ και φθηνότερη. Στον πολύ ήλιο κάνει εξαιρετική δουλειά. Απλά ο καθρέπτης έχει έναν τόνο ανοιχτότερο φιμέ και με βολεύει καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα ο καθρέπτης βοηθά πολύ στον κόντρα ήλιο.Απο θέμα φθορών δεν αντιμετώπισα ζήτημα με τον καθρέπτη, τον προσέχεις όσο και μια κανονική ζελατίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Θα πηγαινα για οτι ειναι πιο σκουρο σε 'ελληνικα' ταξιδια για το πρωι κ θα αλλαζα στην διαφανη το βραδι. Μια μισο-φιμε που ειχε το rpha10+ που ειχα επισης μου αρεσε γιατι δε την εβγαλα ποτε, οδηγουσα ανετα και το βραδυ, αλλα δεν ειναι τοσο καλη για πολλες ωρες νταλα ελληνικο ηλιο. Λιγο οφ-τοπικ, πως συγκρινεις τα 2 κρανη που εχεις? Τα γυαλια του shark κανουν καλη δουλεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Το σαρκ ειναι καλο κρανος για τα λεφτα του σε τουριγκ κατηγορια, τα γυαλια του δεν ειναι τοσο σκουρα αλλα θα σε βγαλουν απροπροσωποσε σχεση με το σηοει βεβαια ειναι μια κατσαρολα οχι κρανοςσε μηχανη με ανεμοκαλυψη μια χαρα θα ειναι αλλα σε μηχανη χωρις ανεμοκαλυψη δεν το προτινω μετα τα 140 ξεκιναει να μην τα παει ιδιαιτερα καλαμετριος αερισμος καμια σχεση με το σηοειαπο θολωμα η ζελατινα του παροτι χωρις πινλοκ τα παει σχετικα καλααισθητα πιο βαρυ απο το σηοειστην κατηγορια των 200 € ειναι αρκετα καλο πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 to ιδιο τριλημα ακριβως,τετραλιμα γιατι σκεφτομαι κ τη λαιτ φιμε.Για πειτε ρε παιδες την εμπειρια σας να μαθουμε κανα δυο πραματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες