mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Καλησπέρα σας και καλο μήνα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο KTM 125 DUKE 2016 αν κάποιος γνωρίζει πότε θα έρθει στην Ελλάδα και να μου πει την άποψη του για την μηχανή αυτήν όσο άφορα την επίδοση μέσα στην πόλη , την οικονομία και για το κατά πόσο ασφαλής θα είναι για 2 άτομα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Όποια απάντηση παρθεί θα είναι καλοδεχούμενη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Ειναι απλα το καλυτερο 125αρι τετραχρονο που μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη.Φρενα αναρτησεις πλαισιο εχουν σχεδιαστει για ατελειωτο παιχνιδι. Αν αυτο θες, θα σε καλυψει απολυτα.Προφανως θα ειναι οικονομικο, για 125 μιλαμε.Δε ξερω τι εννοεις να ειναι "ασφαλης για 2 ατομα".Ειναι μικρο μηχανακι, δες το απο κοντα και κρινε εσυ αν χωρατε.Απο 'κει και περα τα προτερηματα που ανεφερα πιο πανω βοηθανε και στον τομεα της ασφαλειας.Το μοντελο εχει ερθει στην Ελλαδα πολλα χρονια τωρα.Αν εννοεις συγκεκριμενα το μοντελο 2016, φανταζομαι εχει ερθει και αυτο εδω και μηνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και το μήνυμα που εστειλες φίλε μου. Με κάλυψες σχεδόν τέλεια μόνο κάτι τελευταίο όσον αφορά για τα μακριά ταξίδια θα κάνει την δουλειά του κανονικά ? Η μήπως είναι καθαρά για την πόλη το χρειάζομαι για την δουλειά σαν καθημερινής χρήση μεταφοράς απόσταση 50 χιλιόμετρων το πολύ. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Δεν θα πας εξίσου άνετα με μια μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού,αλλά ούτε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα.Απλά μην έχεις φρούδες ελπίδες ότι θα είσαι εκεί σε ένα 20λεπτο.Θέλει το χρόνο του το 125,την ηρεμία του,να μην το λιώνεις και θα φτάσεις άνετα και σχετικά γρήγορα.Μην το φοβάσαι το δικάβαλο,δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ναστε καλα ! Με βοηθησατε σε ολους τους τομεις που ηθελα και ο φιλος CptAngel με καλυψε πληρως και εσυ φιλε μου τακη ναστε καλα!! Οποιος παρει την μηχανη η την εχει ειδη ας μου πει εντυπωσεις ! Καλη συνεχεια σε ολους ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Αν πάντως εννοείς το νέο δουκα που μοιάζει με το 1290 από το 17' θα έρθει στην Ελληνική αγορά .Βέβαια θα είναι πιο ακριβό κ όχι σε προσφορά όπως το έχουν τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Ειναι μικρο μηχανακι, δες το απο κοντα και κρινε εσυ αν χωρατε.Δεν είναι μικρό. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ σε όγκο. αν ο φίλος μας είναι ογκόδης και ο συνοδυγός επίσης your gonna have a bad time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iodr87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Ας πω και εγώ την εμπειρία μου. Είχα το duke 125 του αδελφού μου για κάμποσους μήνες. Πανεύκολη μηχανή στην κυριολεξία 'παπί' με συμπλέκτη,στήσιμο+πλαίσιο φοβερό,ελαφρύ κ δεν έκαιγε τίποτα..γύρω στα 2 λίτρα,γκάζια μην περιμένεις με το ζόρι έβλεπα 105 αντε 108.Ταξίδι ειχα πάει μόνο Κόρινθο και Χαλκίδα,οποτε δεν έχω την τρομερή εμπειρια ταξιδιού,όμως ηταν ξεκούραστο και αν και γυμνό δεν ειχα πρόβλημα με τον αέρα,ηταν κ οι ταχυτητες σχετικα χαμηλες.Δικάβαλο παιρνει αλλα ζορίζεται. Ψιλοακριβά ανταλλακτικά όμως και εξηγούμαι: είχα φαει σούπα και έπρεπε να αλλάξω τιμόνι,ντεπόζιτο,γκριπ και το πεντάλι για τις ταχύτητες...όλα αυτά 570 ευρω εκ των οποιων 130 ηταν τα αυτοκόλλητα του ντεπόζιτου...έλεος. Τέλος είναι κάπως 'μαζεμένο',αλλά παρότι 1,84 ύψος και 90 κιλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα. Γνώμη μου,αν έχεις το αντιστοιχο δίπλωμα πηγαινε με κλειστά τα μάτια για το 390 ειδικά τώρα λόγω stock που έχουν ρίξει την τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ψιλοακριβά ανταλλακτικά όμως και εξηγούμαι: είχα φαει σούπα και έπρεπε να αλλάξω τιμόνι,ντεπόζιτο,γκριπ και το πεντάλι για τις ταχύτητες...όλα αυτά 570 ευρω εκ των οποιων 130 ηταν τα αυτοκόλλητα του ντεπόζιτου...Ωπα ρε φιλε, εδω λες αλλαξες ολοκληρο ντεποζιτο, ποσο ηθελες να βγει δηλαδη? Ειδικα αν οντως 130 ευρω ηταν τα αυτοκολλητα στο ντεποζιτο (που αν δεν το δω με τα ματια μου δυσκολευομαι να το πιστεψω),ολα τα αλλα κοστισαν 440 ευρω που ειναι πολυ καλη τιμη. Το duke μπορει να ειναι μονο 125cc αλλα ειναι μηχανη, οχι παπακι. Ποσο ηθελες να κοστισει? Και ας πουμε οτι οντως ειχαν 130 ευρω τα αυτοκολλητα μονο στο ντεποζιτο, κι εσυ τα εσκασες και τα πειρες? Εβαζες aftermarket χωρις να χασεις καθολου σε ποιοτητα και με 100e λιγοτερα. Anyway. Οπου θες να πας θα σε παει το μηχανακι, εσυ θα κουραζεσαι πριν κουραστει αυτο... Αλλα να ξερεις τι εχεις, 125 κυβικα, ε δεν ειναι και ταξιδιαρα μηχανη πως να το κανουμε. Πηγαινε δες το επισης και δοκιμασε το γιατι ειναι λιγο μικρο σε ογκο, μπορει να μην σε βολεψει. Παντως απο στησιμο ειναι κορυφη στα κυβικα του.Να θιξω και κατι ακομα, απ'οτι καταλαβα θα το παρεις καινουργιο, υπαρχει καποιος ιδιεταιρος λογος που θες να σκασεις τοσα λεφτα για πρωτο μηχανακι που θα θελησεις να το πουλησεις λογικα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο διπλωμα? Ναι, οκ, δικα σου τα λεφτα, ξερω, οτι θες τα κανεις, just sayin'... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Ωπα ρε φιλε, εδω λες αλλαξες ολοκληρο ντεποζιτο, ποσο ηθελες να βγει δηλαδη? Ειδικα αν οντως 130 ευρω ηταν τα αυτοκολλητα στο ντεποζιτο (που αν δεν το δω με τα ματια μου δυσκολευομαι να το πιστεψω),ολα τα αλλα κοστισαν 440 ευρω που ειναι πολυ καλη τιμη. Το duke μπορει να ειναι μονο 125cc αλλα ειναι μηχανη, οχι παπακι. Ποσο ηθελες να κοστισει? Και ας πουμε οτι οντως ειχαν 130 ευρω τα αυτοκολλητα μονο στο ντεποζιτο, κι εσυ τα εσκασες και τα πειρες? Εβαζες aftermarket χωρις να χασεις καθολου σε ποιοτητα και με 100e λιγοτερα. Anyway. Οπου θες να πας θα σε παει το μηχανακι, εσυ θα κουραζεσαι πριν κουραστει αυτο... Αλλα να ξερεις τι εχεις, 125 κυβικα, ε δεν ειναι και ταξιδιαρα μηχανη πως να το κανουμε. Πηγαινε δες το επισης και δοκιμασε το γιατι ειναι λιγο μικρο σε ογκο, μπορει να μην σε βολεψει. Παντως απο στησιμο ειναι κορυφη στα κυβικα του.Να θιξω και κατι ακομα, απ'οτι καταλαβα θα το παρεις καινουργιο, υπαρχει καποιος ιδιεταιρος λογος που θες να σκασεις τοσα λεφτα για πρωτο μηχανακι που θα θελησεις να το πουλησεις λογικα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο διπλωμα? Ναι, οκ, δικα σου τα λεφτα, ξερω, οτι θες τα κανεις, just sayin'...Με συγχωρείς αλλά εκτός από το ντεπόζιτο τι άλλο είναι ακριβό από αυτά που είπε; Για το cbfάκι η ίδια ζημιά θα κόστιζε λιγότερο από 300 ευρώ με καινούργια ανταλλακτικά,χωρίς να μετράω τα αυτοκόλλητα.Οπότε μιλάμε για μια διαφορά 150+ ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Με συγχωρείς αλλά εκτός από το ντεπόζιτο τι άλλο είναι ακριβό από αυτά που είπε; Για το cbfάκι η ίδια ζημιά θα κόστιζε λιγότερο από 300 ευρώ με καινούργια ανταλλακτικά,χωρίς να μετράω τα αυτοκόλλητα.Οπότε μιλάμε για μια διαφορά 150+ ευρώ.Κοιτα οπως τα υπολογιζω εγω, κανα 120ευρο το τιμονι, κανα 40αρι-50αρι τα αλλα και κανα 270-280ευρο το ντεποζιτο, νορμαλ μου ακουγονται. Τι να σου πω, ισως φταιει που το συγκρινα με μεγαλυτερες μηχανες στο μυαλο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johns 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Ο λογος που τα αυτοκολλητα ειναι ακριβα ειναι γιατι η ΚΤΜ πουλαει ολο το σετ για ολη τη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iodr87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Ωπα ρε φιλε, εδω λες αλλαξες ολοκληρο ντεποζιτο, ποσο ηθελες να βγει δηλαδη? Ειδικα αν οντως 130 ευρω ηταν τα αυτοκολλητα στο ντεποζιτο (που αν δεν το δω με τα ματια μου δυσκολευομαι να το πιστεψω),ολα τα αλλα κοστισαν 440 ευρω που ειναι πολυ καλη τιμη. Το duke μπορει να ειναι μονο 125cc αλλα ειναι μηχανη, οχι παπακι. Ποσο ηθελες να κοστισει? Και ας πουμε οτι οντως ειχαν 130 ευρω τα αυτοκολλητα μονο στο ντεποζιτο, κι εσυ τα εσκασες και τα πειρες? Εβαζες aftermarket χωρις να χασεις καθολου σε ποιοτητα και με 100e λιγοτερα. Anyway. Οπου θες να πας θα σε παει το μηχανακι, εσυ θα κουραζεσαι πριν κουραστει αυτο... Αλλα να ξερεις τι εχεις, 125 κυβικα, ε δεν ειναι και ταξιδιαρα μηχανη πως να το κανουμε. Πηγαινε δες το επισης και δοκιμασε το γιατι ειναι λιγο μικρο σε ογκο, μπορει να μην σε βολεψει. Παντως απο στησιμο ειναι κορυφη στα κυβικα του.Να θιξω και κατι ακομα, απ'οτι καταλαβα θα το παρεις καινουργιο, υπαρχει καποιος ιδιεταιρος λογος που θες να σκασεις τοσα λεφτα για πρωτο μηχανακι που θα θελησεις να το πουλησεις λογικα οταν βγαλεις το μεγαλυτερο διπλωμα? Ναι, οκ, δικα σου τα λεφτα, ξερω, οτι θες τα κανεις, just sayin'...Δικό μου λάθος,όταν λέω ντεπόζιτο αναφέρομαι στο εξωτερικό του πορτοκαλί πλαστικό κάλυμμα που τραυματίστηκε από το σύρσιμο,και τα αυτοκόλλητα δεν τα έβαλα απλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας ! Δηλαδή προτιμάτε να περιμένω να πάω 20 για το δεύτερο δίπλωμα πάρα να κάνω την αγορά τώρα στα 19 μου με μια καινούργια ??? Είμαι καινούργιος σε αυτά και δεν γνωρίζω πολλά συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις ! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Κοιτα εσυ ξερεις καλυτερα, ουτε τα οικονομικα σου ξερουμε, ουτε τι ατομο εισαι, ουτε τι μπορεις να εχεις στο μυαλο σου για το πως θα χρησιμοποιησεις το μηχανακι που θα παρεις, ουτε πως θα σου φανει το 125, ποσο γρηγορα θα το βαρεθεις κλπ.Απλα σκεψου το εξης. Αγοραζοντας ενα μηχανκι 125 κυβικων καινουργιο που κοστιζει 5k (π.χ., δεν ξερω ποσο κοστιζει το duke) στα 19 σου, εκτος απο το ενδεχομενο να σου ταιριαξει, να ζησετε εσεις καλα κι εμεις καλυτερα, υπαρχει και το ενδεχομενο να το βαρεθεις πολυ γρηγορα λογω δυναμης, να δεις οτι δεν σου ταιριαξε η κατηγορια της μηχανης στην οδηγηση που κανεις, να εχεις καποιες μικροπτωσεις λογω του οτι εισαι πρωταρης και οταν θα πληρωνεις τα ανταλλακτικα να σε τσουζει επειδη το πηρες καινουργιο, η πολυ απλα σε 1 χρονο που θα μπορεις να βγαλεις μεγαλυτερο διπλωμα να σου μπει το μικροβιο και η σκεψη να πας σε μεγαλυτερο γιατι θα εχεις κ@υλωσει, και σε αυτες τις περιπτωσεις θα χασεις 2k στην μεταπωληση για πλακα (που δεν νομιζω να τα βρηκες στο δρομο μια μερα που βγηκες για καφε), χωρις να το εχεις ευχαριστηθει και χωρις να εχει βγαλει τα λεφτα του σε καμια περιπτωση. Οι λογικες λυσεις ειναι 2, η μια ειναι να παρεις κατι φθηνοτερο, μεταχειρισμενο ωστε να πειραματιστεις, να μαθεις να οδηγας, να σου μεινουν λεφτα στην ακρη και να το δωσεις αργοτερα χωρις μεγαλη χασουρα στη μεταπωληση και να παρεις κατι μεγαλυτερο. Η δευτερη ειναι να περιμενεις 1 χρονο και να παρεις κατι μεγαλυτερο με περισσοτερες δυνατοτητες που θα το βαρεθεις πολυ πιο δυσκολα. Αλλα τιποτα δεν ειναι απολυτο, το γιατι, το εξηγω στην πρωτη προταση του post. Ετσι κι αλλιως, η οδηγηση μηχανης δεν ειναι επιλογη λογικης, ειναι επιλογη κ@υλας... Βαλ'τα κατω κι αποφασισε. Καλες αγορες και μην αμελησεις το εξοπλισμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Καλήμερα αδερφέ μου με κάλυψες πλήρως και λογικά θα πάω στην δεύτερη επιλογή όσον άφορα για τον εξοπλισμό πρώτο πρώτο θα έρθει. Νασε καλά για τον χρόνο σου που μου αφιέρωσες και καλή συνεχεία σε όλους παιδιά ότι απορία θα έχω στην πορεία θα σας την πω ευχαριστώ και πάλι ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Ψάξου και για άλλα φθηνότερα μηχανάκια, εκτός αν έχεις την άνεση και την κ@βλα για το ktm, οπότε πάσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Καλησπερα και παλι μια ερωτηση ηθελα να κανω η honda cbr 600 rr ειναι για Α2 διπλωμα ? Φιλε τακη κρατουσα στην ακρη για αυτοκινητο αλλα απο οτι βλεπω με 7-8 χιλιαρικι δεν παιρνεις κατι αξιολογο οποτε το σκεφτομαι για μηχανη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Καλησπερα και παλι μια ερωτηση ηθελα να κανω η honda cbr 600 rr ειναι για Α2 διπλωμα ?Απεριοριστο θες για κατι τετοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Καλησπερα και παλι μια ερωτηση ηθελα να κανω η honda cbr 600 rr ειναι για Α2 διπλωμα ? Φιλε τακη κρατουσα στην ακρη για αυτοκινητο αλλα απο οτι βλεπω με 7-8 χιλιαρικι δεν παιρνεις κατι αξιολογο οποτε το σκεφτομαι για μηχανη !Αφού έχεις τέτοια οικονομική δυνατότητα τσίμπα το το duke.Επίσης,πολλοί λένε ότι το 125 το βαριέσαι στον χρόνο.Σε πολλές περιπτώσεις,γνωστών και μη,αυτή η περίπτωση δεν ισχύει.Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια μηχανή γρηγορότερη και πιο άνετη από το duke 125 ίσως θα πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο.Αν είσαι ταυλωμένος να οδηγήσεις,να μάθεις και να χαρείς μηχανή,τότε πάρε το 125.Έχεις την υπομονή να περιμένεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Καλησπερα σας και παλι ! Φιλε cptAngel ευχαριστω για την διετκρινηση. Φιλε Τακη μεχρι στιγμης μπορω να συμβιβαστω με το αστικο απλως κανω τουτες τις ερωτησεις γιατι θελω και σκεφτομαι να παρω μια μηχανη καινουργια και σαν κατασταση αλλα και σαν μοντελι για να την εχω αρκετο καιρο. Αρα μπορει να περιμενω αλλα 2 χρονακια για να παρω το απεριοριστο και να τσιμπησω μια μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου.Θελω να ακουσω τις γνωμη σας για την ιδεα μου. Ευχαριστω πολυ σε ολους για τα μηνυματα σας περιμενω απαντηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Παρε ενα μεταχειρο τωρα στο διπλωμα σου και πουλα το οταν ειναι να πας για την πιο μεγαλη (για να μη χασεις πολλα λεφτα στο ενδιαμεσο). Οταν βγαλεις το απεριοριστο, δε σημαινει απαραιτητα οτι ξερεις και μπορεις να χειριστεις και να απολαυσεις το μεγαλυτερο μηχανακι. Και γιατι να παει χαμενος τοσος καιρος; Ειναι ωραια φαση το μικρο μηχανακι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Μαλιστα εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες θα το σκεφτω! Ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου αδερφε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Δεν ξερω αν βοηθαω στην κουβεντα αλλα εγω ειχα 125αρι 5 χρονια κ το χα λιωσει στις βολτες καφεδες μπανακια πηγαινα κεντρο για δουλειες κ εβγαινα αττικη οδο καθε μερα..Τωρα εχω 250αρι κ κινουμαι με τις ιδιες ταχυτητες δηλ 80-90.Κανω πανω απο 1000χλμ την βδομαδα κ ναι μεν μου χει ληψει η οικονομια του 125 αλλα απολαμβανω την ροπη του μεγαλυτερου οταν εχω 2ο ατομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Για σου φιλε caferacer ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες