tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγω πιστευω εχεις αρκετες επιλογες σε μηχανακια του 2χιλιαρου και λιγο παραπανω ναναι η τιμη θα ριξεις παζαρι και οτι κατσει με λιγοτερα χιλιομετρα ποιο καινουργια μοντελα ποιο εμπορικα κτλπ... Υ.γ.Αν σαρεσει τοσο το zr τοτε παρε αυτον και πες του να σου δωσω ενα χιλιαρικο να το παρω...http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8051999/ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2016 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Οσο και αν θεωρω Δεινοσαυρο το ZR (χωρις απαραιτητα αλλο αρνητικο), απο XJ6 θα προτιμουσα τον T-rex χιλιες φορες.Αυτη η εικονα του ψαλιδιου του XJ6 με εχει στιγματισει. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Οσο και αν θεωρω Δεινοσαυρο το ZR (χωρις απαραιτητα αλλο αρνητικο), απο XJ6 θα προτιμουσα τον T-rex χιλιες φορες.Αυτη η εικονα του ψαλιδιου του XJ6 με εχει στιγματισει.Σα ποδήλατου ένα πράγμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 α να γεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Οσο και αν θεωρω Δεινοσαυρο το ZR (χωρις απαραιτητα αλλο αρνητικο), απο XJ6 θα προτιμουσα τον T-rex χιλιες φορες.Αυτη η εικονα του ψαλιδιου του XJ6 με εχει στιγματισει.Ποιος προσεχει το ψαλιδι σε μηχανακι πολης....Και το er6n που ολοι αποθεωνουν τα ιδια ειναι σε θεμα ψαλιδιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μηπως το μπερδευεις με αλλο μηχανακι?!Εδω του ER6αυτο ειναι του XJ6 Να και του καινουργιου ER6Και βεβαια μπορεις παντα να βαλεις και του Versys που ειναι plug and play και ακομα πιο τουμπανο ως αλουμινενιο Gull-arm Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2016 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Μηπως το μπερδευεις με αλλο μηχανακι?!Εδω του ER6αυτο ειναι του XJ6καλα εδω που τα λεμε και του er δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο προφανως εμφανισιακα μιλωντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Νταξει ΟΚ, αλλες εικονες βλεπουμε.....ή παω να κοιταχτω στον οφθαλμιατροΤο οτι του Yamaha ειναι ενα ισιο σιδερενιο ορθογωνικης διατομης, σαν απο βελτιωμενο GLX το βλεπετε?!Αυτο ακομα και του CryptonX να βαλεις θα ειναι βελτιωση Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2016 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 και επισης η φωτο που εβαλες ειναι απο τυπο που το αλλαξε το ψαλιδι με ενα απο βερσις και γραφει αυτα Heh, heh, you'll have to define "need" for me :mrgreen:The stock steel swing arm on the ER6n / Ninja 650R flexes under heavy acceleration and hard cornering. You can feel and hear the chain trying to run off the rear sprocket with this happens. The Aluminum Versys swing arm is lighter, stronger and more rigid than the ER6n steel swing arm so should eliminate that problem. I'll need to measure but I believe the Versys swing arm coupled with ER6n shock raises the rear of the bike which will make it turn in quicker. I don't consider it much hassle or expense - I love to tinker and mod almost as much as I like to ride. I'm glad I did it or I'd have never discovered the corrosion in the bearings, shaft, sleeve and collar. Over time the bearings would fail and that could get downright dangerous!I'd suggest everyone pull that shaft and check for corrosion. The Kawasaki service manual doesn't call for periodic inspection or lubrication of those parts- I really think that should be changed!The ER6n/Ninja 650r steel swing arm weighs about 6.1Kg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Heh, heh, you'll have to define "need" for me :mrgreen:The stock steel swing arm on the ER6n / Ninja 650R flexes under heavy acceleration and hard cornering. You can feel and hear the chain trying to run off the rear sprocket with this happens. The Aluminum Versys swing arm is lighter, stronger and more rigid than the ER6n steel swing arm so should eliminate that problem. Χωρις πλακα δε φανταζεσαι ποσο γελαω τοση ωρα,νομιζα οτι μονο στα ελληνικα φορουμς βρισκεις τοσο πανηλιθιους! Ειμαι 99% βεβαιος οτι ο φιλος ειναι απιστευτα κουλος(αυτες τις μαλακιες γραφουν συνηθως και τετοιες μετατροπες κανουν),αφηνω ενα 1% να ειναι απλα καθυστερημενος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 δεν ξερω τι ειναι και τι κανει ουτε εχω οδηγησει το ερ , απλα λεω πως σιγα το ψαλιδι που εχει το er -μια σιδερια ειναι- ουτε προφανως το λεω χειροτερο απο του xj Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 δεν ξερω τι ειναι και τι κανει ουτε εχω οδηγησει το ερ , απλα λεω πως σιγα το ψαλιδι που εχει το er -μια σιδερια ειναι- ουτε προφανως το λεω χειροτερο απο του xjΤην ιδια δουλεια κανουν.Οπτικο ειναι το θεμα!Υπαρχουν πολυ σημαντικοτεροι τομεις που πρεπει να δινουμε βαση οπως λαστιχα-αναρτησεις.Εγω γελαω με το οτι ο αλλος πιστευει πως οταν οδηγει το ER αντιλαμβανεται στρεβλωσεις στο ψαλιδι.Λυγιζει το σιδερο δηλαδη και το νιωθει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Την ιδια δουλεια κανουν.Οπτικο ειναι το θεμα!Υπαρχουν πολυ σημαντικοτεροι τομεις που πρεπει να δινουμε βαση οπως λαστιχα-αναρτησεις.Εγω γελαω με το οτι ο αλλος πιστευει πως οταν οδηγει το ER αντιλαμβανεται στρεβλωσεις στο ψαλιδι.Λυγιζει το σιδερο δηλαδη και το νιωθει.αυτο και μενα μου ακουστηκε καπως αλλα το προσπερασα,προφανως για τον μεσο αναβατη δεν παιζει κανενα ρολο το ψαλιδι, και για αυτο δεν καταλαβαινω γιατι τοσο θεμα με το -παναπλο πραγματικα- ψαλιδι του xj6 λες και το ηπιαν το μοτο και το ψαλιδι τους περιορισε σε κατι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 αυτο και μενα μου ακουστηκε καπως αλλα το προσπερασα,προφανως για τον μεσο αναβατη δεν παιζει κανενα ρολο το ψαλιδι, και για αυτο δεν καταλαβαινω γιατι τοσο θεμα με το -παναπλο πραγματικα- ψαλιδι του xj6 λες και το ηπιαν το μοτο και το ψαλιδι τους περιορισε σε κατιΠολυ σωστος!Κατα τη γνωμη μου για κανεναν αναβατη σε οδηγηση δρομου δεν παιζει ρολο το ψαλιδι οσο γρηγορος και να ειναι.Μιλαμε για τετοια μηχανακια που ειναι για συγκεκριμενη χρηση.Πρωτα θα πεσεις απο λαστιχα η αναρτησεις ή κακη κατασταση δρομου προτου προλαβουν να ιδρωσουν τα σιδερα.Η γεωμετρια ναι φυσικα παιζει ρολο,το κοντο μεταξονιο θα συμπεριφερθει αποτομα στο οριο πχ.Αλλα δε μπορω να διαβαζω οτι ο αλλος νιωθει στρεβλωση πλαισιου και ψαλιδιου μου ανεβαινει η πιεση.Το προβλημα ειναι οτι ολη αυτη η μαλακια αναμεταδιδεται και λεει ο αλλος ''ααα παω να παρω SHIVER εχει γαμω τα πλαισια αρα θα στριβει ταπα''(τυχαια επιλογη μοτο). 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Νταξει ΟΚ, αλλες εικονες βλεπουμε.....ή παω να κοιταχτω στον οφθαλμιατροΤο οτι του Yamaha ειναι ενα ισιο σιδερενιο ορθογωνικης διατομης, σαν απο βελτιωμενο GLX το βλεπετε?!Αυτο ακομα και του CryptonX να βαλεις θα ειναι βελτιωσηΝαι τελικα δεν ειναι ιδιο με του ER6N εγω θυμομουν λαθοςΑλλα και τι εγινε εαν εχει απλο ψαλιδι? Θα στραβωσει η μηχανη? Θα εχει κακη οδηγικη συμπεριφορα? Ειναι καθαρα εμφανισιακο θεμα?Γιατι ρε παιδια εγω που το οδηγησα μου φανηκε μακραν η πιο smooth μοτοσυκλετα απο οτι αλλο εχω οδηγησει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Ειναι καθαρα εμφανισιακο θεμα? στη πραξη πιστευω ναι τουλαχιστον για νορμαλ οδηγησηΓιατι ρε παιδια εγω που το οδηγησα μου φανηκε μακραν η πιο smooth μοτοσυκλετα απο οτι αλλο εχω οδηγησει. μια παρκαρισμενη που ειδα παντως, ηταν ομορφη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Αλλά σε φτιάχνει να έχεις ένα ωραίο ψαλίδι....Του έρ που είχα πάντως με χάλαγε . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγω ανέφερα πρωτος το θέμα με το ψαλίδι του XJ6 απλα και μόνο για οπτικούς λόγους.Δεν θα ήθελα με τίποτα το γυμνό τετρακυλινδρο 600 μου βα εχει ενα τοσο λεπτό ψαλιδακι λες και βγήκε απο παπι.Στο ER και Versys που αναφερθηκε ειναι απείρως πιο ομορφο και εντυπωσιακο το ενα με την γέφυρα του και το αλλο σαν να βγηκε απο NSR GullarmΩς συνήθως βέβαια, τα φόρουμ ειναι χαλασμένα τηλέφωνα, και φτασαμε να διαβάζουμε λινκ παραθεσεων για στραβωμενα σιδερα απο γκαΖΑ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2016 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 FYI, το βιράγκο μου το 250 είχε το ίδιο ψαλίδι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Εγω ανέφερα πρωτος το θέμα με το ψαλίδι του XJ6 απλα και μόνο για οπτικούς λόγους.Δεν θα ήθελα με τίποτα το γυμνό τετρακυλινδρο 600 μου βα εχει ενα τοσο λεπτό ψαλιδακι λες και βγήκε απο παπι.Στο ER και Versys που αναφερθηκε ειναι απείρως πιο ομορφο και εντυπωσιακο το ενα με την γέφυρα του και το αλλο σαν να βγηκε απο NSR GullarmΩς συνήθως βέβαια, τα φόρουμ ειναι χαλασμένα τηλέφωνα, και φτασαμε να διαβάζουμε λινκ παραθεσεων για στραβωμενα σιδερα απο γκαΖΑ!Δηλαδη για καποιον που δεν τον ενδιαφερει καθολου η εμφανιση του ψαλιδιου υπαρχει καποιο αλλο προβλημα στο να εχει η μοτο απλο ψαλιδι σαν του Xj6? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Δηλαδη για καποιον που δεν τον ενδιαφερει καθολου η εμφανιση του ψαλιδιου υπαρχει καποιο αλλο προβλημα στο να εχει η μοτο απλο ψαλιδι σαν του Xj6?Τσου.Ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι.Το 95% των αναβατων ειναι οκ με ενα τετοιο ψαλιδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Είχα το xj6 diversion.....Ότι πιο μέτριο έχω οδήγησει Πότε!!! (μην πω πιο άχρηστο)Πολύ μέτρια φρένα,αναρτήσεις για κλάματα ειδικά το πίσω που ή θα ήταν σώβρακο ή θα ήταν πέτρα και θα κοπανάγε .....και στης στροφές? Το μηχανάκι χόρευε καρσιλαμα,ακόμα πιο μέτριο γκάζι όπου για να νιώσεις λίγο δύναμη έπρεπε να φτάσει 9κ στροφές,το φως μπροστά ανύπαρκτο ,η σέλα στο 2ωρο ένιωθες να έχεις καρφιά στο κωλο,ο πίσω ένιωθε σαν να έχει δονητή στον.....και το χειρότερο που το ένιωσα στην πρώτη βόλτα και ξενερωσα την ζωή μου είναι ότι το υποπλαίσιο(που δεν εχει) της μηχανής που περνάει κάτω από την σέλα του οδηγού Και εκεί στηρίζεται και το ντεπόζιτο ζεσταινοταν τόσο πολύ όπου έκαιγε το ντεπόζιτο στο σημείο των @@ όπου σε 5 λεπτά ένιωθα δυσφορία και με ποναγαν!!!...Το καλοκαίρι το βεντιλατερ σου έκανε σάουνα μέσα στο κράνος και στα πόδια( όπου δούλευε σχεδόν ασταμάτητα μέσα στην πολη)Κατανάλωση μέσα στην πολη με πολύ ήρεμο γκάζι (max 4k στροφές) 7L /100 και να πεις ότι το ευχαριστιομουν? Σε ταξίδι 120-130 έκαιγε 5L/100Το μόνο καλό που ειχε ήταν ο ελαστικος κινητήρας όπου μπορούσες να έχεις μέσα μια 5η και από 2κ στροφές να ανοίξεις το γκaζι και να μην σκορτσαειι η κομπιασει αλά φυσικά ανεβαίνε η κατανάλωση έτσι γτ έπρεπε να γυρίζεις πολύ το γκριπ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Είχα το xj6 diversion.....Ότι πιο μέτριο έχω οδήγησει Πότε!!! (μην πω πιο άχρηστο)Πολύ μέτρια φρένα,αναρτήσεις για κλάματα ειδικά το πίσω που ή θα ήταν σώβρακο ή θα ήταν πέτρα και θα κοπανάγε .....και στης στροφές? Το μηχανάκι χόρευε καρσιλαμα,ακόμα πιο μέτριο γκάζι όπου για να νιώσεις λίγο δύναμη έπρεπε να φτάσει 9κ στροφές,το φως μπροστά ανύπαρκτο ,η σέλα στο 2ωρο ένιωθες να έχεις καρφιά στο κωλο,ο πίσω ένιωθε σαν να έχει δονητή στον.....και το χειρότερο που το ένιωσα στην πρώτη βόλτα και ξενερωσα την ζωή μου είναι ότι το υποπλαίσιο(που δεν εχει) της μηχανής που περνάει κάτω από την σέλα του οδηγού Και εκεί στηρίζεται και το ντεπόζιτο ζεσταινοταν τόσο πολύ όπου έκαιγε το ντεπόζιτο στο σημείο των @@ όπου σε 5 λεπτά ένιωθα δυσφορία και με ποναγαν!!!...Το καλοκαίρι το βεντιλατερ σου έκανε σάουνα μέσα στο κράνος και στα πόδια( όπου δούλευε σχεδόν ασταμάτητα μέσα στην πολη)Κατανάλωση μέσα στην πολη με πολύ ήρεμο γκάζι (max 4k στροφές) 7L /100 και να πεις ότι το ευχαριστιομουν? Σε ταξίδι 120-130 έκαιγε 5L/100Το μόνο καλό που ειχε ήταν ο ελαστικος κινητήρας όπου μπορούσες να έχεις μέσα μια 5η και από 2κ στροφές να ανοίξεις το γκaζι και να μην σκορτσαειι η κομπιασει αλά φυσικά ανεβαίνε η κατανάλωση έτσι γτ έπρεπε να γυρίζεις πολύ το γκριπ...Kαλημερα φιλε.Πιστευω οτι εισαι λιγο υπερβολικος και καποια απο αυτα που αναφερεις θα τα ειχες με καθε τετρακυλινδρο οπως πχ υψηλη καταναλωση εντος,μεγαλες θερμοκρασιες,ελλειψη δυναμης χαμηλα.Οσον αφορα τις αναρτησεις θα συμφωνησω,εχω δει μεχρι και μπαμπα με μικρο παιδακι πισω και το μηχανακι ειχε καθισει τελειως λες και κουβαλαγε κανενα μοσχαρι.Ομως δεν ξερω αν ηταν σωστο απο προφορτιση και λογικα θα σφιγκει.Λογικα θα ηθελε σφιξιμο.Επισης δεν αναφερεις τι λαστιχα φοραγες που ειναι σημαντικος τομεας ως τον καρσιλαμα που χορευες,αν εννοεις γλιστρηματα και οχι τα κλασικα βυθισματα περνωντας απο σαμαρακια και λακκουβες πανω σε στροφες.Οι αναρτησεις με οικονομικες μικροεπεμβασεις κανουν δουλεια για μια νορμαλ ή και σπορ χρηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Όχι στις στροφές δεν ένιωθα γλιστρημα αλά όταν έπεφτα πάνω σε ανωμαλία του δρόμου είχε έντονες αναπιδησεις που με αποριθμήζαν τέλειος και άνοιγα την γραμμή μου για να ισιωσω...Οι οικονομικές παρεμβάσεις στα αμορτισέρ που ήθελε ήταν τουλάχιστον 1χιλιάρικο( αλαγη ελατήρια μπροστά και άλλο αμορτισέρ πισω)Το ότι και τα άλλα I4 έχουν τα ίδια θέματα με θερμοκρασίες και καταναλώσεις δεν με παρήγορουν ίσα ίσα με κάνουν να λέω μακριά από αυτήν την κατηγορία!!! εκτός αν πρόκειται για ss όπου σου δίνει και μια ευχαρίστηση το γκάζι του και αντισταθμίζονται τα μείον του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Είχα το xj6 diversion.....Ότι πιο μέτριο έχω οδήγησει Πότε!!! (μην πω πιο άχρηστο)Πολύ μέτρια φρένα,αναρτήσεις για κλάματα ειδικά το πίσω που ή θα ήταν σώβρακο ή θα ήταν πέτρα και θα κοπανάγε .....και στης στροφές? Το μηχανάκι χόρευε καρσιλαμα,ακόμα πιο μέτριο γκάζι όπου για να νιώσεις λίγο δύναμη έπρεπε να φτάσει 9κ στροφές,το φως μπροστά ανύπαρκτο ,η σέλα στο 2ωρο ένιωθες να έχεις καρφιά στο κωλο,ο πίσω ένιωθε σαν να έχει δονητή στον.....και το χειρότερο που το ένιωσα στην πρώτη βόλτα και ξενερωσα την ζωή μου είναι ότι το υποπλαίσιο(που δεν εχει) της μηχανής που περνάει κάτω από την σέλα του οδηγού Και εκεί στηρίζεται και το ντεπόζιτο ζεσταινοταν τόσο πολύ όπου έκαιγε το ντεπόζιτο στο σημείο των @@ όπου σε 5 λεπτά ένιωθα δυσφορία και με ποναγαν!!!...Το καλοκαίρι το βεντιλατερ σου έκανε σάουνα μέσα στο κράνος και στα πόδια( όπου δούλευε σχεδόν ασταμάτητα μέσα στην πολη)Κατανάλωση μέσα στην πολη με πολύ ήρεμο γκάζι (max 4k στροφές) 7L /100 και να πεις ότι το ευχαριστιομουν? Σε ταξίδι 120-130 έκαιγε 5L/100Το μόνο καλό που ειχε ήταν ο ελαστικος κινητήρας όπου μπορούσες να έχεις μέσα μια 5η και από 2κ στροφές να ανοίξεις το γκaζι και να μην σκορτσαειι η κομπιασει αλά φυσικά ανεβαίνε η κατανάλωση έτσι γτ έπρεπε να γυρίζεις πολύ το γκριπ...Κριμα γιατΙ σκοπευα να το παρω.Εχεις να προτεινεις καποιο αλλο σχετικα ηπιο naked μηχανακι που να ειναι εμφανισιμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες