dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλήσπερα και καλή βραδιά να έχετε!Όπως γράφω και στον τίτλο μείναμε με το παπί. Ακουγόταν ένας θόρυβος από τον κινητήρα και όταν φρέναρα σε στοπ μετά δεν "αναγνώριζε" την ταχύτητα στο κιβώτιο. Ότι ταχύτητα και να βάλω λειτουργεί σαν νεκρά. Στο διπλό σταντ όταν το βάζω και μπαίνει ταχύτητα υπάρχει κίνηση από τον τροχό. Με εμένα πάνω δεν πάει βήμα.. (κάνω δίαιτα παρεπιπτόντως) Καμία ιδέα για το τί παίζει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! ακόμα σπρώχνω.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2016 από τον dimkat23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 Δισκοι συμπλεκτη μαλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 εγω για αρχη θελω να μου πεις τι μηχανακι εχεις.Μετα θελω να ξεκαθαριστει αν ειναι μοτερικο το προβλημα η κατι εκτος του μοτερ γι αυτο και θα σου κανω μερικες απλες ερωτησεις:1)αν βαλεις το παπι στο διπλο σταν και το βαλεις μπροστα με 1η και ανοιξεις γκαζι αυξανομενα γυρναει η ροδα ομοιομορφα με τις στροφες?επισης με τις στροφες οσο αυξανουν βλεπεις να γυρνανε κανονικα τα αλυσιδογραναζα αλλα η ροδα οχι και τοσο?(με αυτην την ερωτηση προσπαθω να δω αν το θεμα το εχει η πισω ροδα οπως πχ να χαλασε το κεντρο της ζαντας εσωτερικα και θα βοηθησεις και στη νουμερο 2 ερωτηση)2)στοχευω στην πιθανοτητα να εχει φυγει η ασφαλεια του μπροστα γραναζιου και να κοντευει να φυγει εντελως και αυτο η να εχει φυγει.αυτο για να το δεις ειναι λογικα δυο βιδουλες στο καλλυμα του μπροστα γραναζιου.αυτες τις περιπτωσεις μπορω να φανταστω για εκτος μοτερ προβλημα.στις μοτερικες τωρα εφοσον μιλαμε για προβλημα ταχυτητας η κατι στο σασμαν μπορει να χει συμβει η στην καμπανα/φυγοκεντρικο(αν εχει) τα πιο πιθανα.Ειχες πειραξει τιποτα τελευταια μονος σου? ο θορυβος που λες οτι ακουγες ηταν κροταλισμα δηλαδη κατι σαν να βαραγε η κατι που οσο προχωρουσες ακουγοταν μακροσιρτα και επαναλαμβανομενα σαν να τριβεται κατι?και γενικα τον τελευταιο καιρο πως ηταν το παπι....δισκους και γενικα service ποσα χιλιομετρα εχεις να του κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) εγω για αρχη θελω να μου πεις τι μηχανακι εχεις.Μετα θελω να ξεκαθαριστει αν ειναι μοτερικο το προβλημα η κατι εκτος του μοτερ γι αυτο και θα σου κανω μερικες απλες ερωτησεις:1)αν βαλεις το παπι στο διπλο σταν και το βαλεις μπροστα με 1η και ανοιξεις γκαζι αυξανομενα γυρναει η ροδα ομοιομορφα με τις στροφες?επισης με τις στροφες οσο αυξανουν βλεπεις να γυρνανε κανονικα τα αλυσιδογραναζα αλλα η ροδα οχι και τοσο?(με αυτην την ερωτηση προσπαθω να δω αν το θεμα το εχει η πισω ροδα οπως πχ να χαλασε το κεντρο της ζαντας εσωτερικα και θα βοηθησεις και στη νουμερο 2 ερωτηση)2)στοχευω στην πιθανοτητα να εχει φυγει η ασφαλεια του μπροστα γραναζιου και να κοντευει να φυγει εντελως και αυτο η να εχει φυγει.αυτο για να το δεις ειναι λογικα δυο βιδουλες στο καλλυμα του μπροστα γραναζιου.αυτες τις περιπτωσεις μπορω να φανταστω για εκτος μοτερ προβλημα.στις μοτερικες τωρα εφοσον μιλαμε για προβλημα ταχυτητας η κατι στο σασμαν μπορει να χει συμβει η στην καμπανα/φυγοκεντρικο(αν εχει) τα πιο πιθανα.Ειχες πειραξει τιποτα τελευταια μονος σου? ο θορυβος που λες οτι ακουγες ηταν κροταλισμα δηλαδη κατι σαν να βαραγε η κατι που οσο προχωρουσες ακουγοταν μακροσιρτα και επαναλαμβανομενα σαν να τριβεται κατι?και γενικα τον τελευταιο καιρο πως ηταν το παπι....δισκους και γενικα service ποσα χιλιομετρα εχεις να του κανεις?για αρχη το παπι ειναι ενα daelim cityplus 110 15+ ετίας. Ο θόρυβος που ακουγόταν καθώς γυρνούσε το μοτέρ ήταν σαν να έβρισκε κόντρα κάπου..κοινώς κροτάλισμα όπως ανέφερες. Στο διπλό σταντ καθώς ανέβαζα στροφές τόσο γυρνούσε η ρόδα τόσο και η αλυσίδα. Μόνος μου δεν πειράχω τίποτα γιατί δεν γνωρίζω. Πάντα σε μάστορα το πηγαίνω. Πριν από τέσσερις ήμερες το πήγα για αλλαγή λάδια,μπουζί, φρένα μπρος πισω και φίλτρο αέρα. Από τη στιγμή που το πήρα απο το μαστορα ακουγα αυτο τον θορυβο. Παρεπιπτόντως πηρε και τριαντα ευρω εργασια(ΠOΛΛA ΔEN EINAI ΓIA AYTA;;) και τα υλικα εκαναν σαραντα ευρω. ΣΥΝΟΛΟ για ολα αυτα εβδομηντα ευρω. ΕΦΡΙΞΑ! Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου με την περιγραφη μου. Ευχαριστω και παλι!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2016 από τον dimkat23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 Κοιτα ετσι οπως τα λες δεν δειχνει να ειναι προβλημα εκτος μοτερ αλλα εντος.Παρολα αυτα,αυτα που λες οτι σου αλλαξε στο service δεν εχουν να κανουν(πχ να μου λεγες σου αλλαξε δισκους θα λεγα οκ κατι μπορει να μην πηγε σωστα).Σε καμια περιπτωση παντως εφοσον το πηγες κομπλε και το πηρες να βαραει δεν επρεπε να το κυκλοφορησεις ειδικα χωρις να του το πεις εφοσον το πας σε μαστορα.Τα λεφτα εργασιας δεν ξερω αν ειναι πολλα μιας και δεν ξερω τι τιμες παιζουν.Απο κει και περα εφοσον δεν βαζεις χερι,πηγαινε του το και δες τι θα σου πει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 έκκεντρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 έκκεντροδηλαδη ;; Κοιτα ετσι οπως τα λες δεν δειχνει να ειναι προβλημα εκτος μοτερ αλλα εντος.Παρολα αυτα,αυτα που λες οτι σου αλλαξε στο service δεν εχουν να κανουν(πχ να μου λεγες σου αλλαξε δισκους θα λεγα οκ κατι μπορει να μην πηγε σωστα).Σε καμια περιπτωση παντως εφοσον το πηγες κομπλε και το πηρες να βαραει δεν επρεπε να το κυκλοφορησεις ειδικα χωρις να του το πεις εφοσον το πας σε μαστορα.Τα λεφτα εργασιας δεν ξερω αν ειναι πολλα μιας και δεν ξερω τι τιμες παιζουν.Απο κει και περα εφοσον δεν βαζεις χερι,πηγαινε του το και δες τι θα σου πει...του ειπα να δει και δισκους αλλα αδιαφορησε προφανως...ισως για να παρει αλλα τριαντα ευρω εργασια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το "αδιαφόρησε προφανώς" πως προκύπτει? Βγάζεις συμπέρασμα βάσει ποιου γεγονότος?Μην προτρέχεις φίλτατε και πόσο μάλιστα την στιγμή που δεν γνωρίζεις!Μπορεί ο άνθρωπος να έλεγξε τους δίσκους και να οφείλεται κάπου αλλού το πρόβλημα!Και από δω και πέρα να σου γίνει κανόνας όταν θα πηγαίνεις όχημα στο συνεργείο για service θα λες τι εργασίες πρέπει να γίνουν και όταν θα το παίρνεις θα ρωτάς τι εργασίες ΕΝ ΤΕΛΕΙ έγιναν! Δεν έπρεπε να το κυκλοφορήσεις το μηχανάκι εφόσον εντόπισες πρόβλημα! Αλλά και έτσι να έγινε, εφόσον το εντόπισες, παίρνεις τηλέφωνο κατευθείαν χωρίς καθυστέρηση και ενημερώνεις τον μάστορα για το τι έγινε! Να γλίτωνες και λεφτά και χρόνο! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2016 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το "αδιαφόρησε προφανώς" πως προκύπτει? Βγάζεις συμπέρασμα βάσει ποιου γεγονότος?Μην προτρέχεις φίλτατε και πόσο μάλιστα την στιγμή που δεν γνωρίζεις!Μπορεί ο άνθρωπος να έλεγξε τους δίσκους και να οφείλεται κάπου αλλού το πρόβλημα!Και από δω και πέρα να σου γίνει κανόνας όταν θα πηγαίνεις όχημα στο συνεργείο για service θα λες τι εργασίες πρέπει να γίνουν και όταν θα το παίρνεις θα ρωτάς τι εργασίες ΕΝ ΤΕΛΕΙ έγιναν! Δεν έπρεπε να το κυκλοφορήσεις το μηχανάκι εφόσον εντόπισες πρόβλημα! Αλλά και έτσι να έγινε, εφόσον το εντόπισες, παίρνεις τηλέφωνο κατευθείαν χωρίς καθυστέρηση και ενημερώνεις τον μάστορα για το τι έγινε! Να γλίτωνες και λεφτά και χρόνο!αδιαφορησε απο τη στιγμη που.του ειπα να δει τους δισκους κ απλα.ειπε δεν.εχει θεμα. Αρα αν εχει θεμα με αυτο τελικα δεν φταιω εγω αλλα αυτος. Εγω ειμαι ασχετος απο ολα τα μηχανολογικα και το πηγαινω σε αυτον ακομα και για λαδια. Οσο για το τηλ τον πηρα απειρα τηλεφωνα και δεν το σηκωνε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2016 από τον dimkat23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες