Jump to content
geo600

Προβλημα με χαμηλές στροφες σε bandit 650 καρμπυρατερ;

Recommended Posts

Καλησπέρα. ανοιγω νεο Θέμα  γιατι δε βρήκα κατι παρομοιο.στο θεμα μας..εδω και λιγο καιρό και ειδικα απο τοτε που χιονισε (εγω κυκλοφορουσα "κανονικα") παρατηρω πως στις χαμηλές  στροφές  (1000) και πιο συχνα αν ειναι κρυα η μηχανη,οταν παω ν ανοιξω το γκαζι η μηχανη "πνιγεται" κ μπορει ακομα κ να σβησει αν εχω κλεισει το τσοκ..οταν ζεσταθει ναι μεν μειωνονται τα συμπτώματα  αλλα νομιζω δεν εξαφανίζονται.. ανεβασα λιγο το ρελαντι κ βελτιωθηκαν τα πραγματα (ζεστο ειναι περι τις 1100 στροφες).η αισθηση οταν γινεται αυτο ειναι σαν να "μπερδευει".Πριν λιγο εβαλα καθαριστικο καρμπυρατερ αλλα δε νομιζω να κανει τιποτα.Να σημειωσω πως τη βρηκα δυο τρεις φορες σκεπασμενη στο χιόνι και πηρε δυσκολα μπρος (τη μια με ταχυτητα) κ επισης οτι εχω αλλαξει μπουζι προσφατα.στις υπολοιπες στροφες δουλευει κανονικα.εχει αντιμετωπίσει  κανεις παρόμοιο  προβλημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άν στο έκανε ξαφνηκά μετά από τα κρύα και τα χιόνια και πρίν ήταν μία χαρα δέν είναι τίποτα, το πολύ κρύο κάνει φτωχό το μίγμα γιατί ο κρύος ο αέρας είναι πυκνότερος απο τον ζεστό με αποτέλεσμα, ο αέρας που τραβάει το καρμπ να είναι ποιο εμπλουτισμένος σε οξυγόνο αλλα η βενζίνη είναι η ίδια καθός καρμπ και όχι ιτζζέξιον για να το ρυθμήσει καταλλήλος. Ειναι κοινό φαινόμενο σε όλα τα καρμπυλατεράτα μηχανάκια και αυτό φένεται ιδικά στο ρελάντι και ιδικά σε κρύο μοτερ! ανέβασες το ρελαντί αλλα και πάλι, το ανεβασμένο ρελαντί βοηθάει να παρει ποιό εύκολα μπροστά η μοτο αλλα και πάλι η βενζίνη είναι λίγη γιατο ν καιρό αυτό. να έχεις βίδα που ρυθμήζεις το μίγμα του ρελαντί, ξεσφηξέτην μισή στροφή ακομα και θα είσαι οκ, αλλιώς ανεξου το και κάνε υπομονή να μπεί η άνοιξη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταλαβαινω γιατι το αφησες μεσα στα χιονια.Δεν μπορουσες να του ριξεις εστω ενα μουσαμα???

Μπορει να εχουνε μπει νερα στην εξατμιση,στα μπουζι,σε φισες και οπου αλλου δεν επρεπε να μπει υγρασια.Κανε ενα πολυ καλο φυσημα με αερα και αφησε το στον ηλιο με βγαλμενη την σελα.Μην πειραξεις τιποτε σε πρωτη φαση.Δουλεψε το ενα διαστημα και αν δεν στρωσει αρχιζεις το ψαξιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταλαβαινω γιατι το αφησες μεσα στα χιονια.Δεν μπορουσες να του ριξεις εστω ενα μουσαμα???

Μπορει να εχουνε μπει νερα στην εξατμιση,στα μπουζι,....

Νταξ, ας μην γινομαστε τραγικοι, σκεπαστηκε με χιονι, δεν το εριξε στην λιμνη του μαραθωνα...

no offence

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ, ας μην γινομαστε τραγικοι, σκεπαστηκε με χιονι, δεν το εριξε στην λιμνη του μαραθωνα...

no offence

Δεν γινομαι τραγικος ουτε υπερβολικος,αλλα λεω κατι λογικο.

Σιγουρα καποια θεματακια που θα προκυψουνε,θα μπορουσε να τα αποφυγει.Εγω στη θεση του την επομενη φορα,θα εβρισκα καποιο τροπο για να το προφυλαξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γινομαι τραγικος ουτε υπερβολικος,αλλα λεω κατι λογικο.

Σιγουρα καποια θεματακια που θα προκυψουνε,θα μπορουσε να τα αποφυγει.Εγω στη θεση του την επομενη φορα,θα εβρισκα καποιο τροπο για να το προφυλαξω.

καλησπέρα,δε το άφησα στο χιόνι επίτηδες(τη μηχανή την έχω πάντα σε στεγασμένο χώρο),πήγα για δουλεία και τη βρήκα σκεπασμένη με χιόνι...πάντως κατάλαβα το πνεύμα των γραφομενων σου( δεν είμαι σιδεροφάγος), ευχαριστω για τις απάντησεις συντροχοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελενξε το φιλτρο αερα και δες τις πεταλουδες του καρμπ μηπως εχουν πιασει μακα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως ειπε και ο Ηρακλης πιο πανω, ή κανε υπομονη μεχρι να ζεσταθει ο καιρος ξανα ή πανε να σου ρυθμισουν τα καρμπυρατερ, βεβαια οταν ζεστθει και παλι ο καιρος θα χρειαστεις ξανα ρυθμιση, τα καρμπυρατερ το εχουν αυτο το μειονεκτημα, ρυθμζονται για συγκεκριμενες εξωτερικες θερμοκρασιες και υψομετρα, δεν υπαρχει διορθωση του μειγματος οπως στα ψεκαστα.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα