thanos_siwpis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 ΚαλησπεραΘελω την αποψη σας για αυτες τις δυο μηχανες οπως και τι κανει καλυτερα η καθε μια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dennis_K 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Βασικά το XT κάνει για όλα ενώ το cb400 για τίποτα...Και εξηγούμαι:- Μονοκύλινδρο vs Τετρακύλινδρο (το 4κύλινδρο σε χαμηλές στροφές είναι ψόφιο, πράγμα άσχημο αν το θες για κίνηση σε πόλη και είσαι σχετικά νομοταγής)- 1 Καρμπυρατέρ vs 4 Καρμπυρατέρ όπως είναι λογικό (το cb θα σου καίει κατά πολύ παραπάνω βενζίνη σε σύγκριση με το XT)- To XT κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα, ενώ το cb400 ποτέ. Ό,τι cb400 βλέπεις είναι εισαγωγής, που σημαίνει ότι αν χρειαστείς ανταλλακτικά θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιδιώτη - έμπορο καθώς η αντιπροσωπεία δε φέρνει (και ο ιδιώτης άμα το ξέρει θα βαρέσει την τιμή)- Αντίθετα, το xt600 έχει κάνει χιλιάδες πωλήσεις στην Ελλάδα, μπορείς να βρεις οτιδήποτε από ανταλλακτικά μέχρι και ολόκληρο μηχανάκι για ανταλλακτικά με λιγότερα από 500 ευρώ για να έχεις καβάτζα.- Τέλος, προσωπικά είμαι υπέρ του on/off/ motard από το street γιατί κινούμαι σε πόλη και θεωρώ ότι τα "όρθια" μηχανάκια σου λύνουν τα χέρια πχ. να καβαλήσεις ένα ψηλό πεζοδρόμιο για να παρκάρεις ας πούμε.Αν θα μπορούσα να πω ένα θετικό για το cb400 θα ήταν το ότι είναι ίσως λίιιιγο πιο άνετο σε ταξίδι μιας και είναι 4κύλινδρο, που και πάλι το γεγονός ότι είναι γυμνό και συνεπώς μη-αεροδυναμικό, το φέρνει πολύ κοντά στο χτ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Τα διαβάζετε αυτά που γράφετε, ή τα πετάτε έτσι και όποιον πάρει ο χάρος; 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Αντε παλι με τα ψοφια 4κυλινδρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Βασικά το XT κάνει για όλα ενώ το cb400 για τίποτα... καλα που μου το ειπες για να το φορτώσω στην καροτσα και να παω στη χωματερη να το πεταξω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Το ΧΤ καίει γύρω στα 5λ οπότε το cb ανεβαίνει στα 20λ/100χλμ. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Το ΧΤ έχει μεγαλύτερες ρόδες, 19 ίτζες μπροστά και 17 πίσω και αν συνυπολογίσεις ότι το λάστιχο το ψωνίζεις με την ίτζα και το σεβε εχει 17ρια μπροσπισω και το ΧΤ για την πρέσσα της ανακύκλωσης ειναι.Είναι και Yamaha 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Βασικά είναι σα να συγκρίνεις μιά καρέκλα με ένα κομοδίνο.Καί τα δυό έπιπλα με τέσσερα πόδια αλλά εντελώς διαφορετικός ο σκοπός της κατασκευής και της χρήσης τους.Δεν μπορεί να συγκρίνεις μοτό διαφορετικών κατηγοριών μεταξύ τους.Ίσως καλύτερα να έδινες ένα παράδειγμα της χρήσης που προορίζεις για την μοτό έτσι ώστε να εισπράξεις απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν περισσότερο στην επιλογή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Και το ΧΤ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καρέκλα, κρεμάς και τα ρούχα σου πάνω, όλα καλά 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Και το ΧΤ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καρέκλα, κρεμάς και τα ρούχα σου πάνω, όλα καλάΝαι αλλά άν έχεις φάει βροχή και θες να τα στεγνώσεις κιόλας το cb θα είναι καλύτερο σα σόμπα για να το κάνεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Το ΧΤ έχει μεγαλύτερες ρόδες, 19 ίτζες μπροστά και 17 πίσω και αν συνυπολογίσεις ότι το λάστιχο το ψωνίζεις με την ίτζα και το σεβε εχει 17ρια μπροσπισω και το ΧΤ για την πρέσσα της ανακύκλωσης ειναι.Είναι και YamahaΑντιπαρέρχομαι το δεύτερο και κάνω λικε στο πρώτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Αντιπαρέρχομαι το δεύτερο και κάνω λικε στο πρώτο.To XT δεν εχει χωρο κάτω από τη σέλα ενώ το CB ανοίγεις τη σέλα, πετάς ένα δίευρο μέσα και μετά από πέντε λεπτά το ακούς και πιάνει πυθμένα.Beat this 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Όταν ξαναέρθεις Πάτρα το CB δικό σου για όλη την ημέρα.Θα έχω αδειάσει το πορτμπαγκάζ να πετάς χρήματα αβέρτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Όταν ξαναέρθεις Πάτρα το CB δικό σου για όλη την ημέρα.Θα έχω αδειάσει το πορτμπαγκάζ να πετάς χρήματα αβέρτα.Άσε μην τρέχουμε πάλι στον Απέθαντο σαβατιάτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Βασικά το XT κάνει για όλα ενώ το cb400 για τίποτα...Πιο βασικα δεν κανει κανενα απο τα δυο...Και εξηγουμαι..Το ΧΤ ειναι βαρυ + αδυναμο = τριταφος Το CB που ειναι ο μεγαλος μου ερωτας δεν αξιζει να το αγορασεις διοτι... για να εισαι νομημος πρεπει να εχεις Α διπλωμα, για να βρεις ενα σωστο μηχανακι πρεπει να σκασεις 2 χινες ευρα, πληρωνεις ακριβως τα ιδια εξοδα οσο για ενα 600 γυμνο και εχεις 45 αλογα λιγοτερα, αν το μπατζετ σου ειναι χαμηλο καλυτερα παρε ενα Hornet 600. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Τα διαβάζετε αυτά που γράφετε, ή τα πετάτε έτσι και όποιον πάρει ο χάρος;όχι τπτ άλλο, άμα τα λέω εγώ αυτά, με λένε κακό. (Βέβαια μετά βλέπω ποιοί με λένε έτσι, και μειδιώ όλη μέρα...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) όχι τπτ άλλο, άμα τα λέω εγώ αυτά, με λένε κακό. (Βέβαια μετά βλέπω ποιοί με λένε έτσι, και μειδιώ όλη μέρα...)A ωστε εσύ είσαι ο "κακός" που ο Ωριων λέει πως είμαστε το ίδιο άτομο?Nice 2 meet u Flying Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον JK 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos_siwpis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Πιο πολυ μεσα στην πολη θα κυκλοφορει και μιλαμε για διπλωμα Α2 με σχετικα χαμηλο μπατζετ οπου νομιζω οτι τουλαχιστον το ΧΤ ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Απλοικα μιλωντας το ΧΤ ειναι ενα πολυ μεγαλο παπι κ το cb ειναι μια (σχετικα) μικρη μοτοσυκλετα...το θεμα ειναι τι ψαχνειςΕγω για μηχανη γενικης χρησης προτιμω το cb...μου αρεσει η θεση οδηγησης κ ο ελεγχος που σου δινει μια street μηχανη επισης οι πολλοι κυλινδροι απλωνουν την δυναμη του κινητηρα κ φυσικα στριβει καλυτερα κ εμπνεει περισοτερο.Το ΧΤ θα το προτιμουσα αν πηγαινα κανα χωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dennis_K 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Τη γνώμη μου λέω παίδες με βάση τη δική μου εμπειρία, τα γούστα μου και τις έστω και λίγες γνώσεις μου. Δε μπήκα για να το παίξω έξυπνος σε κανέναν! Ο φίλος μας αντιπαραθέτει 2 μηχανές διαφορετικής νοοτροπίας.. σόρρυ αν σας θίγω τo cb ή τη honda (!) ή δεν ξέρω και εγώ, αλλά όταν κάνεις σύγκριση πρέπει να τα σκέφτεσαι όλα! Και κακά τα ψέματα στην Ελλάδα είμαστε, πλέον την πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών στη χώρα τους ενδιαφέρει περισσότερο το κόστος (λειτουργικό - συντήρησης) και η χρηστικότητα παρά η καύλα και αυτός είναι ένας λόγος που τα περισσότερα street πλέον τα σκοτώνουν ή τα ανταλλάσσουν με σκουτεράκια..Στο θέμα μας,προσωπικά όταν μιλάω για "μετακίνηση σε πόλη" βάζω στο μυαλό μου τα χειρότερα σενάρια για ένα μηχανάκι.. πχ "Αθήνα - Κέντρο - Κίνηση - Ζέστη". Πηγαίνεις με 1η - 2α, σταμάτα - ξεκίνα, ποιο μηχανάκι είναι ιδανικότερο σε τέτοιες συνθήκες? ποιο ελίσσεται καλύτερα στην κίνηση? Μένεις από μπαταρία. Και τα δύο είναι μιζάτα. Ποιο θα ανεβάσεις ευκολότερα σε μια ανηφόρα για να το αμολύσεις να βάλεις ταχύτητα και να πάρει μπρος χωρίς να σου φύγει η ψυχή? Σέρβις. Ποιo μηχανάκι θα μου κοστίσει λιγότερο? Ανταλλακτικά. Ποιο έχει φθηνότερα? Κλπ κλπ..(Οπως ανέφερα και παραπάνω, αυτή είναι μονάχα η γνώμη μου. Αν κάποιος διαφωνεί με κάτι που έγραψα είμαι ανοιχτός σε συζήτηση. Ηταν και μένα λάθος μου να κάνω τη γενίκευση πως δεν κάνει για τίποτα αλλά το πιστεύω αυτό όχι μόνο για το cb αλλά γενικά για τα naked) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Είναι γνωστό σε όλους, ότι όλες οι σχολές οδηγών δεκαετία 90 και 2000, XT600 είχαν για τους μαθητές, και για τις εξετάσεις διπλωμάτων. Όπου σχολή, πέρναγες αργά το βράδυ που ήταν κλειστά, τσουπ ένα XT μέσα από την τζαμαρία.Για CB400SF, εγώ δεν είχα δει, ούτε μια, να! ματημπαναγία, αλήθεια σας λέω, δύσκολοοοοο, ακατάλλλληλοοοοοο, ψηλόοοοο δεν φτάνει να πατήσει κάτω ο αρχάριος, με άααααααγρια δύναμη απαπαπααααα να πάει να σκοτωθεί κανείς με τις κλλλωτσές του δίχρονο-τετρακύλινδρου, έκαιγε θυμάμαι ένα εκατομύριο δραχμές βενζίνη την βδομάδα, που να βγει ο έρμος ο σχολής με τέτοιο γαργαντούα, άσε που αν τόριχνε ο πιο καλός ο μαθητής δεν έβρησκες μετά φλασάκια με τίποτα, ήταν βλέπεις ''εισαγωγής'' (τα άλλα φτιάχνονται στην Ελλάδα, ως γνωστόν κι αυτό, και τα κάνουμε εξαγωγή).Να τα λέμε αυτά, παιδιά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 A ωστε εσύ είσαι ο "κακός" που ο Ωριων λέει πως είμαστε το ίδιο άτομο?Nice 2 meet u FlyingΤο ότι έχετε και οι 2 χονδα και 4κ είναι τυχαιο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Το ότι έχετε και οι 2 χονδα και 4κ είναι τυχαιο; Εχω έχω και 2Κ.Όλα κι όλα...επίσης μου αρέσουν οι νεροσωλήνες ,εεεε τα χωροδικτυώματα ήθελα να πώ στα πλαίσια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Πιο πολυ μεσα στην πολη θα κυκλοφορει και μιλαμε για διπλωμα Α2 με σχετικα χαμηλο μπατζετ οπου νομιζω οτι τουλαχιστον το ΧΤ ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφταΑδιαμφισβητητα το xt ειναι η καλυτερη επιλογη τοτε.Εκτος αν εχεις καποια συγκεκριμενη κ@υλα με το cb που δεν αναφερεις καπου κατι τετοιο, οποτε πηγαινε για xt σιγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Εχω έχω και 2Κ.Όλα κι όλα...επίσης μου αρέσουν οι νεροσωλήνες ,εεεε τα χωροδικτυώματα ήθελα να πώ στα πλαίσια...απεταξαμην 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες