Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Καλησπέρα σε όλους!Μπαίνω απ ευθείας στο ψητό για να μην κουράζω!Πούλησα πριν λίγες μέρες ένα Monster 696 που το είχα 2 χρόνια!Θέλω να φύγω από το γυμνό, γι αυτό και το έδωσα! Έχω ένα scooterακι (ναι είμαι βλάσφημος) και η μηχανή είναι για βόλτα κλπ κλπ!Σκέφτομαι για Fazer 800! Ποια είναι η άποψη σας;Ταβάνι τα 6000... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 ωραιο εργαλειο το fazer 800...!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Πολύ ωραίο φαίνεται! Απλά επειδή δεν έχω διαβάσει πολλά γι αυτό, ούτε κυκλοφορούν όσα fazer 600, γι αυτό θα με βοηθούσε η άποψη όσων γνωρίζουν κάτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Καλησπέρα σε όλους!Μπαίνω απ ευθείας στο ψητό για να μην κουράζω!Πούλησα πριν λίγες μέρες ένα Monster 696 που το είχα 2 χρόνια!Θέλω να φύγω από το γυμνό, γι αυτό και το έδωσα! Έχω ένα scooterακι (ναι είμαι βλάσφημος) και η μηχανή είναι για βόλτα κλπ κλπ!Σκέφτομαι για Fazer 800! Ποια είναι η άποψη σας;Ταβάνι τα 6000...καβάλατο δες το και τσίμπα το..... καλές αγορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Φιλος μην πας σε μεσαιο γυμνο ιαπωνεζικο σαν το fz8 που αναφερεις,εκτος κι αν κοιτας μονο ενα ξερο γκαζι.Προσωπικη αποψη καθαρα αν ημουν στη θεση σου θα κοιταζα για tiger 1050 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Φιλος μην πας σε μεσαιο γυμνο ιαπωνεζικο σαν το fz8 που αναφερεις,εκτος κι αν κοιτας μονο ενα ξερο γκαζι.Προσωπικη αποψη καθαρα αν ημουν στη θεση σου θα κοιταζα για tiger 1050φίλε μου, το 800ρι μεσαίο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 φίλε μου, το 800ρι μεσαίο? Ε τι είναι; Μικρό είναι το 600, μεγάλο το 1000, άρα το 800 μεσαίο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Ε τι είναι; Μικρό είναι το 600, μεγάλο το 1000, άρα το 800 μεσαίο. ωχ θεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 ωχ θεε Ασε τον φανταστικο σου φιλο λιγο στην ακρη και πες μου που κανω λαθος, αν εχει καποιο νοημα το post σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Ασε τον φανταστικο σου φιλο λιγο στην ακρη και πες μου που κανω λαθος, αν εχει καποιο νοημα το post σου...ποιον φανταστικο φιλο λες βρε παιδι μου, τι μικρο το 600αρι που τα ακουσατε αυτα? τα λετε κιολας και θα βγει σε λιγο παραεξω οτι μηχανη 600κυβικα ειναι μικρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 ποιον φανταστικο φιλο λες βρε παιδι μου, τι μικρο το 600αρι που τα ακουσατε αυτα? τα λετε κιολας και θα βγει σε λιγο παραεξω οτι μηχανη 600κυβικα ειναι μικρηFazer 600-Fazer 800 και Fazer 1000. Απο τα 3, το μακρυτερο εεε το μεσαιο δεν ειναι το 800; Αρα το 600 το μικρο και το 1000 το μεγαλο; Αν διαφωνεις ανοιξε αλλο θεμα αρκετα χαλασαμε το θεμα του παιδιου να εξηγουμε τα αυτονοητα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 φίλε μου, το 800ρι μεσαίο? ναι ηρακλη μεσαιο ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Αλλο ενα θεμα προβληματισμου καποιου συμφορουμιτη που ζηταει την βοηθεια και τις γνωσεις μας & θα καταληξει να εχει 10 σελιδες με κοκορομαχιες για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το θεμα που απασχολει το παιδι..!Τι να πω..!Δεν το γνωρισα ετσι το forum εγω ρε μαγκες πριν καποια χρονια....ΚΡΙΜΑ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 τι μικρο το 600αρι που τα ακουσατε αυτα? τα λετε κιολας και θα βγει σε λιγο παραεξω οτι μηχανη 600κυβικα ειναι μικρηεχει καβαλησει φειζερ 600?Εγω μπορω να σου στηριξω αν σε ενδιαφερει γιατι το εννοω μικρο εντος εισαγωγικων.Για πες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) πες μου που κανω λαθος το λαθος σου ειναι οτι γραφεις ''το μικρο'' και εννοεις ''το μικροτερο της παρεας'' που δεν ειναι το ιδιο σαν εννοια.το μικροτερο μιας παρεας, μπορει μια χαρα να ειναι κατι οχι μικρο, οπως το εδω παραδειγμα, το 600 ειναι το μικροτερο της παρεας των fazer αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι μικρη μηχανηή π.χ. αναμεσα σε τρια τανκερ, το μικροτερο με 60.000 τονους, δεν ειναι καθολου ''μικρο'' πραγμα...μαθε να ξεχωριζεις την σχετικη και την απολυτη εννοια στις λεξεις edit-μπερδευτηκαν τα quote, ειναι και περασμενη η ωρα, καταλαβαινουμε που απανταω ε; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2016 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 Αφού στην κουβέντα αναφέρεται μόνο το fazer σαν μοντέλο, τότε, καλώς είπαν πως το 600 είναι το μικρό, 800 το μεσαίο και 1000 το μεγάλο.Μη κάνουμε την τρίχα τριχιά.....εεεε...... (πριν αρχίσουν οι τρέλες, σαφώς δε μιλάμε για το ντυμένο YBR250, Fazer Ινδίας/Λ.Αμερικής, ούτε για το FΖ 250 4c του '85 για τους παλαιοντολόγους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Το χε φίλος μέχρι πριν λίγο καιρό. Είναι σίγουρα το πιο όμορφο fazer ανεξαρτήτως κυβικών. Αυτό μόνο. Για 800αρι πάει σχεδόν το ίδιο με το 600αρι το οποίο έχει και μεγαλύτερη τελική. Φρένα αναρτήσεις μέτριες. Υπάρχει και επιλογή για ΑΒS όμως. Άνεση συνεπιβάτη όχι καλή. Το σασμάν ...δεν ξέρω αν έφταιγε το λάδι που έβαζε αλλά κάθε φορά που κούμπωνε ταχύτητα νόμιζα ότι έσπαγε. Αν θες fazer συγκεκριμένα κοίτα το 1000 από την στιγμή που μιλάμε και μόνο για βόλτα, αλλιώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω tiger 1050 και είσαι κομπλέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Σε ένα παρόμοιο θέμα προ ετών τα παιδιά που συζητούσαν τότε έλεγαν πως δεν έχει νόημα να αγοράσεις το fz8 αντί του fz1,γιατί με μικρές χρηματικές διαφορές σε τέλη και βενζίνες παίρνεις μια πολύ ανώτερη μηχανή.Με 6000 budget θα μπορούσες να δεις και er6f 2013+ που είναι κούκλα κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 αμα δεν θελεις καινουργιο παρε ενα bandit 1250 με 4000 και καθαρισες με ολους και με ολα.κρατα και το σκουτερ για την πολη και για τις δουλειες και εισαι μαγκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 το λαθος σου ειναι οτι γραφεις ''το μικρο'' και εννοεις ''το μικροτερο της παρεας'' που δεν ειναι το ιδιο σαν εννοια.το μικροτερο μιας παρεας, μπορει μια χαρα να ειναι κατι οχι μικρο, οπως το εδω παραδειγμα, το 600 ειναι το μικροτερο της παρεας των fazer αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι μικρη μηχανηή π.χ. αναμεσα σε τρια τανκερ, το μικροτερο με 60.000 τονους, δεν ειναι καθολου ''μικρο'' πραγμα...μαθε να ξεχωριζεις την σχετικη και την απολυτη εννοια στις λεξεις edit-μπερδευτηκαν τα quote, ειναι και περασμενη η ωρα, καταλαβαινουμε που απαντα Αφού στην κουβέντα αναφέρεται μόνο το fazer σαν μοντέλο, τότε, καλώς είπαν πως το 600 είναι το μικρό, 800 το μεσαίο και 1000 το μεγάλο.Μη κάνουμε την τρίχα τριχιά.....εεεε...... (πριν αρχίσουν οι τρέλες, σαφώς δε μιλάμε για το ντυμένο YBR250, Fazer Ινδίας/Λ.Αμερικής, ούτε για το FΖ 250 4c του '85 για τους παλαιοντολόγους)την τριχα τριχια την κανουμε επειδη οταν κανει καποιος ενα λαθος δεν το παραδεχεται κατευθειαν, μικρο το 600αρι δεν ειναι σχετικα μικροτερα αν το συγκρινεις με τα αλλα 3 της οικογενειας ειναι, το μικρο και το μικροτερο ουδεμια σχεση εχουν,οπως ηδη γραφτηκε παραπανω.Δεν το συνεχιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Εγώ ήξερα από 50 μέχρι 300 μικρό από 350 μέχρι 650 μεσαίο και από εκεί και πάνω μεγαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 την τριχα τριχια την κανουμε επειδη οταν κανει καποιος ενα λαθος δεν το παραδεχεται κατευθειαν, μικρο το 600αρι δεν ειναι σχετικα μικροτερα αν το συγκρινεις με τα αλλα 3 της οικογενειας ειναι, το μικρο και το μικροτερο ουδεμια σχεση εχουν,οπως ηδη γραφτηκε παραπανω.Δεν το συνεχιζω.Καλα, οταν μαθεις να γραφεις ως ανθρωπος και οχι ως γιβωνας, ελα να με διορθωσεις. Τουλαχιστον ο Μιχαλης, ναι μεν ειναι κομπλεξαρα, αλλα καταλαβαινεις τι λεει. Εσυ εβαλες και bold, οτι τι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Please.Ήρεμαααααααα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Το Fazer 800 πρέπει να έχει λιγότερη ροπή εκεί που το Monster έχει τη μέγιστή του. Αυτό θα σου φανεί αμέσως σε χαμηλές, μεσαίες. Ψηλά θα ναι σίγουρα αρκετά πιο δυνατό. Αν μπορείς βρες κάποιο να οδηγήσεις να δεις πως θα σου φανεί.Γενικά πάντως ήταν ένα όμορφο μηχανάκι αλλά τίποτα ιδιαίτερο πέρα από αυτό και καθόλου εμπορικό. Φρένα, αναρτήσεις πολύ μέτρια. Άνεση έτσι και έτσι. Ανεμοκάλυψη θα έχεις καλύτερη από το monster αλλά όχι και τρελά πράγματα. Και θα σου πω και εγώ να κοιτάξεις σε Tiger 1050. Αν θες οπωσδήποτε Fazer, τότε το 1000! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Το οποίο, το 1000άρι, θα το βρεις σε καλύτερες τιμές και σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία.Κ με μοτέρ (& όχι μόνο) που μπορεί να δεχθεί πάρα πολλές βελτιώσεις.Επιπλέον δε, έχεις και μεγαλύτερη αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Εν τέλει, με 6Κ στο χέρι, μπορείς να πάρεις πολλά διαφορετικά μοντέλα κ είδη. Αναζητάς μόνο ημίγυμνο? Μόνο street? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες