CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 Θελω να παρω ενα διχρονο εντουρακι 125 κ δεν με ενδιαφερει το βουνο εχω κ κατι αλεργιες... το θελω για να γυρισω την ευρωπη. Αα κ επειδη μ αρεσει το ΜΧ look θα βγαλω κωλοφαναρο φλας κ προβολεα Παρακαλω απαντηστε μονο οι γνωστες...να παρω ΚΤΜ ή Yamaha?.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 Θελω να παρω ενα διχρονο εντουρακι 125 κ δεν με ενδιαφερει το βουνο εχω κ κατι αλεργιες... το θελω για να γυρισω την ευρωπη. Αα κ επειδη μ αρεσει το ΜΧ look θα βγαλω κωλοφαναρο φλας κ προβολεα Παρακαλω απαντηστε μονο οι γνωστες...να παρω ΚΤΜ ή Yamaha?.? Honda ρε φίλε...(άκου ερώτηση..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 Βρε καλά τα λες εσύ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Όντως η προηγούμενη εμπειρία μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική παράμετρος , μπορεί να αποδειχτεί και αμελητέα. Αν υπάρχει μπόλικο μυαλό και λίγη δόση τύχης όλα καλά θα πάνε. Απλά όταν είσαι αποφασισμένος να την κάνεις την μαλακία σου ( με την καλή έννοια ) τότε δεν ανοίγεις θέμα ρωτώντας τον κόσμο για γνώμες. Κι εγώ σε άνθρωπο που θα ήξερα προσωπικά και θα τον εμπιστευόμουν θα του έλεγα να πάει σε 600άρι άμα γουστάρει στο χαλαρό κιόλας. Σε ένα παιδί που γράφει ξεκάθαρα πως παλεύει μέσα του για το αν πρέπει ή όχι να πηγαίνει με 270 τι θες να του πουν οι υπόλοιποι; Πάρε 1000 να είσαι πιο άνετος ;H αληθεια ειναι αυτη ρε παιδες..Καλα κανετε και με κραζετε..Ο Ksino1100 καλα τα λεει και ο Gouky7 απλως μου αρεσει οτι εχει να κανει με σσ και δεν θελω να το παραδεχτω...Θες η εμφανιση,θες ο ηχος των4κυλινδρων ,θες απο εμφανιση πουλ μουρ και ετσι...Γουσταρω να την μαθω αυτην την κατηγορια...Αλλα οχι στα τοπ σπιντ ,οχι στις σουζες, στα burnout και στα στροφιλικια.Το παραδειγμα με τα 270 το εβλεπα στο ιντερνετ και ελεγα wowαλλα απεχει απο το πραγματικο...Εδω στην Κρητη αν τρεξεις τοσο τοτε αυτοματα πας για αυτοκτονια.Εχουμε κατι λουκουμια δρομους...Και η μεγαλυτερη ευθεια ειναι δεν ειναι 500 μετρα...Δεν ειναι το θεμα αυτο μιας και πιστευω πως ειμαι συνηδητος σε ορισμενα βασικα πραγματα...Βλεπετε γενικα εχω περασει μια πειθαρχια στην ζωη μου.Πες τα λοκ στον στρατο ,πες η χειρονακτικη εργασια που κανω 4 χρονια ,πες ο τροπος αντιληψης της ζωης που εχω σχηματισει. Απλως λεω στον εαυτο μου πως θελω ενα σσ καθαρα για μενα,για βολτες για εμφανιση κλπ...Ειναι η πρωτη μου μηχανη και πραγματικαεχω ερθει σε μεγαλη συγχιση γιατι εργαστικα σκληρα μεχρι βραδυα και κυριακες για να μαζεψω καποια λεφτα,το χω καμαρι πως το λενε...Πραγματικα το συγκεκριμενο gsxr εχει πολλες μαλακιες πανω του που μαρτυρουν γκαζοφωνιαδες οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω...Τι να κανω δεν ξερω..Αλλα εχω πεισει τον εαυτο μου οτι γενικα η μηχανη μου αρεσει και αυτο που προσφερει στο ταξιδι...Την ελευθερια που νιωθεις...Οι εμπειροτεροι το ξερουν καλυτερα αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 Το τερμάτισες, μερικά 4κ σαφώς και είναι για βόλτα, τα 600άρια RRR όμως δεν είναι για βόλτα (ελπίζω να συνεννοηθήκαμε), είναι για τερμαγκαζάκηδες στρίφτες, κανείς normal οδηγός δεν θα πάρει 600RRR να γυροφέρνει χαλαρές βόλτες σκυμμένος σαν να προσκυνάει στην Παναγιά της Τήνου, με τους καρπούς του να υποφέρουν και την κοπελιά του να γίνεται θέαμα για τους πίσω ματάκηδες. Επίσης αυτοί οι περισσότεροι τερμαγκαζάκηδες στρίφτες που αγοράζουν 600RRR του πίνουν το αίμα, και καλά κάνουν διότι για αυτό ακριβώς τον λόγο σχεδιάστηκε αυτή η μοτοσυκλέτα, ο άτυχος είναι ο επόμενος που θα το αγοράσει μεταχειρισμένο. Ενα vstorm 650 ή ένα versys 650 σαφώς και οι πιθανότητες να είναι λιωμένο είναι εξωφρενικά μικρότερες. Αυτά ως απάντηση στην γενικολογία που έγραψες πιο πάνω.Το "τερμάτισα" επειδή εσύ κάνεις γενικεύσεις για τα 4k? Μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος πρώτα αυτά που σκέφτεσαι και μετά κάνε παρατηρήσεις στους άλλους.Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και δες οτι αναφέρεσαι γενικά στα 4k και εσύ και ο caferacer.Δεκτή η συγγνώμη σου, όταν έρθει.Βέβαια βλέπω ότι ξέρεις τα πάντα για όλους και για όλα. Για το πως αναγνωρίζεις τον "τερμαγκαζάκια" για το τι ρούχα φοράει η γκόμενα του, για το που πονάει στους καρπούς, για το που κοιτάνε οι άλλοι, για το ποιο μοντέλο αγοράζουν οι "τερμαγκαζάκηδες". Έχεις άλλες γενικεύσεις να κάνεις?Οδηγώ r1, μήπως ξέρεις και τι σώβρακο φοράω και ξέρεις τι φοράνε αυτοί που οδηγούν r1? ή άσε θα το πουλήσω και θα πάρω ένα vstrom καλύτερα για να πηγαίνω βόλτες γιατί με το r1 δεν μπορώ. Αλλά για βάστα... αν το πουλήσω, τότε δεν θα το πάρει κανένας γιατί είμαι τερμαγκαζάκιας και του έχω πιεί το αίμα. Με αυτή τη λογική γιατί να το πουλήσω και να πάρω vstrom για τις βόλτες μου όμως? Θα πάρει ο "τερμαγκαζάκιας" vstrom? ή μήπως ο "τερμαγκαζάκιας" δεν πηγαίνει βόλτες?Τόσα κενά στην λογική αυτή με τις άπειρες γνώσεις για τους "τερμαγκαζάκιδες" για το οτι τα 4κ ΓΕΝΙΚΑ (έτσι έγραψες) δεν πηγαίνουν βόλτες κλπ, δεν άφηνε ούτε ο συμμαθητής μου ο νικόλας στα διαγωνίσματα που είχε μείνει 4 φορές στην ίδια τάξη.Μήπως λοιπόν απάντησες έχοντας στο μυαλό τον δικό σου προσωπικό ορισμό του "4κ" και της λέξης "βόλτα"?Δεκτή όμως η συγγνώμη σου όπως είπα όταν έρθει. Δεν έχει νόημα να γράφεις "τα 4κ δεν κάνουν για βόλτες", γιατί υπάρχουν άπειρες 4κ που ειναι ο ορισμός της βόλτας. Ας ρωτήσουμε μάλλον όλους αυτούς στο φορουμ εδώ που έχουν, όχι απλά 4k, αλλά ss, και πηγαίνουν και βόλτες και ταξίδια με αυτές να μάθουμε πως κάθονται οι γκόμενες τους και γιατί δεν τα έδωσαν να πάρουν vstrom. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 Βολτες και μαλακιες.Σαν το Σαββατο βραδυ στο mybike δεν εχει 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βολτες και μαλακιες.Σαν το Σαββατο βραδυ στο mybike δεν εχει χαχαχαχα... καλο!! Μήπως λοιπόν απάντησες έχοντας στο μυαλό τον δικό σου προσωπικό ορισμό του "4κ" και της λέξης "βόλτα"?Δεκτή όμως η συγγνώμη σου όπως είπα όταν έρθει. Δεν έχει νόημα να γράφεις "τα 4κ δεν κάνουν για βόλτες", γιατί υπάρχουν άπειρες 4κ που ειναι ο ορισμός της βόλτας. Ας ρωτήσουμε μάλλον όλους αυτούς στο φορουμ εδώ που έχουν, όχι απλά 4k, αλλά ss, και πηγαίνουν και βόλτες και ταξίδια με αυτές να μάθουμε πως κάθονται οι γκόμενες τους και γιατί δεν τα έδωσαν να πάρουν vstrom. Σωστος.. γιαυτο οταν λεμε γενικευσεις, ας πετάμε και ενα "για τον περισσοτερο κοσμο, ή για πολλούς, η ακόμα καλύτερα, προσωπικά εμενα δε μου αρεσουν τα 12k μηχανακια, προτιμω τα 24k, για ενα ειναι ολα ωραια και σωστα.. Το πως μου αρέσει παντως το να πηγαινει γλυκά και ομορφα και αθόρυβα ενα 4k στις χαμηλές στροφες, δε λεγεται.. οσο εχω οδηγησει απο αυτα που βγαζουν δυναμη ψηλα παντα μιλαω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βολτες και μαλακιες.Σαν το Σαββατο βραδυ στο mybike δεν εχει ε δε μιλας σωστα...οφειλω να ομολογησω πως καθημερινα προσφερει δωσεις γελιου το φορουμ αυτο Το τερμάτισες, μερικά 4κ σαφώς και είναι για βόλτα, τα 600άρια RRR όμως δεν είναι για βόλτα (ελπίζω να συνεννοηθήκαμε), είναι για τερμαγκαζάκηδες στρίφτες, κανείς normal οδηγός δεν θα πάρει 600RRR να γυροφέρνει χαλαρές βόλτες σκυμμένος σαν να προσκυνάει στην Παναγιά της Τήνου, με τους καρπούς του να υποφέρουν και την κοπελιά του να γίνεται θέαμα για τους πίσω ματάκηδες. Επίσης αυτοί οι περισσότεροι τερμαγκαζάκηδες στρίφτες που αγοράζουν 600RRR του πίνουν το αίμα, και καλά κάνουν διότι για αυτό ακριβώς τον λόγο σχεδιάστηκε αυτή η μοτοσυκλέτα, ο άτυχος είναι ο επόμενος που θα το αγοράσει μεταχειρισμένο. Ενα vstorm 650 ή ένα versys 650 σαφώς και οι πιθανότητες να είναι λιωμένο είναι εξωφρενικά μικρότερες. Αυτά ως απάντηση στην γενικολογία που έγραψες πιο πάνω.σε αλλη χωρα ζεις αδερφε, δεν εξηγειται αλλιως.ο μεσος ιδιοκτητης ss στην ελλαδα, το κοφταρει κρυο σε Ν, το παντιλικονει επισης κρυο, οδηγει σε ακτινα μαξ 15χλμ απο το σπιτι και εννοειται πως ο μονος εξοπλισμος ειναι το 150ευρω γυαλι arnette. H αληθεια ειναι αυτη ρε παιδες..Καλα κανετε και με κραζετε..Ο Ksino1100 καλα τα λεει και ο Gouky7 απλως μου αρεσει οτι εχει να κανει με σσ και δεν θελω να το παραδεχτω...Θες η εμφανιση,θες ο ηχος των4κυλινδρων ,θες απο εμφανιση πουλ μουρ και ετσι...Γουσταρω να την μαθω αυτην την κατηγορια...Αλλα οχι στα τοπ σπιντ ,οχι στις σουζες, στα burnout και στα στροφιλικια.Το παραδειγμα με τα 270 το εβλεπα στο ιντερνετ και ελεγα wowαλλα απεχει απο το πραγματικο...Εδω στην Κρητη αν τρεξεις τοσο τοτε αυτοματα πας για αυτοκτονια.Εχουμε κατι λουκουμια δρομους...Και η μεγαλυτερη ευθεια ειναι δεν ειναι 500 μετρα...Δεν ειναι το θεμα αυτο μιας και πιστευω πως ειμαι συνηδητος σε ορισμενα βασικα πραγματα...Βλεπετε γενικα εχω περασει μια πειθαρχια στην ζωη μου.Πες τα λοκ στον στρατο ,πες η χειρονακτικη εργασια που κανω 4 χρονια ,πες ο τροπος αντιληψης της ζωης που εχω σχηματισει. Απλως λεω στον εαυτο μου πως θελω ενα σσ καθαρα για μενα,για βολτες για εμφανιση κλπ...Ειναι η πρωτη μου μηχανη και πραγματικαεχω ερθει σε μεγαλη συγχιση γιατι εργαστικα σκληρα μεχρι βραδυα και κυριακες για να μαζεψω καποια λεφτα,το χω καμαρι πως το λενε...Πραγματικα το συγκεκριμενο gsxr εχει πολλες μαλακιες πανω του που μαρτυρουν γκαζοφωνιαδες οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω...Τι να κανω δεν ξερω..Αλλα εχω πεισει τον εαυτο μου οτι γενικα η μηχανη μου αρεσει και αυτο που προσφερει στο ταξιδι...Την ελευθερια που νιωθεις...Οι εμπειροτεροι το ξερουν καλυτερα αυτο.πιστευω δε χρειαζεται να δικαιολογηθεις σε κανενα. το εχεις παρει ηδη αποφαση και ειναι θεμα χρονο. παρτο να σου φυγει η καψα, απλα καλα θα κανεις να φορας εξοπλισμο, να ασχοληθεις λιγακι παραπανω με το πως οδηγεται ενα τετοιο μηχανακι. και τουλαχιστον φροντισε να μη πας σα το διαολο σε δημοσιο δρομο. το 600rr ειναι το πιο ηρεμο στην κατηγορια του και προτεινω να παρεις αυτο.καλο τσεκαρισμα πριν παρεις το οτιδηποτε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το "τερμάτισα" επειδή εσύ κάνεις γενικεύσεις για τα 4k? Μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος πρώτα αυτά που σκέφτεσαι και μετά κάνε παρατηρήσεις στους άλλους.Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και δες οτι αναφέρεσαι γενικά στα 4k και εσύ και ο caferacer.Δεκτή η συγγνώμη σου, όταν έρθει.Βέβαια βλέπω ότι ξέρεις τα πάντα για όλους και για όλα. Για το πως αναγνωρίζεις τον "τερμαγκαζάκια" για το τι ρούχα φοράει η γκόμενα του, για το που πονάει στους καρπούς, για το που κοιτάνε οι άλλοι, για το ποιο μοντέλο αγοράζουν οι "τερμαγκαζάκηδες". Έχεις άλλες γενικεύσεις να κάνεις?Οδηγώ r1, μήπως ξέρεις και τι σώβρακο φοράω και ξέρεις τι φοράνε αυτοί που οδηγούν r1? ή άσε θα το πουλήσω και θα πάρω ένα vstrom καλύτερα για να πηγαίνω βόλτες γιατί με το r1 δεν μπορώ. Αλλά για βάστα... αν το πουλήσω, τότε δεν θα το πάρει κανένας γιατί είμαι τερμαγκαζάκιας και του έχω πιεί το αίμα. Με αυτή τη λογική γιατί να το πουλήσω και να πάρω vstrom για τις βόλτες μου όμως? Θα πάρει ο "τερμαγκαζάκιας" vstrom? ή μήπως ο "τερμαγκαζάκιας" δεν πηγαίνει βόλτες?Τόσα κενά στην λογική αυτή με τις άπειρες γνώσεις για τους "τερμαγκαζάκιδες" για το οτι τα 4κ ΓΕΝΙΚΑ (έτσι έγραψες) δεν πηγαίνουν βόλτες κλπ, δεν άφηνε ούτε ο συμμαθητής μου ο νικόλας στα διαγωνίσματα που είχε μείνει 4 φορές στην ίδια τάξη.Μήπως λοιπόν απάντησες έχοντας στο μυαλό τον δικό σου προσωπικό ορισμό του "4κ" και της λέξης "βόλτα"?Δεκτή όμως η συγγνώμη σου όπως είπα όταν έρθει. Δεν έχει νόημα να γράφεις "τα 4κ δεν κάνουν για βόλτες", γιατί υπάρχουν άπειρες 4κ που ειναι ο ορισμός της βόλτας. Ας ρωτήσουμε μάλλον όλους αυτούς στο φορουμ εδώ που έχουν, όχι απλά 4k, αλλά ss, και πηγαίνουν και βόλτες και ταξίδια με αυτές να μάθουμε πως κάθονται οι γκόμενες τους και γιατί δεν τα έδωσαν να πάρουν vstrom. Θέλεις να μου δείξεις σε ποιο πόστ μου γενίκευσα για τα 4κ και δεν μίλησα αποκλειστικά για τα 600RRR 4K?Μάλιστα το έκανα και bold για κάτι τυφλούς σαν εσένα, άλλα χαμπάρι δεν πήρες, σε έχει τυφλώσει το πάθος μην τυχόν και θίξουμε την "καλή" σου. Ξαναδιάβασε άλλη μια φορά τα πόστ μου μπας και μάθεις να μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα των συνομιλητών σου σε ένα φόρουμ...και μόλις διαπιστώσεις ότι πουθενά δεν έγραψα γενικά για τα 4κ, αν φυσικά έχεις το σθένος, γράψε και ένα "συγνώμη, δεν το διάβασα σωστά το ποστ σου"... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 από τον basta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 σε αλλη χωρα ζεις αδερφε, δεν εξηγειται αλλιως.ο μεσος ιδιοκτητης ss στην ελλαδα, το κοφταρει κρυο σε Ν, το παντιλικονει επισης κρυο, οδηγει σε ακτινα μαξ 15χλμ απο το σπιτι και εννοειται πως ο μονος εξοπλισμος ειναι το 150ευρω γυαλι arnette. Ναι, σε άλλη χώρα ζω, σε αυτή που ζω εγώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες 600RRR μοτοσυκλετών είναι πιτσιρικάδες, με ελεύθερες εξατμίσεις που ξεσηκώνουν τις γειτονιές, ζήτημα να έχω πετύχει κάποιον 40αρη με κανα cbr600rr που να πηγαίνει normal. O εξοπλισμός δεν κατάλαβα που κολλάει ακριβώς άλλα δεν πειράζει...κάτι θα είχες στο μυαλό σου για να το γράψεις...Φυσικά υπάρχουν και κάτι παλικάρια που αρματώνονται και πάνε για επίδαυρο κάθε Κυριακή, αυτοί είναι καθαρά η μειοψηφία και είναι ίσως οι μοναδικοί που επέλεξαν τα 600RRR τους με τα σωστά κριτήρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Μονο εγω καταλαβα τι θελει να πει ο basta; Kαι φυσικα ενα τζαπαν 600 RRRR θελει ενα σκασμο στροφες για να αρχισει να βγαζει καποια βολταδικα γουστα.Και ακριβως αυτο ειναι το τεραστιο πλεονεκτημα του ,εναντι ενος 1000 ριου στην σφικτη πιστα ΟΜΩΣ. Εκει οπου οταν τσαρουχωσεις στην εξοδο της στροφης το γκαζι ,ο τροχος βρισκει προσφυση ,ενω το χιλιαρι τετρακυλινδρο με τους 4 συνεχεις χτυπους ωθησης των πιστονιων του θελει τεραστια προσοχη για να μην χασει προσφυση και φας το high σαν γλυκο κουταλιου .Αυτο ομως που ειναι αρετη στην πιστα ,...........ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΤΑΣ ;;Αυτο λεει τοση ωρα το παιδι και εχουν ξεσηκωθει οι '' αγανακτισμενοι '' και του γραφουν οτι ναναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Basta την παλεύεις καθόλου?Γράφειςφίλε μου αν θέλεις μοτοσυκλέτα για βόλτες απλά γιατί να πάρεις ένα 600άρι τετρακύλινδρο που για να "ξεκολλήσεις" από τα παπιά στο φανάρι πρέπει να το ουρλιάξεις στις 15.000 στροφές και δεν κοιτάς κάτι σε δικύλινδρο ή μονοκύλινδρο?σου απαντώ:huh?και μετά απαντώ στον caferacer με παράθεση τα ΔΙΚΑ του γραπτα.huh?Έχει δίκιο ο φίλος μας απο πάνω. Τα 4κ καίνε τον άμπακο και ειναι λιωμένα απο τους ιδιοκτήτες. Τα 2κ ειναι οικονομικά και οι ιδιοκτήτες τους ειναι νορμαλ και δεν τα ξεσκίζουν.Οπότε κοίτα καλύτερα κάτι τέτοιο:http://www.car.gr/8527822-ktm-950-super-moto/ειρωνία off.και απαντάς με παράθεση τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ γραπτα στον caferacer :Το τερμάτισες, Αν θίχτηκες με την απαντήση μου σε caferacer και γιαυτό γράφεις προκλητικά "το τερμάτισες" τότε θα θεωρήσω οτι συμφωνεις με τα γραπτά εκείνου και άρα σε παίρνει και εσένα η μπάλα με το οτι "τα 4κ γενικά δεν κάνουν για βόλτες". ΑΝ πάλι διαβάσεις και βρεις μια άκρη, και δεις οτι το μόνο που απηύθυνα προς εσένα ήταν ένα "huh" και τίποτε άλλο και παράλληλα ΔΕΝ συμφωνεις με τα γραπτά του caferacer οτι τα "4κ γενικα δεν κανουν για βολτες", τότε δεν βλέπω προς τι η δική σου επίθεση προς εμένα.Θα πρότεινα να μαζευτείς λοιπόν ελαφρώς.Tι ειναι το "600 RRR"?Για την ιστορία ΩΡΙΩΝ, δεν πιστεύεις οτι το "βολτα" ειναι κάπως γενικό? άλλος πηγαίνει στο λουτρακι με την βέσπα του και το λέει βόλτα, άλλος πηγαίνει καρδίτσα απο εθνική με το gs και το λέει βόλτα κλπ. Γιατί τέτοια απολυτότητα με το αν τα 600αρια ss κάνουν η δεν κάνουν για βόλτα?Αδυνατώ να καταλάβω σε τι ακριβώς υστερούν και βλέπω να αναφέρεται μάλιστα το αστείο παράδειγμα του, στις πόσες στροφές πρέπει να το πας για να ξεκολλήσεις απο το παπί στο φανάρι. Σοβαρά τώρα?Εκτος αν στο μυαλό σας το "βολτα" ειναι "βολτα για καφε μεσα στην πολη" και κατεπεκταση αναφερόμαστε στα φανάρια που θα μας πιασουν, στα στοπ, στις διασταυρώσεις, α και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε οτι δεν κόβει τόσο το τιμόνι οπότε δεν θα βρούμε ευκολα να παρκάρουμε. Σορρυ αλλά το "βολτα" για εμένα δεν ειναι αυτό και οτι γράφω δεν έχει στο μυαλό τέτοιες συνθήκες.Αν "βόλτα" για εσάς ειναι αυτό, τότε πάσο.Βόλτα για εμένα πάντως είναι εκτός πόλης, βγάζω το r1 μόνο ΣΚ για μακρυνή "βόλτα" εκτός αθηνών και εκεί δεν βλέπω σε τι υστερεί ένα 4κ, ένα 4κ ss, ένα 4κ γιαπωνέζικο, και όλα τα άλλα που ακούστηκαν. Αυτό είναι όμως για εμένα το "βολτα". Για εσάς τι είναι? πάω για καφέ 3 χλμ μακρυά? για δρακουλίνια στο περίπτερο?Είδα ο τύπος να γράφει οτι θέλει ένα gsxr για βόλτες και οι άλλοι του απαντάνε "δεν κάνει φίλε".Κάτι πάει στραβά νομίζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Να ρωτήξω?Τι εννοείς βολτάδικα γούστα?Προσωπικά τη βόλτα την έχω στο μυαλό μου ως 100-120 με 5η-6η στο κιβώτιο και άντε άνοιγμα μέχρι 140 max για καμιά προσπέραση.Eσύ?Τι το κακό μπορεί να έχει ένα 4κ ss 600RRRrrrr σε αυτό εφόσον το παιδί γουστάρει τα looks???Μη ξεχνάμε τα σαφώς ανώτερα φρένα και περιφερειακά,άρα και ασφάλεια που παρέχει ένα ss έναντι ενός on-off υπο αυτές τις συνθήκες.Όσο για το γκάζι στην έξοδο,αν χάσει πρόσφυση,μάλλον πάς για low αν δεν ξαναβρείς εκτός ή και τρομάξεις και το κλείσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Σαν βολτα νοειται η μεικτη γενικη χρηση ,πραγμα που εξ,ορισμου ενα SS ασχετως χαρακτηριστικων δεν ειναι φτιαγμενο να κανει.Ενα SS ,εχει και πρεπει να εχει σαν προσανατολισμενη χρηση ,αυτη που ο κατασκευαστης το εχει προορισει να κανει.Δεν εχει κινητηρα καταλληλο για γενικη χρησηΔεν εχει γεωμετρια καταλληλη για γενικη χρησηΔεν εχει συστημα πεδησης καταλληλο για γενικη χρησηΔεν εχει συστημα αναρτησης καταλληλο για γενικη χρησηΔεν εχει συστημα διευθυνσης καταλληλο για γενικη χρηση.Δεν εχει θεση οδηγησης καταλληλη για γενικη χρησηΔεν εχειδιαθετει ασφαλη θεση συνεπιβατηΕχει μονο ενα καυλωμενο νεο συνηθως οδηγο που αγωνιζεται να πεισει τον εαυτο του και την δυστυχη που αιωρειται απο πισω του οτι το γλεντανε με την ψυχη τους . 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Σαν βολτα νοειται .......ότι έχει στο νου του και γουστάρει ο καθένας.- Βάση των δεδομένων σου σε κόβω να "βολτάρεις" με γιγαντοσκούτερ, άντε στην καλύτερη με κανα on off .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Basta την παλεύεις καθόλου?Γράφειςσου απαντώ:και μετά απαντώ στον caferacer με παράθεση τα ΔΙΚΑ του γραπτα.και απαντάς με παράθεση τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ γραπτα στον caferacer :Αν θίχτηκες με την απαντήση μου σε caferacer και γιαυτό γράφεις προκλητικά "το τερμάτισες" τότε θα θεωρήσω οτι συμφωνεις με τα γραπτά εκείνου και άρα σε παίρνει και εσένα η μπάλα με το οτι "τα 4κ γενικά δεν κάνουν για βόλτες". ΑΝ πάλι διαβάσεις και βρεις μια άκρη, και δεις οτι το μόνο που απηύθυνα προς εσένα ήταν ένα "huh" και τίποτε άλλο και παράλληλα ΔΕΝ συμφωνεις με τα γραπτά του caferacer οτι τα "4κ γενικα δεν κανουν για βολτες", τότε δεν βλέπω προς τι η δική σου επίθεση προς εμένα.Θα πρότεινα να μαζευτείς λοιπόν ελαφρώς.Tι ειναι το "600 RRR"?Για την ιστορία ΩΡΙΩΝ, δεν πιστεύεις οτι το "βολτα" ειναι κάπως γενικό? άλλος πηγαίνει στο λουτρακι με την βέσπα του και το λέει βόλτα, άλλος πηγαίνει καρδίτσα απο εθνική με το gs και το λέει βόλτα κλπ. Γιατί τέτοια απολυτότητα με το αν τα 600αρια ss κάνουν η δεν κάνουν για βόλτα?Αδυνατώ να καταλάβω σε τι ακριβώς υστερούν και βλέπω να αναφέρεται μάλιστα το αστείο παράδειγμα του, στις πόσες στροφές πρέπει να το πας για να ξεκολλήσεις απο το παπί στο φανάρι. Σοβαρά τώρα?Εκτος αν στο μυαλό σας το "βολτα" ειναι "βολτα για καφε μεσα στην πολη" και κατεπεκταση αναφερόμαστε στα φανάρια που θα μας πιασουν, στα στοπ, στις διασταυρώσεις, α και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε οτι δεν κόβει τόσο το τιμόνι οπότε δεν θα βρούμε ευκολα να παρκάρουμε. Σορρυ αλλά το "βολτα" για εμένα δεν ειναι αυτό και οτι γράφω δεν έχει στο μυαλό τέτοιες συνθήκες.Αν "βόλτα" για εσάς ειναι αυτό, τότε πάσο.Βόλτα για εμένα πάντως είναι εκτός πόλης, βγάζω το r1 μόνο ΣΚ για μακρυνή "βόλτα" εκτός αθηνών και εκεί δεν βλέπω σε τι υστερεί ένα 4κ, ένα 4κ ss, ένα 4κ γιαπωνέζικο, και όλα τα άλλα που ακούστηκαν. Αυτό είναι όμως για εμένα το "βολτα". Για εσάς τι είναι? πάω για καφέ 3 χλμ μακρυά? για δρακουλίνια στο περίπτερο?Είδα ο τύπος να γράφει οτι θέλει ένα gsxr για βόλτες και οι άλλοι του απαντάνε "δεν κάνει φίλε".Κάτι πάει στραβά νομίζω.Καταλαβαίνεις ακόμη και εσύ ο ίδιος τι γράφεις?Εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου , ξαναδιάβασε από την αρχή όλο το νήμα και ξαναέλα τον Σεπτέμβρη.Τουλάχιστον κατανόησες ότι μιλούσα αποκλειστικά για τα 6004κ....σημείωσες μια πρόοδο...το ομολογώ...βέβαια δεν περίμενα συγνώμη για την προηγούμενη σου διαστρέβλωση "για το οτι τα 4κ ΓΕΝΙΚΑ (έτσι έγραψες) δεν πηγαίνουν βόλτες"... που πουθενά δεν έγραψα κάτι τέτοιο...άλλα κατανοητό, παρεμβαίνει ο εγωισμός σου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 από τον basta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Σαν βολτα νοειται .......ότι έχει στο νου του και γουστάρει ο καθένας.- Βάση των δεδομένων σου σε κόβω να "βολτάρεις" με γιγαντοσκούτερ, άντε στην καλύτερη με κανα on off ..Να σου πω οτι λες ψεμματα ,που βλεπω γιγαντοσκουτερ και τρεχουν τα σαλια μου .Δεν λες.Και καποτε θα το τσιμπησω και θα βαλω φωτια σε οτι εχω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 νομιζω γενικευεις εδω, η εστω αυτο καταλάβαμε όλοι... φίλε μου αν θέλεις μοτοσυκλέτα για βόλτες απλά γιατί να πάρεις ένα 600άρι τετρακύλινδρο που για να "ξεκολλήσεις" από τα παπιά στο φανάρι πρέπει να το ουρλιάξεις στις 15.000 στροφές και δεν κοιτάς κάτι σε δικύλινδρο ή μονοκύλινδρο?Προφανως εννουσες 4Κ ss αλλα δε φανηκε ετσι. Επισης και ειμαστε οφ τοπικ, και νομιζω δεν εχει αλλο νοημα η κουβεντα καλη συνεχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Σαν βολτα νοειται .......ότι έχει στο νου του και γουστάρει ο καθένας.- Βάση των δεδομένων σου σε κόβω να "βολτάρεις" με γιγαντοσκούτερ, άντε στην καλύτερη με κανα on off ..Σαφώς, δεν το συζητάμε...άλλα αν κάποιος σε ρώταγε "φίλε λέω να πάρω μια Desmocedici RR όχι για πίστες και τέτοια, απλά να βολτάρω" δεν θα τον συμβούλευες ότι ίσως κάποια άλλη μοτοσυκλέτα κάνει περισσότερο για την χρήση που την θέλει ή απλά θα συμφωνούσες μαζί του σκεπτόμενος "Σαν βολτα νοειται .......ότι έχει στο νου του και γουστάρει ο καθένας"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Να σου πω οτι λες ψεμματα ,που βλεπω γιγαντοσκουτερ και τρεχουν τα σαλια μου .Δεν λες.Και καποτε θα το τσιμπησω και θα βαλω φωτια σε οτι εχω.. αλλερτ!!!E πες μας οτι είσαι σκουτερολάγνος να το καταλάβουμε βρε παιδί μου........Έβγαλε ήλιο και πάω να βγάλω βόλτα την 4Κ χοντρη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Προφανως εννουσες 4Κ ss αλλα δε φανηκε ετσι. Επισης και ειμαστε οφ τοπικ, και νομιζω δεν εχει αλλο νοημα η κουβεντα καλη συνεχεια! Δεν εννοούσα μόνο 4κSS άλλα και το συγκεκριμένο για το οποίο ρώτησε ο άνθρωπος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 αλλερτ!!!E πες μας οτι είσαι σκουτερολάγνος να το καταλάβουμε βρε παιδί μου........Έβγαλε ήλιο και πάω να βγάλω βόλτα την 4Κ χοντρη...Ειμαι.Ειχα τελευταιο ενα 3κυκλο πιατζιο γιουρμπαν και το πουλησα ο μλκας..Γ@μω τα εργαλεια.Ποδοφρενο αυτοκινητου...κιετσ'' 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 ..Έβγαλε ήλιο και πάω να βγάλω βόλτα την 4Κ χοντρη...A δε μπορεις, εμ ειναι 4κ και ειναι ψοφιο χαμηλά, εμ ειναι γυμνο. Νομιζω οτι θα πάθεις κατι αν κανεις βολτα με δαυτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 A δε μπορεις, εμ ειναι 4κ και ειναι ψοφιο χαμηλά, εμ ειναι γυμνο. Νομιζω οτι θα πάθεις κατι αν κανεις βολτα με δαυτοΕ όχι βρε, ο άνθρωπος μπορεί να έχει κανα GSX1400...όχι και ψόφιο χαμηλά ο οδοστρωτήρας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Σαν βολτα νοειται η μεικτη γενικη χρηση ,πραγμα που εξ,ορισμου ενα SS ασχετως χαρακτηριστικων δεν ειναι φτιαγμενο να κανει.Ενα SS ,εχει και πρεπει να εχει σαν προσανατολισμενη χρηση ,αυτη που ο κατασκευαστης το εχει προορισει να κανει.Δεν εχει κινητηρα καταλληλο για γενικη χρησηΔεν εχει γεωμετρια καταλληλη για γενικη χρησηΔεν εχει συστημα πεδησης καταλληλο για γενικη χρησηΔεν εχει συστημα αναρτησης καταλληλο για γενικη χρησηΔεν εχει συστημα διευθυνσης καταλληλο για γενικη χρηση.Δεν εχει θεση οδηγησης καταλληλη για γενικη χρησηΔεν εχειδιαθετει ασφαλη θεση συνεπιβατηΕχει μονο ενα καυλωμενο νεο συνηθως οδηγο που αγωνιζεται να πεισει τον εαυτο του και την δυστυχη που αιωρειται απο πισω του οτι το γλεντανε με την ψυχη τους .Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό, αλλά οκ... that's just με.Έχεις δίκιο σε όλα αυτά, δεν το λέω ειρωνικά αυτό... το πρόβλημα μου με την λογική αυτή ειναι μόνο το οτι αν την εφαρμόσουμε γενικά, τότε τίποτα δεν κάνει για τίποτα, και θα βγάλουμε μέχρι και τα motard ακατάλληλα για τα πάντα γιατί ειναι απλά μια μηχανή βουνού με λάστιχα δρόμου. Άρα δεν κάνει ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. Θα καταλήξουμε όλοι να οδηγάμε 10 μηχανές μια για κάθε κατηγορία.Θα βγω εθνική? θα πάρω το vrf.Θα μπω μετά μέσα στο χωριο? καλύτερα να πάρω τότε το gs.Θα γυρισω μετα σπιτι μου μεσα στην πολη? καλύτερα να πάρω τότε ενα παπί.Θα θελω να έχω και λίγη ροπή απο φανάρι σε φανάρι? καλύτερα να παρω ενα μονοκυλινδρο.Δεν υπάρχει μια μηχανή που να ειναι σχεδιασμένη για τα πάντα. Αλλά άλλο αυτό, και άλλο το να λεμε οτι δεν κάνει για το πιο απλό, για βόλτα. Πες με περίεργο αλλά εγώ μια χαρά βόλτες κάνω με r1 και σκέφτομαι πως όταν το δωσω ΣΙΓΟΥΡΑ η επομενη θα εχει αλλα μειονεκτηματα και δεν θα εχει μονο προτερήματα. Ακριβώς όπως έχουν και τα ss για βόλτα ή για οτιδήποτε άλλο θελει κάποιος.@bastaΣτα δικά σου γραπτά έγραψα ΜΟΝΟ ένα "huh" και εσύ έκανες παράθεση δική μου απάντηση που απευθυνόταν σε άλλον για να γράψεις απο κάτω "το τερματισες". Διαφωνούσες λοιπόν με αυτά που έγραψα και συμφωνούσες με αυτόν με τον οποίο διαφωνούσα. Και μετά ζητάς απο εμένα να σου δείξω που έγραψες οτι τα 4k γενικά δεν κάνουν για βόλτες όταν αυτό ήταν το επιχείρημα που πετάχτηκες να υπερασπιστείς απο τα δικα μου νυχια πανω στον caferacer? Θίχτηκες επειδή ειρωνευτηκα τον αλλο που το ισχυρίστηκε? αστείο πράγμα το να κρύβεσαι πίσω απο το δαχτυλο σου.Δεν θα βγαλουμε άκρη όμως γιαυτό σε παρατάω. Μην ερμηνευτεί όμως αυτό ως "δεν εχεις κατι αλλο να πεις". Μακραν το αντίθετο.Πραγματικά όμως τώρα, η θέση σου είναι ποια? πως τα 4κ δεν κανουν για βολτες? πως τα 600cc 4κ δεν κανουν για βολτες? πως τα γιαπωνεζικα 600cc 4κ ειδικα δεν κανουν για βολτες? Αστεία μου φαίνονται όλα αυτά. Θα θεωρήσω ως τη μονη λογική εξήγηση οτι "για εσένα δεν κανουν". Εγώ πάντως μια χαρά κάνω τις βόλτες μου σε επιδαυρο, σε ευβοια, και γενικα στους επαρχιακους δρόμους, με ss, μια χαρά απολαμβάνω και την εθνική όταν θα βγω, κάνοντας τις προσπεράσεις μου με όσα θέλω για να νιώθω ασφαλής απο τους άλλους, χωρις τον αερα να με κοπανάει, και γενικά απολαμβάνοντας όλα τα προτερήματα που προσφέρει μια τέτοια μηχανή σε συνθήκες "βόλτας". Έχει και μειονεκτήματα, όπως έχουν όλες οι κατηγορίες.Αν εσύ θεωρείς οτι "δεν κάνει για βόλτα" μεγειά σου με χαρά σου. Πάρε το vstromακι το versaki ή οτι άλλο θες, να πάρω το r1 και να είμαστε και οι δυο μια χαρά χαρούμενοι και άσε τους "τερματισμούς" και τις γνωσεις για τους "τερμαγκαζάκηδες". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Πες με περίεργο αλλά εγώ μια χαρά βόλτες κάνω με r1 και σκέφτομαι πως όταν το δωσω ΣΙΓΟΥΡΑ η επομενη θα εχει αλλα μειονεκτηματα και δεν θα εχει μονο προτερήματα.Τωρα πες αληθεια που δεν μας ακουει κανεις.Οταν καβαλας το R1,δεν σου τρεχουν τα σαλια με τις σκουτερακλες που περνανε ξαπλωτες γυρω σου και εσυ πολεμας με την προσφυση οταν δεις ενα ποτηρι χυμενο νερο στην ασφαλτο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες