Jump to content
Sign in to follow this  
dankannn

Ψάχνουμε ηλεκτρολόγο για περιέλιξη πηνίων μοτοσυκλέτας.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Ότι λέει ο τίτλος

Ψάχνουμε ηλεκτρολόγο  για περιέλιξη πηνίων μοτοσυκλέτας.

Είναι για ένα Kawasaki versys 650 , θα του τα πάμε εμεις στο χέρι.

Απλά θέλουμε κάποιων δοκιμασμένο που να ξέρουμε ότι θα κάνει σωστή δουλειά.

Ο φίλος παρόλο που υπάρχει εδώ στο mybike αναλυτικός  οδηγός δεν θέλει να το κάνει μονός του.

Η γράφετε εδώ η στέλνετε pm με τηλέφωνο και διεύθυνση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελείως τυχαία επειδή έψαχνα κάτι σχετικό πριν καιρό ειχα πέσει πάνω σε αυτό εδώ:
https://www.car.gr/parts/view/4411946/
Το αναφέρω μόνο γιατί δεν το κάνει με τα χέρια και κατα δεύτερον γιατί δίνει εγγύηση όπως λέει.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο τον συγκεκριμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελείως τυχαία επειδή έψαχνα κάτι σχετικό πριν καιρό ειχα πέσει πάνω σε αυτό εδώ:
https://www.car.gr/parts/view/4411946/
Το αναφέρω μόνο γιατί δεν το κάνει με τα χέρια και κατα δεύτερον γιατί δίνει εγγύηση όπως λέει.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο τον συγκεκριμένο.

Χωρίς να έχω ούτε εγώ άποψη για την εργασία του επισημαίνω τα εξής.

Δεν έχει σημασία αν κάνει την περιέλιξη με το χέρι ή αν την κάνει μία μηχανή. Η μηχανή που το τυλίγει δεν κάνει τίποτα άλλο από το τύλιγμα. Ο μάστορας βάζει τον στάτορα στο μηχάνημα, ο μάστορας τροφοδοτεί το μηχάνημα με το σωστό πηνιόσυρμα (σε διάμετρο και ποιότητα),ο μάστορας λέει στο μηχάνημα πόσες στροφές θα δώσει, ο μάστορας κάνει και την μόνωση του στάτορα με βερνίκι. Γι' αυτό πάντα λέω πως είναι θέμα μηχανικού.

Εγώ στην θέση σου θα κοίταζα και πόσο κοστίζει το καινούργιο ανταλλακτικό από την Kawasaki.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως ειπα ειναι για φιλο ,

Κοστος 364 € για νεα πηνια .

Βασικα οπως λες θεμα μαστορα ειναι .

Εχει αρκετους, το θεμα ειναι να εχει παει και κανεις αλλος και να ειναι ΟΚ η δουλεια του.

Φυσικα και δεν ειναι πυρηνικη επιστημη , ακριβος οπως τα λες ειναι -συρμα σωστο σε διαμετρο - στροφες - καλη μονωση και βερνικι.

Θα δουμε και για OEM απο εξωτερικο

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ένα Suzuki GSX750 του '81 που είχα αλλάξει πηνία το 2010, είχα πάρει από εδώ.

Μου είχε στοιχίσει 67 λίρες μαζί με τα μεταφορικά. Ήταν και πολύ καλοί στην επικοινωνία, και γρήγοροι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ένα Suzuki GSX750 του '81 που είχα αλλάξει πηνία το 2010, είχα πάρει από εδώ.

Μου είχε στοιχίσει 67 λίρες μαζί με τα μεταφορικά. Ήταν και πολύ καλοί στην επικοινωνία, και γρήγοροι.

Ναι τους ξέρω ,αλλά προσωπικά δεν έχω ψωνισει από εκεί.

Ηταν ΟΚ από θέμα ποιότητας αυτά που είχες φέρει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, δουλεύει ακόμα, και μου είχαν κάνει εντύπωση οι γνώσεις τους, μου έδωσαν την σωστή απάντηση σε κάποια απορία μου. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να ενώσω τα 3 καλώδια που βγάζει με τα εργοστασιακά μέσα από το καπάκι. Τίποτα άλλο. Και έφτασε καλά συσκευασμένο, σε κουτί και φάκελλο με φυσσαλίδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πηνία τα στείλαμε εδώ στον κο Βασίλη ο οποίος ήταν ευγενικότατος , και όλα μια χαρα και σε λογικό κόστος .

http://www.episkeves-pinioforon.gr/pinioforos

Οπτικά μας φαίνονται εντάξει σαν ανακατασκευή  και οι τιμές που έβγαλε στον φίλο από τις μετρήσεις που έκανε ήταν όλες ΟΚ.

Τώρα θα δείξει ο χρόνος.

http://FullSizeRender_zpshaz6a7ep.jpg image1_zps9pddnwzs.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από όσο μπορώ να διακρίνω, έχει γίνει προσεκτική δουλειά. (η καλή δουλειά βέβαια κρίνεται κυρίως στα σημεία που ΔΕ φαίνονται, δηλαδή στη μόνωση)

Δύο ερωτήσεις (αν επιτρέπεται): α) με κούριερ τα στείλατε? έψαξα για φυσική έδρα και σοτ site δεν γράφεται κάτι σχετικά β) πόσο κόστισε η ιστορία και αν συνοδευόταν από το νόμιμο χαρτάκι επισκευής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα Haybusa , δεν θυμάμαι το όνομα σου sorry.

Πρώτα από όλα δεν κάνω διαφήμιση , απλά το έβαλα για να ξέρει και όποιος άλλος θελήσει μια ακόμα πιθανή λύση με σωστό αποτέλεσμα.

Εσύ έχεις φτιάξει έναν πολύ ωραίο οδηγό αλλά δεν το τολμήσαμε να το κάνουμε  λόγο χώρου - υλικών και διαθέσιμου χρόνου που δεν έχουμε.

Έχει και τηλέφωνο αλλά  δεν το έβαλα εγώ, όποιος θελήσει θα επικοινωνήσει μαζί του.

Όχι Αθήνα Καλλιθέα είναι ο άνθρωπος και το πήγα εγώ μιας και είμαι Παγκράτι.

Μας πήρε 80 € όταν όλοι οι άλλοι ζήταγαν 120 € και ακούσαμε τα απίθανα από άλλους.

Αποδείξει τουλάχιστον σε όσους ρωτήσαμε δεν δίνει κανείς τους ( από τους γνωστούς ).

ΥΓ .

Εμείς τον βρήκαμε μέσα από το.kawasaki-bikers οπου ειχε δυο

ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΠΗΝΙΩΝ
episkeves-pinioforon.gr
Σκρα και πλατωνος 36-38 Καλλιθεα
2109587169 6945470652

Πολύχρονος Φώτιος Ε.
Σπαρτης 52,Νέα Ιωνία,14231
2102717195

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργος Χρήστο. 

Δε θεωρώ ότι κάνεις διαφήμιση, έμεινες από τις υπηρεσίες ενός μαγαζιού ευχαριστημένος και το γράφεις, προς Θεού.................

Έψαξα 10 φορές τη σελίδα και δε βρήκα άλλες πληροφορίες επικοινωνίας πλην του email για αυτό και προχώρησα στις παραπάνω ερωτήσεις.

Η τιμή που ζήτησε όντως είναι εξαιρετική (σε σχέση με τον ανταγωνισμό δηλαδή) αλλά και πάλι είναι υψηλή. 

Εφορία δεν είμαι και ίσως δε θα έπρεπε να ρωτήσω κάτι τέτοιο online και τον κάψουμε τον άνθρωπο αλλά πήρα πάΣα από το ότι δε βρήκα πουθενά να αναφέρονται περαιτέρω πληροφορίες της επιχείρησης ή/και των παρεχόμενων υπηρεσίων.

ΥΓ: Λες να το κάνω κι εγώ επάγγελμα με ένα 60αρι να τους πατήσω όλους κάτω???? :tooth: :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως τα λες είναι Γιώργο , άλλο τα 120 € και άλλο τα 80 €.

Στην τιμή του είναι σωστός , το θέμα απόδειξη είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Και οι άλλοι με τα 120 € δεν έδιναν απόδειξη ούτε καν εγγύηση της δουλειάς τους.

Φυσικά όταν έχεις να αγοράσεις βερνίκι - σύρμα - μονωτικό όπως εσύ και σου βγαίνουν περίπου στα 20 € αυτός  που τα αγοράζει  σε μεγαλύτερη ποσότητα έχει και μεγαλύτερο  καθαρό κέρδος.

Ένα 70 €  στην τσέπη , ο άλλος με τα 120 πως τα δικαιολογεί για πες μου ?

Το τι ακούσαμε ας μην τα λέμε  , ο άλλος ήθελε 120 € και βαριόταν να βρεθούμε είτε να τα πάρει η να του τα δώσουμε εμείς.

Φυσικά και να το κανείς γιατί θα το κανεις  με αγάπη και για να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι και όχι μόνο για την κονόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ: Λες να το κάνω κι εγώ επάγγελμα με ένα 60αρι να τους πατήσω όλους κάτω????:tooth:

:mB_kalo_e:

150 να σε δωκω εγω αλλα θελω τουλαχιστον 20.000 καλοκαιρινα ελληνικα :gr:χιλιομετρα εγγυηση.

Deal? :_whistling:

Τροποποιήθηκε από τον Verbal Kint

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150 να σε δωκω εγω αλλα θελω τουλαχιστον 20.000 καλοκαιρινα ελληνικα :gr:χιλιομετρα εγγυηση.

Deal? :_whistling:

Κωστα στα ηλεκτρικα υπαρχει το "παραδοξο" της ανυπαρξιας της εγγυησης. Υπαρχουν πολλοι παραγοντες "κακης χρησης" που μπορουν να καταστρεψουν μια περιελιξη κι εστι εχουν καταληξει οι κατασκευαστες και δε δινουν εγγυηση. Το πηρες κι εφυγες.

τωρα, αν εχεις καει τοσες φορες που πια δεν την παλευεις, ευχαριστως να κανουμε μια διαφορετικη προσπαθεια.:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω το θέμα διότι το ttr 250 μου έκαψε τα πηνία.Επειδή ήθελα να το φτιάξω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα,πήρα από ελληνικό κατάστημα ιμιτασιον, από αυτά που ταιριάζουν σε περισσότερα μηχανάκια και είναι κομπλέ με το μάτι του βολάν. Τα άλλαξα, αλλά από τις μεσαίες και πάνω το μηχανάκι μπερδεύει, έχει χαμηλή απόδοση και στο άφημα του γκαζιού σκάει η εξάτμιση. Τα ξαναεβγαλα έλεγξα καλώδια κλπ αλλά πάλι τα ίδια. Υποψιαζόμουνα ότι για κάποιο λόγο φταίει το μάτι του βολάν. Το έλυσα πάλι και έκανα τράμπα το παλιό μάτι με πατέντα.Πάλι τα ίδια. Υπόψιν ότι το μηχανάκι λειτουργούσε τέλεια με τα παλιά απλά δεν φόρτιζε. Οπότε μη έχοντας άλλη λύση σκέφτομαι τώρα να κάνω περιέλιξη τα παλιά μόνος μου.Σύρμα βρίσκω σε διαδικτυακά μαγαζιά.Την μόνωση που μπαίνει από πάνω δεν ξέρω που να βρω και πως λέγεται.Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας το μηχανάκι του αδερφού μου κάνει κοψίματα στ ψηλά άλλαξα πολλαπλασιαστή αλλά στ μεσαία και πάνω δεν άλλαξε κάτι εκεί που ήταν δλδ το πρόβλημα! Η μπαταρία φορτίζει όπως πρέπει λέτε να είναι πηνία ; Αν ναι πόσα χέρια βερνίκι ρίχνω ; Η φωτογραφίες από το ποστ του hybusa δεν είναι φαίνονται 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα