Jump to content
efkola

Ζητείται διάδοχος του τιγράκου...

Recommended Posts

Αφού θες γυμνό αφου, και ξέρεις πες είναι το ντυμένο, να μη πάρεις το "συντηρητικο"  versys.. 

Μπροστά του το cb είμαι η αλητεία προσωποποιημενη :yes:

attachment.php?attachmentid=11965&stc=1&

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Thanks Mike! 

Ναι,παρατηρώ ότι (σχεδόν)όλοι όσοι έχουν το tracer αναφέρουν καλά ή πολύ καλά λόγια γι'αυτό. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ένας 50άρης κύριος που γνωριστήκαμε προσφατα στο πλυντήριο που ξεβρωμίζαμε τις καλές μας κ μου έλεγε τα καλύτερα...είναι από τους πρώτους που το πήραν, το έχει πάνω από ένα χρόνο και πέρυσι το καλοκαίρι ταξίδεψε Αν.Ευρώπη. 

που να του βαλεις και αναρτησεις.. αρρωστια! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαβριήλ σήμερα που πήγα και είδα ένα cb,μπήκαν δύο νέες αγγελίες στο car...λες και το κάνουν επίτηδες :p Είναι πολύ μικρό όμως για'μένα ρε γαμώτο και μπάζει αέρα full..

Γιώργο έπεσα τυχαία στα βιντεάκια σου στο youtube,δεν τα είχα δει!Το tracer είναι σταθερή αξία στις υποψηφιότητές μου,απλά δεν είναι έρωτας...δεν είναι αυτό που με ξετρελαίνει...όχι δηλαδή ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο εκτός ίσως από κάποια απλησίαστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεωνίδα είσαι ψηλός ρε φίλε.. Μην πάρεις γυμνό.. Όσες φορές οδήγησα γυμνό με "τουριστική" ζελατίνα και μετά τα 150 με έπνιγε ο αέρας στο λαιμό. Έσκυβα λίγο αλλά μετά πονούσε η μέση μου.

Ξανασκέψου το για γυμνό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου λεγα δες και SD και tuono. Ας πω και εγώ την υποκειμενική μου απο άποψη για το cb. Μέτριο μηχανάκι με βαριά αίσθηση που δεν ξεχωρίζει πουθενά. Συχνά προβλήματα ποιότητας. να ξεκολλαει, πχ το πλαστικό το περιμετρικό, από το ντεπόζιτο.

Μην αλλάξεις κατηγορία άλλαξε στόχο....

Φιλικα

Τροποποιήθηκε από τον koukou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φράνκι δεν είμαι μόνο ψηλός, είμαι γενικότερα και γαμώ τα παιδιά ρε συ:biggrin:

Τα γυμνά είναι ένα θέμα παίδες...αν δεν ήταν νόστιμα εμφανισιακά και οικονομικά, δύσκολα θα τα κοιτούσα.

Ως προς την ποιότητα του cb που σχολίασε  ο koukou, έκανε και σ'εμένα αρνητική εντύπωση χθες κάτι που είδα: στην αριστερή πλευρά της μηχανής, εκεί που ενώνεται το πίσω κομμάτι της σέλας του οδηγού με την υπόλοιπη μηχανή, δεν εφάπτεται καθόλου καλά και μπαίνει ολόκληρο δάχτυλο μέσα...ο ιδιοκτήτης δεν ήξερε να το εξηγήσει...σκέφτηκα οτι ίσως δεν την ειχε "κουμπώσει" καλά αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες,είδα οτι και απο τις φωτογραφίες φαινεται ελαφρώς ανασηκωμένο εκεινο το σημείο...Αν δηλαδή βρέξει,τι γινεται...θα γινει λίμνη απο κάτω...άσε που από κάτω το σιδερο ηταν καπως σκουριασμένο...τέλος παντων,λεπτομέρειες. 

Δεδομένα θα μου ταίριαζε καλύτερα κατι μεσαίο ή μεγάλο σε μέγεθος(με την καλή έννοια!)  κ με ανεμοκάλυψη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολοσσός αγόρι μου...καλά τι ερώτηση ειναι αυτή..δε βλέπεις ειδήσεις, δε διαβάζεις περιοδικά; :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολοσσός αγόρι μου...καλά τι ερώτηση ειναι αυτή..δε βλέπεις ειδήσεις, δε διαβάζεις περιοδικά; :biggrin:

Δηλαδή είσαι πάνω από 0,00185 χλμ ύψος; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φως για να πάει από το κεφάλι του στα πόδια κάνει 1/149.896.229 του δευτερολέπτου. :crazy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μην κάνουμε το θέμα δυσφήμιση για το σεμπέ ε; :laugh:

Νερό κάτω από τη σέλα δεν παίρνει πάντως, μόνο λίγο στο σελάκι του συνεπιβάτη όταν το ξεβγάζεις με το λάστιχο...

Όσο για τα Tuono και Superduke , είπε ο φίλος ότι το CB του φάνηκε μικρό και με μπόλικο αέρα... τι τα αναφέρετε;

Ειδικά το Tuono αν είσαι ψηλός βολεύει μια χαρά...στρίβεις το τιμόνι με τα γόνατα :tongue:

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα καλά του τα πες του εξυπνάκια...χαχα!

1.90 είμαι Gabriel :)

Tο dorso δε με πολυψήνει ούτε το hyper...το smt που τα κοντοζυγώνει θα ήταν μια λύση αλλά εγώ Κομοτηνή  δεν ξαναπάω !

Wolf μη θίγεσαι, το δικό σου είναι το καλύτερο! Πέρα απ'την πλάκα, πρέπει να έχει θεματάκια. Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν το πρόσεχε πολύ αλλά δε μου φάνηκαν λογικά κάποια πράγματα για μηχανή που φυλάσσεται σε στεγασμένο χώρο κ κυκλοφορεί ελάχιστα,έχοντας μάλιστα όντως λίγα χλμ. 

Άσχετο αλλά βγάλε μωρή kawa ένα versys 800 να γίνει χαλασμός :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γυμνό δεν συμφέρει οικονομικά γιατί μετά τον πρώτο καιρό και όταν θα σου φύγει η καύλα, θα ανοίγεις πάλι θέματα εδώ και τότε το πρόβλημα δεν θα είναι το οτι δεν ξέρεις τι θες (:wub::wub: ) αλλά το ότι δεν θα μπορείς να πουλήσεις το μηχανάκι σου με την καμία. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φως για να πάει από το κεφάλι του στα πόδια κάνει 1/149.896.229 του δευτερολέπτου. :crazy: 

Μικροί Einstein

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατώ τις καρδούλες, παλιόπαιδο...το'ξερα ότι είναι αμοιβαίο :laugh:

Άσχετο νούμερο 2:υπάρχει έστω και ένας κάτοχος ΚΤΜ 1050 στο forum; ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικροί Einstein

Δε τολμώ καν να επαληθευσω αν τόσο θέλει το φως να διασχισει 74.803in

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε efkola, μην λοξοκοιταζεις πουθενά άλλου. Η αλλαγη που θέλεις λέγεται 990 adv. Και εγω πριν το πάρω άκουσα πολλά και διαφορα, πολλοί το κρίνουν με μια βόλτα που εχουν κανει, άλλοι μόνο απο όσα διαβάζουν, αλλα δεν ειναι έτσι. Με κλειστά μάτια το προτείνω σε όσους ξέρω. Αρκεί να ειναι καλοσυντηρημενο και απο μερακλή ιδιοκτήτη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου xart! 

Το λοιπόν...παρόλο που δεν ειμαι χωμάτινος,κοίταζα το 990 με ενδιαφέρον και ήμουν έτοιμος να πάρω τηλ εδώ όπου και η τιμη και η εικόνα φαινονται εκ πρώτης όψεως καλες.Ή εδώ .

Τι με σταμάτησε...1.οι σαμπρέλες και τα μειονεκτήματα που παρουσιάζουν (σε οn χρήση), 2.η υπερβολική κατανάλωση...όπως εχω ξαναγράψει,δε δίνω τόση σημασία σ'αυτή(πώς θα μπορούσα άλλωστε ψάχνοντας και για μηχανές 1000+ cc) αλλά τούτο εδώ-εξ όσων διαβάζω κ ακούω-είναι καταπιώνας,3.οι μεγάλοι τροχοί και η προσαρμογή που χρειάζονται,4.η φθορά που λογικά θα εχει ένα τέτοιο(ούτως ή άλλως ευαίσθητο, θαρρώ) μηχανάκι το οποίο συνήθως βρίσκεται σε χέρια είτε κανίβαλων είτε χωμάτινων είτε και τα δύο μαζί! 

Θα ήθελα την άποψή σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μην κάνουμε το θέμα δυσφήμιση για το σεμπέ ε; :laugh:

Νερό κάτω από τη σέλα δεν παίρνει πάντως, μόνο λίγο στο σελάκι του συνεπιβάτη όταν το ξεβγάζεις με το λάστιχο...

Όσο για τα Tuono και Superduke , είπε ο φίλος ότι το CB του φάνηκε μικρό και με μπόλικο αέρα... τι τα αναφέρετε;

Ειδικά το Tuono αν είσαι ψηλός βολεύει μια χαρά...στρίβεις το τιμόνι με τα γόνατα :tongue:

θα μας πουν για το cb τωρα τα γατακια που βγαζουν ασπρους καπνους απο την εξατμηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα καλά του τα πες του εξυπνάκια...χαχα!

1.90 είμαι Gabriel :)

Tο dorso δε με πολυψήνει ούτε το hyper...το smt που τα κοντοζυγώνει θα ήταν μια λύση αλλά εγώ Κομοτηνή  δεν ξαναπάω !

Wolf μη θίγεσαι, το δικό σου είναι το καλύτερο! Πέρα απ'την πλάκα, πρέπει να έχει θεματάκια. Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν το πρόσεχε πολύ αλλά δε μου φάνηκαν λογικά κάποια πράγματα για μηχανή που φυλάσσεται σε στεγασμένο χώρο κ κυκλοφορεί ελάχιστα,έχοντας μάλιστα όντως λίγα χλμ. 

Άσχετο αλλά βγάλε μωρή kawa ένα versys 800 να γίνει χαλασμός :biggrin:

Φυσικά θίγομαι, θα πέσουν οι μετοχές μου στη Honda αν λένε κακά λόγια για το CB :tongue:

Πέρα από την πλάκα εγώ μόνο τις δικές μου εμπειρίες μπορώ να μεταφέρω για το εκάστοτε μηχανάκι.

Τέλος στο εκτός θέματος...

Αφού σε ξένισε το CB και με βάση αυτά που έχεις γράψει μάλλον ξεχνάς όλη την κατηγορία αυτή.

Πάντως αν δεν τον είχες πουλήσει μόλις μάλλον ο Τίγρης συνεχίζει να καλύπτει τα θέλω σου :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου xart! 

Το λοιπόν...παρόλο που δεν ειμαι χωμάτινος,κοίταζα το 990 με ενδιαφέρον και ήμουν έτοιμος να πάρω τηλ εδώ όπου και η τιμη και η εικόνα φαινονται εκ πρώτης όψεως καλες.Ή εδώ .

Τι με σταμάτησε...1.οι σαμπρέλες και τα μειονεκτήματα που παρουσιάζουν (σε οn χρήση), 2.η υπερβολική κατανάλωση...όπως εχω ξαναγράψει,δε δίνω τόση σημασία σ'αυτή(πώς θα μπορούσα άλλωστε ψάχνοντας και για μηχανές 1000+ cc) αλλά τούτο εδώ-εξ όσων διαβάζω κ ακούω-είναι καταπιώνας,3.οι μεγάλοι τροχοί και η προσαρμογή που χρειάζονται,4.η φθορά που λογικά θα εχει ένα τέτοιο(ούτως ή άλλως ευαίσθητο, θαρρώ) μηχανάκι το οποίο συνήθως βρίσκεται σε χέρια είτε κανίβαλων είτε χωμάτινων είτε και τα δύο μαζί! 

Θα ήθελα την άποψή σου.

Για τις αγγελίες η αλήθεια ειναι πως δεν έχω άποψη. Απο φωτογραφίες μόνο δεν βγαίνουν συμπεράσματα. Για τα υπόλοιπα αριθμητικά θα σου απαντήσω απο την έως τώρα εμπειρία που μάζεψα με βάση το δικό μου μηχάνημα και τις επαφές με συνιδιοκτήτες. 

1. Οι σαμπρελες. Αμελητέα η διαφορά που εχουν στο δρόμο (για εμένα). Μόνο περίεργο-κακό υπάρχει σε περίπτωση που πάθεις λαστιχο γιατί θέλει κόπο να το φτιάξεις. 

2. Η κατανάλωση ειναι ένας μύθος που κρατάει καλά ακόμα παρά τις διαφωνίες όσων τα εχουν στην κατοχή τους. Καίει όσο σε τρώει το χέρι. Πλέον με μια απλή αναζήτησή στα φόρουμ υπάρχουν οι γνώσεις και οι τρόποι για να το ρυθμίσεις και να ειναι ολα μέλι-γάλα με το βενζινάδικο. 

3. Ειναι τέτοιο το στήσιμο της μηχανής που δε θα σε προβληματίσει ποτέ να ποτέ η διαφορά του 21' τροχού μπροστά. Όταν λέμε οτι στρίβει, δεν μπορείς να το κατανοήσεις μέχρι να το κανεις βόλτες. 

4. Ναι μεν ειναι ready to race μηχανάκι - κινητήρας αλλα καθόλου ευαίσθητο δεν ειναι. Ο lc8 ειναι καταπληκτικός κινητήρας που δεν βγάζει θέματα. Θέλει απλά την φροντίδα του τυπικά. Όχι κατι πιο εξεζητημένο.

οσο για τους ιδιοκτήτες, εγω δεν έχω συναντήσει ακόμα κανίβαλο με αυτο το μηχανάκι. Χωμάτινοι ναι, το στίβουν μεν, αλλα για αυτο ειναι φτιαγμένο όποτε δεν εχει προβλημα. Άσε που αυτοί οι τύποι εχουν αρρώστια με τη μηχανή τους και σίγουρα μα σίγουρα τη συντηρούν και την προσέχουν καλυτερα απο οσο φαντάζεσαι. 

Στο δια ταύτα, δεν το μετάνιωσα ποτέ που επέλεξα τελικα το 990 και πλέον δεν μπορώ να το αποχωρηστω. Παιδικές ασθένειες κτλ πιθανότατα θα ειναι λυμένα απο τον προηγούμενο αλλα ούτως ή άλλως σε ανταμείβει τόσο πολυ, που λες χαλάλι και ενα μικρό έξοδο παραπάνω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα