Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Μήτσε αυτό πού πάει,στον από πάνω σου ή στον ax_vax ? στον ταλιμπαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 σε κρυπτον χ παει μοτερ απο χτχ?Σοβαρά τώρα; Έχω δει πως κατέληξε ένας φίλος μου με ένα FX... του έβαλε DR 650 και τώρα έχει να καβαλήσει μηχανάκι για 2 χρόνια... δεν παίζουν με αυτά.. τα φρένα και μόνο του X δεν μπορούν να κρατήσουν το μοτέρ του XTX... μόνο τα φρένα ανέφερα.. αν ξεκινήσω να τα πω όλα δεν τελιώνουμε ούτε αύριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 Σοβαρά τώρα; Έχω δει πως κατέληξε ένας φίλος μου με ένα FX... του έβαλε DR 650 και τώρα έχει να καβαλήσει μηχανάκι για 2 χρόνια... δεν παίζουν με αυτά.. τα φρένα και μόνο του X δεν μπορούν να κρατήσουν το μοτέρ του XTX... μόνο τα φρένα ανέφερα.. αν ξεκινήσω να τα πω όλα δεν τελιώνουμε ούτε αύριο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2016 Εκτός και αν το είπες για χαβαλέ, τότε αλλάζει το πράγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2018 δεν το διαβασα το σεντονι ...... ΑΛΛΑ godeta δαγκωτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2018 <<< Έχω δει live GSXF να τρώει ήττα από Crypton X σε στροφιλίκι, που ο πρώτος έκανε ένα μήνα να φανεί σε καφέ. Παίζει ρόλο το ότι το Crypton X το οδηγούσε ένα άψυχο Nazgul αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.>>> Δεν εχω ξαναγελασει τοσο στο φορουμ αυτο. Προσφερομαι να σε πληρωνουμε μεσω πειπαλ για να βαζεις τετοια αρθρα καθε βδομαδα . εποσσσσσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 οσο παραμένει άδεια η Κατηγορία απο τα προσωπικά μας μοτό, τόσο θα επικαιροποιείται το παρών τόπικ. 6 θεματα το '16, 4 θεματα το '17... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες