John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Καλησπερες συμφορουμιτες... Ιδεα μου πως οτι καπνο (ή πακετο) αγορασεις δεν εχει καμια σχεση με το πως ηταν ενα μηνα πριν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Το εχω διαπιστωσει κι εγω αυτο που λες φιλε Γιαννη. Συμπληρωνω κιολας οτι η κατηφορα δεν εχει τελειωμο στις μερες μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Θέμα για συνδυασμό με αυτό: http://www.mybike.gr/forums/topic/69824-τι-ποτό-να-παρω-στο-club/?page=1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Θέμα για συνδυασμό με αυτό: http://www.mybike.gr/forums/topic/69824-τι-ποτό-να-παρω-στο-club/?page=1Τι καπνό να πάρω απ' το περίπτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Χαχαχαχαχαχ...προσωπικα καπνιζω 3 χρονια golden virginia κιτρινο που τον θεωρουσα αν οχι τον καλυτερο καπνο, στο top 3. Τσιγαρο πλεον μαζι με τον καφε το πρωι αρκει για να φρακαρει ο λαιμος. Αισχοςςςς ρε σειςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Τι καπνό να πάρω απ' το περίπτεροΤο σκεφτόμουν ως συγχώνευση: "Τα ποτά και τα τσιγάρα" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Prince εδω και 20 χρονια!! Οπως ηταν ειναι!! και ουτε κολ@φωτογραφιες στο πακετο ουτε τιποτις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) να το κοψετε. βαζετε την αρρωστια μεσα σας συν οτι πετατε στον αερα κυριολεκτικα ποσα λεφτα συν οτι ενοχλειτε και εμας που δεν θελουμε ουτε να το βλεπουμε με την μποχα που βγαζει.βλεπω κατι φιλους 30 35 και δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα και αγκομαχανε λες και εσκαβαν δεκα μερες.εστω γυριστε το σε ηλεκτρονικο να μην βρωμαμε και οι γυρω σας.τα ειπα ουφ.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2016 από τον spiros!!! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 να το κοψετε. βαζετε την αρρωστια μεσα σας συν οτι πετατε στον αερα κυριολεκτικα ποσα λεφτα συν οτι ενοχλειτε και εμας που δεν θελουμε ουτε να το βλεπουμε με την μποχα που βγαζει.βλεπω κατι φιλους 30 35 και δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα και αγκομαχανε λες και εσκαβαν δεκα μερες.εστω γυριστε το σε ηλεκτρονικο να μην βρωμαμε και οι γυρω σας.τα ειπα ουφ..Απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Απο που να αρχισω και που να τελειωσω...απο οπου θες..αν μου πεις 1 σοβαρο και λογικο επιχειρημα για το οποιο πρεπει να καποιος να καπνιζει θα σου πω και μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Παλιά με το που άναβα τσιγάρο, ερχόταν αμέσως το λεωφορείο. Οπότε βοηθάει στις αστικές συγκοινωνίες. 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) απο οπου θες..αν μου πεις 1 σοβαρο και λογικο επιχειρημα για το οποιο πρεπει να καποιος να καπνιζει θα σου πω και μπραβοΣε μερικα θεματα δεν υπαρχουν ΠΡΕΠΕΙ. Με την ιδια λογικη δεν πρεπει να οδηγαμε μηχανη, δεν πρεπει να τρωνε σουβλακια, δεν πρεπει να περναμε καλα. Θες να συνεχισω? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2016 από τον NinZas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 αν μου πεις 1 σοβαρο και λογικο επιχειρημα για το οποιο πρεπει να καποιος να καπνιζει θα σου πω και μπραβοτο πιο σοβαρο ειναι οτι ειναι δικαιωμα του.Δεν πρεπει... οπως λες αλλα δεν παυει να μην σου πεφτει λογος.δε διαφωνει κανένας οτι κανει κακο στην υγεια.Υ.γ δεν ειμαι καπνιστης 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 το πιο σοβαρο ειναι οτι ειναι δικαιωμα του.Δεν πρεπει... οπως λες αλλα δεν παυει να μην σου πεφτει λογος.δε διαφωνει κανένας οτι κανει κακο στην υγεια.Υ.γ δεν ειμαι καπνιστηςβρε δικαιωματο του συμφωνοι.του διπλανου που καθεται στο τραπεζι και δεν το θελει ποιο ειναι το δικαιωμα του?τελος παντων δεν θα βγει ακρη οποτε αφηστε το 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Καπνιστης ειμαι αλλα εχει 100% δικιο ο Σπυρος. Δεν επρεπε κανεις να το αναβει σε κλειστο χωρο. Απαραδεκτο απλα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καπνιστης ειμαι αλλα εχει 100% δικιο ο Σπυρος. Δεν επρεπε κανεις να το αναβει σε κλειστο χωρο. Απαραδεκτο απλα.Αν επιτρεπεται, θα αναψω. Αν οχι, θα βγω εξω και θα καπνισω.Κακο να σε πρηζω με το τσιγαρο μου, κακο να με πρηζεις με το να μου λες οτι δεν κανει να καπνιζεις κτλ. Ειμαι 35 χρονων, λες να μην ξερω οτι κανει κακο? Τεσπα χεστο, δε θα παει πουθενα ολο αυτο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2016 από τον NinZas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Αν επιτρεπεται, θα αναψω. Αν οχι, θα βγω εξω και θα καπνισω.Κακο να σε πρηζω με το τσιγαρο μου, κακο να με πρηζεις με το να μου λες οτι δεν κανει να καπνιζεις κτλ. Ειμαι 35 χρονων, λες να μην ξερω οτι κανει κακο? Τεσπα χεστο, δε θα παει πουθενα ολο αυτο.Κι εγω το ιδιο θα κανω με εσενα απλα σου εξηγω πως αυτο που κανουμε ειναι τεραστια γαιδουρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Κι εγω το ιδιο θα κανω με εσενα απλα σου εξηγω πως αυτο που κανουμε ειναι τεραστια γαιδουρια. Δεν ειναι ολοι οι καπνιστες γαιδουρια ρε συ. Παντα προσεχω να μην φλομωνω τον αλλον με τον καπνο μου (ακομα κι αλλους καπνιστες) και παντα σεβομαι οταν ενα μαγαζι εχει το σημα που δεν επιτρεπει το καπνισμα.Αν ομως επιτρεπεται το τσιγαρο, θα το αναψω, και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. Επισης το πατροναρισμα τυπου δεν σου κανει καλο, κοφτο να ησυχασεις κτλ. δεν περναει. Κανω μετρημενα 4-7 τσιγαρα τη μερα πλεον, θελω να τα ευχαριστιεμαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Εγώ, επειδή δεν απαγορεύεται ρητά, τρώω φασολάδα και μπαίνω σε ασανσέρ με 10 άτομα. Στην τελική πρόβλημά τους αν ενοχλούνται, δεν τους επηρεάζω στην υγεία, και άμα θέλει κανείς ας πει τίποτα. Επίσης το πατρονάρισμα τύπου δεν είναι σωστό, μην κάνεις τη πάπια κτλ. δεν περνάει. Κάνω μετρημένα 4-7 κλανιές τη μέρα πλέον, θέλω να τις ευχαριστιεμαι. 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Δεν ειναι ολοι οι καπνιστες γαιδουρια ρε συ. Παντα προσεχω να μην φλομωνω τον αλλον με τον καπνο μου (ακομα κι αλλους καπνιστες) και παντα σεβομαι οταν ενα μαγαζι εχει το σημα που δεν επιτρεπει το καπνισμα.Αν ομως επιτρεπεται το τσιγαρο, θα το αναψω, και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. Επισης το πατροναρισμα τυπου δεν σου κανει καλο, κοφτο να ησυχασεις κτλ. δεν περναει. Κανω μετρημενα 4-7 τσιγαρα τη μερα πλεον, θελω να τα ευχαριστιεμαι. Να σου ξεκαθαρίσω πως δεν στο παίζω Παναγία αφού σου λέω πως κι εγώ τα ιδια με σένα κάνω ακριβώς αλλά ρε αδερφέ τα boldαρισμένα δεν ισχύουν ούτε γι αστείο πρωταπριλιάς. Έλα στην θέση ενός γονιού που το παιδάκι του εισπνέει τον κωλοκαπνό μας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Δεν ειναι ολοι οι καπνιστες γαιδουρια ρε συ. Παντα προσεχω να μην φλομωνω τον αλλον με τον καπνο μου (ακομα κι αλλους καπνιστες) και παντα σεβομαι οταν ενα μαγαζι εχει το σημα που δεν επιτρεπει το καπνισμα.Αν ομως επιτρεπεται το τσιγαρο, θα το αναψω, και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. Επισης το πατροναρισμα τυπου δεν σου κανει καλο, κοφτο να ησυχασεις κτλ. δεν περναει. Κανω μετρημενα 4-7 τσιγαρα τη μερα πλεον, θελω να τα ευχαριστιεμαι.Βαση νομου, απαγορευεται σε ολους τους κλειστους χωρους. Αρα το "να παει παραδιπλα" δεν παιζει. Τωρα οτι στην Ελλαδα οι μισοι και βαλε νομοι δεν εφαρμοζονται, ειναι αλλο ζητημα. ΥΓ. Εγω κανω παραπανω απο εσενα, αλλα οχι σε κλειστους χωρους. Ουτε στο σπιτι μου, αυτοκινητο μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 και στην τελικη οποιος ενοχλειται, να παει παραδιπλα. Όχι φίλε μου.Εσύ καπνίζεις,εσύ να πας παραδίπλα και έξω στο κρύο και στη λέζα.Εγώ θα κάτσω στη ζέστη χωρίς ντουμάνια(αα και κυρίως,χωρίς καρκίνο) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Όχι φίλε μου.Εσύ καπνίζεις,εσύ να πας παραδίπλα και έξω στο κρύο και στη λέζα.Εγώ θα κάτσω στη ζέστη χωρίς ντουμάνια(αα και κυρίως,χωρίς καρκίνο) Ετσι ειναι παιδια τα πραγματα. Απλα κι ωραια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Εγώ, επειδή δεν απαγορεύεται ρητά, τρώω φασολάδα και μπαίνω σε ασανσέρ με 10 άτομα. Στην τελική πρόβλημά τους αν ενοχλούνται, δεν τους επηρεάζω στην υγεία, και άμα θέλει κανείς ας πει τίποτα. Επίσης το πατρονάρισμα τύπου δεν είναι σωστό, μην κάνεις τη πάπια κτλ. δεν περνάει. Κάνω μετρημένα 4-7 κλανιές τη μέρα πλέον, θέλω να τις ευχαριστιεμαι.Έκλασα... στο γέλιο Όχι φίλε μου.Εσύ καπνίζεις,εσύ να πας παραδίπλα και έξω στο κρύο και στη λέζα.Εγώ θα κάτσω στη ζέστη χωρίς ντουμάνια(αα και κυρίως,χωρίς καρκίνο)Well said 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 Στο 90% το κάφε μπαρ ακομη και φαγαδικων(το τελευταίο εντελώς απαράδεκτο), επιτρέπουν στον μουχτι (οπως τα περιςςοτερα πράματα στην Ελλάδα) το κάπνισμα για να μη τους φύγει ο πελάτης και παει στον διπλανό. Ενας ακομη λόγος γιατι κανουν γαργάρα τον νομο οι μαγαζάτορες ειναι γιατι τα παρισσοτερα μαγαζιά ζουν απο ηλικίες 20-40 που η πλειοψηφία αυτών ειναι καπνίζοντες αρα και οι περισσότεροι(αντιστοφως ανάλογα τα ποσοστά των ηλικιών 40 και πανω που το κόψανε λογο υγείας, κοςτους, οικογένειας κλπ) συνεπώς εμπόριο=κέρδος άρα ποιος την μαμαει την απαγόρευση.Εδώ έπρεπε να ενεργήσει ο μηχανισμός της εκάστοτε κυβέρνησης με τακτικούς ελέγχους προτροπές και πρόστιμα αφου δεν μπορουμε ατομικά να κρίνουμε και να διαχειριστούμε οι πολίτες μονοι μας. Αλλα η ανικανότητα και η λαμόγο-πελατειακή σχεση ειναι απροσπέλαστη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες