Jump to content
Sign in to follow this  
Bellerophon.motovlog

Bellerophon Motovlog

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. 

Ένα μέλος τις κοινότητας μου σύστησε αυτό το site και γράφτηκα από εχτές. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μένω στο Amsterdam τα τελευταία 4 χρονια και πριν από ένα μηνα άρχισα το δικό μου κανάλι στο youtube. Σκοπός είναι να μοιραστώ το hobby μου με την κοινότητα και να μάθω από αυτή. Οποιος θέλει να με υποστηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μου είναι καλοδεχούμενος!! Εδώ μπορείτε να βρείτε το κανάλι μου:

https://m.youtube.com/channel/UCXWnN_JFUaF22oCTmwkW2Bw     

Na eiste kala!

Bellerophon motovlog

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

έγινα ήδη μέλος στο κανάλι σου , μόνο και μόνο γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, η πρώτη λέξη που άκουσα ήταν "μ@λ@κ@" χαχαχ Ελλαδάρα παντού!!

πέρα από την πλάκα κάνεις ωραιο βίντεο εντιτ και δεν είναι βαρετό όπως τα πιο πολλά βιντεακια, που άπλα βάζει μια κάμερα κάποιος και πάει, συνέχισε έτσι!!

Υ.Γ αν μπορείς γράφε ελληνικά εδώ γιατί βλέπω το θέμα σου να διαγράφετε χωρίς να το καταλάβεις :) (ρίξε μια ματιά στους όρους-κανόνες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες....

Οπως ειδα και στα βιντεακια......μ@λ@κες υπαρχουν παντου.....

Προσοχη και παντα ορθιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχηγε μια παρατηρηση. 4 χρονια εισαι εκει, και την συνηθεια οτι η κορνα ειναι προεκταση του χεριου σου δεν την εχεις αποβάλλει.

Αυτο το βλεπω και εδω στην Αθηνα, με το παραμικρό ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ. 

Κακιά συνηθεια πραγματικά... καλυτερα άρχισε να δουλευεις το σινιάλο οταν οι αλλοι σε βλεπουν αλλά πανε να ορμησουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το βλεπω και εδω στην Αθηνα, με το παραμικρό ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ. 

Αν η κορνα δεν ειναι στο φαναρι επειδη αργησε 0.1 ms να ξεκινησει ο μπροστινος και ειναι για την αποφυγη ατυχηματος, καλα κανουν και τη χρησιμοποιουν, οσοι το κανουν. Εξ'αλλου προβλεπεται και απο το νομο.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η κορνα δεν ειναι στο φαναρι επειδη αργησε 0.1 ms να ξεκινησει ο μπροστινος και ειναι για την αποφυγη ατυχηματος, καλα κανουν και τη χρησιμοποιουν, οσοι το κανουν. Εξ'αλλου προβλεπεται και απο το νομο.  

Γενικά σε εκτακτη αναγκη επιβαλλεται το ξερω.

Στο βιντεακι με τα close calls, στο ~2:05 περιπου βγαινει ο αλλος απο παρκαρισμενος στα 50 μετρα μπροστα

και ο φιλος bellerophon ειναι ακομα πριν τη διασταυρωση και πηγαινει σχεδον ρελαντι... εκει δε χρειαζοταν να κορναρει κι ομως το εκανε, και εριξε και "μπινελικι". αχρειαστα και τα δυο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. 

Ένα μέλος τις κοινότητας μου σύστησε αυτό το site και γράφτηκα από εχτές. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μένω στο Amsterdam τα τελευταία 4 χρονια και πριν από ένα μηνα άρχισα το δικό μου κανάλι στο youtube. Σκοπός είναι να μοιραστώ το hobby μου με την κοινότητα και να μάθω από αυτή. Οποιος θέλει να με υποστηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μου είναι καλοδεχούμενος!! Εδώ μπορείτε να βρείτε το κανάλι μου:

https://m.youtube.com/channel/UCXWnN_JFUaF22oCTmwkW2Bw     

Na eiste kala!

Bellerophon motovlog

καλωσήρθες, αλλα γραφε ΜΟΝΟ Ελληνικά. Αν δεν εχεις Ελληνικούς χαρακτηρες μπορεις εδω να τα μετατρεπεις http://services.innoetics.com/greeklish/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έγινα ήδη μέλος στο κανάλι σου , μόνο και μόνο γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, η πρώτη λέξη που άκουσα ήταν "μ@λ@κ@" χαχαχ Ελλαδάρα παντού!!

πέρα από την πλάκα κάνεις ωραιο βίντεο εντιτ και δεν είναι βαρετό όπως τα πιο πολλά βιντεακια, που άπλα βάζει μια κάμερα κάποιος και πάει, συνέχισε έτσι!!

Υ.Γ αν μπορείς γράφε ελληνικά εδώ γιατί βλέπω το θέμα σου να διαγράφετε χωρίς να το καταλάβεις :) (ρίξε μια ματιά στους όρους-κανόνες)

Να είσαι καλά για την υποστυριξη φίλε μου.

Δεν το ηξερα οτι δεν μπορω να γραφω greeklish.

Απο εδω και περα θα ειμαι τυπος και υπογραμμος !!!!

καλωσήρθες, αλλα γραφε ΜΟΝΟ Ελληνικά. Αν δεν εχεις Ελληνικούς χαρακτηρες μπορεις εδω να τα μετατρεπεις http://services.innoetics.com/greeklish/

Να εισαι καλα φιλε. Απο εδς και περα μονο Ελληνικα.

Ευχαριστω για την διορθωση!!

Καλωσόρισες στο forum,Dutch!

Καλως σας βρηκα!!

Ο πρωτος Ελληνας motovlogger? Ωραιος! Σου εχω κανει subscribe :thumbsup:

Ευχατιστω για την υποστηριξη και παλι!!

Ελατε στο Amsterdam να vloggaroume ολοι μαζι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

close call?Με ποδηλατο στην γεφυρα erasmus στο rotterdam..Εγω ανηφοριζω σιγα σιγα και απεναντι μου με σα στον ποδηλατοδρομο γκομενα κινεζα με σκουτερ να κανει προσπεραση ποδηλατο απο το απεναντι μου ρευμα με το λιγοτερο 50km/h και να με αποφευγει στα 20 εκατοστα...

Σουζα αναστροφης σε φαση τσακι τσαν και χριστοπαναγιες ελληνικου τυπου στο φαναρι που τη προλαβα... ναι εκει εγινα ελληναρας κ μου αρεσε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΕΕΕΕΕΕΕ...............Θα μαζευτούμε οι Ολλανδοι να κανουμε κανα παρεάκι ή θα παιζουμε σολο?  ΑΝΤΕ

Ελα να βλέπω προσωπικά μηνύματα να ερχονται.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια. ΑΝ δεν θελετε να σας κλεψουν τη μηχανη και ενα ωραιο πρωι να ψαχνεστε, παρακολουθειστε εδω το καινουριο μου βιντεο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε @Bellerophon.motovlog καλός ήρθες σε αυτή την ωραία παρέα. Πολύ ωραίο το κανάλι σου και σου εύχομαι να το συνεχίσεις με τον ίδια αγάπη που το ξεκίνησες:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε @Bellerophon.motovlog καλός ήρθες σε αυτή την ωραία παρέα. Πολύ ωραίο το κανάλι σου και σου εύχομαι να το συνεχίσεις με τον ίδια αγάπη που το ξεκίνησες:biggrin:

Καλως σας βρηκα παιδια. Ελπιζω να απολαμβανετε τα βιντεο μου!!!

ROAD RAGE η καλυτερα ΟΔΙΚΗ ΟΡΓΗ στα ελληνικα!!! MOTOVLOG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα