Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Το περασμένο καλοκαίρι ύστερα από επίσκεψη στην μαγευτική Λευκάδα, η εμπειρία που μου πρόσφερε ο συγκεκριμένος ουτοπικός τόπος με ώθησε ώστε να δομήσω μια έντυπη μορφή καταγραφής σκέψεων και διαδρομών. Ένα χρόνο μετά, πιστεύω την πιο κατάλληλη στιγμή, ήρθε η στιγμή της ολοκλήρωσης της, ας το πούμε, ταινίας μικρού μήκους από το εν λόγω ταξίδι ύστερα από πολλά τεχνικά προβλήματα. Το ταινιάκι “Θαλάσσιες ουτοπίες” είναι ένα αυτόνομο έργο αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την έντυπη έκδοση καθώς παρέχει πληροφορίες που αλληλοσυμπληρώνονται με κείμενο, εικόνα και φωτογραφία. Ένας ακόμη λόγος δημιουργίας αυτού του υλικού είναι ότι τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ένα μεγάλος σεισμός 6.1 ρίχτερ κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος των παραλιών Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί – οι Εγκρεμνοί θεωρούνται μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης*.Ο δρόμος για την ουτοπία συνεχίζει την πορεία του και η μοτοσυκλέτα είναι το μέσω για αυτό το μοναδικό ταξίδι... Έντυπη έκδοσηpdf | https://drive.google.com/file/d/0B4q4YQXRA-MaQVU3NllXMks0c3c/view?pref=2&pli=1exe | https://drive.google.com/file/d/0B4q4YQXRA-MaZUhZMlF3b3FNXzQ/view?pref=2&pli=1swf | https://drive.google.com/file/d/0B4q4YQXRA-MaMUxuYzhQMEVZZ1E/view?pref=2&pli=1 το βίντεο και στο facebook: 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 πολυ καλη δουλεια με ομορφες εικονες και πολλες πληροφοριες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Στράτο, σ' ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!!!!Τόσο για την υπέροχη δουλειά σου, όσο για την προσφορά σου με την παραχώρησή της εδώ, στα χέρια μας!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! (το θέμα γίνεται sticky) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Τι χαλαρωτικό βιντεάκι ρε Στράτο,η μουσική του όλα τα λεφτά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Τι χαλαρωτικό βιντεάκι ρε Στράτο,η μουσική του όλα τα λεφτά! Εγώ άλλο ήθελα να ρωτήσω τον Στράτο....Τι έταξε ο κιερατάς στο έτερόν του ήμισυ να κρατάει την κάμερα με το stick!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 εγώ 1000 ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο που δαπανήσατε και τα ωραία λόγια σας! Εγώ άλλο ήθελα να ρωτήσω τον Στράτο....Τι έταξε ο κιερατάς στο έτερόν του ήμισυ να κρατάει την κάμερα με το stick!!!!! θεός, που το κατάλαβες..παθόν ? :):):)Δεν έταξα κάτι αλλά έγινε η ζωή μου κόλαση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δείτε μια ολίγον σοκαριστική εικόνα στο 8:03 την οποία την είδα στο μοντάζ ενώ όταν γινόταν η λήψη δεν το είχα παρατηρήσει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2016 από τον Stratos 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Για το Land Rover λες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Για το Land Rover λες??? ακριβώς! πιστεύω πως μόνο αν το τράβηξε γερανός θα βγήκε γιατί οτιδήποτε άλλο παίζει να το τραβούσε κάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Κι όμως.....Το πιθανότερο (αν ο ιδιοκτήτης ξέρει) θα έφυγε κανονικά!!!(ένα κλικ πιο πίσω, που δείχνεις τα πλάνα της ουράς του ΒΜW, κινούμενος από δεξιά προς αριστερά, με τι κάμερα τραβάς Στράτο? Υποθέτω κάποιο καλό κινητό, όχι με sports camera τύπου GoPro/SJ κλπ, ε?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Μακάρι να είχα μαζί μου ένα τέτοιο θα μου έλυνε τα χέρια. Είχα την nikon d610 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Καταπληκτική δουλειά και χρονοβόρα. Μπράβο ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Καταπληκτική δουλειά και χρονοβόρα. Μπράβο !ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Μακάρι να είχα μαζί μου ένα τέτοιο θα μου έλυνε τα χέρια. Είχα την nikon d610 Α μπράβο!!!!! Το νετάρισμα στη μηχανή και το θόλωμα πίσω θα ήταν σούπερ εντυπωσιακό αν γινόταν με extreme sports camera!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
northrider 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Μπράβο σου πολύ ωραίο βίντεο, μας ταξιδεψες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aktaioros 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Καταπληκτικό βιντεάκι και φοβερή η μουσική !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 ΜΠΡΑΒΟ!!Είναι πολύ ωραίο.Περιμένω playlist με μουσική πέρα από αυτή του βίντεο! Μπορώ να ακούω για ώρες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Α μπράβο!!!!! Το νετάρισμα στη μηχανή και το θόλωμα πίσω θα ήταν σούπερ εντυπωσιακό αν γινόταν με extreme sports camera!!!!!!!!Κοίταξε τεχνικά ακόμα δεν μπορούν να το καταφέρουν γιατί δεν παίρνουν προς το παρόν premium φακούς. Φαντάσου ότι ο δικός μου είναι στο 1.4f. Αλλά είδη σε σημεία αρχιζουν και παίρνουν κεφάλι από τις dslr, όπως για παράδειγμα στα frames που εμένα είναι στα 30! ΜΠΡΑΒΟ!!Είναι πολύ ωραίο.Περιμένω playlist με μουσική πέρα από αυτή του βίντεο! Μπορώ να ακούω για ώρες!Ξεκίνησα να δουλεύω με τα αυθεντικά κομμάτια και για να αποφύγω δικαιώματα κ.λπ., έψαξα άλλες εκτελέσεις οι οποίες μου φαίνεται πως στις περισσότερες εκδοχές ήταν πιο ωραίες και από τις κανονικές :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Γέμισε το δωμάτιο με όμορφες μουσικές, και τα μάτια μου με όμορφες εικόνες... Πολυ πολυ ωραιο. Υγ. Βέβαια το κακό είναι ότι με έκανες να θέλω να παρω μηχανή και κοπέλα και να παω να αραξω σε καμια παραλία για κανα μήνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Γέμισε το δωμάτιο με όμορφες μουσικές, και τα μάτια μου με όμορφες εικόνες... Πολυ πολυ ωραιο. Υγ. Βέβαια το κακό είναι ότι με έκανες να θέλω να παρω μηχανή και κοπέλα και να παω να αραξω σε καμια παραλία για κανα μήνα... Αυτό ακριβώς ήθελα να πετύχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 πολύ ωραίο βίντεο, πολύ ωραία μουσική :)Το μοντάζ σου καλό, και η κάμερα :D αλλά μάλλον έχει σταθεροποιητή, σωστά; αλλιώς πολύ καλό χέρι - οπερατέρ είσαι;! και τα χρώματα πολύ καλά, και η γραμματοσειρά - Γενικά μια πολυ ολοκληρωμένη δουλειά, συγχαρητήρια ! Το πρώτο πλάνο, φέρνει σε Λάνθιμο :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) πολύ ωραίο βίντεο, πολύ ωραία μουσική :)Το μοντάζ σου καλό, και η κάμερα :D αλλά μάλλον έχει σταθεροποιητή, σωστά; αλλιώς πολύ καλό χέρι - οπερατέρ είσαι;! και τα χρώματα πολύ καλά, και η γραμματοσειρά - Γενικά μια πολυ ολοκληρωμένη δουλειά, συγχαρητήρια ! Το πρώτο πλάνο, φέρνει σε Λάνθιμο :D Ευχαριστώ για την ανάλυση. Δυστυχώς δεν είχα stabilizer και θέλω πάρα πολύ να πάρω γιατί πλέον είναι παντού αναγκαίο. Η σταθεροποίηση έγινε στην επεξεργασία Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2016 από τον Stratos 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες