Jump to content
Έbeerος

Ώρα για αλλαγή...!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!
Μπαίνω απ ευθείας στο ψητό για να μην κουράζω!
Πούλησα πριν λίγες μέρες ένα Monster 696 που το είχα 2 χρόνια!
Θέλω να φύγω από το γυμνό, γι αυτό και το έδωσα! Έχω ένα scooterακι (ναι είμαι βλάσφημος) και η μηχανή είναι για βόλτα κλπ κλπ!
Σκέφτομαι για Fazer 800! Ποια είναι η άποψη σας;
Ταβάνι τα 6000...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ ωραίο φαίνεται! Απλά επειδή δεν έχω διαβάσει πολλά γι αυτό, ούτε κυκλοφορούν όσα fazer 600, γι αυτό θα με βοηθούσε η άποψη όσων γνωρίζουν κάτι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!
Μπαίνω απ ευθείας στο ψητό για να μην κουράζω!
Πούλησα πριν λίγες μέρες ένα Monster 696 που το είχα 2 χρόνια!
Θέλω να φύγω από το γυμνό, γι αυτό και το έδωσα! Έχω ένα scooterακι (ναι είμαι βλάσφημος) και η μηχανή είναι για βόλτα κλπ κλπ!
Σκέφτομαι για Fazer 800! Ποια είναι η άποψη σας;
Ταβάνι τα 6000...

καβάλατο δες το και τσίμπα το..... καλές αγορές 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλος μην πας σε μεσαιο γυμνο ιαπωνεζικο σαν το fz8 που αναφερεις,εκτος κι αν κοιτας μονο ενα ξερο γκαζι.

Προσωπικη αποψη καθαρα αν ημουν στη θεση σου θα κοιταζα για tiger 1050

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλος μην πας σε μεσαιο γυμνο ιαπωνεζικο σαν το fz8 που αναφερεις,εκτος κι αν κοιτας μονο ενα ξερο γκαζι.

Προσωπικη αποψη καθαρα αν ημουν στη θεση σου θα κοιταζα για tiger 1050

φίλε μου, το 800ρι μεσαίο? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε μου, το 800ρι μεσαίο? 

Ε τι είναι; 

Μικρό είναι το 600, μεγάλο το 1000, άρα το 800 μεσαίο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωχ θεε 

Ασε τον φανταστικο σου φιλο λιγο στην ακρη και πες μου που κανω λαθος, αν εχει καποιο νοημα το post σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε τον φανταστικο σου φιλο λιγο στην ακρη και πες μου που κανω λαθος, αν εχει καποιο νοημα το post σου...

ποιον φανταστικο φιλο λες βρε παιδι μου, τι μικρο το 600αρι που τα ακουσατε αυτα? τα λετε κιολας και θα βγει σε λιγο παραεξω οτι μηχανη 600κυβικα ειναι μικρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιον φανταστικο φιλο λες βρε παιδι μου, τι μικρο το 600αρι που τα ακουσατε αυτα? τα λετε κιολας και θα βγει σε λιγο παραεξω οτι μηχανη 600κυβικα ειναι μικρη

Fazer 600-Fazer 800 και Fazer 1000. Απο τα 3, το μακρυτερο εεε το μεσαιο δεν ειναι το 800; Αρα το 600 το μικρο και το 1000 το μεγαλο; Αν διαφωνεις ανοιξε αλλο θεμα αρκετα χαλασαμε το θεμα του παιδιου να εξηγουμε τα αυτονοητα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο ενα θεμα προβληματισμου καποιου συμφορουμιτη που ζηταει την βοηθεια και τις γνωσεις μας & θα καταληξει να εχει 10 σελιδες με κοκορομαχιες για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το θεμα που απασχολει το παιδι..!
Τι να πω..!
Δεν το γνωρισα ετσι το forum εγω ρε μαγκες πριν καποια χρονια....ΚΡΙΜΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μικρο το 600αρι που τα ακουσατε αυτα? τα λετε κιολας και θα βγει σε λιγο παραεξω οτι μηχανη 600κυβικα ειναι μικρη

εχει καβαλησει φειζερ 600?

Εγω μπορω να σου στηριξω αν σε ενδιαφερει γιατι το εννοω μικρο εντος εισαγωγικων.

Για πες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες μου που κανω λαθος

το λαθος σου ειναι οτι γραφεις ''το μικρο'' και εννοεις ''το μικροτερο της παρεας'' που δεν ειναι το ιδιο σαν εννοια.

το μικροτερο μιας παρεας, μπορει μια χαρα να ειναι κατι οχι μικρο, οπως το εδω παραδειγμα, το 600 ειναι το μικροτερο της παρεας των fazer αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι μικρη μηχανη

ή π.χ. αναμεσα σε τρια τανκερ, το μικροτερο με 60.000 τονους, δεν ειναι καθολου ''μικρο'' πραγμα...

μαθε να ξεχωριζεις την σχετικη και την απολυτη εννοια στις λεξεις

edit-μπερδευτηκαν τα quote, ειναι και περασμενη η ωρα, καταλαβαινουμε που απανταω ε;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού στην κουβέντα αναφέρεται μόνο το fazer σαν μοντέλο, τότε, καλώς είπαν πως το 600 είναι το μικρό, 800 το μεσαίο και 1000 το μεγάλο.

Μη κάνουμε την τρίχα τριχιά.....εεεε......

(πριν αρχίσουν οι τρέλες, σαφώς δε μιλάμε για το ντυμένο YBR250, Fazer Ινδίας/Λ.Αμερικής, ούτε για το FΖ 250 4c του '85 για τους παλαιοντολόγους)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χε φίλος μέχρι πριν λίγο καιρό. Είναι σίγουρα το πιο όμορφο fazer ανεξαρτήτως κυβικών. Αυτό μόνο. Για 800αρι πάει σχεδόν το ίδιο με το 600αρι το οποίο έχει και μεγαλύτερη τελική. Φρένα αναρτήσεις μέτριες. Υπάρχει και επιλογή για ΑΒS όμως. Άνεση συνεπιβάτη όχι καλή.  Το σασμάν ...δεν ξέρω αν έφταιγε το λάδι που έβαζε αλλά κάθε φορά που κούμπωνε ταχύτητα νόμιζα ότι έσπαγε. Αν θες fazer συγκεκριμένα κοίτα το 1000 από την στιγμή που μιλάμε και μόνο για βόλτα, αλλιώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω tiger 1050 και είσαι κομπλέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ένα παρόμοιο θέμα προ ετών τα παιδιά που συζητούσαν τότε έλεγαν πως δεν έχει νόημα να αγοράσεις το fz8 αντί του fz1,γιατί με μικρές χρηματικές διαφορές σε τέλη και βενζίνες παίρνεις μια πολύ ανώτερη μηχανή.

Με 6000 budget θα μπορούσες να δεις και er6f 2013+ που είναι κούκλα κατά τη γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα δεν θελεις καινουργιο παρε ενα bandit 1250 με 4000 και καθαρισες με ολους και με ολα.κρατα και το σκουτερ για την πολη και για τις δουλειες και εισαι μαγκας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λαθος σου ειναι οτι γραφεις ''το μικρο'' και εννοεις ''το μικροτερο της παρεας'' που δεν ειναι το ιδιο σαν εννοια.

το μικροτερο μιας παρεας, μπορει μια χαρα να ειναι κατι οχι μικρο, οπως το εδω παραδειγμα, το 600 ειναι το μικροτερο της παρεας των fazer αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι μικρη μηχανη

ή π.χ. αναμεσα σε τρια τανκερ, το μικροτερο με 60.000 τονους, δεν ειναι καθολου ''μικρο'' πραγμα...

μαθε να ξεχωριζεις την σχετικη και την απολυτη εννοια στις λεξεις

edit-μπερδευτηκαν τα quote, ειναι και περασμενη η ωρα, καταλαβαινουμε που απαντα

Αφού στην κουβέντα αναφέρεται μόνο το fazer σαν μοντέλο, τότε, καλώς είπαν πως το 600 είναι το μικρό, 800 το μεσαίο και 1000 το μεγάλο.

Μη κάνουμε την τρίχα τριχιά.....εεεε......

(πριν αρχίσουν οι τρέλες, σαφώς δε μιλάμε για το ντυμένο YBR250, Fazer Ινδίας/Λ.Αμερικής, ούτε για το FΖ 250 4c του '85 για τους παλαιοντολόγους)

την τριχα τριχια την κανουμε επειδη οταν κανει καποιος ενα λαθος δεν το παραδεχεται κατευθειαν, μικρο το 600αρι δεν ειναι σχετικα μικροτερα αν το συγκρινεις με τα αλλα 3 της οικογενειας ειναι, το μικρο και το μικροτερο ουδεμια σχεση εχουν,οπως ηδη γραφτηκε παραπανω.
Δεν το συνεχιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την τριχα τριχια την κανουμε επειδη οταν κανει καποιος ενα λαθος δεν το παραδεχεται κατευθειαν, μικρο το 600αρι δεν ειναι σχετικα μικροτερα αν το συγκρινεις με τα αλλα 3 της οικογενειας ειναι, το μικρο και το μικροτερο ουδεμια σχεση εχουν,οπως ηδη γραφτηκε παραπανω.
Δεν το συνεχιζω.

Καλα, οταν μαθεις να γραφεις ως ανθρωπος και οχι ως γιβωνας, ελα να με διορθωσεις. Τουλαχιστον ο Μιχαλης, ναι μεν ειναι κομπλεξαρα, αλλα καταλαβαινεις τι λεει. Εσυ εβαλες και bold, οτι τι; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Fazer 800 πρέπει να έχει λιγότερη ροπή εκεί που το Monster έχει τη μέγιστή του. Αυτό θα σου φανεί αμέσως σε χαμηλές, μεσαίες. Ψηλά θα ναι σίγουρα αρκετά πιο δυνατό. Αν μπορείς βρες κάποιο να οδηγήσεις να δεις πως θα σου φανεί.

Γενικά πάντως ήταν ένα όμορφο μηχανάκι αλλά τίποτα ιδιαίτερο πέρα από αυτό και καθόλου εμπορικό. Φρένα, αναρτήσεις πολύ μέτρια. Άνεση έτσι και έτσι. Ανεμοκάλυψη θα έχεις καλύτερη από το monster αλλά όχι και τρελά πράγματα. Και θα σου πω και εγώ να κοιτάξεις σε Tiger 1050. Αν θες οπωσδήποτε Fazer, τότε το 1000!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οποίο, το 1000άρι, θα το βρεις σε καλύτερες τιμές και σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία.

Κ με μοτέρ (& όχι μόνο) που μπορεί να δεχθεί πάρα πολλές βελτιώσεις.

Επιπλέον δε, έχεις και μεγαλύτερη αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

Εν τέλει, με 6Κ στο χέρι, μπορείς να πάρεις πολλά διαφορετικά μοντέλα κ είδη. Αναζητάς μόνο ημίγυμνο? Μόνο street?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα