ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Εδώ θα γράφουμε για συναντήσεις (βόλτες, καφέδες κοκ) για τους τρελοπατρινούς!!! Νέο θέμα, προτάσεις και συζητήσεις! Άντε, με 'γεια μας 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 hello! να τα πουμε συντομα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Μεγειές!Καμμιά μέρα θα ανέβω κι εγώ unexpected. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Καλημέρα!Τι έγινε και χαθήκαμε όλοι ξαφνικά; Μόνο τον Γιώργη (klab) βλέπω κάθε μέρα να πηγαίνει πάνω-κάτω με το τσι-μπί... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ω ρε Γιώργη που με βλέπεις και δεν σε παίρνω πρέφα, πάτα μια κόρνα γιατί είμαι γκαβός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ω ρε Γιώργη που με βλέπεις και δεν σε παίρνω πρέφα, πάτα μια κόρνα γιατί είμαι γκαβός.Ακτή Δυμαίων φίλε, κάθε μέρα σε βλέπω και στο πήγαινε και στο έλα....συνήθως όμως είμαι πεζώ, γι'αυτό δεν κορνάρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ακτή Δυμαίων φίλε, κάθε μέρα σε βλέπω και στο πήγαινε και στο έλα....συνήθως όμως είμαι πεζώ, γι'αυτό δεν κορνάρω! ε ριξε μια μουτζα...https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSbUnQEPMjmgeF-os65e174HDjnB-CJiM4haG4Am7HhF_Of4WApLCXY_7hzQ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2016 από τον ibar132 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Κοπρίτες yamahαίοι (δάχτυλος Γιαμαχάκια μυρίζει) μου κάνατε κόμμα για να με δουλεύετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Βαρτους, ριχτους, δωστους, και ματαξαναβαρτους ω άρχοντα φεουδάρχη Αχαΐας και λοιπής Πελοποννήσου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Γεια σας.Εγω που ειμαι νεος στην παρεα πως θα σας αναγνωρισω ; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Να κρατάς τα πιστόνια στο χέρι για να ξεχωρίζεις χααχαχαχαχαΓεια σας.Εγω που ειμαι νεος στην παρεα πως θα σας αναγνωρισω ; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Να κρατάς τα πιστόνια στο χέρι για να ξεχωρίζεις χααχαχαχαχα ...... εάν πάρει εμπρος......παλιοκιλ@τες..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2016 ΠατρινορεμάλιαααααααΤην Κυριακή θα έχουμε motogp συνάντηση. Ετοιμαστείτε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Παρακολούθηση αγώνα, εν Πάτραις, με καφέ και καλή παρέα! Κλικ μι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Test ride στην Kawasaki αυριο. Ελάτε κάποιος που να μοιάζουμε να με δανείσει το δίπλωμα του :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Να κρατάς τα πιστόνια στο χέρι για να ξεχωρίζεις χααχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Test ride στην Kawasaki αυριο. Ελάτε κάποιος που να μοιάζουμε να με δανείσει το δίπλωμα του :P Κατά τις 10 θα είναι σούπερ.Πρωί, λίγος κόσμος, καφεδάκι, βολτούλες.Στάση για φαγητό και μετά motoGP με τον Vale, εντός Ιταλίας-Mugello, στην POLE!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Πατρινα αγορια ετοιμαστειτε Ιουλιο κατεβαινω αγια χωματα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Μαζέψτε γυναικόπαιδα και μπριζολίδια.Έρχεται το τέρας των 2 πύργων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Με medium μπλουζάκια κυκλοφορεί το νέο μοντέλο της Yam........μη χέσω που θα το πω και ολόκληρο το όνομα της. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Πες του αλήτη μη κατέβει την παλιοβούνα.....Άκου εκεί medium...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Ενταξει κυριως λαρτζ φοραω εκεινο το μηντιουμ ηταν φαρδουλη γραμμη! Πιλαλατε ερχομαιιιιιιιι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Κυριακή 05 Ιούνη, Spain!!!! Καφές και motoGP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Κυριακή, 26/06/16 Καφές και motoGP με Air Con και πριβέ χώρο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα μιας και αφορα συναντηση μελων νοτιου κεντρικης ελλαδας. http://www.advride.gr/threads/Μοτοσυναντηση-Λεσχων-Νοτιου-κ-Κεντρικης-Ελλαδας.5498/Θα παει κανεις απο δω? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες