Jump to content
John RR

Ξεφτιλισαν τα τσιγαρα

Recommended Posts

Καλησπερες συμφορουμιτες... Ιδεα μου πως οτι καπνο (ή πακετο) αγορασεις δεν εχει καμια σχεση με το πως ηταν ενα μηνα πριν???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το εχω διαπιστωσει κι εγω αυτο που λες φιλε Γιαννη. 

Συμπληρωνω κιολας οτι η κατηφορα δεν εχει τελειωμο στις μερες μας. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι καπνό να πάρω απ' το περίπτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχ...προσωπικα καπνιζω 3 χρονια golden virginia κιτρινο που τον θεωρουσα αν οχι τον καλυτερο καπνο, στο top 3. Τσιγαρο πλεον μαζι με τον καφε το πρωι αρκει για να φρακαρει ο λαιμος. Αισχοςςςς ρε σειςς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι καπνό να πάρω απ' το περίπτερο

Το σκεφτόμουν ως συγχώνευση:  "Τα ποτά και τα τσιγάρα" :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Prince εδω και 20 χρονια!! Οπως ηταν ειναι!! και ουτε κολ@φωτογραφιες στο πακετο ουτε τιποτις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να το κοψετε. βαζετε την αρρωστια μεσα σας συν οτι πετατε στον αερα κυριολεκτικα ποσα λεφτα συν οτι ενοχλειτε και εμας που δεν θελουμε ουτε να το βλεπουμε με την μποχα που βγαζει.

βλεπω κατι φιλους 30 35 και δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα και αγκομαχανε λες και εσκαβαν δεκα μερες.

εστω γυριστε το σε ηλεκτρονικο να μην βρωμαμε και οι γυρω σας.

τα ειπα ουφ..

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω...

απο οπου θες..

αν μου πεις 1 σοβαρο και λογικο επιχειρημα για το οποιο πρεπει να καποιος να καπνιζει θα σου πω και μπραβο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οπου θες..

αν μου πεις 1 σοβαρο και λογικο επιχειρημα για το οποιο πρεπει να καποιος να καπνιζει θα σου πω και μπραβο

Σε μερικα θεματα δεν υπαρχουν ΠΡΕΠΕΙ. Με την ιδια λογικη δεν πρεπει να οδηγαμε μηχανη, δεν πρεπει να τρωνε σουβλακια, δεν πρεπει να περναμε καλα. Θες να συνεχισω?

Τροποποιήθηκε από τον NinZas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιο σοβαρο ειναι οτι ειναι δικαιωμα του.

Δεν πρεπει... οπως λες αλλα δεν παυει να μην σου πεφτει λογος.

δε διαφωνει κανένας  οτι κανει κακο στην υγεια.

Υ.γ δεν ειμαι καπνιστης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιο σοβαρο ειναι οτι ειναι δικαιωμα του.

Δεν πρεπει... οπως λες αλλα δεν παυει να μην σου πεφτει λογος.

δε διαφωνει κανένας  οτι κανει κακο στην υγεια.

Υ.γ δεν ειμαι καπνιστης

βρε δικαιωματο του συμφωνοι.

του διπλανου που καθεται στο τραπεζι και δεν το θελει ποιο ειναι το δικαιωμα του?

τελος παντων δεν θα βγει ακρη οποτε αφηστε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καπνιστης ειμαι αλλα εχει 100% δικιο ο Σπυρος. Δεν επρεπε κανεις να το αναβει σε κλειστο χωρο. Απαραδεκτο απλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καπνιστης ειμαι αλλα εχει 100% δικιο ο Σπυρος. Δεν επρεπε κανεις να το αναβει σε κλειστο χωρο. Απαραδεκτο απλα.

Αν επιτρεπεται, θα αναψω. Αν οχι, θα βγω εξω και θα καπνισω.Κακο να σε πρηζω με το τσιγαρο μου, κακο να με πρηζεις με το να μου λες οτι δεν κανει να καπνιζεις κτλ. Ειμαι 35 χρονων, λες να μην ξερω οτι κανει κακο? Τεσπα χεστο, δε θα παει πουθενα ολο αυτο.

Τροποποιήθηκε από τον NinZas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν επιτρεπεται, θα αναψω. Αν οχι, θα βγω εξω και θα καπνισω.Κακο να σε πρηζω με το τσιγαρο μου, κακο να με πρηζεις με το να μου λες οτι δεν κανει να καπνιζεις κτλ. Ειμαι 35 χρονων, λες να μην ξερω οτι κανει κακο? Τεσπα χεστο, δε θα παει πουθενα ολο αυτο.

Κι εγω το ιδιο θα κανω με εσενα απλα σου εξηγω πως αυτο που κανουμε ειναι τεραστια γαιδουρια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω το ιδιο θα κανω με εσενα απλα σου εξηγω πως αυτο που κανουμε ειναι τεραστια γαιδουρια. 

Δεν ειναι ολοι οι καπνιστες γαιδουρια ρε συ. Παντα προσεχω να μην φλομωνω τον αλλον με τον καπνο μου (ακομα κι αλλους καπνιστες) και παντα σεβομαι οταν ενα μαγαζι εχει το σημα που δεν επιτρεπει το καπνισμα.Αν ομως επιτρεπεται το τσιγαρο, θα το αναψω, και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. Επισης το πατροναρισμα τυπου δεν σου κανει καλο, κοφτο να ησυχασεις κτλ. δεν περναει. Κανω μετρημενα 4-7 τσιγαρα τη μερα πλεον, θελω να τα ευχαριστιεμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ, επειδή δεν απαγορεύεται ρητά, τρώω φασολάδα και μπαίνω σε ασανσέρ με 10 άτομα. Στην τελική πρόβλημά τους αν ενοχλούνται, δεν τους επηρεάζω στην υγεία, και άμα θέλει κανείς ας πει τίποτα. Επίσης το πατρονάρισμα τύπου δεν είναι σωστό, μην κάνεις τη πάπια κτλ. δεν περνάει. Κάνω μετρημένα 4-7 κλανιές τη μέρα πλέον, θέλω να τις ευχαριστιεμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ολοι οι καπνιστες γαιδουρια ρε συ. Παντα προσεχω να μην φλομωνω τον αλλον με τον καπνο μου (ακομα κι αλλους καπνιστες) και παντα σεβομαι οταν ενα μαγαζι εχει το σημα που δεν επιτρεπει το καπνισμα.Αν ομως επιτρεπεται το τσιγαρο, θα το αναψω, και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. Επισης το πατροναρισμα τυπου δεν σου κανει καλο, κοφτο να ησυχασεις κτλ. δεν περναει. Κανω μετρημενα 4-7 τσιγαρα τη μερα πλεον, θελω να τα ευχαριστιεμαι.

Να σου ξεκαθαρίσω πως δεν στο παίζω Παναγία αφού σου λέω πως κι εγώ τα ιδια με σένα κάνω ακριβώς αλλά ρε αδερφέ τα boldαρισμένα δεν ισχύουν ούτε γι αστείο πρωταπριλιάς. Έλα στην θέση ενός γονιού που το παιδάκι του εισπνέει τον κωλοκαπνό μας. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαση νομου, απαγορευεται σε ολους τους κλειστους χωρους. Αρα το "να παει παραδιπλα" δεν παιζει. 

Τωρα οτι στην Ελλαδα οι μισοι και βαλε νομοι δεν εφαρμοζονται, ειναι αλλο ζητημα. 

ΥΓ. Εγω κανω παραπανω απο εσενα, αλλα οχι σε κλειστους χωρους. Ουτε στο σπιτι μου, αυτοκινητο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. 

Όχι φίλε μου.Εσύ καπνίζεις,εσύ να πας παραδίπλα και έξω στο κρύο και στη λέζα.Εγώ θα κάτσω στη ζέστη χωρίς ντουμάνια(αα και κυρίως,χωρίς καρκίνο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι φίλε μου.Εσύ καπνίζεις,εσύ να πας παραδίπλα και έξω στο κρύο και στη λέζα.Εγώ θα κάτσω στη ζέστη χωρίς ντουμάνια(αα και κυρίως,χωρίς καρκίνο)

Ετσι ειναι παιδια τα πραγματα. Απλα κι ωραια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ, επειδή δεν απαγορεύεται ρητά, τρώω φασολάδα και μπαίνω σε ασανσέρ με 10 άτομα. Στην τελική πρόβλημά τους αν ενοχλούνται, δεν τους επηρεάζω στην υγεία, και άμα θέλει κανείς ας πει τίποτα. Επίσης το πατρονάρισμα τύπου δεν είναι σωστό, μην κάνεις τη πάπια κτλ. δεν περνάει. Κάνω μετρημένα 4-7 κλανιές τη μέρα πλέον, θέλω να τις ευχαριστιεμαι.

Έκλασα... στο γέλιο :rotfl:

Well said

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 90% το κάφε μπαρ ακομη και φαγαδικων(το τελευταίο εντελώς απαράδεκτο), επιτρέπουν στον μουχτι (οπως τα περιςςοτερα πράματα στην Ελλάδα) το κάπνισμα για να μη τους φύγει ο πελάτης και παει στον διπλανό.  

Ενας ακομη λόγος γιατι κανουν γαργάρα τον νομο οι μαγαζάτορες ειναι γιατι τα παρισσοτερα μαγαζιά ζουν απο ηλικίες 20-40 που η πλειοψηφία αυτών ειναι καπνίζοντες αρα και οι περισσότεροι(αντιστοφως ανάλογα τα ποσοστά των ηλικιών 40 και πανω που το κόψανε λογο υγείας, κοςτους, οικογένειας κλπ) συνεπώς εμπόριο=κέρδος άρα ποιος την μαμαει την απαγόρευση.

Εδώ έπρεπε να ενεργήσει ο μηχανισμός της εκάστοτε κυβέρνησης με τακτικούς ελέγχους προτροπές και πρόστιμα αφου δεν μπορουμε ατομικά να κρίνουμε και να διαχειριστούμε οι πολίτες μονοι μας. Αλλα η ανικανότητα και η λαμόγο-πελατειακή σχεση ειναι απροσπέλαστη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα