Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ψάχνω κράνος για την κοπέλα μου και ενώ είχαμε καταλήξει στο Nolan N64στα 200 ευρώ από μαγαζί στην αθήνα, χαζεύοντας σε μαγαζιά του εξωτερικού πέτυχα το xr-1100 σε χρωματισμό που της αρέσει (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ) στα 237 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Τι κάνω?Είχαμε ταβάνι στα 200 ευρώ αλλά θεωρώ πως αξίζουν τα 40 ευρώ παραπάνω.Ο προβληματισμός μου βασικά είναι στο αν αξίζει να πάρει μοντέλο 5-6 χρόνων που είναι το xr1100 ή αν είναι να τα δώσει να πάρει κάτι πιο "φρέσκο".help please. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Πιο μπάνικο πάντως το nolan. Και θεωρώ πως είναι καλύτερα να πάρεις "φρέσκο" κράνος παρά κάποιο πενταετίας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Μιχαλη το 5-6 χρονων δε θα με προβληματιζε (αφου της αρεσει το σχεδιο) αλλα αυτο που θα με δυσκολευε ειναι οτι δε θα το δοκιμασει, αρα θα ειναι ψιλο γουρουνι στο σακι. Παρ'ολ'αυτα, +1 στο σοελ λογω καλυτερου ονοματος και, εχω την αισθηση, καπως ποιοτικοτερης κατασκευης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Την απάντηση την έγραψες. Ότι της αρέσει φίλε μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Και τα δύο θα τσεκάρουμε πρώτα μέγεθος και μετά θα γίνει η αγορά, δεν παίζει τσουβάλι στο σακί για κανένα λόγο.Η μαλακία είναι ότι εγώ της έβαλα μπρίζα για το shoei γιατί το θεωρώ κρανάρα μπροστά στο n64.Και τα δύο της αρέσουν, περισσότερο τα ψαάκια......Απλά σαν κατηγορία κράνους,ασφάλειας,αεροδυναμικής,ποιότητας δεν είναι ένα σκάλι επάνω το shoei? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ημερομηνία κατασκευής του shoei? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ε δεν είναι πάντα ό,τι μας αρέσει, ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα!Μπορεί να της άρεσε το όποιο κράνος, θα πρέπει όμως να συμπεριληφθούν και άλλοι παράγοντες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ημερομηνία κατασκευής του shoei?Τώρα με έπιασες αδιάβαστο.http://www.helmetcity.co.uk/shoei-xr1100-skeet-tc4-xs-s-l-xl-only/το λέει κάπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Anyway το πήρα πιο στην πλάκα εγώ. Θεωρώ πως πάνω κάτω ίδια κατηγορία παίζεις οπότε το αισθητικό θα είναι τλκ το κριτήριο (εννοείτε οτι πρώτα θα τα φορέσει για να ξέρει τι της κάθετε στο κεφάλι). Τώρα από τα δύο +1 για shoei. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η SHOEI θεωρεί πως τα κράνη της διαρκούν 5 έτη από την αγορά ή 7 από την κατασκευή, όπως φαίνεται στα SHOEI HELMET SIZING, HANDLING, AND CARE SERVICE: SHOEI helmets are covered by a five-year, limited warranty, and SHOEI will repair or replace the helmet if it is found to suffer from flaws in materials or workmanship.και σε αυτό το θέμα φόρουμ από εκπρόσωπο της SHOEI My name is Patrick Houlihan, and I am a Technical Advisor for Shoei Safety Helmet Corp. I'm here to answer any questions you may have about our products. Please feel free to respond to this thread or to send me a private message. [...]We suggest that our helmets be replaced 5 years from purchase date or 7 years from manufacture date, whichever comes first. We also cover our helmets for the entire lifespan of the helmet (5 years from purchase date or 7 years from manufacture date) with a full warranty against manufacturing defects. If you are unsure that your helmet is still safe to be worn, do to exposure to chemicals, extreme heat, impact damage, etc, you can send in your Shoei helmet to us for a free inspection. Once we receive the inspection it takes 1-3 business days to complete the inspection. Upon completion, we return the helmet to you UPS Ground with a letter stating the results of our inspection. The inspection and return shipping are free. Η ημ/νια κατασκευής βρίσκεται: The Production Date is located on a sticker under the center pad of your helmet. For example: 030919 means September 19th of 2003. Σύμφωνα με αυτό Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 από τον Le Flwr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ θα έλεγα για το Shoei. Το ότι είναι 5ετίας μοντέλο (και όχι κατασκευής), δεν λέει απολύτως τίποτα. Και η τιμή του είναι εξαιρετική! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 από τον sorath 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Υποχρεώνει η shoei τα καταστήματα που πουλάνε τα κράνη της, να τα έχουν πουλήσει μέσα σε 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής τους?γιατί αλλιώς δεν έχει πολύ νόημα αυτή η πρόταση."5 years from purchase date or 7 years from manufacture date"Δηλαδή εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να στείλω ένα μειλ στο Helmet city και να μου δώσουν τον αριθμό production date και αναλόγως να κρίνω τι να πάρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 ???Πας παίρνεις κράνος κατασκευασμένο το '15.Σε 5 χρόνια έχουν περάσει 5 χρόνια από purchase date, αλλά 6 από κατασκευής. Εκτός.Παίρνεις κράνος κατασκευασμένο το 12, που καθόταν σε βιτρίνα. Σε 4 χρόνια έχουν περάσει 4 χρόνια από την αγορά αλλά 8 από την κατασκευή. Εκτός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 To melandri να πάρει γιατί το είχα βάλει στο μάτι παλιότερα.Ψαάκια rulzzzz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 ???Πας παίρνεις κράνος κατασκευασμένο το '15.Σε 5 χρόνια έχουν περάσει 5 χρόνια από purchase date, αλλά 6 από κατασκευής. Εκτός.Παίρνεις κράνος κατασκευασμένο το 12, που καθόταν σε βιτρίνα. Σε 4 χρόνια έχουν περάσει 4 χρόνια από την αγορά αλλά 8 από την κατασκευή. Εκτός.Ναι οκ, δοκάρι, σκάλωσε ο εγκέφαλος.Βάζουν όριο ή τα 5 χρόνια χρήσης ή τα 7 χρόνια από την κατασκευή.Άρα καλό είναι να μάθω ημερομηνιά κατασκευής για να είμαι ήσυχος. Υ.Γ. Ψααααακια rulez και για μένα αλλά το άλλο το θεωρώ ποιοτικότερο παντού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για έτος κατασκευής και τρόπο αποθήκευσης προσπάθησε να μάθεις από το helmet city. Όσον αφορά την ποιότητα το Shoei είναι αλλού. Με τόσο λίγα λεφτά αξίζει. Το Nolan το έχει ο αδερφός μου και δε διεκδικεί δάφνες σε κανένα σημείο του. Είναι ένα μέτριο κράνος στην ανάλογη χρηματική του κατηγορία. Έχω το xr1000 και κολλητός το 1100, η ποιότητα στην κατασκευή και το χρώμα είναι απαράμιλλη. Το δικό μου xr1000 μετά από 10 χρόνια καθημερινής σχεδόν χρήσης αντέχει άψογα, και τώρα σκέφτομαι να το αλλάξω λόγω κόπωσης υλικών και ηρεμίας μυαλού. Άρα διάρκεια ζωής είναι άλλο ένα plus. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Γιαυτό σε ρώτησα την ημερομηνία κατασκευής.Στείλε μήνυμα στο μαγαζί και ρώτα τον, και μετά το ξανασυζητάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Και τα δύο θα τσεκάρουμε πρώτα μέγεθος και μετά θα γίνει η αγορά, δεν παίζει τσουβάλι στο σακί για κανένα λόγο. Που θα βρεις να δοκιμάσεις το 1100? Δεν το βλέπω πλέον στα μαγαζιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amaretos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Τα ψαρακια υπαρχουν καπου εδω ελλαδα? Αν οχι ενα λινκ απο εξωτερικο πλις ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Εννοειται shoei και ας ειναι 5ετιας. Το nolan ειναι αρκετα φτηνιαρικο και λιγο μπροστα στο japanεζικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Το Shoei είναι πολύ καλύτερο, όμως έχει μεγάλη σημασία και τι ταιριάζει στο κεφάλι του καθενός! Δεν είναι όλα τα κράνη για όλα τα κεφάλια! Πρέπει να το δοκιμάσει πρώτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coyote Z750s 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για να έχει τόσο χαμηλή τιμή το shoei είναι στο όριο ή ληγμένο. Αν θες να το αγοράσεις ρώτα ημερομηνία κατασκευής πρώτα και μετά να το αγοράσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Μην τρελαίνεσαι τόσο με την ημερομηνία κατασκευής. Είχα το ίδιο δίλημμα για Arai, επικοινώνησα μαζί τους και μου απάντησαν.Αν το σκέφτεσαι, στείλε ένα email στη Shoei και ρώτα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Μην τρελαίνεσαι τόσο με την ημερομηνία κατασκευής. Είχα το ίδιο δίλημμα για Arai, επικοινώνησα μαζί τους και μου απάντησαν.Αν το σκέφτεσαι, στείλε ένα email στη Shoei και ρώτα τους.Τι σου ειπαν ακριβως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Το κατάστημα, από το οποίο θα το αγόραζα τότε, με έχει διαβεβαιώσει ότι το κράνος ήταν σωστά αποθηκευμένο, όχι σε ήλιο, υγρασίες, κλπ. Ήταν κατασκευής 2010 και θα το αγόραζα τέλη 2014. Τους ρώτησα λοιπόν αν επηρεάζεται η ζωή του κράνους, τα υλικά μέσα, κλπ, κλπ. Η απάντησή τους ήταν ότι μπορώ εύκολα να το αγοράσω (αυτολεξί) και ότι θα έχω και για κάποια χρόνια εγγύηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες