elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Βόλτα-ρεν υπόθετα, ότι καλύτερο για τον πόνο του άλλου. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Απο οτι φαινεται το σακουλακι της τυχης σου ειναι ακομα γεματο, μην το αδειαζεις ασκοπα, πηγαινε νοσοκομειο και ας σε πονεσουν τι εισαι μωρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας κάθε σχόλιο μου βάζει και μυαλό είτε θετικό είτε αρνητικό δεν παρεξηγώ κανέναν... Προς το παρόν έστειλα να μου πάρουν γάζες και Pulvo μιας και αρχίζει και υποχωρεί ο πόνος,το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσω να οδηγώ σε καμία περίπτωση,μιας και ο πατέρας μου είναι μεγάλος μηχανόβιος και έχω πάρει το μικρόβιο από αυτόν δεν φοβάμαι σε καμία περίπτωση το μηχανάκι,υπ ευθύνη μου έγινε ότι έγινε εγώ επέλεξα να κάνω κασκαντεριλίκια στον δρόμο ακράνοτος με βερμούδα και αθλητικό! Προς το παρόν περιμένω ένα φίλο να έρθει να πάμε νοσοκομείο προληπτικά μόνο για τις πληγές και να κάνω και μια αξονική στο κεφάλι και μετά μαζί με τον Μάστορα να παραλάβουμε το πλέον σκόρπιο μηχανάκι που το παράτησα σε ένα μαγαζί εκεί που έπεσα... Το αστείο είναι ότι μέσα στην ζαλάδα μου με το που έπεσα σηκώθηκα και πήγα και έβαλα το μηχανάκι στην γωνία και κοίταζα τι ζημιά έπαθε,όλοι είχαν φρικάρει γιατί το αίμα κύλαγε σαν νερό και εγώ τον χαβά μου.. Πρόχειρος απολογισμός σε Honda Innova 125 καρμπιρατέρ πλαστικά σχεδόν όλα, στραβό τιμόνι στράβωσαν μανέτες φρένου και συμπλέκτη(Ναι και συμπλέκτη το εργαλείο ) μασπίεδες,καλά για το πίσω φανάρι δεν το συζητώ έχει γίνει σμπαράλια και ο μάστορας θα κρίνει τα υπόλοιπα θα ανεβάσω και φωτογραφίες πριν και μετά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Περαστικα και επλιζω ποτε ξανα......Τα σιδερα ερχονται σε δευτερη μοιρα.....πρωτα εμεις.Ολοι εχουμε κανει τις μλκιες μας.....αλλα πρεπει καποτε να ωριμασουμε,το καλυτερο ειναι να ωριμασεις απο λαθη αλλων.....αλλα υπαρχει και ο δυσκολος δρομος.Εχε στο νου σου οτι καποιοι δεν προλαβαν καν να ωριμασουν.........κλεινοντας πολλα σπιτια απο μια απερισκεψια.Μεγαλη προσοχη και εξοπλισμο...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2016 από τον GeorStrat 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Τα εγκαυματα δε θελουν χαζες. Αστα ανοιχτα να βγαζουν τα ζουμια τους. Αν βαζεις γαζα κολλαει με τα ζουμια και ανοιγεις παλι τις πληγες. Τα εγκαυματα ειναι ο,τι χειροτερο, δυστυχως, και θελουν το χρονο τους. Δε φαινεται για κατι τραγικο παντως. Πηγες σε νοσοκομειο, ειδαν οτι θες ραμματα και σε αφησαν να φυγεις;;; Ασχολιαστο. Ποτε επεσες; Προσπαθησε να βαλεις μυαλο. Αυτα που γραφεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ φανερωνουν πολυ ανωριμο ανθρωπο κι ειναι κριμα να φας το κεφαλι σου σαν το σκυλι στ'αμπελι. Περαστικα και ποτε ξανα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Ρε φίλε πηγενε νοσοκομείο να πούμε. Τι διαβάζω εδώ μέσα.... ρε πουστη μου. Μπορεί να έχεις πάθει το οτιδηποτε που δεν φενεται πηγενε στον γιατρό. Τώρα διάβασα ότι δεν πήγες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Δεν έχεις τπτ μια χαρά είσαι 5 μέτρα σύρθηκες δεν τρακαρες με νταλίκα!!!Ρε είσαι τρελός ακόμα κάθεσαι? Σήκω να πας να δεις τι ζημιές έπαθε το παπί(με τον συμπλέκτη ) και ξεκινά χτες να βρεις τι καλύτερο θα βάλεις επάνω (προτείνω δισκόφρενο πίσω για καλύτερο έλεγχο και τέρμα πια τα καπάκια) ( Θα σου πω περαστικά χωρίς να το πιστεύω γτ από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες κάτι από αυτό που έπαθες και θα συνεχίζεις τα ίδια που έκανες και την επόμενη φορά μπορεί να πάρεις κάποιον άλλον στο λαιμό σου οπότε πριν πεις για ελλαδισταν και ότι φταίνε οι άλλοι που δε σε κοίταξαν στο νοσοκομείο σκέψου την δικιά σου συμπεριφορά απέναντι στο γενικό σύνολο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Μια πρώτη εικόνα του παπιού.. Μαύρα χάλια... θα αργήσω να το οδηγήσω βέβαια μιας και την Τετάρτη φεύγω σεζόν σε νησί σαν πρακτικαριος μάγειρας,οχι φίλε mAw είσαι λάθος είμαι πλήρης συνειδητοποιημένος για τις πράξεις μου,και την σούζα την έκανα σε ανοιχτό δρόμο άδειο με 3 λωρίδες όχι ότι δικαιολογεί τον κάλο που έχω στον εγκέφαλο αλλά λέμε τώρα... Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα ξανά κάνω καγκουριλια,αλλα τώρα θα προσέχω που τα κάνω και τι θα φοράω όταν τα κάνω και θα προσπαθήσω να αποφεύγω τους δημόσιους δρόμους! Για την ακρίβεια σύρθηκα γύρω στα 50 μέτρα μέρα μεσημέρι με καυτή άσφαλτο,μόνο τον πόνο που τραβάω τώρα δεν θέλω να τον ξαναζήσω μιας και δεύτερη μέρα τώρα είμαι σερί άυπνος και δεν έχω και όρεξη να κοιμηθώ το μόνο που με ενοχλεί πλέον πολύ είναι το έγκαυμα στο πόδι που δεν περνάει με τίποτα,αλλά ελπίζω να στρώσει και αυτό σιγά σιγά... Το πάθημα μου έγινε μάθημα,ήμουν πολύ αφελής στο δρόμο,μιας και επειδή εκανα 30-40 φορές σούζα πίστευα ότι είμαι επαγγελματίας κασκαντέρ που αποδείχτηκε μεγάλο λάθος με πολλά χιλιόμετρα! Δεν έχω σκοπό να ξαναπαθω τα ιδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 για τα εγκαυματα βοηθαει αυτο το σπρέυ το ασπρο (δε θυμαμαι πως το λενε) που μας εβαζαν οταν πεφταμε κατω και χτυπουσαμε τα γονατα.Θα πιασει γρηγοροτερα κρουστα , θα σταματησει λιγο το πιον και θα ηρεμησεις καπως απο το τσουξιμο, αλλά θα αρχισει φαγουρα τρελή οπως θα γιατρευεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 για τα εγκαυματα βοηθαει αυτο το σπρέυ το ασπρο (δε θυμαμαι πως το λενε) που μας εβαζαν οταν πεφταμε κατω και χτυπουσαμε τα γονατα.Θα πιασει γρηγοροτερα κρουστα , θα σταματησει λιγο το πιον και θα ηρεμησεις καπως απο το τσουξιμο, αλλά θα αρχισει φαγουρα τρελή οπως θα γιατρευεται.Pulvo λεγεται και βαζει ηδη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Σε ανάλογο πέσιμο με έγκαυμα βέβαι πήγαμε σε νοσοκομείο....καθάρισέ το με φυσικό ορό να καθαρίσει όμως και αγόρασε γάζες φουσιτνιν νομίζιω από το φαρμακείο και ένα διχτάκι το οποίο ήταν με αντιβίωση πάνω και το άφηνες πάνω στην πληγή και από πάνω την γάζα και κάθε μέρα αλλαγές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Ο καθενας λεει τα γιατροσοφια του... Ή πανε σε ενα νοσοκομειο να στο κοιταξουν και να σου πουν τι, πως και ποτε να βαζεις στις πληγες σου ή κατσε εκει περα να βασανιζεσαι και να διαβαζεις τη γνωμη του καθενα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) περαστικα! απο εδω και περα παντα εξοπλισμο, τη μια φορα σταθηκες τυχερος, την επομενη ομως? πρεπει να πας νοσοκομειο οπωσδηποτε. θα κανεις εξετασεις και θα σου πουνε πως να φροντιζεις τα τραυματα. ειχα πεσει και εγω με καινουριο ιννοβα φιλου μπροστα στο σχολειο (800 ευρω ζημια) απο σουζα με 3η (και ακομα μια φορα με το δικο μου, οχι απο σουζα ομως). ευτυχως ηταν νοεμβρης και φορουσα χοντρα ρουχα (κρανος ουτε λογος). επεσα με την πλατη και το μπουφαν και το φουτερ ειχανε διαλυθει, το κοντομανικο δεν επαθε τιποτα ομως. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2016 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 α) Μπράβοβ) ΟΚ το παραδέχτηκες. Μη-σαρκαστικό μπράβογ) Νοσοκομείο να πας πρώτον για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως σε είδε ειδικός και έδωσε το ΟΚ, για να σου δώσουν κάνα σοβαρό παυσίπονο και ενδεχομένως για καθαρισμό εάν έχει μπει χαλίκι κλπ μέσαδ) Χαχαχα χουχουχου οκ την αναγνωρίζω την "χαρά" του να τρως τα μούτρα σου και να την βγάζεις σχετικά καθαρή, έχει μια μαγκιά. Έχε υπ'όψιν πως τόσο μεγάλα εγκαύματα σπάνια γιάνουν "αόρατα", θα έχεις σημάδια από επούλωση μεγάλα και τραγικά άσχημα τόσο στην όψη όσο και στην υφή. ε) Προσωπικά δεν θα σε τραμπουκίσω για εξοπλισμό, δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Θα ήθελα όμως όσα κάνεις να τα κάνεις μόνος σου μακριά από τους υπόλοιπους, δεν χρωστάω τίποτα εγώ και ο καθένας να μας έρθει παπάκι (ή στο μέλλον θεός φυλάξει 1000άρι) κουτρουβαλώντας στο κεφάλι.Δες το ως αυτοπροστασία επειδή εάν πετύχεις άλλο άνθρωπο έτσι και δεν τον ακινητοποιήσεις 90% θα σε βουτήξει να σε αποτελειώσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έχω πάει ήδη Νοσοκομείο προσπαθώ να αναρρώσω με Pulvo ένα σπρει αντισηπτικό.. Χθες το βράδυ προσπάθησα να βάλω και μια αλοιφή που έχω πάρει στο πόδι... Τι το ήθελα,δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ από τον πόνο,κατέληξα να κάνω μπάνιο με μπεταντίν να φύγει η αλοιφή μετά ξέπλυμα με το αντισηπτικό Pulvo και για πρώτη φορά με πήρε ο ύπνος για 4-5 ώρες,το Pulvo παιδιά είναι ότι χειρότερο απλά σου παγώνει το τραύμα και όταν ξαπλώνεις μόνο,όταν ειμαι ξάπλα με Pulvo και σηκώνομαι εχω αφόρητους πόνους για 1,2 λεπτά πόνους που με λυγίζουν,και μετά μου περνάει βέβαια αλλά πάλι το πατάω με το ζόρι... Όσο για το μηχανάκι σήμερα πέρασα και από το συνεργείο,έχει πάρει μπροστινά έχουν σπάσει οι αναρτήσεις πίσω,το τελικό έχει γίνει για πέταμα,το ίδιο και τα πλαστικά πίσω και μπροστά όπως και μανετες...Την τετάρτη φεύγω από την Αθήνα και πάω σε Νησί για δουλεία στο ενδιάμεσο ελπίζω να έχω τον χρόνο και την άνεση να στέλνω κάποια λεφτά να ξεκινήσει η ανακατασκευή να το φτιάξω καλύτερο από πριν θα έχουμε καγκουρομάζωξη στα Restoring όταν τελειώσω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2016 από τον InTheEnd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Πες μου οτι πας σε νησι να δουλεψεις με σκοπο να φτιαξεις το μηχανακι....Πώς το βλεπεις να περιμενεις να αναρρωσεις πρωτα και να μην ταλαιπωρησεις (κι αλλο) το ηδη ταλαιπωρημενο κορμι σου? Το πιο black που θα μπορουσες τωρα να γραψεις ειναι οτι πας να δουλεψεις delivery...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Όχι φεύγω Ρόδο σεζόν μέσω της Σχολής μου για Πρακτική στον τομέα της Μαγειρικής σε Ξενοδοχείο,και δεν μπορώ να το αναβάλω γιατί χρειάζομαι τα ένσημα της Πρακτικής όπως και τις εμπειρίες που θα αποκομίσω,μπορεί να ταλαιπωρηθώ 4-5 μέρες,αλλά θα κάνω υπομονή δεν μπορώ και αλλιώς,ελπίζω απλά να σταματήσει να με πονάει τόσο μέχρι την Πέμπτη που θα φτάσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Η ζέστα και μόνο της κουζίνας, όπως και τα ωράρια των ξεν/χειων θα σε ταλαιπωρησουν αφάνταστα στη φαση που'σαι. Πολυ πιθανό, να μην σου επιτρεψει ο σεφ να εισαι μεσα τις πρωτες μερες + να σε στειλουν Νοσ/μειο για θεραπεια...Εισαι μαχίμι, αλλά ρισκαρεις παρα πολυ με μόλυνση (ταξιδι, μετακινηση, χωρος εργασιας. ) Προφυλαξε τον εαυτό σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Betadine,αντισηπτικό σπρέι octenisept,γάζες με φουσιντιν πως στο καλο λεγετε κατα την διαρκεια του ταξιδιου μην κολλησουμε και τιποτα και ο θεος βοηθος,το ωράριο για τους πρακτικάριους κανονικά είναι 7ωρο και το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι στο να με βάλει κρύα κουζίνα,όχι ότι θα αντέξω την ορθοστασία,αλλά εντάξει θα δείξει !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 βασικά επιτρέπεται με ανοιχτά τραύματα να δουλεύεις σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 βασικά επιτρέπεται με ανοιχτά τραύματα να δουλεύεις σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος?Δεν γνωρίζω δεν τους έχω ενημερώσει κιόλας ότι έχω πέσει και έχω χτυπήσει θα τους το πω αφού φτάσω και μιλήσω με τον Μάνατζερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Λογικά είσαι νεαρός σε ηλικία ΑΛΛΑ αν εγώ ήμουν σέφ/ υπεύθυνος κουζίνας/ιδιοκτήτης της επιχείρησης και περίμενα ταδε ημερομηνία να μου έρθει ενας υπάλληλος μέσα στην σεζόν που τον χρειάζομαι και μου ερχόταν μή μάχιμος και παραγωγικός θα ξενέρωνα το λιγότερο. δεν μπορεί ο άλλος να ρισκάρει ενα ποστο, μια ομάδα που περιμένει να δουλέψει, το κέρδος του ή οτι άλλο επειδή εσύ θα του το πείς τελευταία στιγμή. απο όσο ξέρω απο το κοντινό μου περιβάλλον οι φάση της κουζίνας είναι "ιδιαίτερη" οι σέφ κατα κανόνα πολύ απαιτητικοί και γενικά παίζει μια δεοντολογία καλά θα κάνεις να μάθεις απο νωρίς τι θα πεί επαγγελματισμός και υπευθυνότητα σε αυτόν τον χώρο αν θες να ζήσεις απο αυτόν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Ο πατέρας μου είναι σεφ και ο σεφ είναι και φίλος του πατέρα μου,τελικά θα το αναβάλω μέχρι Δευτέρα γιατί ούτε να περπατήσω δεν μπορώ όσο πάει αντί να γίνεται πιο ανώδυνο πονάει όλο και πιο πολύ το πόδι που έχει "καλό" έγκαυμα,όταν βάζω αλοιφή και μετά πεθαίνω στον πόνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Όχι φεύγω Ρόδο σεζόν μέσω της Σχολής μου για Πρακτική στον τομέα της Μαγειρικής σε Ξενοδοχείο,και δεν μπορώ να το αναβάλω γιατί χρειάζομαι τα ένσημα της Πρακτικής όπως και τις εμπειρίες που θα αποκομίσω,μπορεί να ταλαιπωρηθώ 4-5 μέρες,αλλά θα κάνω υπομονή δεν μπορώ και αλλιώς,ελπίζω απλά να σταματήσει να με πονάει τόσο μέχρι την Πέμπτη που θα φτάσω ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΡΟΔΟ!!!!!! Μείνε εκεί που είσαι να κάνεις τις σουζίτσες σου! αρκετοί πάνε να μας φάνε καθημερινά εδώ.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Αφού δεν θα έχει μηχανάκι το παιδί, μην του φωνάζεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες