Bellerophon.motovlog 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Καλημέρα παιδιά. Ένα μέλος τις κοινότητας μου σύστησε αυτό το site και γράφτηκα από εχτές. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μένω στο Amsterdam τα τελευταία 4 χρονια και πριν από ένα μηνα άρχισα το δικό μου κανάλι στο youtube. Σκοπός είναι να μοιραστώ το hobby μου με την κοινότητα και να μάθω από αυτή. Οποιος θέλει να με υποστηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μου είναι καλοδεχούμενος!! Εδώ μπορείτε να βρείτε το κανάλι μου: https://m.youtube.com/channel/UCXWnN_JFUaF22oCTmwkW2Bw Na eiste kala!Bellerophon motovlog 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 έγινα ήδη μέλος στο κανάλι σου , μόνο και μόνο γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, η πρώτη λέξη που άκουσα ήταν "μ@λ@κ@" χαχαχ Ελλαδάρα παντού!!πέρα από την πλάκα κάνεις ωραιο βίντεο εντιτ και δεν είναι βαρετό όπως τα πιο πολλά βιντεακια, που άπλα βάζει μια κάμερα κάποιος και πάει, συνέχισε έτσι!!Υ.Γ αν μπορείς γράφε ελληνικά εδώ γιατί βλέπω το θέμα σου να διαγράφετε χωρίς να το καταλάβεις :) (ρίξε μια ματιά στους όρους-κανόνες) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Καλως ηρθες....Οπως ειδα και στα βιντεακια......μ@λ@κες υπαρχουν παντου.....Προσοχη και παντα ορθιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Αρχηγε μια παρατηρηση. 4 χρονια εισαι εκει, και την συνηθεια οτι η κορνα ειναι προεκταση του χεριου σου δεν την εχεις αποβάλλει.Αυτο το βλεπω και εδω στην Αθηνα, με το παραμικρό ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ. Κακιά συνηθεια πραγματικά... καλυτερα άρχισε να δουλευεις το σινιάλο οταν οι αλλοι σε βλεπουν αλλά πανε να ορμησουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Σ'ωραιιιιίος! Subscribed, θα σου σχολιάσω αφού δω μερικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Καλώς ήρθες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1312 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Ο πρωτος Ελληνας motovlogger? Ωραιος! Σου εχω κανει subscribe 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Αυτο το βλεπω και εδω στην Αθηνα, με το παραμικρό ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ. Αν η κορνα δεν ειναι στο φαναρι επειδη αργησε 0.1 ms να ξεκινησει ο μπροστινος και ειναι για την αποφυγη ατυχηματος, καλα κανουν και τη χρησιμοποιουν, οσοι το κανουν. Εξ'αλλου προβλεπεται και απο το νομο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 πάντως παίζει να είσαι ο μόνος που κορνάρει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Καλωσόρισες στο forum,Dutch! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Αν η κορνα δεν ειναι στο φαναρι επειδη αργησε 0.1 ms να ξεκινησει ο μπροστινος και ειναι για την αποφυγη ατυχηματος, καλα κανουν και τη χρησιμοποιουν, οσοι το κανουν. Εξ'αλλου προβλεπεται και απο το νομο. Γενικά σε εκτακτη αναγκη επιβαλλεται το ξερω.Στο βιντεακι με τα close calls, στο ~2:05 περιπου βγαινει ο αλλος απο παρκαρισμενος στα 50 μετρα μπροστα και ο φιλος bellerophon ειναι ακομα πριν τη διασταυρωση και πηγαινει σχεδον ρελαντι... εκει δε χρειαζοταν να κορναρει κι ομως το εκανε, και εριξε και "μπινελικι". αχρειαστα και τα δυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 Καλημέρα παιδιά. Ένα μέλος τις κοινότητας μου σύστησε αυτό το site και γράφτηκα από εχτές. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μένω στο Amsterdam τα τελευταία 4 χρονια και πριν από ένα μηνα άρχισα το δικό μου κανάλι στο youtube. Σκοπός είναι να μοιραστώ το hobby μου με την κοινότητα και να μάθω από αυτή. Οποιος θέλει να με υποστηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μου είναι καλοδεχούμενος!! Εδώ μπορείτε να βρείτε το κανάλι μου: https://m.youtube.com/channel/UCXWnN_JFUaF22oCTmwkW2Bw Na eiste kala!Bellerophon motovlogκαλωσήρθες, αλλα γραφε ΜΟΝΟ Ελληνικά. Αν δεν εχεις Ελληνικούς χαρακτηρες μπορεις εδω να τα μετατρεπεις http://services.innoetics.com/greeklish/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bellerophon.motovlog 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 έγινα ήδη μέλος στο κανάλι σου , μόνο και μόνο γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, η πρώτη λέξη που άκουσα ήταν "μ@λ@κ@" χαχαχ Ελλαδάρα παντού!!πέρα από την πλάκα κάνεις ωραιο βίντεο εντιτ και δεν είναι βαρετό όπως τα πιο πολλά βιντεακια, που άπλα βάζει μια κάμερα κάποιος και πάει, συνέχισε έτσι!!Υ.Γ αν μπορείς γράφε ελληνικά εδώ γιατί βλέπω το θέμα σου να διαγράφετε χωρίς να το καταλάβεις :) (ρίξε μια ματιά στους όρους-κανόνες)Να είσαι καλά για την υποστυριξη φίλε μου.Δεν το ηξερα οτι δεν μπορω να γραφω greeklish.Απο εδω και περα θα ειμαι τυπος και υπογραμμος !!!! έγινα ήδη μέλος στο κανάλι σου , μόνο και μόνο γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, η πρώτη λέξη που άκουσα ήταν "μ@λ@κ@" χαχαχ Ελλαδάρα παντού!!πέρα από την πλάκα κάνεις ωραιο βίντεο εντιτ και δεν είναι βαρετό όπως τα πιο πολλά βιντεακια, που άπλα βάζει μια κάμερα κάποιος και πάει, συνέχισε έτσι!!Υ.Γ αν μπορείς γράφε ελληνικά εδώ γιατί βλέπω το θέμα σου να διαγράφετε χωρίς να το καταλάβεις :) (ρίξε μια ματιά στους όρους-κανόνες) καλωσήρθες, αλλα γραφε ΜΟΝΟ Ελληνικά. Αν δεν εχεις Ελληνικούς χαρακτηρες μπορεις εδω να τα μετατρεπεις http://services.innoetics.com/greeklish/Να εισαι καλα φιλε. Απο εδς και περα μονο Ελληνικα.Ευχαριστω για την διορθωση!! Καλωσόρισες στο forum,Dutch!Καλως σας βρηκα!! Ο πρωτος Ελληνας motovlogger? Ωραιος! Σου εχω κανει subscribe Ευχατιστω για την υποστηριξη και παλι!!Ελατε στο Amsterdam να vloggaroume ολοι μαζι ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 close call?Με ποδηλατο στην γεφυρα erasmus στο rotterdam..Εγω ανηφοριζω σιγα σιγα και απεναντι μου με σα στον ποδηλατοδρομο γκομενα κινεζα με σκουτερ να κανει προσπεραση ποδηλατο απο το απεναντι μου ρευμα με το λιγοτερο 50km/h και να με αποφευγει στα 20 εκατοστα...Σουζα αναστροφης σε φαση τσακι τσαν και χριστοπαναγιες ελληνικου τυπου στο φαναρι που τη προλαβα... ναι εκει εγινα ελληναρας κ μου αρεσε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 ΡΕΕΕΕΕΕΕ...............Θα μαζευτούμε οι Ολλανδοι να κανουμε κανα παρεάκι ή θα παιζουμε σολο? ΑΝΤΕ Ελα να βλέπω προσωπικά μηνύματα να ερχονται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bellerophon.motovlog 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Γεια σας παιδια. ΑΝ δεν θελετε να σας κλεψουν τη μηχανη και ενα ωραιο πρωι να ψαχνεστε, παρακολουθειστε εδω το καινουριο μου βιντεο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indianos85 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Φίλε @Bellerophon.motovlog καλός ήρθες σε αυτή την ωραία παρέα. Πολύ ωραίο το κανάλι σου και σου εύχομαι να το συνεχίσεις με τον ίδια αγάπη που το ξεκίνησες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bellerophon.motovlog 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 Φίλε @Bellerophon.motovlog καλός ήρθες σε αυτή την ωραία παρέα. Πολύ ωραίο το κανάλι σου και σου εύχομαι να το συνεχίσεις με τον ίδια αγάπη που το ξεκίνησεςΚαλως σας βρηκα παιδια. Ελπιζω να απολαμβανετε τα βιντεο μου!!! ROAD RAGE η καλυτερα ΟΔΙΚΗ ΟΡΓΗ στα ελληνικα!!! MOTOVLOG 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες